کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-05 ساعت 20:38)me_u نوشته:  سلام خدمت دوستان خوب و منتظر

این چند صفحه آخر را خوندم خواستم مطلبی را با شما در میان بگذارم.
میدونید همه آنچه دوستان عزیز میگویند درسته
همه ما میدونیم که ممکنه ویزا به یک عده از ما نرسه.اما عنوان کردن این مسئله غیر از نا امیدی و استرس برای ما چیزی نداره.

ما در زندگی روزمره تا دلتون بخواد از این مدل موج منفی که همیشه وجود داره و احتمال رویدادش زیاده داریم.
بعنوان نمونه میگم همه ما میدونیم که آدم از 1 دقیقه بعدش خبر نداره که چه اتفاقی میوفته ولی بنای کار خودشو بر اساس این نا امیدی پایه ریزی نمیکنه.
این موردی که میگم برای یکی از دوستانم اتفاق افتاده و از خدا میخوام که بهش صبر بده.
دوست من دو سال پیش صبح با دو پسر و همسرش صبحانه خورد و بعدش رفت سر کار.ظهر همسایه بهش زنگ زد و گفت سریع بیاد خونه.
همین الانم گفتن این قضیه خیلی برام سخته که وقتی دوستم میرسه خونه میبینه تمام اعضای خانواده اش بر اثر گازگرفتی از دنیا رفتند
در عرض 4 ساعت شیرازه زندگی دوستم داغون شد.و هنوز هم که هنوزه از شوک این قضیه بیرون نیومده.
این یک اتفاقه که خدایی نکرده ممکنه برای هرکسی پیش بیاد.اما آیا تمام خانواده ها در حال حاضر به این قضیه فکر میکنند؟؟؟مسلما نه

ببینید اصولا ما با واقعیتهای تلخی که ممکنه برامون اتفاق بیوفته و اجتناب ناپذیر هم هست نمیتونیم ارتباط برقرار کنیم.و همیشه سعی میکنم که
با حس امیدواری که خدا در نهاد ما قرار داده باهاش به مبارزه بپردازیم.این قضیه در ذات همه انسانها هست.

بله در حال حاضر و با تجربه سالهای قبل ممکنه به همه ویزا نرسه ولی تکرار دائم این قضیه چه کمکی به ما میکنه؟
غیر از اینه که استرس و نا امیدی برامون بوجود میاره؟؟؟.اینکه در این تاپیک انرژی مثبت میدیم و به آینده امیدواریم دلیل بر نادیده گرفتن واقعیت نیست
ولی به هر حال روح انرژی مثبت و امیدواری به آینده به انسان قدرت تصمیم گیری بهتر و برنامه ریزی موثرتر را میده

امیدوارم این روزهای استرس آور بزودی به پایان برسه و همه دوستان کلیر بشوند

سرافراز باشید.مثل سرو

جناب me_u :
بنده شخصا از پست های شما لذت میبرم...
هر سری میبینیم که شما پست گذاشتید بقیه پست ها رو ول میکنم و اول پست های شما رو میخونم و مطمعن هستم که یه خبر خوب برامون داری Smile
و من شخصا از شما تشکر میکنم ! به حرف های بعضی از این دوستان کاربر نما Smile هم اصلا توجه نکنید !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-07-06 ساعت 10:53)nasim نوشته:  اههههووم اهههوممم .

دوستان بنده نسیم هستم عصو با سابقه و کوچیک شما Big Grin

داشتم پست های روزهای قبل و می خووندم . یه مقدار موووندم اینجا ما هایی که دور هم هستیم در چه رنج سننی تشریف داریم !!!! دوست گل من عزیز دل من آقای گل ، خانوووممم خوووشگل !!!!! اینقدر توی کلمه کلمه هر پست دنبال ایراد نگردین . اینقد مثل منتقدان فوتبال نیاین یه پستی و آنالیز کنین . کاملا منطقیه که هممون توی یه فشار روانی هستیم اما این دلیل نمی شه هی یه چند روز یه بار عین بچه هاییی کوچوولوو شروع می کنیم از ایراد گرفتن و کتک زدن همدیگه !

آقاااا با یه پست مخالفیی؟؟؟ خیلی راحت زیرش و لایک نکن و اگه دووست داشتی با رعایت احترام و دوستی دلیلتو بیا بگو . اینقد ریز بین نباشین . من اینو کلا می گم . نصف بیشتر آمار طلاق و دعواهای فامیلی و دعواهای همسایگی می دوونین دلیلش چیه ؟؟؟ همین ریز بین بودن و بخوای موو رو از لای تک تک واج هایی یه جمله بکشی بیرون .. گاهی لازمه اینقد حرفایی که دور و بریم زده می شه و آنالیز نکنیم . گاهی لازمه یه گوش در باشه یه گوش دروازه . گاهی لازمه خیلی از صحبتهایی که زده می شه و جدی نگیریم ! اینقد عروس بازی و مادر شوووهرر بازی در نیاریم ( آقااا این یه اصطلاحه نیایییین خر خره ی ما روو بگیرینن و خفمون کنین Big Grin ) اینقد حرف و حدیث در نیارین . زندگیتونو بکنین بزارین 4 ماه دیگه که خودتون اوومدین توی این تاپیک از پست هایی که گذاشتین شرمنده نشین . و نگین چرا من اوون روز این جووری از حرف فلانی برداشت کردم !!!
درباره قطعی سایت . آقااا این مشکل وجود داره و حالا توی شانس بد مدیریتی شهریار عزیز داره پیش میوفته . به جای اینکه اینقد دادو بیداد کنین هممون توی زمان قطعی سایت تشیف می بریم ف یس بو ک . ما شاالله هزار ماششالله هممون از کاربران فعالشیم و هممون باهاش آشناییت داریم تا مشکل حل شه . والسلام و با عرض پوزش اگه وقتتونو گرفتم .
موفق باشین دووستاییی گلم

نسیم بانو Smile
قسمت اول موافقم ولی قسمت fbمخالفم اول این بگم که من اصلا این مساله رو از عهده مدریت آقای شهریار خارج میدونم چون ایشون مسئول مطالبن نه مشکلات فنی سایت این چیزی که من فکر میکنم اگر اشتباس خودشون بگن و اگر حرفی زده میشه مخاطب ما ایشون نیستن و دوم اینکه من هر وقت سایت قطع اونجا میرم (fb)ولی هیچی نیست فقط بار اول توضیح دادن تا 72 ساعت بعد اونم بعد 2 روز و دفعه های بعد هیچی نبود و یه کامنتم بود که یه کم عصبانی بود اونم پاک شده بود و اینکه معمولا بیشتریا ترجیح میدن اونجا کامنت نذارن و عضو نباشن چون مشخصاتشون هست و اگه بخوان باید یه آیدی دیگه درست کنن و بیان من که فعلا دیگه حال ندارم آیدی جدید درست کنم شاید اگه اوضاع خیلی بحرانی بشه و مجبور شیم و ببینیم اونجا الان رونق گرفته بیایم ولی اونجا اوضاع مردس. امیدوارم باز دعوا نشه از حرفای من!!!!!!!!!!!
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-07-06 ساعت 11:04)abbas09 نوشته:  مگه قراره دوباره قطع بشه؟؟
مگه قرار دیگه قطع نشه ؟؟؟؟ بهتر بود اینطوری میپرسیدین!!!!!!!!!!!
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، shahryar7021 ، nedaba ، حاجی واشنگتن
Alimomen جان از وقتي پيشكسوت شدي خبري ازت نيستا، سر سنگين شدي برادر، شايدم روزه فشار آورده؟ديگه از دامن قرمزي هم خبري نيست
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، nasim ، Sara_lphmkf ، shahryar7021 ، majid_eng ، nedaba ، anahita 62 ، reasonable ، pari pari
آقا من کارم شبکه و پهنای باند هست. حاضرم برای اینکه قطعی ها کم بشه اگر کمکی از دستم برمیاد انجام بدم.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
عمو شهريار گل، ١ زحمت بكش اين نسيم و واسمون ((( نسيم بانو ))) كن كه كه خدايي بانو وارانه زحمت ميكشه، اصلا نسيم خالي رو زبون نميچرخه، نسيم بانو خعلي باحاله Rolleyes
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
سهم خودمم فرم I 130
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
(2014-07-06 ساعت 11:13)peymanpakd نوشته:  Alimomen جان از وقتي پيشكسوت شدي خبري ازت نيستا، سر سنگين شدي برادر، شايدم روزه فشار آورده؟ديگه از دامن قرمزي هم خبري نيست

والا از وقتی نوشتن این بالا پیشکسوت یکم احساس میکنم باید سنگین تر باشم تا بتونم الگوی جوونا باشم آخه پیمان جان پیشکسوت باید کم گوی و گزیده گوی چون در باشه-ناظم جون خوب فهمید چجور منو مهار کنه
دامن قرمزی هم برزیله دیدم اینجا خبری نیست گفتم بفرستمش اونجا هنر نمایی کنه حقوقش حلال بشه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
همه اینجا خاله و عمو و دایی شدن و ما داش علی نشدیم
بابا این پیشکسوت دست و بال منو بدجوری بسته
case no=4xxx,abu dhabi
(2014-07-06 ساعت 11:23)alimomen نوشته:  همه اینجا خاله و عمو و دایی شدن و ما داش علی نشدیم

بارلاها، يا شهريارا
دست و پاي اين داش علي ما را، جهت ارايه حركات موزون باز بفرما، و وي را از اين لقبي كه حتي براي تريلي هم سنگين است جدا بفرما،
آمين يا شهريار نازنينBig Grin
پروردگارا

2014as5300
سهم خودمم فرم I 130
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
(2014-07-06 ساعت 11:18)peymanpakd نوشته:  عمو شهريار گل، ١ زحمت بكش اين نسيم و واسمون ((( نسيم بانو ))) كن كه كه خدايي بانو وارانه زحمت ميكشه، اصلا نسيم خالي رو زبون نميچرخه، نسيم بانو خعلي باحاله Rolleyes

خداا از دهنت بشنوه Big Grin منم خودم با نسیم بانو خیلی حال می کنم تا نسیم خالی Big Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
قصه گوی عزیز
یه خواهشی ازتون دارم تا سایت دوباره قطع نشده یکبار جزئیات سفر برای گرفتن ویزا رو بهمون بگو...میخوام سیو کنم در صورت کلیر شدن و قطعی سایت بدونم کی برم ابوظبی و چه کارا بکنم...
ممنون از لطفتون
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
تشکر کنندگان: nasim ، Sara_lphmkf ، soli asali ، Alissa ، nedaba ، قصه گو ، pari pari
(2014-07-06 ساعت 11:31)peymanpakd نوشته:  
(2014-07-06 ساعت 11:23)alimomen نوشته:  همه اینجا خاله و عمو و دایی شدن و ما داش علی نشدیم

بارلاها، يا شهريارا
دست و پاي اين داش علي ما را، جهت ارايه حركات موزون باز بفرما، و وي را از اين لقبي كه حتي براي تريلي هم سنگين است جدا بفرما،
آمين يا شهريار نازنينBig Grin

حالا احیانا اگر داش علی پیشکسوت بشه دیگه حرف نداره چون هم دست و بالم باز میشه هم جوونا میتونن بهرمند بشن
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: nasim ، Sara_lphmkf ، soli asali ، arashS ، nedaba ، lighter ، قصه گو ، pari pari
آقاااااا یه سوال دارم چه بکنیم که از عضو با سابقه تبدیل به پیشکسوت شیم Big Grin پیشکسوتی هم یه ابوهتی داره واسه خودش Big Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba ، anahita 62 ، lighter ، قصه گو ، rezahoorjandi ، pari pari
(2014-07-06 ساعت 11:31)nasim نوشته:  
(2014-07-06 ساعت 11:18)peymanpakd نوشته:  عمو شهريار گل، ١ زحمت بكش اين نسيم و واسمون ((( نسيم بانو ))) كن كه كه خدايي بانو وارانه زحمت ميكشه، اصلا نسيم خالي رو زبون نميچرخه، نسيم بانو خعلي باحاله Rolleyes

خداا از دهنت بشنوه Big Grin منم خودم با نسیم بانو خیلی حال می کنم تا نسیم خالی Big Grin
ايشالا كه عمو شهريار ترتيب اثر ميده، اگرم نشد شما كلا نسيم بانو يي واسه همهSmile
پروردگارا

2014as5300
سهم خودمم فرم I 130
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: nasim ، shilan ، shahryar7021 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba ، lighter ، قصه گو ، pari pari
ﺳﻼﻡ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ, ﻳﻪ ﺳﻮاﻝ ﺩاﺭﻡ, ﺑﭽﻪ ﻫﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﭘﺎﺭﺳﺎﻝ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻨﺪ ﻭﻳﺰا ﺑﮕﻴﺮﻧﺪ ﻋﻠﺘﺶ ﻃﻮﻻﻧﻲ ﺷﺪﻥ ﻣﺪﺕ ﻛﻠﻴﺮﻧﺴﺸﻮﻥ ﺑﻮﺩ ﻳﺎ ﺧﻮﺩﺷﻮﻥ ﺑﺮاﻱ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻭﻳﺰا ﺩﻳﺮ اﻗﺪاﻡ ﻛﺮﺩﻥ? ﺭاﺳﺘﺶ ﺟﺮاﺕ ﺧﻮﻧﺪﻥ ﺗﺎﭘﻴﻚ ﻛﻠﻴﺮﻧﺲ 2013 ﺭﻭ ﻧﺪاﺭﻡ.
××2014AS71
ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ 9ﺟﻮﻥ 2014 اﺑﻮﻇﺒﻲ
Ap ﻭﺿﻌﻴﺖ
ﺁﭘﺪﻳﺘﻬﺎ 9 و 10 ﺟﻮﻥ و 3 و 8 و 9 ﺟﻮﻻﻱ
تشکر کنندگان: soli asali ، nasim ، nedaba ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان