کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
کد:
[quote='p.arsa' pid='516256' dateline='1403688487']
دارم  کلیرنس برندگان 2013 رو میخونم اصلا هم خوشحال نیستم :((((((((((((
[/quote]
نخونین دوست عزیز به قول عمو سعید دیوانه کننده هست
تشکر کنندگان: mehdi2014 ، p.arsa ، nedaba ، pari pari ، soli asali ، nasam
دوستان عزیز
بعد از کلیر شدن و اقدام برای گرفتن و ی ز ا ، سفر نامه مربوطه رو در بخش "سفر نامه های ارمنستان" قراردادم، جهت اطلاع رسانی Smile
شاد باشید همیشه، و بدونید ایشالا همه اون برچسب قشنگه رو تو پاساتون میبینید به زودی! Smile

شماره کیس :2XXX
مصاحبه 18 نوامبر 2013
آپ دیت : 29 می 2014
کلیر بعد از 192 روز 31 می 2014
مدیکال مجدد 13 ژوئن 2014
تحویل مدارک 16 ژوئن 2014
صدور و ی ز ا : 20 ژوئن
(2014-06-25 ساعت 13:47)komboze نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 13:36)shilan نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 13:31)komboze نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 11:28)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  سلام بجه ها از دبي باهاتون صحبت ميكنم از 4 شنبه اينجام برا كرفتن ويزا 5 شنبه قراره بكيرم يادتون باشه ازمايشات بزشكي برا همه اجباري
سلام دوست عزیز!
اون خبری که موقع چک کردن کیس نامبر اول سایت ابوظبی زده رو دیدید؟
اونجا به صراحت گفته که اگه مطمین هستید تا قبل از پایان اعتبار 6 ماهه آزمایشات پزشکی وارد آمریکا میشید نیاز به تمدید مدیکال نیست.لطفا رو این مساله بیشتر تحقیق کنید و نتیجه رو به ما هم اعلام کنید.چون خیلی مسخره به نظر میاد که بخوان حرف خودشونو نقض کنن.

شاد و پیروز باشید

اگه اینم مشخص میشد خوب بود که تاریخ انقضا رو برگه بیمارستان 31 آگوسته و 31 آگوست میشه برا ما کمتز از 5 ماه .اگه 6 ماه از تاریخ مدیکال وقت باشه یعنی برا ما میشه تا مهر ولی اگه تاریخ رو برگه درست باشه میشه اوایل شهریور .؟؟؟؟؟؟؟ والا فک کنم خودشونم قاطی کردن و ندونن چی غلط چی درست؟؟؟
حق با شماست برای منم همون تاریخ 31 آگوست رو زده.ظاهرا اینا که ابنقدر ادعای قانونشون میشه از همه بی قانونترن.بهرحال هزینه تمدید مدیکال پول دو شب کرایه هتل تو دوبی هست و باید تا میتونیم از زیرش در بریم.

دوستان عزیز 31 اگوست تاریخ انقضای اون فرم مورد استفادست ما هم این اشتباه رو میکردیم
تشکر کنندگان: mehdi2014 ، nedaba ، amin arefi ، shilan ، pari pari ، آلیس-1980 ، reasonable ، soli asali
من فکر میکنم بدلیل شرایط بحرانی عراق سفارتهای همسایه، آنکارا، ایروان و ابوظبی در اعلام نتایج کلیرنس دچار تأخیر شدن. وگرنه تا دوهفته پیش تسریعشون در اعلام نتایج بسیار محسوس بود. البته اینکه بسیاری از چکهای انجام شده برای اعلام نتیجه در خود کشور ا م ر ی ک ا صورت میگیره من رو همچنان امیدوار به شرایط نگه میداره. در ضمن من مطمئنم که از لحاظ انسانی هم اونا خودشونو متعهد به پاسخگویی حداکثری میدونن
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، shilan ، mehdi2014 ، آلیس-1980 ، soli asali
(2014-06-19 ساعت 10:42)REZAMBI نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 09:34)Moamma111 نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 09:23)p.arsa نوشته:  
(2014-06-19 ساعت 08:34)REZAMBI نوشته:  آمريكا update كرد مارو كسي 19 jun آپديت شده؟

من دبگه مثل شما
پس من چي رضا چرا تو هميشه از من جلوتريBig Grin

آخه من به اون خانومه كه مدارك و مي گرفت يه چشمك زدم اونم خوشش اومد فكر كنم اونه كه كار مارو جولو ميندازه Big Grin Wink
اگر به چشمک بود که منم می تونستم به اون آقا خوشتیپه چشمک بزنم! هر چند که از استرس لال شده بودم و جناب همسر هی جواب می داد!Tongue
شماره كيس نامبر:
5xxx
مصاحبه :
تعداد نفرات :٢ نفر
جا مانده 2014! Sad
hope hope hope Tongue

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، pari pari ، mehdi2014 ، آلیس-1980 ، soli asali
سلام دوستان شرمنده تو ابوظبی یا دبی هتل ارزان قیمت میشناسید آدرس بدید ممنون
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، reasonable
معلوم نیست سفارت ایروان داره چه .... میکنه ، بعد میگن ساعت مفید کار ایران 10 دقیقه است اون ها که 1 دقیقه است
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: pari pari ، آلیس-1980 ، rezahoorjandi ، jojo_hami ، soli asali ، m_nikparvaz
(2014-06-25 ساعت 14:08)2014winner نوشته:  بچه ها برنده اصلی من بودم اما توی مدارک اسم خودم با فامیلی شوهرم اومده دوستانی که ویزا گرفتن همینجوری بودید؟ الان من اگه فامیلی شوهرمو نخام باید چیکار کنم ؟

برای ما هم مثل شما بوده.
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
تشکر کنندگان: nedaba ، pari pari ، reasonable ، soli asali
(2014-06-25 ساعت 09:43)nasim نوشته:  Smile بچه هااااااااااااااااااااا تولدم مبارکککککککککک Smile

تولدتون مبارك نسيم جان. اميدوارم هميشه شاد و سلامت باشى و به زودى هم كليير بشي
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: alireza7 ، Sara_lphmkf ، nedaba ، mehdi2014 ، گلپری ، آلیس-1980 ، peymanpakd ، قصه گو ، soli asali ، nasim
(2014-06-25 ساعت 13:37)Maryrhm نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 13:17)arashmanteghi نوشته:  سلام. ممکنه ما تا آخر 2014 توی FBI check بمونیم و وقت تموم شه و اصلاً بهمون ویزا ندن؟ احتمالش چقدره؟

هيچ چيز تو اين دنيا غيرممكن نيست پس براي اين مساله هم يك احتمال ١٠ درصدي بذاريد اما من جاي شما باشم ترجيح مي دم تا لحظه اخر به اون ٩٠ درصد فك كنم. در ضمن اين ويزا اخر دنيا نيست. اگه خداي نكرده نشد يه راه ديگه رو مي شه انتخاب كرد ؛) اما اين مي شه ايشالا از ما گفتن Smile Big Grin

با توجه به آمار 2013 80% صحیح تره
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: nedaba ، آلیس-1980 ، arashmanteghi ، soli asali
اگر کیس نامبر کلیر بشه دیگه کار تمومه میشه ویزا گرفت ؟ تو قسمت چک کیس نامبر در سایت ابوظبی فامیلم رو اشتباه زده یه حرف اضافه گذاشته این مشکلی ایجاد نمیکنه؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: nedaba ، KIMIA2005 ، آلیس-1980 ، قصه گو ، soli asali
(2014-06-25 ساعت 14:56)morteza-dm نوشته:  اگر کیس نامبر کلیر بشه دیگه کار تمومه میشه ویزا گرفت ؟ تو قسمت چک کیس نامبر در سایت ابوظبی فامیلم رو اشتباه زده یه حرف اضافه گذاشته این مشکلی ایجاد نمیکنه؟

دوست عزیز تا ویزا توی پاستون نخورده مطمئن نباشید موردی که واسه دوستمون سعید شفیعی پیش اومد شماره کیسشون توی سایت زده شد و وقتی واسه ویزا به سفارت ایروان مراجعه کردند گفتند خانم شما کلیر شده و مراحل اداری شما هنوز به اتمام نرسیده
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
دوستان یه چیزی عجیبه که اگه کلیر شدن از ا م ر ی کاست چرا آنکارا و ابوظبی تا 4000 هم کلیر کرده ولی ارمنستان تا 3000؟!؟!
اینا که زمان مصاحبشونم با هم بوده ولی آنکارا و ابوظبی زودتر کلیر شدن!
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: farshadm999 ، آلیس-1980 ، rezahoorjandi ، nedaba ، reasonable ، soli asali
دوستان واسه اولین بار که رفتم پاستور تهران یه زن و شوهر جوان و خوشتیپ جلوم رو صندلی بودند که لاتاری برنده شده بودن و مردد بودن که برن یا نه! اقدام کنن یا نه! من پرسیدم چرا؟؟؟ گفتن همه چی اینجا دارن! نیازی ندارن برن ام ری کا ! شاید هم تا الان ویزاشون را گرفته باشن! ولی مایی که از اینجا و نا عدالت هاش جونمون در آمده باید این همه استرس و فشار را تحمل کنیم که آیا بریم یا نریم! وقت و پولمون هم رفته!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
امروز ی جاهایی از تاپیک کلیرنس سال گذشته رو خوندم اما منبعی نتونستم پیدا کنم که بشه وضعیت امسال رو با سال گذشته مقایسه کرد.کسی منبعی سراغ داره لینکشو لطفا بزاره.
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، nedaba ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان