کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-23 ساعت 23:39)h_s2108 نوشته:  
(2014-07-23 ساعت 21:11)farshadm999 نوشته:  
(2014-07-23 ساعت 21:07)hamedsafari نوشته:  
(2014-07-23 ساعت 20:53)کیانوش2 نوشته:  
(2014-07-23 ساعت 20:10)hamedsafari نوشته:  قضیه کلیرنس نامعلوم من چنینه
دیروز من مصاحبه داشتم چند نفر از دوستان که تا ابوظبی همسفرشون بودیم شروع کردند به فز منفی دادن
چون از یکشنبه به بعد سفارت به هیچ وجه به بچه های لاتاری ویزا صادر نکرده
وارد سفارت شدیم
شماره من 8 بود
اولین نفر به باجه 9 صدا شدند
خانمی با موهای بلند مجعد اخلاق بد فارسی خوب رنگ پوست کمی تیره
اولین حرفی که زد و بر حسب قضا شنیدم این بود دقیقا گفت:
ما ویزامون تموم شده و از هفته قبل درخاست ویزا دادیم هنوز نرسیده دستمون ممکنه برسه ممکنه نرسه
فشارم افتاد
من وضعیت کیسم چنینه:مجرد.سربازی نرفتم.دانشجو.شغلی نداشتم.کلا مشکلی نداشتم که به یک ضرب فکر نکنم
با این حرفو حدیثا منتظر مصاحبه شدیم همه رفتن ابی به دست برمیگشتن یکی ریجکت داشت چون اسم بچشو تو ثبت نام وارد نکرده بود
کیسای قبل من متاهل بودن ولی جمیعا سربازی معاف داشتن همچنین شغل و رشته خاصی نداشتن
رفتم داخل5تا سوال پرسید یه اقایی بود بلند لاغر
شما اقای حامد هستین
ایا قسم مسخورید هرچی تو فرما نوشتین درست بوده
کجا دنیا اومدی
دانشجو هستی
کجا
بابات چیکارس
فرما روداد امضا کردم خودکار تموم شده بود خودکار ابی نداشت رفت داخل نداشت برگشت قرمز خودشو داد
بعدش
اخرین سوال گفت شما انگلیسی بلد هستین گفتم یه کم
یه کلمه انگلیسی گفت بلد نبودم
گفتم نمیدونم قیافم شده بود علامت سوال یاد دبیرستان افتادم که معلم زبان یه بار ازم هرچی پرسید بربر تو چشاش نگا کردم
برگشتم گفتم کم بلدم!!!ولی قراره شش ماهی که تو ایرانم تمرین کنم
گفت فقط یک سوال بود
یه برگه سفید دراورد امضا کرد با پاس داد گفت اول ماه بعد یعنی یک هفته بعد چک کنم سایتو گفت این خیلی مهمه
برگه سفید همون محتویات ابی رو داشت
(بیرون گفتن برگه ابیشون تموم شده حتما!!ولی نفر بعدی دیدم ابی بود دستش)
به افیسر گفتم میتونم یک سوال از شما بپرسم
گفت بله
گفتم ویزاتون تموم شده اولش برگشت گفت بله مصاحبه شما تموم شده بعد برگشت گفت منظورتونو نفهمیدم
گفتم میگن ویزاتون تموم شده که به هیشکی نمیدین گفت نه چنین نیست شما چک خوردین دروغ میگفت
اومدم هتل رفتم سیسو چک کردم Ready زده
سایت سفارت هم no information زده
حالا من سوالم اینجاس
که اگه چک خوردم چرا تو این دو سایت چرا چیزی نزده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا باید افیسر ازم سوال انگلیسی بپرسه اونم بعد امضا کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا دروغ میگه افیسر در حالیکه همکارش میگه نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برگه ابی من اماده بود از قبل چون نوشته هاش ابی بود از لای پروندم در اورد و با خودکار قرمزی که داشت صرفا امضا کرد
به نظرتون تکلیفم چیه؟؟؟؟؟؟؟
ملیکا میگه پاستو بده به من بعد برگشتن به محض اومدن ویزا بهت ویزا میدن تو چک نخوردی!!!
چرا ریدی زده تو سیس یهم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینا چرا این طور میکنن؟؟؟؟

حامد خوش اومدی. فقط سعی کن ریلکس کنی مثل این جمعیت عظیم که شبها خوابهای بد می بینند و روزها نگرانند!!!!!!

نه اینجورها هم نیست امیدوار باید بود
میگن تا 25 جولای تکلیف ویزا معلوم میشه بعد عید هم تکلیف ما
حالا کیس نامبر من که نه تو سایت سفارت هست و تو سیس هم ریدی زده یعنی من چک نخوردم دیگه درسته؟
چون ملیکا میگفت ویزا بیاد مال تورو میدن

خانوم ملیکا خیلی‌ انسان خوبی‌ هستن ولی‌ در مورد ویزا فقط سفارت تصمیم میگیره نه خانم ملیکا. پس پاسپورتتون رو دست ایشون ندید و به زندگیتون برسید تا ویزاتون بیاد و پیک آپ کنید. این پیشنهاد منه.

حامد جان من دو روز قبل تو مصاحبه داشتم و شرایطمم کاملا مثل تو بود. به منم یه برگه ابی داد ولی نه من جایی رو امضا کردم و نه افیسر. همین سوالای که از تو پرسید رو از منم پرسید. اتفاقا آقای مومنی شوهر ملیکا پیشنهادی که زنش به تو کرد رو به منم کرد و گفت زود بهم ویزا میدن.

آقا ینی چی که هیچ جایی رو امضا نکردی اون فرم رو نداد امضا کنی سوگندنامه و از این حرفا
case number : 61xx
interview : 27 may
abudhab
real updates :28 may 8 july 13 aug
ap
alone
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980 ، قصه گو ، nedaba ، smpf
(2014-07-24 ساعت 00:26)hamedsafari نوشته:  
(2014-07-24 ساعت 00:17)shahryar7021 نوشته:  
(2014-07-23 ساعت 21:07)hamedsafari نوشته:  نه اینجورها هم نیست امیدوار باید بود
حالا کیس نامبر من که نه تو سایت سفارت هست و تو سیس هم ریدی زده یعنی من چک نخوردم دیگه درسته؟

خانوم ملیکا خیلی‌ انسان خوبی‌ هستن ولی‌ در مورد ویزا فقط سفارت تصمیم میگیره نه خانم ملیکا. پس پاسپورتتون رو دست ایشون ندید و به زندگیتون برسید تا ویزاتون بیاد و پیک آپ کنید. این پیشنهاد منه.

حامد جان من دو روز قبل تو مصاحبه داشتم و شرایطمم کاملا مثل تو بود. به منم یه برگه ابی داد ولی نه من جایی رو امضا کردم و نه افیسر. همین سوالای که از تو پرسید رو از منم پرسید. اتفاقا آقای مومنی شوهر ملیکا پیشنهادی که زنش به تو کرد رو به منم کرد و گفت زود بهم ویزا میدن.

من بارها در مورد این که خام حرفهای ملیکا و اقای مومنی رو نشید هشدار دادم ...اینها روشهای بسیار زیرکانه ای هست که از استرس شما برای سوء استفاده و همجنین منفعت خودشون استفاده میکنن لطفا با هوشیاری و اگاهی به مسیر رو دنبال کنید دوستان دلسوز اینجا بدون منفعت همه نوع اطلاعاتی به شما میدهند......
اقا شهریار مساله استرس زا برای من بیشتر از چک خوردن دوتا چیزه اولش سوال انگلیسی هس که ازم پرسید به تت پته افتادم
دوم این ریدی که تو سایت سیس بهم نشون میده
حامد جان
بی مورد فکرتو نارحت میکی. خیلی از سوالهای که افیسرها میکنند در حقیقت جنبه تست روانشناسی دارند و خود سوال انچنان مهم نیست مثل ان سوال زبان انگلیسی افیسر که میخواسته عکس العمل تورو ببینه .

در مورد وضعیت Ready بودن هم در سایت سیس من میدونم خانواده بعضی از دوستانی که ویزاشون مشکل نداشت همین وضعیت Ready تو سایت سیس رو دارن ولی خودشان(کیس اصلی) بک کراندچک خوردند و AP هستن
اگه وضعیتت به AP تغییر نکنه فکر میکنم خبر خوبی برات هست و اصلا چک نخوردی . به هر حال در اینده نزدیک معلوم میشه و اینقدر هم استرس بی مورد نداشته باشWink
ضمنا شما از کی با مهاجر سرا اشنا شدید؟ میبینم ارسالات همه جدیدند
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، mehrzad2013 ، S.gh ، soli asali ، آلیس-1980 ، قصه گو ، nedaba ، exxedus ، reasonable ، smpf
میگم این عمو شهریار با چه سرعت عملی پستای نامربوط رو از صفحه روزگار پاک میکنه Big Grin
تا صفحه رو رفرش کردم غیب شده بود!
آفرین به مدیر بیدار و حواس جمعمون.

خانوم ملیکا خیلی‌ انسان خوبی‌ هستن ولی‌ در مورد ویزا فقط سفارت تصمیم میگیره
حامد جان
با این که شرایط هر کیس خاص خودش هست اما من تجربه خودم رو میگم.
ببین من مصاحبم فارسی بود با این که انگلیسی رو هم تیک زده بودم وسط مصاحبه ی سوال در مورد شغلم بود.نفهمید انگلیسی پرسید منم جواب دادم و بعد در مورد فامیل من که ادرس رو داده بودم.دوباره انگلیسی پرسید بعد که داشت تموم.میشد به فارسی گفت بهتون تبریک میگم مدارک کامله ولی باید مراحل اداری طی شه!!!!!!
و در مورد سایت سیس زیاد حساس نباشید جون کلا افیسر ها بش توجه ندارن خانمی با ما مصاحبه شده بود جک خورد بش ولی هنوز ردی هست.....کلا نگران نباشید حرف افیسر مهمه....اگر مشکلی بود یا قرار بر ریجکت بود بی تعارف بهتون میگفت
[/quote]

سلام عرض شد مدير عزيز،
باز شما خوبه گفتي انگليسي هم مي توني، من خيلي شيك بعد از چند جمله كه بينمون رد و بدل شد و منظور همو نفهميديم بهش گفتم شما انگليسي سوال كن من فارسي جواب مي دمBig Grin
مي دونيد بدترين قسمتش براي من چي بود، بلند گوهاش، رو اعصابه من بود چون صدا رو يك جوريايي اكو مي كرد و جناب افيسر به خودش زحمت نمي داد بلند تر حرف بزنه
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، mehrzad2013 ، S.gh ، soli asali ، آلیس-1980 ، قصه گو ، nedaba ، smpf ، m_nikparvaz
دوستان عزیز کیس ما سه نفرست.بچه ما7سالشه.اما روی سایتceacجلوی کیس نامبرش نوشتهap.به نظرتون مسخره نیست؟زیاد به این چیزا توجه نکنید ومنتظر ماه جدید باشید که انشااله همه چی درست میشه.هنوز حدود1000تا ویزا مونده
case number:2014as7xxx
Last up date :2 september
تشکر کنندگان: mehrzad2013 ، S.gh ، soli asali ، آلیس-1980 ، قصه گو ، majid_eng ، hadi472 ، reasonable ، smpf ، m_nikparvaz
از همه به خاطره رتبه هايي كه بهم داديد ممنونم،به خصوص از اقا بهداد مدير جديد كه بسيار هم لايق هستند
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، قصه گو ، behdadK ، nedaba ، reasonable ، pari pari ، smpf
(2014-07-23 ساعت 20:53)کیانوش2 نوشته:  
(2014-07-23 ساعت 20:10)hamedsafari نوشته:  قضیه کلیرنس نامعلوم من چنینه
دیروز من مصاحبه داشتم چند نفر از دوستان که تا ابوظبی همسفرشون بودیم شروع کردند به فز منفی دادن
چون از یکشنبه به بعد سفارت به هیچ وجه به بچه های لاتاری ویزا صادر نکرده
وارد سفارت شدیم
شماره من 8 بود
اولین نفر به باجه 9 صدا شدند
خانمی با موهای بلند مجعد اخلاق بد فارسی خوب رنگ پوست کمی تیره
اولین حرفی که زد و بر حسب قضا شنیدم این بود دقیقا گفت:
ما ویزامون تموم شده و از هفته قبل درخاست ویزا دادیم هنوز نرسیده دستمون ممکنه برسه ممکنه نرسه
فشارم افتاد
من وضعیت کیسم چنینه:مجرد.سربازی نرفتم.دانشجو.شغلی نداشتم.کلا مشکلی نداشتم که به یک ضرب فکر نکنم
با این حرفو حدیثا منتظر مصاحبه شدیم همه رفتن ابی به دست برمیگشتن یکی ریجکت داشت چون اسم بچشو تو ثبت نام وارد نکرده بود
کیسای قبل من متاهل بودن ولی جمیعا سربازی معاف داشتن همچنین شغل و رشته خاصی نداشتن
رفتم داخل5تا سوال پرسید یه اقایی بود بلند لاغر
شما اقای حامد هستین
ایا قسم مسخورید هرچی تو فرما نوشتین درست بوده
کجا دنیا اومدی
دانشجو هستی
کجا
بابات چیکارس
فرما روداد امضا کردم خودکار تموم شده بود خودکار ابی نداشت رفت داخل نداشت برگشت قرمز خودشو داد
بعدش
اخرین سوال گفت شما انگلیسی بلد هستین گفتم یه کم
یه کلمه انگلیسی گفت بلد نبودم
گفتم نمیدونم قیافم شده بود علامت سوال یاد دبیرستان افتادم که معلم زبان یه بار ازم هرچی پرسید بربر تو چشاش نگا کردم
برگشتم گفتم کم بلدم!!!ولی قراره شش ماهی که تو ایرانم تمرین کنم
گفت فقط یک سوال بود
یه برگه سفید دراورد امضا کرد با پاس داد گفت اول ماه بعد یعنی یک هفته بعد چک کنم سایتو گفت این خیلی مهمه
برگه سفید همون محتویات ابی رو داشت
(بیرون گفتن برگه ابیشون تموم شده حتما!!ولی نفر بعدی دیدم ابی بود دستش)
به افیسر گفتم میتونم یک سوال از شما بپرسم
گفت بله
گفتم ویزاتون تموم شده اولش برگشت گفت بله مصاحبه شما تموم شده بعد برگشت گفت منظورتونو نفهمیدم
گفتم میگن ویزاتون تموم شده که به هیشکی نمیدین گفت نه چنین نیست شما چک خوردین دروغ میگفت
اومدم هتل رفتم سیسو چک کردم Ready زده
سایت سفارت هم no information زده
حالا من سوالم اینجاس
که اگه چک خوردم چرا تو این دو سایت چرا چیزی نزده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا باید افیسر ازم سوال انگلیسی بپرسه اونم بعد امضا کردن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا دروغ میگه افیسر در حالیکه همکارش میگه نداریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برگه ابی من اماده بود از قبل چون نوشته هاش ابی بود از لای پروندم در اورد و با خودکار قرمزی که داشت صرفا امضا کرد
به نظرتون تکلیفم چیه؟؟؟؟؟؟؟
ملیکا میگه پاستو بده به من بعد برگشتن به محض اومدن ویزا بهت ویزا میدن تو چک نخوردی!!!
چرا ریدی زده تو سیس یهم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینا چرا این طور میکنن؟؟؟؟

حامد خوش اومدی. فقط سعی کن ریلکس کنی مثل این جمعیت عظیم که شبها خوابهای بد می بینند و روزها نگرانند!!!!!!

سلام دوستان عزیز
به چند تا نکته مهم توجه کنید:
- اینکه یه عده میگن کاغذ ویزا توی خاورمیانه تموم شده و این حرفها فقط شایعه ای بیش نیست. من خودم آنکارا هستم. همین امروز برای یه خانواده که دوشنبه مصاحبه داشتن ویزاشون صادر شده بود و از پست تحویل گرفتن. برای خودم هم خدا رو شکر از سفارت ایمیل زدن که ویزاتون چاپ و تحویل پست شده.
- همونطور که قبلا هم گفتم سایت سیس چند روزه که آنلاین نیست و ظاهرا چند روز یبار بروز میشه. دلیلشم اینه که مثلا کیس خود من هنوز نوشته در حال پروسه کلیرنس در حالی که ایشود شدم. در مورد خانواده ای هم که ویزاشونو به اتفاق رفتیم پست گرفتیم هنوز زده در حال بررسی در صورتی که روی ویزاشون زده بود روز 22 جولای ایشود شده.
- نظر شخصی من اینه که در مورد سفارتها با توجه به تعداد مصاحبه شونده ها سقف صدور ویزا تعیین شده. برای مثال میگم تا حالا ابوظبی بیش از 1000 تا ویزا صادر کرده در حالیکه آنکارا 600 تا یا ایروان هم حدود 600 تا من چک کردم تعداد ویزاهای صادر شده تقریبا نصف افراد مصاحبه شده در هر سفارت را در بر میگیره که این آمار در خصوص ابوظبی بیشتره یعنی ویزای بیشتری صادر کردن.به نظرم تا زمانی که سفارتها دارن مصاحبه میکنن اصلا نگران تموم شدن ویزا نباشید و با توجه به اینکه تا 15 سپتامبر مصاحبه ها تموم میشه پس شک نکنید که تا اون موقع ویزا موجود خواهد بود.
ممنون
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
(2014-07-24 ساعت 00:53)reza_norouzi نوشته:  میگم این عمو شهریار با چه سرعت عملی پستای نامربوط رو از صفحه روزگار پاک میکنه Big Grin
تا صفحه رو رفرش کردم غیب شده بود!
آفرین به مدیر بیدار و حواس جمعمون.
عمو اضافه کاری واستادم واسه اینکه ۳ /۴ روز نبودمBig Grin
متاسفانه نشد،
(2014-07-24 ساعت 00:53)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-07-24 ساعت 00:43)shahryar7021 نوشته:  

خانوم ملیکا خیلی‌ انسان خوبی‌ هستن ولی‌ در مورد ویزا فقط سفارت تصمیم میگیره
حامد جان
با این که شرایط هر کیس خاص خودش هست اما من تجربه خودم رو میگم.
ببین من مصاحبم فارسی بود با این که انگلیسی رو هم تیک زده بودم وسط مصاحبه ی سوال در مورد شغلم بود.نفهمید انگلیسی پرسید منم جواب دادم و بعد در مورد فامیل من که ادرس رو داده بودم.دوباره انگلیسی پرسید بعد که داشت تموم.میشد به فارسی گفت بهتون تبریک میگم مدارک کامله ولی باید مراحل اداری طی شه!!!!!!
و در مورد سایت سیس زیاد حساس نباشید جون کلا افیسر ها بش توجه ندارن خانمی با ما مصاحبه شده بود جک خورد بش ولی هنوز ردی هست.....کلا نگران نباشید حرف افیسر مهمه....اگر مشکلی بود یا قرار بر ریجکت بود بی تعارف بهتون میگفت

سلام عرض شد مدير عزيز،
باز شما خوبه گفتي انگليسي هم مي توني، من خيلي شيك بعد از چند جمله كه بينمون رد و بدل شد و منظور همو نفهميديم بهش گفتم شما انگليسي سوال كن من فارسي جواب مي دمBig Grin
مي دونيد بدترين قسمتش براي من چي بود، بلند ؟؟؟؟؟اش، رو اعصابه من بود چون صدا رو يك جوريايي اكو مي كرد و جناب افيسر به خودش زحمت نمي داد بلند تر حرف بزنه
[/quote]

سلام از بندس سارای مهربان
دقیقا بدترین قسمتش همینه بخدا....راستی میشه منم تو تیم باشم جلو در سفارت جون فک کنم همه با هم بریم...
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، S.gh ، soli asali ، salar5452 ، قصه گو ، masoud z ، آلیس-1980 ، nedaba ، smpf
(2014-07-23 ساعت 22:09)masoud z نوشته:  
(2014-07-23 ساعت 21:45)farshadm999 نوشته:  
(2014-07-23 ساعت 21:18)alireza2001 نوشته:  جواب ایمیل من از آنکارا:
Your administrative process is still pending. We do not know how much longer the process may take. It is true that we are reaching the

annual limit. Please note that the DV-2014 season will end on September 30th or when the annual numerical limitations for the program have been reached. We strongly discourage applicants from making any permanent plans or decisions before holding their passports with the issued visas in their hands.

:

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

US Embassy, Ankara, Turkey

مبارکه اونایی که ویزا گرفتن. ما سماقمون رو میمکیم.

کوچیک‌ترین توقعمون از اینایی که ویزا گرفتن اینه فکر نکنن برتری نسبت به امثال ما داشتن و اینکه زرت زرت زرت نیان بگن بابا آمریکا چیزی نداره، ما اصلا ایران راضی‌ تر بودیم فلان و بی‌سار.
اقا مثل اینکه نیم نگاهی هم به متن ایمیل ننداختی . ایمبل در باره ویزا گرفتن نیست در باره ویزا نگرفتنهCool

آقا مسعود گل منم منظورم همین بود ، میگم مبارک کسایی که ویزا گرفتن.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، masoud z ، قصه گو ، آلیس-1980 ، nedaba ، smpf
(2014-07-24 ساعت 00:50)masoud z نوشته:  
(2014-07-23 ساعت 21:11)farshadm999 نوشته:  خانوم ملیکا خیلی‌ انسان خوبی‌ هستن ولی‌ در مورد ویزا فقط سفارت تصمیم میگیره نه خانم ملیکا. پس پاسپورتتون رو دست ایشون ندید و به زندگیتون برسید تا ویزاتون بیاد و پیک آپ کنید. این پیشنهاد منه.

من بارها در مورد این که خام حرفهای ملیکا و اقای مومنی رو نشید هشدار دادم ...اینها روشهای بسیار زیرکانه ای هست که از استرس شما برای سوء استفاده و همجنین منفعت خودشون استفاده میکنن لطفا با هوشیاری و اگاهی به مسیر رو دنبال کنید دوستان دلسوز اینجا بدون منفعت همه نوع اطلاعاتی به شما میدهند......
اقا شهریار مساله استرس زا برای من بیشتر از چک خوردن دوتا چیزه اولش سوال انگلیسی هس که ازم پرسید به تت پته افتادم
حامد جان
بی مورد فکرتو نارحت میکی. خیلی از سوالهای که افیسرها میکنند در حقیقت جنبه تست روانشناسی دارند و خود سوال انچنان مهم نیست مثل ان سوال زبان انگلیسی افیسر که میخواسته عکس العمل تورو ببینه .

در مورد وضعیت Ready بودن هم در سایت سیس من میدونم خانواده بعضی از دوستانی که ویزاشون مشکل نداشت همین وضعیت Ready تو سایت سیس رو دارن ولی خودشان(کیس اصلی) بک کراندچک خوردند و AP هستن
اگه وضعیتت به AP تغییر نکنه فکر میکنم خبر خوبی برات هست و اصلا چک نخوردی . به هر حال در اینده نزدیک معلوم میشه و اینقدر هم استرس بی مورد نداشته باشWink
ازم اول بعد امضا کردن فرما پرسید شما انگلیسی بلدید گفتم کمی بلدم انگلیسی پرسید افتادم تته پته گفتم کم بلدم
گفت فقط یه سوال بود
جسارتا من از مدیرای ارشد سایت همسایتون هستم اومدم چند شبی استرسمو باهاتون تقسیم کنم دور هم باشیم Wink البته اگه اجازه بدین
تشکر کنندگان: USA2014 ، farshadm999 ، S.gh ، soli asali ، قصه گو ، آلیس-1980 ، nedaba ، hadi472 ، reasonable ، smpf
(2014-07-24 ساعت 01:08)hamedsafari نوشته:  
(2014-07-24 ساعت 00:50)masoud z نوشته:  
(2014-07-23 ساعت 23:39)h_s2108 نوشته:  حامد جان من دو روز قبل تو مصاحبه داشتم و شرایطمم کاملا مثل تو بود. به منم یه برگه ابی داد ولی نه من جایی رو امضا کردم و نه افیسر. همین سوالای که از تو پرسید رو از منم پرسید. اتفاقا آقای مومنی شوهر ملیکا پیشنهادی که زنش به تو کرد رو به منم کرد و گفت زود بهم ویزا میدن.

حامد جان

ازم اول بعد امضا کردن فرما پرسید شما انگلیسی بلدید گفتم کمی بلدم انگلیسی پرسید افتادم تته پته گفتم کم بلدم
گفت فقط یه سوال بود
جسارتا من از مدیرای ارشد سایت همسایتون هستم اومدم چند شبی استرسمو باهاتون تقسیم کنم دور هم باشیم Wink البته اگه اجازه بدین
خوش امدی عزیز مهمون حبیب خداست
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: mizan ، Sara_lphmkf ، soli asali ، قصه گو ، آلیس-1980 ، nedaba ، reasonable ، smpf
(2014-07-24 ساعت 00:58)byazdani نوشته:  
(2014-07-23 ساعت 20:53)کیانوش2 نوشته:  حامد خوش اومدی. فقط سعی کن ریلکس کنی مثل این جمعیت عظیم که شبها خوابهای بد می بینند و روزها نگرانند!!!!!!

سلام دوستان عزیز
به چند تا نکته مهم توجه کنید:
- اینکه یه عده میگن کاغذ ویزا توی خاورمیانه تموم شده و این حرفها فقط شایعه ای بیش نیست. من خودم آنکارا هستم. همین امروز برای یه خانواده که دوشنبه مصاحبه داشتن ویزاشون صادر شده بود و از پست تحویل گرفتن. برای خودم هم خدا رو شکر از سفارت ایمیل زدن که ویزاتون چاپ و تحویل پست شده.
- همونطور که قبلا هم گفتم سایت سیس چند روزه که آنلاین نیست و ظاهرا چند روز یبار بروز میشه. دلیلشم اینه که مثلا کیس خود من هنوز نوشته در حال پروسه کلیرنس در حالی که ایشود شدم. در مورد خانواده ای هم که ویزاشونو به اتفاق رفتیم پست گرفتیم هنوز زده در حال بررسی در صورتی که روی ویزاشون زده بود روز 22 جولای ایشود شده.
- نظر شخصی من اینه که در مورد سفارتها با توجه به تعداد مصاحبه شونده ها سقف صدور ویزا تعیین شده. برای مثال میگم تا حالا ابوظبی بیش از 1000 تا ویزا صادر کرده در حالیکه آنکارا 600 تا یا ایروان هم حدود 600 تا من چک کردم تعداد ویزاهای صادر شده تقریبا نصف افراد مصاحبه شده در هر سفارت را در بر میگیره که این آمار در خصوص ابوظبی بیشتره یعنی ویزای بیشتری صادر کردن.به نظرم تا زمانی که سفارتها دارن مصاحبه میکنن اصلا نگران تموم شدن ویزا نباشید و با توجه به اینکه تا 15 سپتامبر مصاحبه ها تموم میشه پس شک نکنید که تا اون موقع ویزا موجود خواهد بود.
ممنون
اقا کاغذ اینا رو ول کن اینی که میگم خودم باگوش خودم شنیدم
ویزای ابوظبی تموم شده فینیش
یعنی کلا چند روزه شما بگو یه نصفه هم ویزا صادر نکردن
جریان اینه که من تا الان قربانی تغییر سفارتم ای دل غافل
میدیدم تعداد مراجعه کننده زیاده ولی اهمال نکردم
تشکر کنندگان: قصه گو ، آلیس-1980 ، nedaba ، reasonable ، smpf
هر کی ازم میپرسید حامد کجا خوبه برا سفارت میگفتم ایروان خودم اومدم پیش شیخ شیخ هم زیاد تحویل نگرفت
ولی در کل باید نگران باشیم
تشکر کنندگان: قصه گو ، آلیس-1980 ، nedaba ، mahan1331 ، smpf
(2014-07-24 ساعت 01:21)hamedsafari نوشته:  هر کی ازم میپرسید حامد کجا خوبه برا سفارت میگفتم ایروان خودم اومدم پیش شیخ شیخ هم زیاد تحویل نگرفت
ولی در کل باید نگران باشیم

دقیقا الان نگران جی هستی؟
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، mizan ، قصه گو ، آلیس-1980 ، nedaba ، mahan1331 ، nazanin fatemi ، Maryrhm ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان