کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-25 ساعت 15:41)arashS نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 15:33)farshadm999 نوشته:  من الان ۴۰۰۰ مثل دست گل نشستم منتظر!

تا ۵۰۰ تا شماره زیر خودمم چک کردم اونم هم منتظرن!

سلام و احترام

منم بالای 4000 هستم و همچنان منتظر
البته آنکارا جسته و گریخته بالای 4000 هم یه حالی داده.............

دقت کردی به ما که رسید ماسید؟؟

تا قبل ما روزی ۵۰ نفر کلیر می‌شدن! هر روز که میومدم تو مهاجرسرا یه لیست ۵۰ تایی‌ ملت گذشته بودن که اینا امروز کلیر شدن! به ما که رسید کلا سفارت تعطیل شد!! من از دوران مدرسه تا الان همیشه گروه بندی که میشد، زنگ ورزش که میشد همیشه و همیشه و همیشه من میفتادم تو بد‌ترین گروه، ضعیف‌ترین تیم، بد شانس‌ترین گروه!!!

هیچ وقت جزو اون خوبا نمیفتادم !!

الانم تو لاتاری افتادم تو بد‌ترین گروه! به محضه اینکه نوبت ما شد از درو دیوار خبر میاد که منتظر نباشید برید دنبال بازیتون.
[/quote]

همراهان عزیز اصلا نگران نباشید.
بر خلاف آنچه که دوستان قبلی برای ما تعریف کرده بودن پروسه تمدید مجدد مدیکال و گرفتن ویزا بسیار زمان‌بر هست.
الان من خبر دارم فردی که 8جون کلیر شد تازه یکشنبه 22 جون پاس‌شو داده برای ویزا. و احتمالا تا 26 جون هم ویزا نمی‌گیره.
بچه‌ها دوروز تو نوبت بودن تا مدیکال رو تمدید کنن.
کسانی که برای تحویل پاسپورت می‌رن داخل سفارت اولا پاس‌شونو دم در نمی‌گیرن و باید برن داخل.
داخل هم که می‌رن حداقل 2 ساعت طول می‌کشه که پاس همه رو تحویل بگیرن.
روز تحویل ویزا هم همینطور باید باز بری داخل سفارت و 2 ساعت زمان می‌بره .
سفارتها حسابی سرشون شلوغه.
اما به زودی دوباره گروهی کلیر می‌کنن.
شما دوستان برای هفته اول جولای آماده باشید.
هفته اول جولای تا مرزهای کیسهای 5000 آماده باشن.

[/quote]

البته این چیزائی که شما کفتید مربوط به ابوظبی هست آنکارا همه چیز روی روال و روتین پیش میره دوستان ما آنکارا رفتند تمدید مدیکال- صدور ویزا و تحویل از اداره پست بین 3 تا 4 روز بیشتر طول نکشیده
برای تحویل پاسپورت هم هیچ معطلی نداشتند الان ابوظبی ازدحام خیلی زیاده
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: arashS ، آلیس-1980 ، nedaba ، attari ، pari pariaaa ، soli asali ، sorooosh
(2014-06-25 ساعت 16:00)عراقی نوشته:  ینک کلیرنس 2013 >>> http://www.mohajersara.com/thread-5395-page-527.html

ممنون ولی این رو که نوشته "کلیرنس برندگان ۲۰۱۲"

تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
(2014-06-25 ساعت 16:29)arashmanteghi نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 16:00)عراقی نوشته:  ینک کلیرنس 2013 >>> http://www.mohajersara.com/thread-5395-page-527.html

ممنون ولی این رو که نوشته "کلیرنس برندگان ۲۰۱۲"

دوست عزیز کارما به این وسیله می‌خواد بهت بگه نخون.
نخون دوست من.
بخونی ،‌نخونی کلیر می‌شی ایشاالله.
به همین سادگی.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، Maryrhm ، nedaba ، قصه گو ، ffrfar ، shilan ، soli asali
دوستان ، خواهش مي كنم يكم رعايت كنيد، شما از من اميدوار تر ديديد؟! توي اين ٣٥ روز بعد از مصاحبه توي اين تايپيك همش پيغامهاي اميدوار كننده براتون گذاشتم كه اگر شده يكم حال و حواتون رو عوض كنم ، نه تنها من خيلي ديگه از دوستان هم همين كار رو انجان دادند، نمونش همين عمو آرش عزيز، متاسفانه اونقدر اين چند روز اينجا شايعه ها و حرفهاي نا اميد كننده خوندم من هم دچار استرس شدم و ديروز به سفارت ايميل زدم( جوابشو چند صفحه قبل گذاشتم) الان هم دچار عذاب وجدان شدم من كه ادعا مي كردم آخرين نفر از اينجا مي رم بيشتر از ٣٥ روز طاقت نياوردم اونوقت دوستاني داريم با بالاي ٢٠٠ روز انتظار، صداشون هم در نمي ياد دارند به همه انرژي هم مي دند، من همين جا ازشون عذر خواهي مي كنم كه مثل اونها نتونستم صبور باشم
همتون رو دوست دارم همه خيلي گليد ولي يكم بخنديد خوشحال باشيد تا از هم انرژي بگيريم
به خدا من براي خونه تكوني احتياج دارم انرژي داشته باشم وگرنه دستم به جارو نمي ره:d
به سلامتي خودمون كه خيلي ماهيم و به سلامتي بچه هاي تيم ملي كه امشب قراره كلي خوشحالمون كنند
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-06-25 ساعت 15:57)hamideftex2014 نوشته:  اهههه دلم پوسید... پس بعد از 195 روز کی کلیر مشیم... خدایا بدادم برس.

به همين زودي شايد فردا پس فردا ؛)
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، pari pari ، آلیس-1980 ، shilan ، soli asali
(2014-06-25 ساعت 16:15)ali3875 نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 15:41)arashS نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 15:33)farshadm999 نوشته:  من الان ۴۰۰۰ مثل دست گل نشستم منتظر!

تا ۵۰۰ تا شماره زیر خودمم چک کردم اونم هم منتظرن!

سلام و احترام

منم بالای 4000 هستم و همچنان منتظر
البته آنکارا جسته و گریخته بالای 4000 هم یه حالی داده.............

دقت کردی به ما که رسید ماسید؟؟

تا قبل ما روزی ۵۰ نفر کلیر می‌شدن! هر روز که میومدم تو مهاجرسرا یه لیست ۵۰ تایی‌ ملت گذشته بودن که اینا امروز کلیر شدن! به ما که رسید کلا سفارت تعطیل شد!! من از دوران مدرسه تا الان همیشه گروه بندی که میشد، زنگ ورزش که میشد همیشه و همیشه و همیشه من میفتادم تو بد‌ترین گروه، ضعیف‌ترین تیم، بد شانس‌ترین گروه!!!

هیچ وقت جزو اون خوبا نمیفتادم !!

الانم تو لاتاری افتادم تو بد‌ترین گروه! به محضه اینکه نوبت ما شد از درو دیوار خبر میاد که منتظر نباشید برید دنبال بازیتون.

همراهان عزیز اصلا نگران نباشید.
بر خلاف آنچه که دوستان قبلی برای ما تعریف کرده بودن پروسه تمدید مجدد مدیکال و گرفتن ویزا بسیار زمان‌بر هست.
الان من خبر دارم فردی که 8جون کلیر شد تازه یکشنبه 22 جون پاس‌شو داده برای ویزا. و احتمالا تا 26 جون هم ویزا نمی‌گیره.
بچه‌ها دوروز تو نوبت بودن تا مدیکال رو تمدید کنن.
کسانی که برای تحویل پاسپورت می‌رن داخل سفارت اولا پاس‌شونو دم در نمی‌گیرن و باید برن داخل.
داخل هم که می‌رن حداقل 2 ساعت طول می‌کشه که پاس همه رو تحویل بگیرن.
روز تحویل ویزا هم همینطور باید باز بری داخل سفارت و 2 ساعت زمان می‌بره .
سفارتها حسابی سرشون شلوغه.
اما به زودی دوباره گروهی کلیر می‌کنن.
شما دوستان برای هفته اول جولای آماده باشید.
هفته اول جولای تا مرزهای کیسهای 5000 آماده باشن.

[/quote]

البته این چیزائی که شما کفتید مربوط به ابوظبی هست آنکارا همه چیز روی روال و روتین پیش میره دوستان ما آنکارا رفتند تمدید مدیکال- صدور ویزا و تحویل از اداره پست بین 3 تا 4 روز بیشتر طول نکشیده
برای تحویل پاسپورت هم هیچ معطلی نداشتند الان ابوظبی ازدحام خیلی زیاده
[/quote

مگه ابوظبی برای مدیکال نوبت میگیرن! هر روزی بری مدیکال میدی. ضمنا یکی از دوستان من که همین هفته مصاحبش بود شنبه مدیکال داد و گفت شلوغ نبوده.
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
تشکر کنندگان: nedaba ، آلیس-1980 ، soli asali
به قول داریوش تا قیامت دل من کلیر میخوادBig Grin
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، pari pari ، قصه گو ، jojo_hami ، shilan ، soli asali
(2014-06-24 ساعت 18:15)EmJay نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 15:47)alimomen نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 15:45)zzarin نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 10:38)Moamma111 نوشته:  
(2014-06-24 ساعت 10:27)m_nikparvaz نوشته:  برای سوال 7 فکر نمی کنم تا بحال از کسی سوال شده باشه که این پول رااز کجا آوردی
از ما تاریخ ازدواجمون و پرسید و اینکه کجا باهم آشنا شدیم قبل از کار چی کار می کردیم !
از من پرسید با همسرت توی بک خونه زندگی میکنید من هم میخواستم بگم نه این قدر رهن و اجاره تو ایران ارزون هستش که ما ترجیح میدیم توی دوتا خونه زندگی کنیم
عزیزان اینجا اسمش هست تاپیک کلیرنس یعنی اینجا همه مصاحبه رفتن لطفا این اطلاعات و سوالات رو توی تاپیک مصاحبه بذارید که مفید واقع بشه در ضمن اون سوال 7 هم از چند نفری شده مخصوصا کسانی که سر کار نمیرفتن پس انتظاری نمیرفته که پولی توی حسابشون داشته باشن تجربه نشون داده که اگر بگید کمک خانواده هست بهتره چون مدرک دیگه ای نمیتونه ازتون بخاد مثلا اگر بگید ارث هست ممکنه ازتون انحصار وراثت بخاد که البته تا حالا اتفاق نیوفتاده
سلام
ممنونم ولی چون لازمه که از تجربه دوستانی که مصاحبه رفتن استفاده بشه، به ندرت این دوستان به تاپیک "انتظار برای مصاحبه" مراجعه می کنند. پس از دریافت نظر دوستان، جمع بندی اش رو میزارم در اون تاپیک که قابل استفاده باشه.
ممنونم از پیشنهادتون

دوستام سلام
راستش می خواستم جمع بندی خوبی از درس آموخته های شمایی که مصاحبه رفتین، برای خودم و سایر دوستانی که هنوز مصاحبه نرفتن گردآوری کنم
- الگوی رفتاری مناسب چیست؟
- سوالاتی که پرسیده میشه، نحوه و نوع پاسخگویی به سوالات.
- سوالات زیر کامله و چه پاسخی مناسبترینه؟ سوای از اینکه باید صادقانه پاسخ داده بشه. چون همه ما مسلما تصمیم داریم که آینده مثبت تری رو برای خودمون و خونه وادهامون شکل بدیم.
1. سربازی رفتی؟ معاف شدی؟ چرا؟ دوره آمادگی رو گذردندی یا نه؟
2. کارت چیه؟ توضیح کاملی در مورد کارت ارائه می کنی؟
3. سوالات خانوادگی
4. قسم خوردن
5. برنامه ات برای آم ر ی ک ا چیه؟ چرا می خوای بری اونجا؟
6. اونجا کسی رو داری؟ پیش اون می خوای بری؟
7. تمکن مالی داری؟ این پول رو از کجا آوردی؟
دوستان اگه سوال دیگه ای هست لطفا اضافه کنید
مثلا واقعا در مورد پاسخ سوال 7 چه پاسخی باید داده بشه
ممنونم اگه در مورد پاسخ ها هم راهنمایی کنید

یکی از دوستان تو صفحات قبل این پاسخ ها رو داده بود

1- سربازي رو كه تو فرم نوشته بوديم رفتيم يا نه. فقط پرسيد كدوم نيرو بودي. سپاه و نيرو انتظامي كليرنس خوردنش قطعيه تقريبا
2- در مورد كار هم چيزي نپرسيد چون تو فرم نوشته بودم. مگه اينكه نوع كارتون واسشون مبهم باشه و اطلاعات بيشتري نياز داشته باشن
3- سوال خانوادگي فقط پرسيد چندساله ازدواج كردين
4-گفت دستا بالا از رو قسمنامه بخونين ولي سرش تو كاغذا بود اصلا گوش نكرد ببينه قسمنامه ميخونيم يا باباكرم
5- نگفت چرا ميخواي بري آمريكا فقط گفت كجاش ميري و چرا اونجا كه گفتم لوس آنجلس واسه اينكه پر ايرانيه اونم خنده كنان گفت آها تهرانجلس
6- گفت آدرس كيه تو فرم نوشتين گفتيم يكي از دوستان ساكن اونجاس
7- تمكن مالي كه گواهي شو قبل از مصاحبه داديم به پذيرش ديگه آفيسر باز نگفت داري يا نه . اينم نپرسيد كه از كجا آورده اي .
در مورد الگوي رفتاري هم چيزي كه ما ديديم اوني كه عصا قورت داده بود و كت و شلوار هاكوپيان پوشيده بود و كراوات زده بود و به سبك متون قرن هفت هجري صحبت ميكرد با اوني كه با صندل اومده بود و كاپشنش رو دور گردنش گره زده بود(به جان خودم) و مثل از خواب پريده ها زوركي حرف مي زد واسشون يه جور بود بي هيچ اهميتي. اصلا انگار نه انگار كه كلي حرص خورده بوديم كه چي بپوشيم و چي نپوشيم. باز خوب شد دقيقه نود از خريد يه كت و شلوار گرون تر توي كشور غريب منصرف شدم
كلا اينكه فرم ها رو درست پر كن و مصاحبه رو بي خيالي طي كن. نكته مهم اين كه توضيح اضافي لازم نيست ؛ مختصر و مفيد بگو تا توش سوالاي جديد در نياد واست
ممنونم ولی از برخی دوستان در خصوص سربازی، کار و تمکن مالی سوالات کاملتری پرسیده شده که فک کنم دیگه شانسیه و بستگی به حس و حال آفیسر داره

فقط چون می خوام این بحث رو جمع بندی کنم و برای استفاده سایر دوستان بزارم توی تاپیک "انتظار برای مصاحبه" لطفا اگه نظر تکمیلی دارید، بفرمایید.
ممنون
به امید صعود، هم به مرحله بعد، هم کلیر شدن دوستان
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: nedaba ، آلیس-1980 ، قصه گو ، ffrfar ، soli asali
آنکارا آپدیت شد
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، pari pari ، آلیس-1980 ، ffrfar ، pari pariaaa ، shilan ، soli asali ، m_nikparvaz
خدا وكلي كلير شدن پروندمون باعث شده خودمون هم كلير بشيم، اونقدر اين چند وقته تو دلم با خدا صحبت كردم و نذر و نياز كه كل عمر سي ساله ام هم جمع كنم به اين ٣٦ روز نمي رسه، خودم به خدا نزديك تر مي بينه
كلا يه چيزي مي گن توي مايه هاي عدو سبب خير شود اين قضيه كلير هم همينه
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: nedaba ، majid_eng ، pari pari ، آلیس-1980 ، arashS ، قصه گو ، Maryrhm ، shilan ، soli asali
آنکارایی ها بشتابید به سوی آپدیت 25 جون

تشکر کنندگان: nedaba ، Sara_lphmkf ، pari pari ، آلیس-1980 ، ffrfar ، pari pariaaa ، soli asali ، m_nikparvaz
(2014-06-25 ساعت 17:11)pendleton نوشته:  آنکارایی ها بشتابید به سوی آپدیت 25 جون

خوش خبر باشي، كيس لاتاري هم هست و يا همش غير لاتاري اعلام كرده؟
تشکر کنندگان: pari pari ، آلیس-1980 ، arashS ، nedaba ، shilan ، soli asali
سلام دوستان،شاید جای این سوال اینجا نباشه ولی‌ کسی‌ میدونه هزینه ویزا ۳۳۰ دلار باید به چه حسابی‌ واریز بشه ، چون کنسولگری (فرانکفورت) که من میرم گویا پول نقد نمی‌شه داد ممنونم
با آرزوی بهترین‌ها برای همه شما عزیزان
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، nedaba ، soli asali
(2014-06-25 ساعت 17:13)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 17:11)pendleton نوشته:  آنکارایی ها بشتابید به سوی آپدیت 25 جون

بله لاتاری هم هست حتی بالای 5000Big GrinBig Grin

(2014-06-25 ساعت 17:18)pendleton نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 17:13)Sara_lphmkf نوشته:  

بله لاتاری هم هست حتی بالای 5000Big GrinBig Grin

والا دوست من شما کجارو دارید نگاه می‌کنید؟! چیزی که من میبینم یه سری کیس هستن که لاتاری نیستن اونایی هم که لاتاری هستن مال امروز نیستن!! قبلا کلیر شدن!
خوشحالم.
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، nedaba ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان