موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-25 ساعت 15:41)arashS نوشته: (2014-06-25 ساعت 15:33)farshadm999 نوشته: من الان ۴۰۰۰ مثل دست گل نشستم منتظر!
تا ۵۰۰ تا شماره زیر خودمم چک کردم اونم هم منتظرن!
سلام و احترام
منم بالای 4000 هستم و همچنان منتظر
البته آنکارا جسته و گریخته بالای 4000 هم یه حالی داده.............
دقت کردی به ما که رسید ماسید؟؟
تا قبل ما روزی ۵۰ نفر کلیر میشدن! هر روز که میومدم تو مهاجرسرا یه لیست ۵۰ تایی ملت گذشته بودن که اینا امروز کلیر شدن! به ما که رسید کلا سفارت تعطیل شد!! من از دوران مدرسه تا الان همیشه گروه بندی که میشد، زنگ ورزش که میشد همیشه و همیشه و همیشه من میفتادم تو بدترین گروه، ضعیفترین تیم، بد شانسترین گروه!!!
هیچ وقت جزو اون خوبا نمیفتادم !!
الانم تو لاتاری افتادم تو بدترین گروه! به محضه اینکه نوبت ما شد از درو دیوار خبر میاد که منتظر نباشید برید دنبال بازیتون.
[/quote]
همراهان عزیز اصلا نگران نباشید.
بر خلاف آنچه که دوستان قبلی برای ما تعریف کرده بودن پروسه تمدید مجدد مدیکال و گرفتن ویزا بسیار زمانبر هست.
الان من خبر دارم فردی که 8جون کلیر شد تازه یکشنبه 22 جون پاسشو داده برای ویزا. و احتمالا تا 26 جون هم ویزا نمیگیره.
بچهها دوروز تو نوبت بودن تا مدیکال رو تمدید کنن.
کسانی که برای تحویل پاسپورت میرن داخل سفارت اولا پاسشونو دم در نمیگیرن و باید برن داخل.
داخل هم که میرن حداقل 2 ساعت طول میکشه که پاس همه رو تحویل بگیرن.
روز تحویل ویزا هم همینطور باید باز بری داخل سفارت و 2 ساعت زمان میبره .
سفارتها حسابی سرشون شلوغه.
اما به زودی دوباره گروهی کلیر میکنن.
شما دوستان برای هفته اول جولای آماده باشید.
هفته اول جولای تا مرزهای کیسهای 5000 آماده باشن.
[/quote]
البته این چیزائی که شما کفتید مربوط به ابوظبی هست آنکارا همه چیز روی روال و روتین پیش میره دوستان ما آنکارا رفتند تمدید مدیکال- صدور ویزا و تحویل از اداره پست بین 3 تا 4 روز بیشتر طول نکشیده
برای تحویل پاسپورت هم هیچ معطلی نداشتند الان ابوظبی ازدحام خیلی زیاده
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ، خواهش مي كنم يكم رعايت كنيد، شما از من اميدوار تر ديديد؟! توي اين ٣٥ روز بعد از مصاحبه توي اين تايپيك همش پيغامهاي اميدوار كننده براتون گذاشتم كه اگر شده يكم حال و حواتون رو عوض كنم ، نه تنها من خيلي ديگه از دوستان هم همين كار رو انجان دادند، نمونش همين عمو آرش عزيز، متاسفانه اونقدر اين چند روز اينجا شايعه ها و حرفهاي نا اميد كننده خوندم من هم دچار استرس شدم و ديروز به سفارت ايميل زدم( جوابشو چند صفحه قبل گذاشتم) الان هم دچار عذاب وجدان شدم من كه ادعا مي كردم آخرين نفر از اينجا مي رم بيشتر از ٣٥ روز طاقت نياوردم اونوقت دوستاني داريم با بالاي ٢٠٠ روز انتظار، صداشون هم در نمي ياد دارند به همه انرژي هم مي دند، من همين جا ازشون عذر خواهي مي كنم كه مثل اونها نتونستم صبور باشم
همتون رو دوست دارم همه خيلي گليد ولي يكم بخنديد خوشحال باشيد تا از هم انرژي بگيريم
به خدا من براي خونه تكوني احتياج دارم انرژي داشته باشم وگرنه دستم به جارو نمي ره:d
به سلامتي خودمون كه خيلي ماهيم و به سلامتي بچه هاي تيم ملي كه امشب قراره كلي خوشحالمون كنند
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-25 ساعت 15:57)hamideftex2014 نوشته: اهههه دلم پوسید... پس بعد از 195 روز کی کلیر مشیم... خدایا بدادم برس.
به همين زودي شايد فردا پس فردا ؛)
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
به قول داریوش تا قیامت دل من کلیر میخواد
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-25 ساعت 17:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-25 ساعت 17:05 توسط pendleton.)
آنکارا آپدیت شد
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP
"الهی! مرا آن ده که آن به"
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
خدا وكلي كلير شدن پروندمون باعث شده خودمون هم كلير بشيم، اونقدر اين چند وقته تو دلم با خدا صحبت كردم و نذر و نياز كه كل عمر سي ساله ام هم جمع كنم به اين ٣٦ روز نمي رسه، خودم به خدا نزديك تر مي بينه
كلا يه چيزي مي گن توي مايه هاي عدو سبب خير شود اين قضيه كلير هم همينه
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
آنکارایی ها بشتابید به سوی آپدیت 25 جون
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-25 ساعت 17:11)pendleton نوشته: آنکارایی ها بشتابید به سوی آپدیت 25 جون
خوش خبر باشي، كيس لاتاري هم هست و يا همش غير لاتاري اعلام كرده؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،شاید جای این سوال اینجا نباشه ولی کسی میدونه هزینه ویزا ۳۳۰ دلار باید به چه حسابی واریز بشه ، چون کنسولگری (فرانکفورت) که من میرم گویا پول نقد نمیشه داد ممنونم
با آرزوی بهترینها برای همه شما عزیزان
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-25 ساعت 17:13)Sara_lphmkf نوشته: (2014-06-25 ساعت 17:11)pendleton نوشته: آنکارایی ها بشتابید به سوی آپدیت 25 جون
خوش خبر باشي، كيس لاتاري هم هست و يا همش غير لاتاري اعلام كرده؟
بله لاتاری هم هست حتی بالای 5000