کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
یک مریضی واگیردار هست به نام ما عاشق صف هستیم..... همین الان شاهدشیم اینجا
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pari ، Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، lighter ، Maryrhm ، shilan ، nedaba
(2014-07-24 ساعت 19:19)rainolf نوشته:  یک مریضی واگیردار هست به نام ما عاشق صف هستیم..... همین الان شاهدشیم اینجا

شكلات يادتون نرهBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: pari pari ، salar5452 ، Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، lighter ، soli asali ، nedaba
(2014-07-24 ساعت 19:17)rainolf نوشته:  
(2014-07-24 ساعت 19:03)rainolf نوشته:  آقا حالا یکی به ما بگه برای چک کردن کلیر شده ها باید کجا بریم؟؟؟؟؟ ضمنا وضعیت خانمم هنوز ready مونده ولی من AP هستم این چه معنی میتونه داشته باشه؟؟؟؟

آقا خانم دوست عزیز قابل بدونید جواب سوالات رو بدین..... منون.

سلام دوست گرامی
ما هم مثل شما و همه منتظرا فعلا باید سماق بمکیم تا آقایون و خانومای مسئول تو بلاد کفر سیستماشونو آماده کار کنن!
تا اون موقع خودمونو عشقه Big Grin
در ضمن دوستان همگی برای همه مادرای دنیا مخصوصاً شفای مادر دوستمون مریم خانم دعا کنین که جای دوری نمیره.
تو نیکی می کن و در دجله انداز / که ایزد در بیابانت دهد باز
شاد باشین مثل لحظه ها.

(2014-07-24 ساعت 19:19)rainolf نوشته:  یک مریضی واگیردار هست به نام ما عاشق صف هستیم..... همین الان شاهدشیم اینجا

کجا دقیقاً؟
یکی جواب منو لطفا بدهد خانم بنده که برنده است در سایت ابوظبی اسمش نیست اما من ap هستم و در سایت سیس خانم وبچه ها ready اما من ap هستم میشه نظر خودتونه بفرماید که چرا خانم بنده در سایت ابوظبی نیستن
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: pari pari ، آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba ، reasonable
مریم خانم خواهر گلم ، راستش مادر من هم سه سال پیش دچار سرطان تیروئید شد که همه اعضای خانواده را غافلگیر کرد ولی با کمی تحقیق و مراجعه به چندین دکتر و مشاوره تصمیم به جراحی گرفتیم که میگفتند کمترین عوارضش از دست دادن قدرت تکلم است خلاصه سرت را درد نیاورم بعد از همه دوندگی ها و جراحی و پیگیری های تا یک سال بعد از جراحی دیگه کم کم خیالمان راحت شد که سرطان کاملا ریشه کن شده حتی تکلمش هم مشکلی پیدا نکرد همانطور که دوستان هم گفتند علم پزشکی پیشرفت زیادی کرده ، من و دیگر بچه ها از صمیم قلب برای سلامتی و شفای مادر عزیزتان دعا می کنیم
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
سه شنبه عصر مدیکال جدید دادیم چهارشنبه عصر جوابها رو دادن شانس آوردیم امروز علیرغم اینکه نمیدونستیم راهمون میدن به داخل سفارت و پاسها رو میگیرن یا نه با کلی التماس تونستیم راضیشون کنیم که پاسها رو بگیرن ،سفارت فوق العاده شلوغ بود و گفتن هفته آینده تعطیل هستیم اما تو سایتشون فقط دو روز رو تعطیلی اعلام کردن خلاصه انگار اوضاع خیلی قاطی پاتیه به ما گفتن روز 5 آگوست بیاید پاسهاتون رو تحویل بگیرید یعنی تقریبا 12 روز دیگه خدا کنه تحویل بده چون دقیقا شب 5 آگوست بلیط برگشت داریم
در انتظار قبولی
(2014-07-24 ساعت 15:38)مامان خانم نوشته:  
(2014-07-24 ساعت 15:19)maryam_a نوشته:  
(2014-07-24 ساعت 14:56)reza_norouzi نوشته:  
(2014-07-24 ساعت 14:51)maryam_a نوشته:  دوستان خوبم... مادرم رو دعا كنيد................

چی شده مریم خانوم؟
ما براتون دعا می کنیم مثل همیشه.

شنيدن خبر سرطان عزيزترينم بدترين درد روي زمينه...... اونم مادري كه مهربونترينه.... با گذشت ترينه...... خدايااااااااااااااااااا
از سرطان متنفرم هر جا را نگاه کنی پنجه سیاهش را توی زندگی مردم انداخته لعنت بهش اما مریم جان تا مهر پروردگار هست. نا امید نشو خدا مادرت را به حرمت مادربودنش شفا بدهد
سلام
مریم خانم، خواهرم قطعا دعای خیر بچه ها پشتیبان شما خواهد بود و بارها لطف پروردگار رو در خصوص این بیماران به شخصه دیدم و امید که رحمت حق شامل ایشون هم بشه.

[عکس: 55138779992627553576.jpg]
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-07-24 ساعت 19:34)reza16 نوشته:  یکی جواب منو لطفا بدهد خانم بنده که برنده است در سایت ابوظبی اسمش نیست اما من ap هستم و در سایت سیس خانم وبچه ها ready اما من ap هستم میشه نظر خودتونه بفرماید که چرا خانم بنده در سایت ابوظبی نیستن

سایت ابوظبی رو نمیدونم ولی در سایت سیس اگه وضعیت خانواده تون Ready هست و تا چند رو دیگه این وضعیت باقیموند میتونه به این معنا باشه که به اونا بک گراند چک نخورده. تو سفارت بهتون نگفتند کدوماتون بک گراند چک خوردید؟
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

تشکر کنندگان: قصه گو ، Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba ، محبت ، reasonable ، S.gh
(2014-07-24 ساعت 15:51)tabrizi نوشته:  
(2014-07-24 ساعت 15:33)byazdani نوشته:  سلام به همگی دوستان
خدا رو شکر امروز صبح طبق برنامه و روال همیشکی بعد از 4 روز از زمان تحویل مدیکال و پاسپورت، ویزامو از بادجه پستی تحویل گرفتم. بازم به همه دوستان آنکارا میگم که اصلا نگران نباشید. اینجا همه چیز در خصوص صدور ویزای کلیر شده ها و همچنین مصاحبه ها بصورت طبیعی داره پیش میره و اصلا صحبتی از تموم شدن ویزا وجود نداره. ان شاءالله از بعد تعطیلات موتور کلیر هم دوباره روشن میشه.
ممنون

سلام
منم انكارا هستم ما هم مداركمون را پنجشنبه گذشته داديم ولي هنوز ايشود نشديم، ميخواستم بدونم شما بهشون ايميل زديد و اونها جواب دادن يا اونها خودشون بهتون ايميل زدن؟
ممنون اگه جواب منو بديد

سلام جناب تبریزی
اگر منتظرید توی سیس ایشود بشید فعلا سایت خرابه و من هم هنوز جلوی کیسم ایشود ننوشته. شما حتما به بادجه پستی که ثبت نام کردید مراجعه کنید. ان شاءالله اومده. من این چند روز ایمیلی به سفارت نزدم. فقط یه ایمیل هفته پیش قبل از اومدن بهشون زدم و گفتم که میخوام بیام برای ویزا و پرسیدم که آیا محدودیت صدور ویزا دارن یا نه که جواب ندادن تا اینکه دیروز بعد از ظهر در جواب همون ایمیلم بهم ایمیل زدن و گفتن که ویزات پرینت شده و تحویل پست شده. امروز صبح هم دوباره یه ایمیل از سفارت گرفتم که شماره رهگیری پست را بهم داده بود. اما ظاهرا ممکنه برای بعضی ها اصلا ایمیلی نزنن و پاساشونو بفرستن به پستی که ثبت نام کردن.
حتما فردا صبح به پست سر بزنید. ایمیلتون را هم چکنید شاید توی اسپم ایمیلتون رفته باشه.
ممنون
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
Shy
(2014-07-24 ساعت 19:46)عراقی نوشته:  بَه بَه چشممان به جمال آقا امین هم روشن شد ، همشهری کجا بودی این همه وقت قوربونت
ای وای آقای عراقی داشتم عین همین جملات شما را تایپ می گردم. به هر حال آقای محبت خوش امدید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
(2014-07-24 ساعت 19:34)reza16 نوشته:  یکی جواب منو لطفا بدهد خانم بنده که برنده است در سایت ابوظبی اسمش نیست اما من ap هستم و در سایت سیس خانم وبچه ها ready اما من ap هستم میشه نظر خودتونه بفرماید که چرا خانم بنده در سایت ابوظبی نیستن

آقا رضا ، ميدوني چرا كسي جواب نميده ؟ به خاطر اينكه همين چند صفحه پيش جواب داده شده در مورد دوستاني مشابه شما، يعني كافيه يه عطف به ما سبق كوچيك داشته باشيد. دقيقاً خود من جواب دادم ولي نخونديدSad.كسي اسمش توي سايت ابوظبي مياد كه ap شامل حالش شده باشه. ممكنه همسر و فرزندتون ويزا بهشون تعلق مي گرفته و چون فعلا ً ويزا نبوده ندادن، كما اينكه اين آفيسره اصلاً دلش نمي خواد خانواده ها رو از هم جدا كنه، واسه ما هم همين طور بود.Big Grin سيس از نظر سايت ابوظبي مورد تأييد نيست و دقيقاً به شما ميگن فقط به سايت ابوظبي بريد و متن نوشته بعد از كلير شدن شما، تغيير مي كنه. ap شامل همسرتون نشده.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-07-24 ساعت 19:44)masoud z نوشته:  

سایت ابوظبی رو نمیدونم ولی در سایت سیس اگه وضعیت خانواده تون Ready هست و تا چند رو دیگه این وضعیت باقیموند میتونه به این معنا باشه که به اونا بک گراند چک نخورده. تو سفارت بهتون نگفتند کدوماتون بک گراند چک خوردید؟

نه متاسفانه چیزی نگفتند اما خانم من خانه دار است
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba ، pari pari ، S.gh
(2014-07-24 ساعت 15:52)ibehnam نوشته:  
(2014-07-24 ساعت 15:33)byazdani نوشته:  سلام به همگی دوستان
خدا رو شکر امروز صبح طبق برنامه و روال همیشکی بعد از 4 روز از زمان تحویل مدیکال و پاسپورت، ویزامو از بادجه پستی تحویل گرفتم. بازم به همه دوستان آنکارا میگم که اصلا نگران نباشید. اینجا همه چیز در خصوص صدور ویزای کلیر شده ها و همچنین مصاحبه ها بصورت طبیعی داره پیش میره و اصلا صحبتی از تموم شدن ویزا وجود نداره. ان شاءالله از بعد تعطیلات موتور کلیر هم دوباره روشن میشه.
ممنون

تبریک صمیمانه ...
موفق و پیروز باشید دوست عزیز . ممنون ... با اینکه به قول معروف خرتون از پل گذشته ! ولی باز هم در کنار دوستانید و باعث دلگرمی هستید .

سلام دوستان عزیز
من چون خیلی شرایط سختی در این مدت تجربه کردم حال همه دوستان را درک میکنم و همون روزی که کلیر شدم به همه قول دادم که تا آخرین روز باهاتون باشم و هرطوری که بتونم تجاربمو در اختیار سایر دوستان بذارم. این حداقل کاریه که میشه در برابر لطف همه دوستان انجام داد و یه جورایی شکر نعمت حاصل شده نیز هست.
ممنون
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
(2014-07-24 ساعت 17:14)shahryar7021 نوشته:  
(2014-07-24 ساعت 16:56)A10A نوشته:  بسمه تعالی

مدیریت محترم انجمن کلیرنس
آقای عمو شهریار عزیز

احتراما از آنجایی که حاج خانوم در مواردی از آی دی بنده در این مقام بدون اجازه استفاده کرده اند، خواهشمندم برای رفع مشکلات خانوادگی این حقیر، ترتیبی اتخاذ فرمایید که ایشان بتوانند برای خود آی دی بسازند؛ متاسفانه حاج خانوم تا بدین لحظه نتوانسته اند در این مقام ثبت نام بفرمایند و ایمیلی دریافت نکرده اند لذا، ما هم اکنون منتظر یاری سبز شما هستیم!!!!

با تشکر
حاجی واشنگتن

جشم قربان حتما مشکلات.ایمیل فعالسازی رو برطرف کرده بودیم ......دوباره بررسی میشه

لطف می کنید... به استحضار می رسانم که حاج خانوم تا الان 3 فروند ایمیل را برای ثبت نام در سایت منهدم کرده اند...!!!Wink من دیگر حرفی ندارم...!!!Big Grin

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، lighter ، soli asali ، shilan ، nedaba ، pari pari ، reasonable

Jul-22-2014، 08:41 PM ارسال: #23070
قصه گو
بانوی قصه گو

رتبه: 68
درجه اخطار: 0%
9816 بار تشکر شده در 655 پست
RE: کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
آقا رضاي عزيز، آليس جون راست ميگه و me too!!
AP خوردن خيلي سخته، مثل سيلي ميمونه بد جوري به آدم توهين ميشه، باز خوبه مثل دايي پيمان مورد بازخواست خانواده قرار نگرفتيم! ما هم اينقدر تو شوك بوديم كه با اينكه وظيفه داشتم ، اما نتونستم سفرنامه بنويسم.
يه چيزي در مورد اين آفيسره بگم، نميدونم اسمش استيوه يا يه چيز ديگه ، ظاهراً خانواده خيلي براش مهمه.مدارك اسپانسرمو كه نگاه كرد، چشماش چهارتا شد، و شروع كرد به تعريف و تمجيد، كه گفتم به جاي پنج شنبه،الان ويزا ميزنه تو پاسم بعد از كلي سؤال از همسرم ، قشنگ و زيبا توي چشمام نگاه كرد و با اون لهجه ي خوشگلش گفت : مداركتون كامله و شما شرايط گرفتن ويزارو داريد، اما بايد مراحل اداري طي بشه . از دو هفته تا چهار ماه. بالاي برگه ي كليرنس اسم دخترمو نوشت و توي سايت فاميل همسرم تازه با يه حرف اشتباه!! اسم من هيچ جايي درج نشد! تمام اين شش ماه با خودم كلنجار رفتم كه كدوم حرف يا حركتم اشتباه بوده،همسرم به خاطر سربازي و كار دولتيش ميدونست جريان چيه ولي من كه خانه دار بودم چرا؟ آفيسر ازم پرسيد ليسانس روانشناسي داري و سر كار نرفتي؟ طفلك خيلي براش عجيب بود اولين سوال هم ازم پرسيد چند بار ازدواج كرديد؟ كه وقتي قيافه ي من و همسرمو ديد گفت آهان متوجه شدم يكبار ، ايشون همسرتون هستند و ايشون هم دخترتون!! بعد از شش ماه كه ايميل زديم بهمون گفتند شما و دخترتون جزو پروسه ي ap نبوديد، هر موقع خواستيد بياين ويزاتونو بگيريد. يعني آفيسره بلد نبود بگه اين ويزاي شما...به نظرم دلش نخواست كه خانواده رو از هم دور كنه.
حالا هم برادر من عصباني نباش، اگه به خدا اعتقاد داري بدون خيري درش هست
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید
آپديت ها:من و دخترم روز مصاحبه و همسرم فرداش/١٠ فوريه هرسه نفر/٢٠مارس فقط خودم/٢٠مي با ايميل/همسرم ٢٧ و ٢٩مي/كلير همسرم: ٣.:١٥ هشتم خرداد (٢٩ مي)بعد از١٩٢روز/دريافت ويزا:١٩جون/آخرين آپديت2 June هرسه نفر/من و دخترم اصلاً جزء پروسه نبوديم/ خدا جونم عاشق تو و زندگي ام

تشکر شده توسط : sorooosh، p.arsa، mizan، mahan L، ghafari88، Sara_lphmkf، majid_eng، پدی، lighter، ibehnam، محبت، m_nikparvaz، aghamilad، salar5452، soli asali، reasonable، pari pari، hamid_fs3، آلیس-1980، nedaba، anahita 62، hadi472، zepehr، shilan
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، babak12 ، soli asali ، shilan ، nedaba ، pari pari ، reza16 ، reasonable

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان