موضوعها: 0
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-30 ساعت 12:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-30 ساعت 12:46 توسط hamid.eng.)
من نميدونم چرا اين ابوظبي يه تكوني به خودش نميده هنوز تو 2000 و 3000 گير كرده با اين وضعيت فكر كنم اين ماه هم ما كلير نميشيم
باز آفرين به آنكارا !!!
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه دوستان
خوشحالم که دوباره مهاجر سرا رو سرحال می بینم. ما حدود ده روز دبی بودیم و بعدشم که سایت باز نمیشد در نتیجه نتونستم اینجا بیام و گزارش سفرمون را بدم.هنوز هم خبر ندارم که توی این مدت کیا کلیر شدن و چه اتفاقاتی افتاده. ولی از همین جا به همه کلیر شده های عزیز تبریک میگم.
و اما گزارش سفر:
ما پنج شنبه صبح نوزدهم جون وارد دبی شدیم. سریع وسایلمون را به هتل دادیم و چون عجله داشتیم، استثنائا همین یک دفعه رو با تاکسی به nmc رفتیم که 20 درهم برامون آب خورد! nmc شلوغ بود و اونجا تعدادی از دوستان از جمله مهدی 2014 عزیز رو هم دیدیم. تمام کارهای پزشکی مثل دفعه قبل انجام شد و دکتر شوکلای عزیز هم با کمال خونسردی سئوالات تکراری می پرسید که مثلا سرطان، سل، ناراحتی قلبی، اعتیاد نداری!!! مثلا قرار بود از 4 ماه پیش تا الان معتاد شده باشیم
فقط یه تست سل از پسرم گرفتند که اضافه بر ازمایشات قبلی بود و جدیدا از همه می گیرند و گفتند پسفردا ظهر بیایید تا ما نتیجه رو ببینیم. بعد با مترو برگشتیم هتل و به تبلیغات خانم ملیکا مبنی بر اینکه "ما در خدمت " هستیم هم مثل دفعه قبل توجهی نکردیم. کلا به همه ی دوستان بگم که حمل و نقل با مترو بسیار مقرون به صرفه ، سر وقت و مطمئن هست . کافیه به تعداد نفرات کارت نقره ای بخرید و نفری حدودا 30 درهم شارژش کنید و تمام دبی رو بچرخید. از یک ایستگاه به ایستگاه دیگه حدودا 1.8 دهم برای هر نفر حساب میشه، اما برای فواصل طولانی ، این مبلغ ، دیگه ایستگاهی حساب نمیشه بلکه ناحیه ای یا zone حساب میشه و در طولانی ترین مسیر، حداکثر برای هر نفر 5.6 درهم حساب میشه که واقعا عالیه!کافیه نقشه متروی دبی رو روی گوشیتون بریزید و مسیر ها رو برای خودتون مشخص کنید، یا حتی توی ایستگاهها خیلی ساده از اینفورمیشن بپرسید که چطوری میشه به فلان جا رفت... دیگه همه چی حله . خلاصه دور روز بعد یعنی شنبه ساعت 11 صبح دوباره به nmcرفتیم و خدا رو شکر نتیجه تست سل پسرم مشکلی نداشت و گفتند ساعت 11 شب یایید و نتیجه هاتونو بگیرید. ساعت 11 شب هم خیلی سریع سه تا پاکت بعلاوه عکس های رادیوگرافی جدید را دادند دستمون و کار ما با مدیکال تموم شد. صبح روز بعدش یعنی یکشنبه صبح، ساعت 10 ، من با مترو به ایستگاه اتوبوس الغبیبه رفتم و اونجا سوار اتوبوس ابوظبی شدم( از همون کارت نقره ای مترو برای اتوبوس هم میتونید استفاده کنید). اتوبوس خنک و راحتی بود و توی اتوبوس اینترنت وایرلس هم هست. منم خیلی راحت گوشی هامو گذاشتم و یه موج fm موزیک هم گرفتم و چشامو بستم و سر ساعت 12 اتوبوس وارد ابوظبی شد! فقط با 25 درهم، گرگ بیابون هم ما رو نخورد! گم هم نشدیم! دچار مه و طوفان هم نشدیم
از ایستگاه اتوبوس هم دوباره سوار یه خط اتوبوس شهری ابوظبی شدم و با 4 درهم رفتم به ایستگاه پپسی کولا که نزدیک ترین ایستگاه به سفارته. اینو بگم که توی این هوا بهتره که از ایستگاه اتوبوس ، با تاکسی به سفارت برید که 15 درهم میشه ولی خوبیش به اینه که دیگه پیاده روی ندارید! چون من مجبور شدم از ایستگاه پپسی کولا تا سفارت رو حدود 5 دقیقه پیاده برم که خب توی گرمای هوا کمی مشکل بود. سعی کنید حتما 45 دقیقه تا یک ساعت زودتر جلوی سفارت باشید که توی نفرات اول وارد سفارت بشید. دردسرتون نمیدم. بعد از رد شدن از مراسم حفاظتی باز کردن کمربند و تحویل دادن گوشی و غیره و غیره ( ساک و کیف را به هیچ عنوان نمی تونید وارد سفارت کنید) وارد سالن اصلی شدیم، شماره گرفتیم، مدارک و پاسپورتها رو تحویل دادیم و یه کاغذ به ما دادند و گفتند پنج شنبه ساعت 2 بیایید! همین!!!. دوباره با تاکسی به ایستگاه اتوبوس و با اتوبوس به دبی و با مترو به هتل و کل هزینه سفر بنده به ابوظبی و برعکس شد 70 درهم! روز پنج شنبه اما قضیه فرق داشت! ما برای ساعت 10 شب بلیط برگشت گرفته بودیم و من نمیخواستم ریسک کنم و دیر به سفارت یا برعکس به دبی برسم. در نتیجه اینبار با چند تا از دوستان از سرویس هتل استفاده کردیم که نفری 100 درهم گرفت و ما را به سفارت برد و برگردوند. ساعت 12و نیم ظهر دم در سفارت بودیم، ساعت 1 و نیم وارد سفارت شدیم، شماره گرفتیم که به درد نخورد ! چون اینبار اسمهامونو صدا گردند، پاسپورتها و پاکتهای معروف دربسته و بدون گوشه رو بهمون دادند و خلاص ص ص ص . همونجا هم من دقیقا پاسپورتها و ویزا ها و اسامی رو چک کردم که همه چی اوکی باشه، که بود و اومدیم بیرون و راهی دبی شدیم و شب هم به موقع برگشتیم ایران!
نکاتی که باید توجه کنید اینکه به هیچ وجه بلیط هواپیما رو چارتر نگیرید که در صورت لزوم بتونید بلیط رو تغییر بدید. به هیچ وجه زودتر از ساعت 9 شب بلیط برگشت نگیرید. اگه دوست دارید از سرویسهای هتل یا سرویس خانم ملیکا و امثالهم استفاده کنید، میل خودتونه، اما باور کنید که بدون هرگونه درد و خونریزی میتونید تمام کارهاتونو خودتون انجام بدید و تمرین کنید که در غربت روی پای خودتون به ایستید و در هزینه هاتون صرفه جویی کنید.نگران کم اومدن ویزا نباشید. چیزی که من دیدم حاکی از این بود که خودشون هم نگران این موضوع نبودند و روزی که ویزای ما رو دادند، اقلا 70 نفر دیگه هم ویزا گرفتند، تازه آخر ماه هم بود(26 جون)، اما به نفعتونه که به محض کلیر شدن در اولین فرصت به سفارت برید، نگرانی خودتون کمتر میشه!
عده زیادی تازه برای مصاحبه ی اول به دبی اومده بودند! به نظرم حتی اونها هم نباید نگران باشند چه برسه به دوستانی که چند ماهه منتظر کلیر شدن هستند.
توروخدا لباس خنک و راحت بپوشید و برید سفارت. گرما هلاکتون می کنه. توی گرمای 45 درجه باید یک ساعت زیر سایبون بیرون سفارت وایسید، اونم با کت و شلوار و کراوات؟!!!! یه پیرهن و شلوار خنک نخی کفایت می کنه، اونجا اصلا کسی به ظاهر شما نگاه هم نمی کنه!
شاد و پاینده باشید. اگه مورد دیگه ای به یادم اومد براتو می گم. سئوالی بود در خدمتم
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان,ما هم به جمع شما پیوستیم.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
من این عدم تناسب تو اعلام شماره ها رو بین سفارتها درک نمیکنم. الان آنکارا درصد بیشتری نسبت به ابوظبی اعلام کرده با اینکه درصد سهمش از کل کیسها کمتر بوده. فکر میکنم ابوظبی تا میانگین 3000 الی 3500 رو خوب اعلام کرده در حالی که آنکارا داره میرسه به بالای 4000. ارمنستان هم رو میانگین 3000 گیر کرده. وضعیت کلی کیسها و سفارتها طبق آخرین فایل سیس:
ABD 886 44%
ANK 602 30%
YRV 505 25%
Total:1993
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-30 ساعت 13:09)amohammadi348 نوشته: دوستان,ما هم به جمع شما پیوستیم.
به امید کلیر شدن همه دوستان و همچنین شما دوست عزیز
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-30 ساعت 13:16)آيلار نوشته: سلام
دوستان سفارت ارمنستان که فقط تا کيس 3500 کلير کرده . از 11 جون ديگه کلير قطع شده و فقط چند نفر اعلام کردند . مرديم از انتظار . خدا کنه زودتر شروع کنند . 
تو چند روز گذشته هم 3 تا کیس اعلام کرده
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-30 ساعت 13:16)آيلار نوشته: سلام
دوستان سفارت ارمنستان که فقط تا کيس 3500 کلير کرده . از 11 جون ديگه کلير قطع شده و فقط چند نفر اعلام کردند . مرديم از انتظار . خدا کنه زودتر شروع کنند . 
ما هم همچنان منتظر ونگران
دوست گرامی ارسالهاتون به 10 رسیده لطفا امضاتون را درست کنید
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر