موضوعها: 0
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-03 ساعت 18:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-03 ساعت 18:53 توسط sysmaster.)
بعد از برسی آخرین اپدیت سیس به آمآار زیر میرسیم
تعداد ویزاهای صادر شده
آنکارا : 394
ایروان : 358
ابوظبی 1002
که اگه با هم حمع جبری کنیم میشه 1754
که این محاسبه اشکالات زیر را داره و درست نیست
1- ابوظبی بیشتر از دو برابر دو تا سفارت دیگه است که دلیلش اینه آمار فقط ایرانی ها نیست و به نظر من باید اون حداقل نصف در نظر گرفت
2- وقتی مثلا یک کیس 3 نفره توی جدول میزنه ایشو توی این محاسبه و تمامی جدول های سیس اون را 3 نفر درنظر گرفتن حال اگه یکی از این افراد administration proccessing باشه یعنی در حقیقت برای دو نفر ویزا صادر شده .
نه سه نفر و در صورتیکه در آمار 3 نفر نشون میده ویزا گرفته که غلط است.
پس با توجه به اینکه کیس های زیادی هستند که نصف و نیمه ویزا گرفتن میشه ( حداقل ) ده در صد از از امار هر سفارت کم کرد که نتیجه که به نظر من به واقعیت نزدیک تره اینه
1- آنکارا 354
2- ایروان 319
3- ابوظبی 450
جمع ویزاهای صادر شده : 1123 نفر
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-03 ساعت 17:18)reza_top60 نوشته: (2014-07-03 ساعت 17:08)hadi472 نوشته: (2014-07-03 ساعت 17:05)reza_top60 نوشته: (2014-07-03 ساعت 16:24)hadi472 نوشته: تا حالا ویزاهای صادر شده برای سه سفارت ایروان، ابوظبی و آنکارا مجموعا شامل 931 کیس اصلی (1779نفر با احتساب خانواده) بوده. اگر فرض بگیریم که تمام ایرانی ها فقط از طریق این سه سفارت اقدام کرده اند و این سفارتها به جز ایرانیها پذیرنده ی دیگه ای نداشتند و در نظر گرفتن اینکه تعداد کیسهای ایرانی برنده شده در سال 2014 به گفته ی خودشون 6027 عدد بوده پس آلردی جای نگرانی نیست. حالا حالاها ویزا هست. از این انرژی مثبت تر میخواستین؟ برین حال کنید.
یه مطلبی رو نمیخواستم بگم اما با عرض شرمندگی میگم فقط قوی باشید و امیدوار
میدونید عمق فاجعه کجاست؟
تعداد افراد برنده از ایران 6027 هست و کل نفرات هر سه سفارت ایروان و ابوظبی و آنکارا رو جمع کنید 4356 نفر هست یعنی 1671 نفر از ایرانی ها مصاحبه شون در غیر از این سه سفارت هست از جمله ناپل و فرانکفورت و ونکوور و بمبئی و کوالالامپور و و......... و خیلی جاهای دیگه که ما آمارشون رو هم نداریم و چون این تعداد از کشورهای محل اقامتشون سو پیشینه میبرن طول مدت کلیرنس شون خیلی کوتاه میشه.
پس بهتره نگیم تا حالا 1779 نفر ویزا گرفتن اگر فقط 800 نفر از این دوستان هم ویزا گرفته باشن تا حالا بالای 2500 نفر از سهمیه ایران پر شده.
لظفا کمی دقیق باشیدو همانطور که گفتم سه شنبه هفته آینده که ویزا بولتن بیاد خیلی چیزها برای ایرانی ها روشن میشه.
بنظر من اینکه سه هفته هست که ایروان و ابوظبی توی کما هستن بی دلیل و حکمت نیست. الله اعلم!!!!!!!!!!!!!
ببخشید اگر واقعیتی هر چند تلخ رو بیان کردم
من اون 1671 نفر رو کم لن یکن تلقی میکنم. شاید هم حرف شما درست باشه اما خودم دیدم و شنیدم کسایی رو که قبول شدند و دنبالش نرفتند یا خیلی دیر متوجه شدند. بهتره خوش بین باشیم. ضمنا اگه کسی محل اقامتش اروپا باشه بعید میدونم جزو ظرفیت ایران محسوب بشه. مگر اینکه دانشجو باشه.
هادی جان اتفاقا خیلی هم روش حساب کن توی همین تاپیک چند مورد داشتیم که یک موردش فکر کنم دوست عزیزمون Aromaهستن که مصاحبه شون ناپل بود و یکی دیگه هم لاتویا بوده و یا همین فرشید خودمون سوئد زندگی میکنه اما دلش خواسته مصاحبه اش ابوظبی باشه. خودم توی ونکوور و بمبئی کیس سراغ دارم رفتن مصاحبه.
اگر خبری نبود اینا تا ماه جولای اینقدر دست به عصا کلیر نمیکردن. اونا فقط میخوام پروسه رو تا پایان سپتامبر کش بدن و همه رو بکشن برای مصاحبه.
پارسال 3000 ها همه توی فوریه کلیر شده بودند اما امسال ما تازه فوریه رفتیم مصاحبه.
سلام aroma حاضر مثل همه شما دوستان كلير خورده من همسرم اقامت دبي را داره ولي از همون روز اول آدرس ايران را داديم . راستي وقتي كه رفتيم سفارت به سوء پيشينه من گير داد گفتيم بابا دبي ميگه اين خانم در دبي نيست . ولي عدم سوء پيشينه همسرم كه فرد برنده بود را برده بوديم .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-03 ساعت 18:31)kamranh نوشته: (2014-07-03 ساعت 18:24)mahan1331 نوشته: آقا چرا هیچ کسی جواب منو نمی ده ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه . . . . . . . . .
دوستان 1 سوال اسم من رو توی سایت ابوظبی وسط فامیلیم یه فاصله گذاشته که با پاسپورتم هم خونی نداره آیا نیاز به ایمیل هست به سفارت یا خیر ؟ مورد مشابهی بوده ؟
مثلا این طوری نوشته
فامیلی حسنوند حالا اومده اینجوری نوشته حسن وند حالا به انگلیسی
مهمه نیستش که 
مورد مشابهش و نمی دونم ولی به نظر من که مهم نیست .
به نظر من كار از محكم كاري عيب نميكنه ، بهشون ايميل بزنيد ، بهتره . پرينت ايميل و جوابش رو هم كه دادن پيش خودتون نگه داريد برا روز مبادا.
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
دیدید وقتی میریم مطب دکتر و منتظر نوبتمان میشیم و وقتی یک کم طولانی میشه اگه مجله ای یا روزنامه ای اونجا باشه زود برمیداریم به خوندن تا وقت بگذره و به اصطلاح حوصلمون از انتظار سر نره ، باور کنید اینجا که خیلی بدتره و جدا نیاز به پر کردن همین اوقات خالی داریم که صد جور شک و دلهره و ترس از آینده به سراغمون نیاد ، هر کدوممون چند میلیون تا اینجا هزینه کردیم با یک سال وقت و انرژی بی اندازه و بهترین راه پر کردن این اوقات مخصوصا تو این شرایط وقفه سفارتها به اشتراک گذاشتن تجربیاتمون تو بخشهائی که بعد از کلیر شدن با اونا سر و کار داریم است مثل گشتن بیشتر سایتهای فروش بلیط اینترنتی ، کار هائی که قبل از رفتن به " عمه ریکا " باید کرد ، روش های پرداخت 165 دلار ، اطلاع پیدا کردن از وضعیت پیدا کردن خانه یا هم خانه ، وضعیت سوشیال و گرین کارد ، پیدا کردن کار ، گرفتن گواهینامه رانندگی ، باز کردن حساب بانکی و ... که میشه اوقات خالی رو با اینها پر کرد و البته اگه حوصله داشته باشید خواندن زبان که از همه مهمتر است
و صد البته که این موعظه نبود و کاری است که دقیقا من خودم انجام میدهم و خواستم تشریک مساعی باشد در آخر من خودم اگر کلیر هم نشم نارحت نیستم که چرا اینقدر وقتم را تلف چیزهائی کردم که اصلا بدردم نخورد چون تو این برهه از کلیرنس راهی جزء گذراندن وقت نداریم و کاری هم بهتر از اطلاع پیدا کردن از راه پیش رو نداریم بقیه ماجرا تقدیر است و بس - قربان همگی تان
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما هم سه شنبه مصاحبه داشتیم برگه سفید داد به ما گفت تا دو ماه دیگه سایت را چک کنید
ام فقط ان روز فقط برای مصاحبه لاتاری ما بودیم خانم ملیکا هم گفت چند روزی خیلی خلوت شده
من حالا باید از کی شروع کنم برای جک کردن سایت؟ ممنو ن
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-03 ساعت 18:50)reza_norouzi نوشته: (2014-07-03 ساعت 18:47)عراقی نوشته: (2014-07-03 ساعت 18:31)amohammadiazar نوشته: منم کم کم دارم نا امید میشم مخصوصا" وقتی که مهاجرسرا هم بسته بود کاملا امیدمو از دست داده بودم
دوستان عزیز نامید نشید هرچند خودمم بهتر از شما نیستم ولی این طبیعیه و تو این پروسه چنین روز های ملال آور و نفس گیری هم هست سفارت ایروان تا سه هفته هیچی اعلام نکرد و بعدشم تازه 2 کیس نامبر را کلیر زد و هفته چهارم هم دوتا یعنی کل یک ماه 4 کیس نامبر ولی مطمئنم این آرامش قبل از طوفانه چون اگه بدین منوال باشه تا آخر سپتامبر کلا باید 10 یا 12 تا کیس دیگه اعلام بشه که اصلا منطقی به نظر نمیاد و من که کیس نامبرم روی 5100 هست تا الان 64 کیس دیگه جلوتر از من هستند تا کلیر بشن پس امیدتان را از دست ندهید و صبر پیشه کنید که خدا با صابرین است
آفرین بر این عمو عراقی گل با این امید و انرژی بی پایانش.
لطفاً نا امیدا یکم از این دوست خوبمون یاد بگیرن 
آخه عمو عراقی عزیز این چه صیغه ویزا دادنه اونجا که آناهیتای عزیز و پری پری مهربون ویزاشونو بدن ولی همسرای گرامیشونو ندن شما چی فکر میکنین
هر جوری فکر میکنی میبینی اینکار نه عقلانیه نه انسانی .. از اون طرف هم دوستمون اومده میگه که آره بخاطر اینکه به همه ویزا برسه قراره به خانواده ها بدن اونا برن اونور و از طریق خانوادگی اقدام کنن آخه اسم اینو چی میزارین شما
من تا اینجا بخدا همش مثبت اندیش بودم ولی وقتی همه وقایع و احتمال ها رو کنار هم میزارم میبینم که این کارشون کمی سخیفه والا یه دفعه بگن ویزا نمیدیم خیال همه رو راحت کنن ما هم بیخیالش میشیم میریم پی زندگیمون اینکه نصف خانواده رو بدن نصف دیگشو نه اصلا درست نیست
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
(2014-07-03 ساعت 18:24)mahan1331 نوشته: آقا چرا هیچ کسی جواب منو نمی ده ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه . . . . . . . . .
دوستان 1 سوال اسم من رو توی سایت ابوظبی وسط فامیلیم یه فاصله گذاشته که با پاسپورتم هم خونی نداره آیا نیاز به ایمیل هست به سفارت یا خیر ؟ مورد مشابهی بوده ؟
دوست عزيز اصلاً نگران نباش. اسم همسر منو هم تو سايت اشتباه نوشته بود.روي برگه ي كليرنس هم آفيسر اسم دخترمو نوشت ، حتي وقتي واسه دريافت ويزا رفتيم و مدارك رو داديم، باز هم روي برگه ، منشي سفارت اسم دخترمو نوشت و گفت پنج شنبه بيا!! باز خوبه من برنده بودم و يه جا اسمم اومده بود
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
spv عزيز،خوش آمديد.باز هم از راهنماييتون بابت خريد بليط ممنونم.با قيمت مناسبي خريدم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-03 ساعت 19:15)عراقی نوشته: دیدید وقتی میریم مطب دکتر و منتظر نوبتمان میشیم و وقتی یک کم طولانی میشه اگه مجله ای یا روزنامه ای اونجا باشه زود برمیداریم به خوندن تا وقت بگذره و به اصطلاح حوصلمون از انتظار سر نره ، باور کنید اینجا که خیلی بدتره و جدا نیاز به پر کردن همین اوقات خالی داریم که صد جور شک و دلهره و ترس از آینده به سراغمون نیاد ، هر کدوممون چند میلیون تا اینجا هزینه کردیم با یک سال وقت و انرژی بی اندازه و بهترین راه پر کردن این اوقات مخصوصا تو این شرایط وقفه سفارتها به اشتراک گذاشتن تجربیاتمون تو بخشهائی که بعد از کلیر شدن با اونا سر و کار داریم است مثل گشتن بیشتر سایتهای فروش بلیط اینترنتی ، کار هائی که قبل از رفتن به " عمه ریکا " باید کرد ، روش های پرداخت 165 دلار ، اطلاع پیدا کردن از وضعیت پیدا کردن خانه یا هم خانه ، وضعیت سوشیال و گرین کارد ، پیدا کردن کار ، گرفتن گواهینامه رانندگی ، باز کردن حساب بانکی و ... که میشه اوقات خالی رو با اینها پر کرد و البته اگه حوصله داشته باشید خواندن زبان که از همه مهمتر است
و صد البته که این موعظه نبود و کاری است که دقیقا من خودم انجام میدهم و خواستم تشریک مساعی باشد در آخر من خودم اگر کلیر هم نشم نارحت نیستم که چرا اینقدر وقتم را تلف چیزهائی کردم که اصلا بدردم نخورد چون تو این برهه از کلیرنس راهی جزء گذراندن وقت نداریم و کاری هم بهتر از اطلاع پیدا کردن از راه پیش رو نداریم بقیه ماجرا تقدیر است و بس - قربان همگی تان
منم کاملا با شما موافقم بخدا اصلا شکی در این نیست ما کافیه پامون برسه اونور دیگه این قابلیت خودمونه که بتونیم موفق بشیم الحمدالله ما ایرانی ها هم خیلی باهوش تر زرنگ تر از اینیم که بریم اونجا آویزون باشیم ولی این مدت AP آدم نمیدونه با کجا مکاتبه کنه دردشو به کی بگه چه اقدامی کنه چون واقعا یه بلاتکلیفی گنگیه از دست خود انسان خارجه برا همین این موضوع رنج میده منو
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-03 ساعت 19:30)عراقی نوشته: (2014-07-03 ساعت 19:18)amohammadiazar نوشته: (2014-07-03 ساعت 18:50)reza_norouzi نوشته: (2014-07-03 ساعت 18:47)عراقی نوشته: (2014-07-03 ساعت 18:31)amohammadiazar نوشته: منم کم کم دارم نا امید میشم مخصوصا" وقتی که مهاجرسرا هم بسته بود کاملا امیدمو از دست داده بودم
دوستان عزیز نامید نشید هرچند خودمم بهتر از شما نیستم ولی این طبیعیه و تو این پروسه چنین روز های ملال آور و نفس گیری هم هست سفارت ایروان تا سه هفته هیچی اعلام نکرد و بعدشم تازه 2 کیس نامبر را کلیر زد و هفته چهارم هم دوتا یعنی کل یک ماه 4 کیس نامبر ولی مطمئنم این آرامش قبل از طوفانه چون اگه بدین منوال باشه تا آخر سپتامبر کلا باید 10 یا 12 تا کیس دیگه اعلام بشه که اصلا منطقی به نظر نمیاد و من که کیس نامبرم روی 5100 هست تا الان 64 کیس دیگه جلوتر از من هستند تا کلیر بشن پس امیدتان را از دست ندهید و صبر پیشه کنید که خدا با صابرین است
آفرین بر این عمو عراقی گل با این امید و انرژی بی پایانش.
لطفاً نا امیدا یکم از این دوست خوبمون یاد بگیرن 
آخه عمو عراقی عزیز این چه صیغه ویزا دادنه اونجا که آناهیتای عزیز و پری پری مهربون ویزاشونو بدن ولی همسرای گرامیشونو ندن شما چی فکر میکنین
هر جوری فکر میکنی میبینی اینکار نه عقلانیه نه انسانی .. از اون طرف هم دوستمون اومده میگه که آره بخاطر اینکه به همه ویزا برسه قراره به خانواده ها بدن اونا برن اونور و از طریق خانوادگی اقدام کنن آخه اسم اینو چی میزارین شما
من تا اینجا بخدا همش مثبت اندیش بودم ولی وقتی همه وقایع و احتمال ها رو کنار هم میزارم میبینم که این کارشون کمی سخیفه والا یه دفعه بگن ویزا نمیدیم خیال همه رو راحت کنن ما هم بیخیالش میشیم میریم پی زندگیمون اینکه نصف خانواده رو بدن نصف دیگشو نه اصلا درست نیست
دوست خوبم این حرف هائی که تو این تایپیک اعلام میشه همه نظرات شخصیه و هیچکدام آیه مسجل قرآن نیست منجمله همین نظر حقیر و خیلی هاش هم ناشی از ترس و اظطرابه که نسبت به پیش آمدی که انتظارش را نداریم است اتفاقا مورد خود من هم همینطور است همسر من کلیرنس نخورد ولی به من خورد ما هم همین مشکل را داریم ولی من اعتنائی به این طور فرضیات نمیکنم و باور کنید الویت های سفارتها و طرز فکر و عملشان با افکار و پیش بینی های ما فرق میکند ، ذهنتان را درگیر مطالب منفی نکنید ، من همه اینها را در حد یک نظر شخصی و البته محترم می دانم و بس هیچ معیار اثبات شده ای در دست ما نیست ، افکار منفی را از خودتان دور کنید و امیدوار باشید
سلام
آقای عراقی ممنون از تمام زحماتتان و امیدوارم این روحیه عالی همیشه همراهتان باشد
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست