کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-03 ساعت 19:40)مامان خانم نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 19:30)عراقی نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 19:18)amohammadiazar نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 18:50)reza_norouzi نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 18:47)عراقی نوشته:  دوستان عزیز نامید نشید هرچند خودمم بهتر از شما نیستم ولی این طبیعیه و تو این پروسه چنین روز های ملال آور و نفس گیری هم هست سفارت ایروان تا سه هفته هیچی اعلام نکرد و بعدشم تازه 2 کیس نامبر را کلیر زد و هفته چهارم هم دوتا یعنی کل یک ماه 4 کیس نامبر ولی مطمئنم این آرامش قبل از طوفانه چون اگه بدین منوال باشه تا آخر سپتامبر کلا باید 10 یا 12 تا کیس دیگه اعلام بشه که اصلا منطقی به نظر نمیاد و من که کیس نامبرم روی 5100 هست تا الان 64 کیس دیگه جلوتر از من هستند تا کلیر بشن پس امیدتان را از دست ندهید و صبر پیشه کنید که خدا با صابرین است

آفرین بر این عمو عراقی گل با این امید و انرژی بی پایانش.
لطفاً نا امیدا یکم از این دوست خوبمون یاد بگیرن Big Grin

آخه عمو عراقی عزیز این چه صیغه ویزا دادنه اونجا که آناهیتای عزیز و پری پری مهربون ویزاشونو بدن ولی همسرای گرامیشونو ندن شما چی فکر میکنین
هر جوری فکر میکنی میبینی اینکار نه عقلانیه نه انسانی .. از اون طرف هم دوستمون اومده میگه که آره بخاطر اینکه به همه ویزا برسه قراره به خانواده ها بدن اونا برن اونور و از طریق خانوادگی اقدام کنن آخه اسم اینو چی میزارین شما
من تا اینجا بخدا همش مثبت اندیش بودم ولی وقتی همه وقایع و احتمال ها رو کنار هم میزارم میبینم که این کارشون کمی سخیفه والا یه دفعه بگن ویزا نمیدیم خیال همه رو راحت کنن ما هم بیخیالش میشیم میریم پی زندگیمون اینکه نصف خانواده رو بدن نصف دیگشو نه اصلا درست نیست

دوست خوبم این حرف هائی که تو این تایپیک اعلام میشه همه نظرات شخصیه و هیچکدام آیه مسجل قرآن نیست منجمله همین نظر حقیر و خیلی هاش هم ناشی از ترس و اظطرابه که نسبت به پیش آمدی که انتظارش را نداریم است اتفاقا مورد خود من هم همینطور است همسر من کلیرنس نخورد ولی به من خورد ما هم همین مشکل را داریم ولی من اعتنائی به این طور فرضیات نمیکنم و باور کنید الویت های سفارتها و طرز فکر و عملشان با افکار و پیش بینی های ما فرق میکند ، ذهنتان را درگیر مطالب منفی نکنید ، من همه اینها را در حد یک نظر شخصی و البته محترم می دانم و بس هیچ معیار اثبات شده ای در دست ما نیست ، افکار منفی را از خودتان دور کنید و امیدوار باشید
سلام
آقای عراقی ممنون از تمام زحماتتان و امیدوارم این روحیه عالی همیشه همراهتان باشد
موفق باشید

من از این حرفها سر در نمیآورم. دوستان امید و نا امیدی برای چی؟ بافد صبر کرد و دید وقتی کاری نمی شه کرد .
با این انرژی مثبت و رتبه که دوستان میدن منم بنوبه خودم شادی میکنم خوب امیدوارم همه دوستامون شاد و خوشحال باشند

[عکس: image0011-1.gif]
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
دوستان همگی خسته نباشید Big Grin
امروز آنکارا اپدیت میکنه؟؟؟؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: shadi79 ، Alissa ، lighter ، pari pari ، anahita 62 ، soli asali ، nedaba
(2014-07-03 ساعت 20:06)عراقی نوشته:  
(2014-07-03 ساعت 19:59)amohammadiazar نوشته:  با این انرژی مثبت و رتبه که دوستان میدن منم بنوبه خودم شادی میکنم خوب امیدوارم همه دوستامون شاد و خوشحال باشند

[عکس: image0011-1.gif]

یک رتبه ناقابل پیشکش شما برای انرژی بخشی تان و این رقص خوشگل دونفره
یک رتبه هم از طرف من
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: amohammadiazar ، abbas09 ، lighter ، pari pari ، shilan ، soli asali ، عراقی ، nedaba
یه لحظه یاد آهنگ آمریکا آمریکا قلی افتادم Smile)
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: abbas09 ، lighter ، pari pari ، soli asali ، nedaba
کاربران در حال بازدید این موضوع: A10A، aaraam، Ala123، ali3875، amohammadiazar، ESMAEILI_K، kamearb، sal0811، shahryar7021، tabrizi، مامان خانم، 1 مهمان
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: قصه گو ، lighter ، pari pari ، Alissa ، soli asali ، nedaba
سلام دوستان
من آخرش از دست شما سر به بیابون میزارم
دوستان تجربه سالهای سال در لاتاری نشون داده که تعداد افرادی که برای لاتاری معرفی میشوند با در نظر گرفتن تمام احتمالات است.
امسال تعداد افرادی که معرفی شدند حدود 6000 نفر است
خوب تا ماه پیش تعداد ویزاها به نصف سهمیه ایران نرسیده بود.
برطبق محاسبات تا ماه قبل میلادی از جدول اکسل سیس
بغیر از طولانی شدن مدت کلیر دلیل دیگری برای عدم دریافت ویزا وجود نداره
البته همانجور که دوستان ویزای خارج از ایران هم در نظر میگیرند
به بقیه احتمالات هم باید نیم نگاهی داشته باشند.سال پیش از سهمیه دیگر کشورها که اضافه آمد برای ایران منظور شد.
در مجموع حتی اگر ویزا به تمام نفرات نرسه ما همچنان استوار ایستاده ایم.چون همه این موارد فرضیه است و ثابت نشده که تبدیل به قضیه بشه!!!
پس من هم فرض میکنم ویزا به همه دوستان میرسه.

سرافراز باشید مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

دوستان امروز از سفارت آنکارا سوال کردم جمعه که روز استقلال هست کلاً سفارت تعطیله یا کار میکنن که جواب دادن کارمندها سر کار هستن اما مصاحبه انجام نمیشه و مراجعه کننده قبول نمیکنن. امیدوارم همه دوستان منتظر بزودی کلیر بشن
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
دوستان به خدا همه ي مشكلات در اين تاپيك خلاصه نشده.....تاپيك هاي همسايه هم به اظهار نظر هاي خوب شما احتياج داره ، يه سري از خونتون در بياين برين مهموني!؟! من يكي كه هر جا برم احساس صاحب خونه بودن بهم دست ميده!!! دوست دارم اونجا هم دور هم باشيم.شما دير يا زود ويزاتون آماده ميشه ( به سلامتي ) واسه دريافتش بايد برنامه ريزي كنيد و در مدت كمي بعد از بازگشت پيروزمندانه تون ،بايد به فكر خريد بليط و جمع كردن اثاث و خريد نيازمندي ها و پرداخت ١٦٥ دلار و خلاصه يه شروع جديد باشيد،منتظر نمونيد كه كلير بشيد بعد به اين چيزها فكر كنيد،البته مطمئنم فكر مي كنيد ولي تبادل نظرتون اندكه. خلاصه دوستانم ، روي منو زمين نندازيد ، منتظرتون مي مونم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-07-03 ساعت 20:23)ali3875 نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: A10A، aaraam، Ala123، ali3875، amohammadiazar، ESMAEILI_K، kamearb، sal0811، shahryar7021، tabrizi، مامان خانم، 1 مهمان

علی آقا ویزای نورسیده و کوبیده شده بر پاسپورت مبارک.WinkWinkWink
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
تشکر کنندگان: nasim ، قصه گو ، m_nikparvaz ، pari pari ، nedali ، shilan ، ali3875 ، Alissa ، anahita 62 ، soli asali ، nedaba
(2014-07-03 ساعت 20:40)me_u نوشته:  سلام دوستان
من آخرش از دست شما سر به بیابون میزارم
دوستان تجربه سالهای سال در لاتاری نشون داده که تعداد افرادی که برای لاتاری معرفی میشوند با در نظر گرفتن تمام احتمالات است.
امسال تعداد افرادی که معرفی شدند حدود 6000 نفر است
خوب تا ماه پیش تعداد ویزاها به نصف سهمیه ایران نرسیده بود.
برطبق محاسبات تا ماه قبل میلادی از جدول اکسل سیس
بغیر از طولانی شدن مدت کلیر دلیل دیگری برای عدم دریافت ویزا وجود نداره
البته همانجور که دوستان ویزای خارج از ایران هم در نظر میگیرند
به بقیه احتمالات هم باید نیم نگاهی داشته باشند.سال پیش از سهمیه دیگر کشورها که اضافه آمد برای ایران منظور شد.
در مجموع حتی اگر ویزا به تمام نفرات نرسه ما همچنان استوار ایستاده ایم.چون همه این موارد فرضیه است و ثابت نشده که تبدیل به قضیه بشه!!!
پس من هم فرض میکنم ویزا به همه دوستان میرسه.

سرافراز باشید مثل سرو

خدایی هر وقت از شما پست می بینم امیدوار می شم Shy
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2014-07-03 ساعت 21:07)قصه گو نوشته:  دوستان به خدا همه ي مشكلات در اين تاپيك خلاصه نشده.....تاپيك هاي همسايه هم به اظهار نظر هاي خوب شما احتياج داره ، يه سري از خونتون در بياين برين مهموني!؟! من يكي كه هر جا برم احساس صاحب خونه بودن بهم دست ميده!!! دوست دارم اونجا هم دور هم باشيم.شما دير يا زود ويزاتون آماده ميشه ( به سلامتي ) واسه دريافتش بايد برنامه ريزي كنيد و در مدت كمي بعد از بازگشت پيروزمندانه تون ،بايد به فكر خريد بليط و جمع كردن اثاث و خريد نيازمندي ها و پرداخت ١٦٥ دلار و خلاصه يه شروع جديد باشيد،منتظر نمونيد كه كلير بشيد بعد به اين چيزها فكر كنيد،البته مطمئنم فكر مي كنيد ولي تبادل نظرتون اندكه. خلاصه دوستانم ، روي منو زمين نندازيد ، منتظرتون مي مونم.

Sad قصه گوی عزیز چه جوری می توونم اطمینان داشته باشم که ویزا بهم می رسه و الان که هنوز هیچ چیز معلوم نیست به فکر جمع ردن اثاث باشم
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: قصه گو ، amohammadiazar ، nedali ، shilan ، soli asali ، nedaba
نسيم جون به خدا نميدونم جواب نا اميدي ها رو چه جور بدم؟!؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: nasim ، lighter ، amohammadiazar ، pari pari ، nedali ، pouria.narimisa ، soli asali ، عراقی ، nedaba
سلام دوستان ... من این فرم 260 رو پر نکردم.... لازمه پرش کنم.... الان 203 روز گذشته هیچ خبری نه اپی هیچی نداشتم کسی از دوستان نظری نداره من رو راهنمایی کنه؟
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: KIMIA2005 ، nasim ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-07-03 ساعت 21:37)hamideftex2014 نوشته:  سلام دوستان ... من این فرم 260 رو پر نکردم.... لازمه پرش کنم.... الان 203 روز گذشته هیچ خبری نه اپی هیچی نداشتم کسی از دوستان نظری نداره من رو راهنمایی کنه؟

فرم 260 واسه چی !؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
تشکر کنندگان: nasim ، amohammadiazar ، soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان