کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-30 ساعت 10:31)soli asali نوشته:  
(2014-06-30 ساعت 01:54)قصه گو نوشته:  من بيدارم مثل هميشه......سلااااااااام.

منتظر سرا چرا اين شكليه؟!؟

چشه مگه ؟! خعلییییییییییی هم عالیه ... 1ه یککککککککک ! Big Grin

soli جان تغییراتی ندادی؟؟؟Big Grin
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، قصه گو
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااا و تبریکککککککککککککککککککک به همه دوستان کلیر شده
و هوراااااااااااااااااااااا و تبریکککککککک ویژه به آناهیتای عزیز .با آرزوی موفقیت در ادامه مسیر برای این دوست عزیز..
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: nasim ، Maryrhm ، soli asali ، rezahoorjandi ، nedaba ، قصه گو ، pari pari ، anahita 62
(2014-06-30 ساعت 11:27)shilan نوشته:  
(2014-06-30 ساعت 11:23)soli asali نوشته:  
(2014-06-30 ساعت 11:06)shilan نوشته:  
(2014-06-30 ساعت 10:43)shilan نوشته:  
(2014-06-30 ساعت 10:13)me_u نوشته:  سلام.خوبم شما خوبید؟
فعلا همه منتظریم ولی این دو سه ماه مطمئنا سفارتها باید ویزای مهاجرتی زیادی صادر کنند

احتمالا دارند شرایط رو مهیا میکنند.
من قبلا هم این موضوع را گفتم:
سرافراز باشید.مثل سرو

جناب میو چرا شما دیگه تو منتظر سرا نیستین من یادم حدود 5000 بودید ابوظبی ولی الان تو منتظر سرا نیستین امضام ندارین ........ حالا از منتظر سرا چرا پاک شدید!!!!!!!!!!!

(2014-06-30 ساعت 10:31)soli asali نوشته:  چشه مگه ؟! خعلییییییییییی هم عالیه ... 1ه یککککککککک ! Big Grin

چرا میو مشخصاتش از منتظر سرا حذف شده؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
خوب سولی عسلی جون شما فقط لایک زدی ولی چرا جواب ندادی!!!!!!!!!!!!

من گذاشتم خودشون جواب بدن ! ایشون از من خواستن که حذف بشن بنده هم اطاعت کردم و دلیلش رو هم نپرسیدم !

ممنون که جواب دادید ولی کاش گره های این کلاف سر در گم باز میشد!!!!!!!!!!!!!!

کدوم گره ؟ چه گره ای ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: nedaba ، قصه گو
(2014-06-30 ساعت 09:50)mahssa نوشته:  همین الان ایروان ی کیس لاتری اعلام کرد
ما که داریم دیوونه میشیم با این اعلام کردن یه دونه دو دونه ایروان.
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، soli asali ، nedaba ، shahrzad001 ، Hadi2014 ، hadi472 ، pari pari ، reza_top60
(2014-06-30 ساعت 11:39)p.arsa نوشته:  

چرا ! دیوار حالمون رو ورداشتیم ! اطاقمو کاغذ دیواری کردم Big Grin یه تغیراتی هم تو خودم به وجود آوردم Smile)
[/font]
[font=Verdana]
[/font]

تشکر کنندگان: nedaba ، p.arsa ، marsein ، KIMIA2005 ، pari pari ، قصه گو
دوستان ما 5 می مصاحبه داشتیم ، 8 می من ویزا گرفتم و همسرم کلیرنس شد ، 15 می برای همسرم آپدیت شد ، 2 روز پیش دوباره آپدیت شدیم اما کل پرونده ، وقتی وارد فایل مخصوص همسرم میشیم دوباره همون تاریخ 15 می رو نشون میده این یعنی چی ، برای کسی دیگر هم این اتفاق افتاده لطفا راهنمایی کنید
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، amin arefi ، pari pari ، قصه گو
(2014-06-26 ساعت 02:35)anahita 62 نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: anahita 62، Doogh، me_u، USA2014، قصه گو، 1 مهمان
نرو قصه گوی عزیز ما به تو وآرزوهات احتیاج داریم

باور بفرمایید من اون موقع در حال بازدید از سایت نبودم Big Grin تو خواب ناز تشریف داشتمTongue
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، Sara_lphmkf ، marsein ، pari pari
(2014-06-30 ساعت 11:59)soli asali نوشته:  

چرا ! دیوار حالمون رو ورداشتیم ! اطاقمو کاغذ دیواری کردم Big Grin یه تغیراتی هم تو خودم به وجود آوردم Smile)

کووووو؟ کجاااااا؟!!! :-"
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
سلام بچه ها. یه سوال داشتم چرا آنکارا تا کیس 5000 کلیر کرده اما ابوظبی توی 3800 مونده؟ چرا ابوظبی چند وقته هیچ کاری نمی کنه؟
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، pari pari
(2014-06-30 ساعت 12:08)p.arsa نوشته:  

دوست عزیز من متوجه نمیشم .. چه تغییراتی ؟ اگه منظورتون منتظرسراس که ظاهر و باطن همینه دیگه ! Smile
[/font]
[font=Verdana]
[/font]

تشکر کنندگان: p.arsa ، nedaba ، pari pari
سلام و تبريك به دوستان كلير شده
ما بالاخره هفته پيش ويزامونو گرفتيم. خوشحال مي شم اگه بتونم كمكي بكنم.
ما كم كم بايد اسباب كشي كنيم به روم اولين سفر به آمريكا، ولي اين خونه رو تحويل نمي دم و با شما هستم تا ايشالا آخرين نفر كليير بشه. Smile

چند تا نكته بگم :
1- دوستان متاهل، موقع دادن و گرفتن پاسا، اگه يكيتون بره كفايت مي كنه! اونجا شديدن گرمه و فقط يه نفرو مي ذارن كه بره تو...
2- كيف نبريد كه نمي ذارن ببرين تو! دردسر مي شه براتون.
3- دوستاني كه احتمال يك ضرب مي دن احتمال داره ويزاشون تو اون روز اعلام شده آماده نباشه! بنابراين (به نظرم) چارتر نگيرين. 3و4 نفرو ديدم كه مجبور شدن چند روز بيشتر بمونن واسه گرفتن ويزاها!
4- حتما CEAC و چك كنيد كه ايشود شدين يا نه، بعد برين واسه گرفتن ويزاها.
5- ويزارو حتما چك كنيد كه اشتباهي نباشه تو اسپل و مشخصات و ...
موفق باشيد.
2014$$10$$ - ابوظبی
کارنت: 13 آگوست / مصاحبه: 7 اکتبر / مقصد: فلوريدا (سري اول) - دالاس (سري دوم)

كلير 11 جون (بعداز 247 روز) - ويزا 25 جون - ورود به آمريكا: 19 نوامبر - سري دوم ؟
(2014-06-30 ساعت 12:17)soli asali نوشته:  
(2014-06-30 ساعت 12:08)p.arsa نوشته:  
(2014-06-30 ساعت 10:31)soli asali نوشته:  چشه مگه ؟! خعلییییییییییی هم عالیه ... 1ه یککککککککک ! Big Grin

دوست عزیز من متوجه نمیشم .. چه تغییراتی ؟ اگه منظورتون منتظرسراس که ظاهر و باطن همینه دیگه ! Smile
سلام سولی جونم. خسته نباشی ، فکر کنم منظورشون اینه که کلیر شده های جدید رو سبز کردی یا نه
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، pari pari
(2014-06-30 ساعت 11:01)masoud92 نوشته:  سلام من سه ماه پيش مصاحبه داشتم . خانمم يه ضرب گرفت خودم كليرنس خوردم ولي از روز مصاحبه تا حالا يك بار هم اپديت نشدم . آيا اين عاديه؟
آيا تو سايت CEAC از طريق همون گزينه Check My Visa Application Status (قسمت IMMIGRANT) بايد آپديت ها رو چك كرد ؟
آقا مسعود ما هم 4 ماهه رفتیم مصاحبه و خبری از آپدیت نیست که نیست.
فقط لطفا امضاتون را بگذارید که بدونیم حدود کیس نامبر و سفارتتون را؟؟؟
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
تشکر کنندگان: نام کاربری somi ، amin arefi ، soli asali ، hadi472 ، nedaba ، pari pari ، nasim
(2014-06-30 ساعت 12:06)zzarin نوشته:  دوستان ما 5 می مصاحبه داشتیم ، 8 می من ویزا گرفتم و همسرم کلیرنس شد ، 15 می برای همسرم آپدیت شد ، 2 روز پیش دوباره آپدیت شدیم اما کل پرونده ، وقتی وارد فایل مخصوص همسرم میشیم دوباره همون تاریخ 15 می رو نشون میده این یعنی چی ، برای کسی دیگر هم این اتفاق افتاده لطفا راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز
با تجربه ای که من دارم معنیش اینه که هنوز همسرتون کلیر نشده. وقتی کیس همسرتون به تنهایی آپدیت شده به احتمال زیاد استعلام سفارت برای ایشان در خصوص کلیر شدن بوده اما اینکه دو روز پیش فقط کیس شما آپدیت شده به معنای اینه که هنوز همسرتون کلیر نشده. این وضعیت در مورد کیس ما هم چند بار تکرار شده. امیدوارم که بزودی همسر شما هم کلیر شه. من هم همینطور.
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
سلام. من یه چند تا سوال داشتم.
۱- وضعیت AP یعنی چی؟
۲- معمولاً بین زمان مصاحبه تا کلیر شدن، کیس چندبار آپدیت میشه؟
۳- تفاوت برگه‌های صورتی و آبی و زرد و بقیه رنگ‌ها چی هستن؟
۴- من ریز نمراتم رو برده بودم سفارت و ۲۰ روز قبل هم ترجمه مدارکم رو فرستاده بودم سفارت که توش ترجمه ریز نمراتم بود. ولی اونجا اصل ریز نمرات رو ازم نخواستن. این مشکلی پیش نمیاره؟

تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان