کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
بچه ها byazdani , tabrizi تو این کلیر شده ها نبودن؟من حافظم خوب نیست ولی اینا تو ذهنم هستن
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-06-26 ساعت 00:27)morteza-dm نوشته:  لطفا بگید که اگر کیس کلیر بشه ویاز دیگه 100 درصدر صادر میشه یا بازم معلوم نیست ؟
بله بعد از کلیر شدن اگه مدارک کامل باشه ویزا صادر میشه . البته مواردی مثل پارسال هم بودن که به علت تمام شدن سهمیه ویزا با اینکه کلیر شده بودند ویزا بهشون نرسید....

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: soli asali ، mehdi.topol ، nedaba ، pari pari ، قصه گو ، mahan1331
(2014-06-25 ساعت 23:22)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 23:18)soli asali نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 14:31)sjb نوشته:  سلام دوستان شرمنده تو ابوظبی یا دبی هتل ارزان قیمت میشناسید آدرس بدید ممنون

جای این سوال تو تاپیک سفر به امارت هست فکر کنم اونجا هم سوالتون رو مطرح کردید و از اسن کار خواهشن اجتناب بورزید دوست عزیز !

سلی خانوم این دوستمون رو سبز کن.

sal0811
این دوستمون نه امضا داره نه تو منتظرسراست چیو سبز کنن سولی جان؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، آلیس-1980 ، mahan1331
(2014-06-26 ساعت 00:37)alimomen نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 23:22)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 23:18)soli asali نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 14:31)sjb نوشته:  سلام دوستان شرمنده تو ابوظبی یا دبی هتل ارزان قیمت میشناسید آدرس بدید ممنون

جای این سوال تو تاپیک سفر به امارت هست فکر کنم اونجا هم سوالتون رو مطرح کردید و از اسن کار خواهشن اجتناب بورزید دوست عزیز !

سلی خانوم این دوستمون رو سبز کن.

sal0811
این دوستمون نه امضا داره نه تو منتظرسراست چیو سبز کنن سولی جان؟
اگه sal0811 رو میگید هست تو منتظر سرا

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، pari pari ، قصه گو ، آلیس-1980 ، mahan1331
(2014-06-26 ساعت 00:14)reza_top60 نوشته:  
(2014-06-25 ساعت 23:56)hamidrezapir1 نوشته:  دوستان عزیز یه سوال راهنمایی بفرماین
این فرم 221(g) یعنی همون برگ آبی که موقع مصاحبه دادن هست آیا؟؟؟ تو جمله زیر...
please appear in person at your earliest convenience with your passport, 221(g)-Additional Information Sheet, and all missing documents at the U.S. Embassy

حمیدرضا جان مبارک باشه.الان خودت کلیر شدی؟کی کلیر شد؟با ایمیل اعلام کردند یا اینکه شماره ات توی لیست بود؟
پس به سولی بگو سبزت کنه

ممنونم از شما دوست عزیز. بنده تو سایت ارمنستان ستاره دار بودم که ظاهرا یکیمون کلیر شده بودیم و ایمیل زدیم که جریان چیه جواب درستی ندادن وگفتن به صفحه اول سایتشون(لینک زیر) مراجعه کنیم و ستارمون هم برداشته شده
http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html
کیس:سه رقمی/سفارت:ایروان/افراد کیس:2/تاريخ رويت قبولي:1می/ مصاحبه:هفته اول نوامبر/کلیرنس بعد از 233روز/مقصد NY
به امید فردایی زیبا Smile
فایل تصویری ساخت اکانت برای پرداخت 165$
تشکر کنندگان: anahita 62 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، reza_top60 ، lighter ، آلیس-1980 ، mahan1331
دوستان خوبم 96 روز تا پایان پروسه لاتاری 2014 باقی مونده . مدت زیادی نیست . بیایین غم و غصه هامون رو کنار بذاریم . هر هفته که میگذره و میبینیم دوستامون دارن کلیر میشن و ویزا میگیرن باید امیدوار باشیم چون روند کلیر کردن اگر کند هم هست ولی متوقف نشده .
به امید روزی که هیچ کس بدون ویزا نمونه و این تاپیک با پایانی خوش قفل بشه .

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba ، pari pari ، قصه گو ، lighter ، m_nikparvaz ، hamid_fs3 ، ali3875 ، nasim ، mahan1331
سلام سارا خانوم
منطقی‌ حرف زدید.

ولی‌ کلا من قصدم خدایی نکرده ناراحت کردن نبودا قصدم ، تو پست بعدیم هم گفتم عصبانی‌ بودم اومدم دیدم بعضی‌ از دوستان ویزا گرفته دارن از دلتنگی‌ مینالن عصبانی‌ تر شدم.

ولی‌ در هر صورت حق با شمس.

یه دونه باشید ، سر زنده باشید.
[/quote]

سلام، واقعا شرمنده شدم، ازم دلگير نشينا ، كلا من براي مامن خانوم ارادت خاصي دارم، مي خوام بعد كه رفتم اون ور اگه بشه منو به فرزند خودگي قبول كنهBig Grin
خلاصه دركتون مي كنم
فداتون شم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: shilan ، soli asali ، nedaba ، pari pari ، lighter ، mahan1331 ، farshadm999
(2014-06-26 ساعت 00:22)anahita 62 نوشته:  خط زندگیم را نشانم داد..پستی بلندی زیاد داشت..در تمام طول این خط دو رد پا دیده می شد!!
پرسیدم : این رد پای اضافه مال کیست؟؟
خدا گفت: این منم که در تمام این فراز و نشیب ها کنارت بودم..دنباله ی خط را گرفتم.. به جایی رسیدم که سر بالایی خیلی سخت و وحشتناکی بود.. دیدم رد پا ها یکی شد!!
گفتم:میبینی..حتی تو هم وقتی جای سخت کار میرسد مرا تنها میگذاری!!
خدا گفت: اشتباه نکن...این رد پا رد پای تو نیست..طلبکارانه گفتم: اگر رد پای من نیست پس مال کیست؟
خدا گفت: در این بلندی ..در اوایل راه نیمه نفس شدی و دیگر توان نداشتی..این من بودم که تو را در آغوش خود گرفتم و از این کوه بلندمشکلات عبورت دادم..

بسیار بسیار زیبا ! مرسی .. من به این واقعیت رسیدم ! و شک ندارم ! هر کس شک داره ادامه زندگی براش بی معنیه و مثل یک جاندار تک سلولی فقط یه حیات نباتی داره !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: shilan ، anahita 62 ، nedaba ، pari pari ، قصه گو ، lighter ، hamid_fs3 ، ali3875 ، taleghani ، nasim ، mahan1331
(2014-06-25 ساعت 20:20)sunnyluie نوشته:  سلام
الهی شکر ،
من امروز بعد از انتظاری بسیار سخت و طولانی بلاخره ! کلیر شدم
به امید پایان انتظار برای همه دوستانی که دارن این روزهای سخت انتظارو میگذرونن
از تبریک همه دوستان سپاسگذارم

واااى هوررراااااا خيلى خيلى تبريك ميگم
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: anahita 62 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، lighter ، nasim ، mahan1331
امشب فضا عرفانی شده کلا جای من نیست
بزن بکوب بود خبر بدید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، pari pari ، قصه گو ، lighter ، ali3875 ، nasim ، mahan1331 ، nazanin fatemi
(2014-06-25 ساعت 23:12)morteza-dm نوشته:  اینجا فقط شده جای اسپم دادن متاسفانه یکی نیست یه سروسامونی به این تایپیک بده . چند صفحه رو دارم میخونم فقط شده تبریک
اسپم؟؟؟؟!!!!!!
میشه لطفا بفرمایید .کدوم فرهنگ لغطی به تبریک بدو ن جشم داشت برای موفقیت دوستی,خوشحالی و همدلی و همراهی با کسی که ی بارم ندیدش و با خوشحالی اون شاد شدن و غمگین شدنش اشک ریختن رو
اسپم معنی کرده.......یا منظورتاز اسپم احساس پاک همسر و مادری که مجبور وسایل رو با هزار خون جگر جم کرده هر گوشش خاطرس واسش ی رو,ه اتیش بزنه؟ نه اینجا بی صاحبه نه پستهاش.....دونه دونه پستها رو میخونم و حواسم به گوشه گوشه این تایپیک وکل انجمن هس.......اگر باری از دوش کسی ور نمیداری لطفا کسی رو ازرده نکیند......اینجا حرمت داره.
متاسفانه نشد،
نمي دونم كسي هست اين متن رو ديده باشه يا نه، خوشحال مي شم نظرات دوستان رو در اين باره بدونم
http://travel.state.gov/content/visas/en...ation.html
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: nedaba ، anahita 62 ، soli asali ، mahan1331
بچه ها راستی میگم اگه ایمیل خودمون دوباره بفرستن برا خودمون بعدش ممکن جواب بدن یا دیگه همین و منتظر ایمیل دیگه ای نباشیم؟

بچه ها راستی میگم اگه ایمیل خودمون دوباره بفرستن برا خودمون بعدش ممکن جواب بدن یا دیگه همین و منتظر ایمیل دیگه ای نباشیم؟1

تشکر کنندگان: nedaba ، pari pari ، soli asali ، mahan1331
کیا مثل من امیدوارن که آنکارا فردا یا پس فردا کلی لاتاری کلیر میکنه؟؟؟

تشکر کنندگان: shilan ، nedaba ، pari pari ، abbas09 ، Hadi2014 ، lighter ، ali3875 ، soli asali ، Maryrhm ، آلیس-1980 ، mahan1331 ، sal0811
(2014-06-26 ساعت 00:58)lida55 نوشته:  سلام مدیر جان خسته نباشین مشکل سرور حل شد
گویا هوزم ایمیل ارسال نمیکنه

سلام لیدای عزیز
حقیقت امر اینه که به احتمال زیاد مجبور به تغییر هاست بشیم و با این تغییر که از اونور اب صورت میگیره مشکلات حل میشه....به امید خدا همین روزا تصمیم نهایی رو اعلام میکنم کامل و شفاف دوستان در جریان قرار بگیرن ...بصورت جدی پیگیرم....WinkCool
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، anahita 62 ، farshadm999 ، pari pari ، lida55 ، Hadi2014 ، S.gh ، lighter ، soli asali ، آلیس-1980 ، mahan1331

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان