کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان عزیز یه سوال راهنمایی بفرماین
این فرم 221(g) یعنی همون برگ آبی که موقع مصاحبه دادن هست آیا؟؟؟ تو جمله زیر...
please appear in person at your earliest convenience with your passport, 221(g)-Additional Information Sheet, and all missing documents at the U.S. Embassy
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
تشکر کنندگان: reza_top60 ، soli asali ، nedaba ، mahan1331
(2014-06-25 ساعت 22:47)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 22:33)nedali نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 22:10)shirin_n نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 21:43)مامان خانم نوشته:  سلام
اولا هورا برای کلیر شده های آنکارا
دوما امروز ما تمام اسباب خانه را توی جعبه می چیدیم که یکباره تصمیم گرفتیم بعضی از وسایل را بفروشیم نمی دانم از کجا آقای سمسار پیدا شد یعنی فاصله تصمیم گیری تا عمل به آن فقط نیم ساعت شد خلاصه این که همراه آن وسایل بسیاری از خاطرات من از خانه رفتند و انگار مفهوم سخت مهاجرت در فضای خالی خانه پیدا شد مهاجرت یعنی دل کندن خالی کردن یک فضای پر از خاطره بعد احساس کردم چقدر احتیاج دارم همین خاطرات امروز را پر رنگ تر کنم خاطره مادرم که این روزها به زحمت راه می رود واز شب تا صبح از درد دستان مهربانش ناله می کند خاطره پدرم که این روزها عمیق تر نگاهم می کند و علی رغم نگاه غمناک لبانش برای رفتنم خندان است
حالا در این اتاق خالی نشسته ام و برای شما می نویسم بهتر نیست این روزها به جای داشتن استرس و نا امیدی از بودن دز کنار عزیزانمان لذت ببریم
و در اخربرای تک تک شما. احترام قائلم چون همگی آنقدر قوی و بزرگ هستید که این راه سخت را انتخاب کرده اید و مطمئنم روزهای خوشی منتظر همگی شماست و آرزویم هورا کشیدن برای همگی شماست موفق باشید

من كه اماده گريه بودم و با اين متن گريه كردم ولي اميدوارم خدا كمكتون كنه

مامان خانم درکت میکنم چون منم دارم عذاب میکشم که باید دونه دونه بفروشم اون چیزایی رو که با عشق خریدم و ترک کنم اون کسایی رو که عاشقانه دوسشون دارم اما نگاهت به آینده باشه همه چی درست میشه

قصد جسارت ندارم ولی‌ کاش منم ویزا بگیرم با عشق هر چی‌ دارم بفروشم!

شاید اگه مثل من ۴ سال بد بختی میکشدید از این کشور به اون کشور با یه پول محدود بعد بهتون می‌گفتن لاتاری بردید این حرفارو نمیزدید.

اینم اضافه کنم من اصلا راضی‌ نیستم کسی تو زندگیش غصه بخوره!

هر کی‌ احساس می‌کنه غصه داره ویزا تو پاسپورتش اضافیه من حاضرم این خفت و خواری و بد بختی و دلتنگی‌ و غربت رو تحمل کنم به جاش برم آمریکا!

یعنی‌ هم چین آدم فدا کاری هستم من.

به عنوان یه کوچیک تر بهتون میگم اگه روحیتون اینقدر لطیف هست بهتره خیلی‌ رو مهاجرت حساب باز نکنید.

من پدرم و مادرم رو سالی‌ ۱ بار میبینم و الان هم از آخرین باری که دیدم ۵ ماه می‌گذره. دلتنگی‌ کوچیک‌ترین کوچک‌ترین چیزیه که بعد از مهاجرت یادش می‌افتید!

از ما گفتن بود.

دوست عزيز با تمام احترامي كه براي شما و حرفتون قائل ، ولي فكر نمي كنيد اين حرفها براي همه ما كه تصميم گرفتيم و رفتيم مصاحبه كمي دير باشه، تقريبا همه ما حدود يكسال هست كه درگير اين پروسه هستيم و حرفهايي مشابه حرفهاي شما رو شنيديم و توصيه هاي ساير دوستان در رابطه با اين هر اقدامي كه مي خواين انجام بديد قبلش حسابي تحقيق كنيد و فكر كنيدبعد تصميم بگيريد رو هم خونديم ، صحبتهاي ساير دوستان رو كه زود تر از ما مهاجرت كردند و رفتند در تايپيك آ م ر يك ا از خيال تا واقعيت خونديم و بعد تصميم گرفتيم كه بريم مصاحبه و براي مهاجرت اقدام كنيم، كه اگر غير از اين بود اصلا نبايد مي رفتيم مصاحبه و الكي ويزا بگيريم و بعد پشيمون بشيم و تازه اين وسط حق يكسري از دوستان رو هم بگيريم
دوست عزيز بله درسته مهاجرت تنها دلتنگي نيست خيلي سختي هاي ديگه هم داره كه همه ما ها حداقل به بخشي از آن وافقيم ولي مطمئن باش من و امثال دوستاني مانند مامان خانم كه متاهل هستن بعد از يكسال يك تصميم عجولانه نگرفتيم يكي مثل مامان خانوم شايد سختيهاي اونجا رو مي داند ولي اين شرايط را براي رفاه فرزندش تحمل كند و يا مجردهايي مثل من مي دونيم كه چه سختي هايي دارد اين مهاجرت اما من با خودم حساب كردم آيا از نظر اقتصادي اصلا برام صرف دارد كه مدام بين اينجا و اونجا در رفت و آمد باشم كه مطمئنم وقتي براي اوليم سفر بخواهم بروم حتما كارم را از دست مي دهم ، پس همه تلاشمو رو مي كنم با تمام سختي هايي كه اين مهاجرات دارد با مشكلات كنار بيام
ضمنا ارادت خاصي به شما دارم و توصيه هاي شما برايم بسيار سودمند خواهد بود ولي گفتم ان حرفها رو برنم كه بدونيد دوستي كه براي مهاجرت برنامه ريزي كرده توي رويا سير نمي كنه و به قول شما كوچيكترين مشكلش دلتنگي خواهد بود
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
آنکارا مرسی که بعضی از دوستامو کلیر کردی .لطفا همینطور ادامه بده ... یه وقت فردا و پس فردا رو بیکار نمونی ... تو میتونی و ما دیدیم. شده که یه هفته دوبار آپدیت کنی .ازاین به بعد هفته ای چند بار آپدیت کن سایتت رو خواهش میکنم ازت که من و دوستامو زودتر کلیر کنی . واسه خودتم خوبه به خدا هر لحظه مجبور نیستی به ایمیلامون جواب بدی همه رو کلیر کن دیگهههههههههههههههه . (گفتگوهای ذهنی من و آنکارا)

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
(2014-06-25 ساعت 23:18)KIMIA2005 نوشته:  دوستان سلام من را از ایروان بارانی پذیرا باشید بالاخره بعد از یکسال توام با انتظار و استرس و ... ویزای ما هم ایشود شد امیدوارم همه دوستان عزیز بزودی زود ویزاشون رو بگیرند و به ارزوهای قشنگشون برسند .

مبارک باشه دوست عزیز..ایروان باران ویزا Smile عجب چیزی میشه.موفق باشید
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
وقتی چیزی از این دنیا می خواهم، با انرژی سرشار و یقین به عملی شدن آن نیت کرده و هدف خود را در مغز خود پیاده می کنم. هر روز آنرا تصور کرده و به عنوان دوستم در کنار خود احساس می کنم. اینگونه است که گویی من به هدفم دست یافته ام منتها نه الآن چند صباحی دیگر. کمی بعدتر، در آینده ای بسیار نزدیک. و خیلی جالب است که بی برو برگرد پس از اندی خود را به هدف دست یافته می بینم. چطور است که اینگونه می شود ؟ زیرا قانون جذب وجود دارد. من جذب می کنم.

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، shilan ، soli asali ، nedaba ، pari pari ، Hadi2014 ، قصه گو ، lighter ، hamid_fs3 ، آلیس-1980 ، mahan1331
(2014-06-25 ساعت 23:56)hamidrezapir1 نوشته:  دوستان عزیز یه سوال راهنمایی بفرماین
این فرم 221(g) یعنی همون برگ آبی که موقع مصاحبه دادن هست آیا؟؟؟ تو جمله زیر...
please appear in person at your earliest convenience with your passport, 221(g)-Additional Information Sheet, and all missing documents at the U.S. Embassy

حمیدرضا جان مبارک باشه.الان خودت کلیر شدی؟کی کلیر شد؟با ایمیل اعلام کردند یا اینکه شماره ات توی لیست بود؟
پس به سولی بگو سبزت کنه
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، mahan1331
پدر: دوست دارم با دختری به انتخاب من ازدواج کنی
پسر: نه من دوست دارم همسرم را خودم انتخاب کنم
پدر: اما دختر مورد نظر من ، دختر بیل گیتس است
پسر: آهان اگر اینطور است ، قبول است
پدر به نزد بیل گیتس می رود و می گوید:
پدر: برای دخترت شوهری سراغ دارم
بیل گیتس: اما برای دختر من هنوز خیلی زود است که ازدواج کند
پدر: اما این مرد جوان قائم مقام مدیرعامل بانک جهانی است
بیل گیتس: اوه، که اینطور! در این صورت قبول است
بالاخره پدر به دیدار مدیرعامل بانک جهانی می رود
پدر: مرد جوانی برای سمت قائم مقام مدیرعامل سراغ دارم
مدیرعامل: اما من به اندازه کافی معاون دارم!
پدر: اما این مرد جوان داماد بیل گیتس است!
مدیرعامل: اوه، اگر اینطور است، باشد
و معامله به این ترتیب انجام می شود
حتی اگر چیزی هم نداشته باشید میتوانید چیزهایی را بدست بیاورید
اما باید روش مثبت و کارآمدی را برگزینید

(2014-06-25 ساعت 23:59)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 22:47)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 22:33)nedali نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 22:10)shirin_n نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 21:43)مامان خانم نوشته:  سلام
دوما امروز ما تمام اسباب خانه را توی جعبه می چیدیم که یکباره تصمیم گرفتیم بعضی از وسایل را بفروشیم نمی دانم از کجا آقای سمسار پیدا شد یعنی فاصله تصمیم گیری تا عمل به آن فقط نیم ساعت شد خلاصه این که همراه آن وسایل بسیاری از خاطرات من از خانه رفتند و انگار مفهوم سخت مهاجرت در فضای خالی خانه پیدا شد مهاجرت یعنی دل کندن خالی کردن یک فضای پر از خاطره بعد احساس کردم چقدر احتیاج دارم همین خاطرات امروز را پر رنگ تر کنم خاطره مادرم که این روزها به زحمت راه می رود واز شب تا صبح از درد دستان مهربانش ناله می کند خاطره پدرم که این روزها عمیق تر نگاهم می کند و علی رغم نگاه غمناک لبانش برای رفتنم خندان است
حالا در این اتاق خالی نشسته ام و برای شما می نویسم بهتر نیست این روزها به جای داشتن استرس و نا امیدی از بودن دز کنار عزیزانمان لذت ببریم
و در اخربرای تک تک شما. احترام قائلم چون همگی آنقدر قوی و بزرگ هستید که این راه سخت را انتخاب کرده اید و مطمئنم روزهای خوشی منتظر همگی شماست و آرزویم هورا کشیدن برای همگی شماست موفق باشید

من كه اماده گريه بودم و با اين متن گريه كردم ولي اميدوارم خدا كمكتون كنه

مامان خانم درکت میکنم چون منم دارم عذاب میکشم که باید دونه دونه بفروشم اون چیزایی رو که با عشق خریدم و ترک کنم اون کسایی رو که عاشقانه دوسشون دارم اما نگاهت به آینده باشه همه چی درست میشه

قصد جسارت ندارم ولی‌ کاش منم ویزا بگیرم با عشق هر چی‌ دارم بفروشم!

شاید اگه مثل من ۴ سال بد بختی میکشدید از این کشور به اون کشور با یه پول محدود بعد بهتون می‌گفتن لاتاری بردید این حرفارو نمیزدید.

اینم اضافه کنم من اصلا راضی‌ نیستم کسی تو زندگیش غصه بخوره!

هر کی‌ احساس می‌کنه غصه داره ویزا تو پاسپورتش اضافیه من حاضرم این خفت و خواری و بد بختی و دلتنگی‌ و غربت رو تحمل کنم به جاش برم آمریکا!

یعنی‌ هم چین آدم فدا کاری هستم من.

به عنوان یه کوچیک تر بهتون میگم اگه روحیتون اینقدر لطیف هست بهتره خیلی‌ رو مهاجرت حساب باز نکنید.

من پدرم و مادرم رو سالی‌ ۱ بار میبینم و الان هم از آخرین باری که دیدم ۵ ماه می‌گذره. دلتنگی‌ کوچیک‌ترین کوچک‌ترین چیزیه که بعد از مهاجرت یادش می‌افتید!

از ما گفتن بود.

دوست عزيز با تمام احترامي كه براي شما و حرفتون قائل ، ولي فكر نمي كنيد اين حرفها براي همه ما كه تصميم گرفتيم و رفتيم مصاحبه كمي دير باشه، تقريبا همه ما حدود يكسال هست كه درگير اين پروسه هستيم و حرفهايي مشابه حرفهاي شما رو شنيديم و توصيه هاي ساير دوستان در رابطه با اين هر اقدامي كه مي خواين انجام بديد قبلش حسابي تحقيق كنيد و فكر كنيدبعد تصميم بگيريد رو هم خونديم ، صحبتهاي ساير دوستان رو كه زود تر از ما مهاجرت كردند و رفتند در تايپيك آ م ر يك ا از خيال تا واقعيت خونديم و بعد تصميم گرفتيم كه بريم مصاحبه و براي مهاجرت اقدام كنيم، كه اگر غير از اين بود اصلا نبايد مي رفتيم مصاحبه و الكي ويزا بگيريم و بعد پشيمون بشيم و تازه اين وسط حق يكسري از دوستان رو هم بگيريم
دوست عزيز بله درسته مهاجرت تنها دلتنگي نيست خيلي سختي هاي ديگه هم داره كه همه ما ها حداقل به بخشي از آن وافقيم ولي مطمئن باش من و امثال دوستاني مانند مامان خانم كه متاهل هستن بعد از يكسال يك تصميم عجولانه نگرفتيم يكي مثل مامان خانوم شايد سختيهاي اونجا رو مي داند ولي اين شرايط را براي رفاه فرزندش تحمل كند و يا مجردهايي مثل من مي دونيم كه چه سختي هايي دارد اين مهاجرت اما من با خودم حساب كردم آيا از نظر اقتصادي اصلا برام صرف دارد كه مدام بين اينجا و اونجا در رفت و آمد باشم كه مطمئنم وقتي براي اوليم سفر بخواهم بروم حتما كارم را از دست مي دهم ، پس همه تلاشمو رو مي كنم با تمام سختي هايي كه اين مهاجرات دارد با مشكلات كنار بيام
ضمنا ارادت خاصي به شما دارم و توصيه هاي شما برايم بسيار سودمند خواهد بود ولي گفتم ان حرفها رو برنم كه بدونيد دوستي كه براي مهاجرت برنامه ريزي كرده توي رويا سير نمي كنه و به قول شما كوچيكترين مشكلش دلتنگي خواهد بود
ما ایرانیها همینیم یک روز 100% روز دیگه -10% ولی خوبه ادم نقاط ضعف و قوتش رو بدونه یه لیست بنویسین واسه خودتون که چرا دارین میرین و احتمالا باید با چه مشکلاتی روبه رو شین و در برابر اونها چه راهی دارین
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، masoud z ، nedaba ، pari pari ، قصه گو ، mahan1331
دوستان ایروانی همانطور که امروز بچه های آنکارا هیچ امیدی برای کلیر شدن نداشتن اما به لطف خدا این سعادت امروز عصر نصیبشون شد میشه امیدوار بود که فردا یا پس فردا هم ممکنه ایروان یه حرکتی بکنه.پس امیدتون رو از دست ندیدSmile
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
(2014-06-25 ساعت 23:52)مامان خانم نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 23:43)shilan نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 19:16)shirin_n نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 19:10)medexk نوشته:  نفرمایید ...
ارزششو نداره فقط امیدوار باشید ... زندگی همین باورهای شماست.

هيچ چيز خوشحالم نميكنه حتي كيك شكلاتي وارونه شدم بلاتكليف موندم اينجا رو دوست ندارم اصلا كلا حالم خرابه فقط دارم سعي ميكنم بدتر نشم و يه روزنه كوچيك ته دلم هست

دقیقا منم هر چن روز یه بار همینطوری میشم بعد یه سطل اشک میریزم بعد دوباره امیدوار میشم .کاملا درکتون میکنم.Shy
شما یکی از کسانی هستید که در هر لیست ابوظبی دنبال اسم شما می گردم و همیشه امیدوارم صدای هورا برای شما را بشنوم امیدوارم دفعه بعد اشک خوشحالی بریزید یالا ابوظبی زود باش

ممنون مامان خانم شما هم خودتون خیلی مهربونید هم آیدیتون حس قشنگی به آدم میده .Smileان شالا امید قشنگتون زود پدیدار بشه مامان خانم خوبمShy
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: anahita 62 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، قصه گو ، lighter ، mahan1331
(2014-06-25 ساعت 23:59)Sara_lphmkf نوشته:  سلام
دوما امروز ما تمام اسباب خانه را توی جعبه می چیدیم که یکباره تصمیم گرفتیم بعضی از وسایل را بفروشیم نمی دانم از کجا آقای سمسار پیدا شد یعنی فاصله ت...

[/quote]

سلام سارا خانوم

منطقی‌ حرف زدید.

ولی‌ کلا من قصدم خدایی نکرده ناراحت کردن نبودا قصدم ، تو پست بعدیم هم گفتم عصبانی‌ بودم اومدم دیدم بعضی‌ از دوستان ویزا گرفته دارن از دلتنگی‌ مینالن عصبانی‌ تر شدم.

ولی‌ در هر صورت حق با شمس.

یه دونه باشید ، سر زنده باشید.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، farhad_syd ، nedaba ، pari pari ، Hadi2014 ، قصه گو ، آلیس-1980 ، mahan1331
خط زندگیم را نشانم داد..پستی بلندی زیاد داشت..در تمام طول این خط دو رد پا دیده می شد!!
پرسیدم : این رد پای اضافه مال کیست؟؟
خدا گفت: این منم که در تمام این فراز و نشیب ها کنارت بودم..دنباله ی خط را گرفتم.. به جایی رسیدم که سر بالایی خیلی سخت و وحشتناکی بود.. دیدم رد پا ها یکی شد!!
گفتم:میبینی..حتی تو هم وقتی جای سخت کار میرسد مرا تنها میگذاری!!
خدا گفت: اشتباه نکن...این رد پا رد پای تو نیست..طلبکارانه گفتم: اگر رد پای من نیست پس مال کیست؟
خدا گفت: در این بلندی ..در اوایل راه نیمه نفس شدی و دیگر توان نداشتی..این من بودم که تو را در آغوش خود گرفتم و از این کوه بلندمشکلات عبورت دادم..

لطفا بگید که اگر کیس کلیر بشه ویاز دیگه 100 درصدر صادر میشه یا بازم معلوم نیست ؟
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، mahan1331
(2014-06-26 ساعت 00:21)shilan نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 23:52)مامان خانم نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 23:43)shilan نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 19:16)shirin_n نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 19:10)medexk نوشته:  نفرمایید ...
ارزششو نداره فقط امیدوار باشید ... زندگی همین باورهای شماست.

هيچ چيز خوشحالم نميكنه حتي كيك شكلاتي وارونه شدم بلاتكليف موندم اينجا رو دوست ندارم اصلا كلا حالم خرابه فقط دارم سعي ميكنم بدتر نشم و يه روزنه كوچيك ته دلم هست

دقیقا منم هر چن روز یه بار همینطوری میشم بعد یه سطل اشک میریزم بعد دوباره امیدوار میشم .کاملا درکتون میکنم.Shy
شما یکی از کسانی هستید که در هر لیست ابوظبی دنبال اسم شما می گردم و همیشه امیدوارم صدای هورا برای شما را بشنوم امیدوارم دفعه بعد اشک خوشحالی بریزید یالا ابوظبی زود باش

ممنون مامان خانم شما هم خودتون خیلی مهربونید هم آیدیتون حس قشنگی به آدم میده .Smileان شالا امید قشنگتون زود پدیدار بشه مامان خانم خوبمShy
از حال بد نگین که من به خدا داغونم
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، shirin_n ، nedaba ، pari pari ، lighter ، mahan1331
(2014-06-26 ساعت 00:27)morteza-dm نوشته:  لطفا بگید که اگر کیس کلیر بشه ویاز دیگه 100 درصدر صادر میشه یا بازم معلوم نیست ؟

طبق قانون حتا اگه ویزا هم بگیرین آفیسر فرودگاه عین هر کشور دیگه‌ی میتونه شمارو از ورود به خاک کشور منع کنه.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، mehdi.topol ، nedaba ، Hadi2014 ، قصه گو ، mahan1331

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان