(2014-07-24 ساعت 01:16)hamedsafari نوشته:(2014-07-24 ساعت 00:58)byazdani نوشته:اقا کاغذ اینا رو ول کن اینی که میگم خودم باگوش خودم شنیدم(2014-07-23 ساعت 23:39)h_s2108 نوشته:(2014-07-23 ساعت 21:11)farshadm999 نوشته:(2014-07-23 ساعت 21:07)hamedsafari نوشته: نه اینجورها هم نیست امیدوار باید بود
میگن تا 25 جولای تکلیف ویزا معلوم میشه بعد عید هم تکلیف ما
حالا کیس نامبر من که نه تو سایت سفارت هست و تو سیس هم ریدی زده یعنی من چک نخوردم دیگه درسته؟
چون ملیکا میگفت ویزا بیاد مال تورو میدن
خانوم ملیکا خیلی انسان خوبی هستن ولی در مورد ویزا فقط سفارت تصمیم میگیره نه خانم ملیکا. پس پاسپورتتون رو دست ایشون ندید و به زندگیتون برسید تا ویزاتون بیاد و پیک آپ کنید. این پیشنهاد منه.
حامد جان من دو روز قبل تو مصاحبه داشتم و شرایطمم کاملا مثل تو بود. به منم یه برگه ابی داد ولی نه من جایی رو امضا کردم و نه افیسر. همین سوالای که از تو پرسید رو از منم پرسید. اتفاقا آقای مومنی شوهر ملیکا پیشنهادی که زنش به تو کرد رو به منم کرد و گفت زود بهم ویزا میدن.
سلام دوستان عزیز
به چند تا نکته مهم توجه کنید:
- اینکه یه عده میگن کاغذ ویزا توی خاورمیانه تموم شده و این حرفها فقط شایعه ای بیش نیست. من خودم آنکارا هستم. همین امروز برای یه خانواده که دوشنبه مصاحبه داشتن ویزاشون صادر شده بود و از پست تحویل گرفتن. برای خودم هم خدا رو شکر از سفارت ایمیل زدن که ویزاتون چاپ و تحویل پست شده.
- همونطور که قبلا هم گفتم سایت سیس چند روزه که آنلاین نیست و ظاهرا چند روز یبار بروز میشه. دلیلشم اینه که مثلا کیس خود من هنوز نوشته در حال پروسه کلیرنس در حالی که ایشود شدم. در مورد خانواده ای هم که ویزاشونو به اتفاق رفتیم پست گرفتیم هنوز زده در حال بررسی در صورتی که روی ویزاشون زده بود روز 22 جولای ایشود شده.
- نظر شخصی من اینه که در مورد سفارتها با توجه به تعداد مصاحبه شونده ها سقف صدور ویزا تعیین شده. برای مثال میگم تا حالا ابوظبی بیش از 1000 تا ویزا صادر کرده در حالیکه آنکارا 600 تا یا ایروان هم حدود 600 تا من چک کردم تعداد ویزاهای صادر شده تقریبا نصف افراد مصاحبه شده در هر سفارت را در بر میگیره که این آمار در خصوص ابوظبی بیشتره یعنی ویزای بیشتری صادر کردن.به نظرم تا زمانی که سفارتها دارن مصاحبه میکنن اصلا نگران تموم شدن ویزا نباشید و با توجه به اینکه تا 15 سپتامبر مصاحبه ها تموم میشه پس شک نکنید که تا اون موقع ویزا موجود خواهد بود.
ممنون
ویزای ابوظبی تموم شده فینیش
یعنی کلا چند روزه شما بگو یه نصفه هم ویزا صادر نکردن
جریان اینه که من تا الان قربانی تغییر سفارتم ای دل غافل
میدیدم تعداد مراجعه کننده زیاده ولی اهمال نکردم
اخوي ...
گير دادي به تموم شدن ويزاها !!!
آقا سهميه ماهانه تموم شده ، منتظر دستور براي سهميه در ماه جديد هستند .
همين الآن كلي از اين خلق الله چه بسا كلير شدن و سفارت منتظر دستور ماه جديده تا مراحل آخر كلير رو انجام بدن و خلاص .
من نميدونم چرا بعضي از دوستان براي رفع نگراني خودشون اصرار به بحراني جلوه دادن قضيه دارن !
چاكر عمو شهريار !!!!
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco