کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
داش علي پيشكسوت و نسيم بانو و عسل بانوي آينده، يادتون باشه يكي طلبه منه ها، دايي پيمان يا بابا پيمان و دريابيد، آخي آخه هنوز ٢ ماه نيست بابا شدم، خوب دوس دارم خوب
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
(2014-07-06 ساعت 12:19)peymanpakd نوشته:  داش علي پيشكسوت و نسيم بانو و عسل بانوي آينده، يادتون باشه يكي طلبه منه ها، دايي پيمان يا بابا پيمان و دريابيد، آخي آخه هنوز ٢ ماه نيست بابا شدم، خوب دوس دارم خوب

پیمان جان مبارکه ایشاالله قدمش خیر باشه و بزودی کلیر بشین و آینده درخشانی در مملکت جدیدمون داشته باشید.
این یه بوس برا کوچولو :*
خیالت راحت بابا پیمان حسابی واکسینه شدم تو این یکسال بوسم تمیزه Wink
خداااااااااا
من کلیییییییر میخوام.
دوستان دعا کنید همه کلیر بشیم در اسرررررررع وقت
یعنی این هفته تکونی میدن به خودشون؟؟؟؟؟
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
میگن 2016 دیگه ایران سهمیه نداره حقیقته ؟

دوستان حواسشون باشه رفیق من کلیر شد بلیت هم خرید اما به دلیل این که گفته بود ایران واکسن زدم و اون جا دیگه نزد ...دو وز مونده بود به پرواز ابله مرغان گرفت ...حواستون جمع کنید

وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله  Wink            ///////      سایه ها همیشه دروغ میگن!     //////
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، shilan ، lighter ، قصه گو
(2014-07-06 ساعت 12:37)hameddjj نوشته:  میگن 2016 دیگه ایران سهمیه نداره حقیقته ؟

دوستان حواسشون باشه رفیق من کلیر شد بلیت هم خرید اما به دلیل این که گفته بود ایران واکسن زدم و اون جا دیگه نزد ...دو وز مونده بود به پرواز ابله مرغان گرفت ...حواستون جمع کنید

نه ! کی گفته !
تازه یه ویدیو من لینک کردم اینجا که سارا کرو واسه سهمیه لاتاری 2016 داشت توضیح میداد که چی کار کنیم که بعد قبولی ریجکت نشیم !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

سلام دوستان،

من هم بر مبنای جدول ceac که بچه‌ها تو forum قرار دادند به یک سری جمع بندی رسیدم که فقط محض اطلاع براتون ارائه میدم، ضمن اینکه اصلا ادعا نمیکنم این اطلاعات ۱۰۰ درصد خالی‌ از خطا هستند و یا اینکه فکر کنید بر این مبنا خدای نکرده ممکنه به کسی‌ ویزا نرسه یا هر حرف دیگه.

طبیعتاً این آمار تقریبی هستند چون ما نمی‌دونیم همه اونایی که ready هستند الزاماً به مصاحبه می‌رن، و اگر برن خدای نکرده refuse نمی‌شن، یا خدای نکرده ممکنه clear نشن و خیلی‌ اما اگرهای دیگه .....

به هر حال این جدول این چیزا رو به ما میگه: در آسیا از کیس 2014AS1 تا 2014AS12690 در ۳ شهر ایروان، آنکارا و ابوظبی که اکثر ایرانیا برای مصاحبه اونجا می‌رن (ولی‌ این به این معنی‌ نیست که همه کیس‌هایی‌ که در این ۳ شهر مصاحبه شدن حتما ایرانی‌ هستن بلکه مسلما ممکنه از nationality‌های دیگه هم باشند)، به ترتیب ۵۱۲ case در ایروان، ۶۰۲ case در آنکارا، و ۹۸۱ case در ابوظبی مصاحبه شدن (یا باید در آینده نزدیک به مصاحبه بشن)، که با یه جمع ساده معلوم می‌شه که از کل case‌های آسیا ۲۰۹۵ کیس مربوط به این ۳ شهر هست.

حالا از این ۲۰۹۵ کیس، ۳۵ کیس متاسفانه refused شدن که دیگه کاری با اونها نیست، ۹۳۲ کیس تا حالا issued شدن که مشتمل بر ۱۷۷۷ نفر یا ویزا شده، ۷۳۱ کیس در شرایط Administrative Processing هستند که مشتمل بر ۱۵۹۲ نفر هست، و ۳۹۷ کیس ready هست که مشتمل بر ۸۷۱ نفر می‌باشد (و البته معلوم نیست حتما به مصاحبه برن یا خدای نکرده حتما refused نشن).

بنابرین بطور قطع به ۹۰ تا ۹۵ درصد دوستان از نظر عددی، ویزا خواهد رسید، و اگر سفارت‌ها مجوز صدور ویزای بیشتر رو هم داشته باشند به همه دوستان (انشا الله)؛ و البته با این نظر مثبت که سرانجام اکثر قریب به اتفاق کیس‌ها قبل از رسیدن deadline حتما clear بشن.

نهایتأ، من به این نتیجه رسیدم که شرایط امسال بد نیست، (هر چند خیلی‌ عالی‌ هم نیست) و برای بسیاری از دوستان حتما حتما خبر‌های خوش و شادی آفرین در راه است.

موفق و مؤیّد باشید
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
(2014-07-06 ساعت 12:37)hameddjj نوشته:  
ببخشید بی ربطه.
این داستانو بفرستید واسه صدا و سیما تو اون سریال ترکیه ایه هست (نمیدونم اسمش چیه عبرت مبرت باید باشه) پخش کنهWinkBig GrinBig GrinBig Grin
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: shilan ، soli asali ، Sara_lphmkf ، azadeh2014 ، nedaba
(2014-07-06 ساعت 12:34)marsein نوشته:  خداااااااااا
من کلیییییییر میخوام.
دوستان دعا کنید همه کلیر بشیم در اسرررررررع وقت
یعنی این هفته تکونی میدن به خودشون؟؟؟؟؟

شک نکنین این هفته پر از خبرهای خوبه...

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
سلام دوستان عزیز
امیدوارم که همتون خوش و خرم باشین
من خودم تو شرایط شما تا حدود یه ماه قبل بودم وهر روز میومدم اینجا یه سری میزدم و با امید کمتر از روز قبل از اینجا میرفتم تا یه روز دیگه بگذره، تا اینکه بالاخره کلیر شدم و رفتم دنبال کارای سفر دبی و گرفتن ویزا و جفت و جور کردن کارای عروسیم چون من و خانومم عقد بودیم که من لاتاری قبول شدم خلاصه همه اینا دلیل بر این شد که کمتر بیام اینجا البته قبلش هم فعالیت زیادی به اون صورت نداشتم و بیشتر خواننده بودم و خیلی کم اظهار نظر میکردم فقط در مواردی که مطمئن بودم جوابم درسته به بعضی دوستان کمک میکردم
خلاصه سرتون رو درد نیارم
ویزامون اومد و اونقدر خوشحال شدیم که نگو البته هنوزم هستیم ولی از چند دقیقه بعد دیدم اشک تو چشمای پدر و مادرم جمع شده ولی میخندن و خوشحالن، سعی میکردم که توجیه کنم که اینجا من آینده ای ندارم و با این شرایط ایران وضعم بهتر اینی که الان هستم نمیشه و از این حرفها البته اونها هم موافق بودن و میگفتن این اشک شوقه ولی ما که میدونیم ته دلشون غصه دارن.
اینارو میگم که شرایط بعد از ویزا رو براتون توصیف کنم که امیدوارم واستون پیش بیاد تا خودتون تجربه کنین.
خوشحال واسه خودم میپلکیدم که دیدم تو دست راستم ویزای گرین کارت آمریکا و تو دست چپم بلیط یک سره به مقصد شیکاگو هست یهو به خودم گفتم وای تو چیکار داری میکنی و یه دردی تو ماهیچه های گلوم احساس کردم. بعد میومدم شرایط رو بررسی میکردم میدیدم که چاره ای جز رفتن ندارم و از طرف دیگه خوشحالیه همسرم را که میدیدم برای رفتن و ساختن زندگی جدید مصمم تر میشدم. خلاصه دیدم که هنوز نرفته انگار دلم تنگ شده دلم میخواد برم فقط تو خیابونای شلوغ و پر سر و صدا رانندگی کنم دیدم انگار چیزایی که تا دیروز برام عذاب آور بودن دیگه نیستن و فقط دارن دلمو میسوزونن، بد رانندگی کردنا، بوق زدنا، فحش دادنا و...
دلم میخواست برم تو پارکها پیاده روی و جاهایی که با بیخیالی هر روز از کنارشون رد میشدمو هر روز ببینم دلم واسه پل خواجو و بقیه چیزا که هیچوقت برام مهم نبودن تنگ شده بود. سر یه دو راهی بودم که الان میتونم برم آیا برم یا نرم؟! امیدوارم همتون این دو راهی سر راهتون بیاد تا خودتون بتونین واسه رفتن یا موندنتون تصمیم بگیرین نه اینکه خدای نا کرده مجبور به موندن بشین. خلاصه احساسات بر ما چیره شد ولی با عقل جور در نمیومد مینشستم فکر میکردم که اونجا که بهشت نیست کار باید بیشتر کرد تلاش باید بیشتر کرد ولی خوب عوضش اینا نتیجه میده نه مثل اینجا که هر چی بیشتر تلاش میکردم بیشتر عقب میموندم و تازه فاصله من با بقیه بیشتر میشد و در نهایت یه عبارت خیلی قشنگ به خاطرم افتاد و عقلم گفت که آقا برو، نمون به هیچی هم فکر نکن همه چیز درست میشه و اون این بود:
آنها که می‌روند وطن‌فروش نیستند. آن‌هایی که می‌مانند عقب مانده نیستند. آن‌هایی که می‌روند، نمی‌روند آن طرف که مشروب بخورند. آنهایی که می‌مانند، نمانده‌اند که دینشان را حفظ کنند. همه‌ی آنهایی که می‌روند سبز نیستند. همه ی آن‌هایی که می‌مانند پرچم به دست ندارند. آن‌هایی که می‌روند، یک ماه مانده به رفتنشان غمگین می‌شوند. یک هفته مانده می‌گریند و یک روز مانده به این فکر می کنند که ای کاش وطن جایی برای ماندن بود. و آن‌هایی که می‌مانند، می مانند تا وطن را جایی برای ماندن کنند.
ارادتمند همه شما حامد
2014AS0000012XX
تعداد افراد کیس: 2نفر
تاریخ و نوع ارسال فرمهای سری اول: از طریق ایمیل ودر 30 می 2013
تاریخ پاسخ از KCC: هفته بعد (7 june )
مقصد: فعلاً شیکاگو
تاریخ کارنت: سری اول اول اول Big Grin
تاریخ نامه دوم: 13 سپتامبر 2013 Big Grin
تاریخ مصاحبه: 19 نوامبر 2013
کلیرنس: 29 می
(2014-07-06 ساعت 11:50)shahryar7021 نوشته:  
(2014-07-06 ساعت 11:36)peymanpakd نوشته:  
(2014-07-06 ساعت 11:31)nasim نوشته:  
(2014-07-06 ساعت 11:18)peymanpakd نوشته:  عمو شهريار گل، ١ زحمت بكش اين نسيم و واسمون ((( نسيم بانو ))) كن كه كه خدايي بانو وارانه زحمت ميكشه، اصلا نسيم خالي رو زبون نميچرخه، نسيم بانو خعلي باحاله Rolleyes

خداا از دهنت بشنوه Big Grin منم خودم با نسیم بانو خیلی حال می کنم تا نسیم خالی Big Grin
ايشالا كه عمو شهريار ترتيب اثر ميده، اگرم نشد شما كلا نسيم بانو يي واسه همهSmile
عزیزان دل
نسیم بانو و داش علی پیشکسوت امیدوارم این زیر میزی ناقابل رو قبول کنید و تلخی قطی سایت رفع بشه....
آقا مدیر ...آقا اجازه؟؟؟ زیر میزی ما چی پس ؟؟؟

(2014-07-06 ساعت 11:50)shahryar7021 نوشته:  
(2014-07-06 ساعت 11:36)peymanpakd نوشته:  
(2014-07-06 ساعت 11:31)nasim نوشته:  
(2014-07-06 ساعت 11:18)peymanpakd نوشته:  عمو شهريار گل، ١ زحمت بكش اين نسيم و واسمون ((( نسيم بانو ))) كن كه كه خدايي بانو وارانه زحمت ميكشه، اصلا نسيم خالي رو زبون نميچرخه، نسيم بانو خعلي باحاله Rolleyes

خداا از دهنت بشنوه Big Grin منم خودم با نسیم بانو خیلی حال می کنم تا نسیم خالی Big Grin
ايشالا كه عمو شهريار ترتيب اثر ميده، اگرم نشد شما كلا نسيم بانو يي واسه همهSmile
عزیزان دل
نسیم بانو و داش علی پیشکسوت امیدوارم این زیر میزی ناقابل رو قبول کنید و تلخی قطی سایت رفع بشه....
آقا مدیر ...آقا اجازه؟؟؟ زیر میزی ما چی پس ؟؟؟

تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، lighter ، nasim ، Sam2014 ، قصه گو ، rezahoorjandi ، nedaba ، pari pari
آقا جان رئیس یه انجمن باز کرد برای همین اطلاعات و گفت اینجا از این چیزها نزاریم آدرسش هم اینه
http://www.mohajersara.com/thread-7062.html

(2014-07-06 ساعت 12:46)khor_maah نوشته:  سلام دوستان،

من هم بر مبنای جدول ceac که بچه‌ها تو forum قرار دادند به یک سری جمع بندی رسیدم که فقط محض اطلاع براتون ارائه میدم، ضمن اینکه اصلا ادعا نمیکنم این اطلاعات ۱۰۰ درصد خالی‌ از خطا هستند و یا اینکه فکر کنید بر این مبنا خدای نکرده ممکنه به کسی‌ ویزا نرسه یا هر حرف دیگه.

طبیعتاً این آمار تقریبی هستند چون ما نمی‌دونیم همه اونایی که ready هستند الزاماً به مصاحبه می‌رن، و اگر برن خدای نکرده refuse نمی‌شن، یا خدای نکرده ممکنه clear نشن و خیلی‌ اما اگرهای دیگه .....

به هر حال این جدول این چیزا رو به ما میگه: در آسیا از کیس 2014AS1 تا 2014AS12690 در ۳ شهر ایروان، آنکارا و ابوظبی که اکثر ایرانیا برای مصاحبه اونجا می‌رن (ولی‌ این به این معنی‌ نیست که همه کیس‌هایی‌ که در این ۳ شهر مصاحبه شدن حتما ایرانی‌ هستن بلکه مسلما ممکنه از nationality‌های دیگه هم باشند)، به ترتیب ۵۱۲ case در ایروان، ۶۰۲ case در آنکارا، و ۹۸۱ case در ابوظبی مصاحبه شدن (یا باید در آینده نزدیک به مصاحبه بشن)، که با یه جمع ساده معلوم می‌شه که از کل case‌های آسیا ۲۰۹۵ کیس مربوط به این ۳ شهر هست.

حالا از این ۲۰۹۵ کیس، ۳۵ کیس متاسفانه refused شدن که دیگه کاری با اونها نیست، ۹۳۲ کیس تا حالا issued شدن که مشتمل بر ۱۷۷۷ نفر یا ویزا شده، ۷۳۱ کیس در شرایط Administrative Processing هستند که مشتمل بر ۱۵۹۲ نفر هست، و ۳۹۷ کیس ready هست که مشتمل بر ۸۷۱ نفر می‌باشد (و البته معلوم نیست حتما به مصاحبه برن یا خدای نکرده حتما refused نشن).

بنابرین بطور قطع به ۹۰ تا ۹۵ درصد دوستان از نظر عددی، ویزا خواهد رسید، و اگر سفارت‌ها مجوز صدور ویزای بیشتر رو هم داشته باشند به همه دوستان (انشا الله)؛ و البته با این نظر مثبت که سرانجام اکثر قریب به اتفاق کیس‌ها قبل از رسیدن deadline حتما clear بشن.

نهایتأ، من به این نتیجه رسیدم که شرایط امسال بد نیست، (هر چند خیلی‌ عالی‌ هم نیست) و برای بسیاری از دوستان حتما حتما خبر‌های خوش و شادی آفرین در راه است.

موفق و مؤیّد باشید
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

کاربران در حال بازدید این موضوع: 20142ddc، amin arefi، amohammadiazar، anahita 62، arashS، arffx، esmail_babadi_0611، HELIAA، ﻣﻴﺘﺮا، khalilkhah، lighter، marsein، mehrzad2013، Mona-K، m_nikparvaz، nikfar80، NIKKI، Peni، reza_top60، shahryar7021، shilan، 4 کاربر مخفی، 5 مهمان

اینجا چه خبره.......... خدایا این منتظرین رو زودتر کلیر کن گناه دارن آخه ... من یکی تا همه تون کلیر نشدین همینجام چون میخوام خودم واسه همتون هوراااااااااا بگم ...

(2014-07-06 ساعت 13:03)sysmaster نوشته:  آقا جان رئیس یه انجمن باز کرد برای همین اطلاعات و گفت اینجا از این چیزها نزاریم آدرسش هم اینه

شهریار عزیز این یه برگه درخشان از دوران مدیریت شماست.
عالی بود.
این تبادل نظرها نیاز بود اما جاش اینجا نبود.
عالی عالی عالی
(2014-07-06 ساعت 13:06)anahita 62 نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: 20142ddc، amin arefi، amohammadiazar، anahita 62، arashS، arffx، esmail_babadi_0611، HELIAA، ﻣﻴﺘﺮا، khalilkhah، lighter، marsein، mehrzad2013، Mona-K، m_nikparvaz، nikfar80، NIKKI، Peni، reza_top60، shahryar7021، shilan، 4 کاربر مخفی، 5 مهمان

اینجا چه خبره.......... خدایا این منتظرین رو زودتر کلیر کن گناه دارن آخه ... من یکی تا همه تون کلیر نشدین همینجام چون میخوام خودم واسه همتون هوراااااااااا بگم ...

ممنون دوست عزیز. این سکوت سفارتا دیونونه کنندس. فقط می تونیم دعا کنیم برای همدیگه
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
(2014-07-06 ساعت 13:08)arashS نوشته:  
(2014-07-06 ساعت 13:03)sysmaster نوشته:  آقا جان رئیس یه انجمن باز کرد برای همین اطلاعات و گفت اینجا از این چیزها نزاریم آدرسش هم اینه

شهریار عزیز این یه برگه درخشان از دوران مدیریت شماست.
عالی بود.
این تبادل نظرها نیاز بود اما جاش اینجا نبود.
عالی عالی عالی
آرش جان
ممنونم این فهم بالای بچه های این سایت واقعا ممنونم از همه شما دوستای گلم...
متاسفانه نشد،

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان