کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
مننونم از همه شما عزيزانم... شرمنده ام ... لحظات سختي بود و كنار مادرم بغضم رو ميخوردم تا متوجه نشه... فقط اينجا و شما به ذهنم رسيديد... اميدوارم خدا همه عزيزانتون رو با سلامتي و شادي در كنارتون حفظ كنه.. الهي به حق همه خوبيها همه مريضا شفا پيدا كنن... خدا هيچ بنده اي رو نااميد نميكنه از درگاهش...
(2014-07-24 ساعت 16:41)shazad نوشته:  
(2014-07-24 ساعت 15:46)ibehnam نوشته:  
(2014-07-24 ساعت 15:44)shazad نوشته:  
(2014-07-24 ساعت 14:51)mehrzad2013 نوشته:  با سلام و آرزوی پایان هر چه زودتر این روزهای انتظار برای ظهور حضرت ویزا در پاسپورتهامون! Tongue

جا داره که از این دوستان گرانقدر بابت رتبه هاشون تشکر کنم. عزیزانی چون: (محبت - H Pier - reasonable - ibehnam - anahita 62 - reza_norouzi)
دوستان من تا این لحظه که یک هفته از مصاحبم میگذره 3 بار آپدیت خوردم. با توجه به تاپیک 2013 آیا احتمال کلیر من در ماه آگوست یعنی کلیر 1 ماهه وجود داره؟
تنها گزینه امنیتی که باید در موردم چک بشه سربازی هست. از آنجایی که آمریکا در زمینه اطلاعاتی در رتبه اول هست این رو مطمئنم که اگر بخواهند میتوانند تنها نهایتا در عرض یک روز حتی با یک جستجوی ساده در دیتا بیس اطلاعاتیشون، صلاحیت یا عدم صلاحیت ما رو در مورد اخذ ویزا روشن کنند...بنابراین واقعا به نظر نمیرسه پروسه کلیرنس بیشتر از 1 هفته هم نیازمند زمان باشه( چون دارند در مورد یک شهروند عادی تحقیق میکنن. نه به خاطر پیدا کردن محل اختفای اسامه بن لادن !)

بنابراین نتیجه میگیریم که قاعدتا باید تکلیف همه کلیرنس خورده ها در ماه آگوست مشخص شود. در غیر اینصورت باید به کار آنها شک کرد!
من معتقدم که همه ما خیلی زود کلیر خواهیم شد. چون هممون مثل آب چشمه پاک و زلال هستیم و هیچ گونه موردی نداریم که بخواهیم بابتش اظهار نگرانی کنیم Smile

دوست عزیز داستان چند روز کار بر روی کلیرنس نیست
مشکل اصلی نوبت هست.
همه تو صف کلیرنس هستند. حالا کی نوبت کی می شه مشخصا هر کی زودتر کلیرنس خورده!

داستان نوبت هم نیست . این رو میشه در روند کلیرنس سالهای گذشته هم به وضوح دید . داستان اول شرایط کیس هست و دوم برداشت آفیسر و درخواست بررسی لایه های امنیتی مختلف .

در هر صورت کلیرنس یک یا چند درخواست بررسی هست که هر کدوم توسط یک اداره مشخصی انجام می شود و اون اداره هیچ وقت نمی یاد درخواست ۲ ماه گذشته شما رو بزاره بیاد درخواست ۲ روز گذشته منو انجام بده!

خوب همین دیگه ، عرض کردم . شرایط مختلفه برای افراد . مثلاً کیسی که دیپلمه است و خدمت معاف بوده ، مثلاً پرونده اش میره 2 تا اداره برای بررسی ، در عوض کیسی که فوق لیسانس یه رشته حساسه و خدمتش هم س p ا ه هست و کار دولتی هم داره مثلا میره 5 تا اداره . خوب فرق دارند این 2 تا کیس با هم دیگه .
شما منتظر سرای پارسال رو که بررسی کنید فراوون میبینید از این نمونه هایی که طرف با کیس بالا 30 - 40 روزه کلیر شده و در عوض شخصی با کیس پایین 230-40 روز .
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: lighter ، Sara_lphmkf ، banafsh14 ، shahrzad001 ، آلیس-1980 ، قصه گو ، soli asali ، shilan ، nedaba ، mizan ، reasonable
بسمه تعالی

مدیریت محترم انجمن کلیرنس
آقای عمو شهریار عزیز

احتراما از آنجایی که حاج خانوم در مواردی از آی دی بنده در این مقام بدون اجازه استفاده کرده اند، خواهشمندم برای رفع مشکلات خانوادگی این حقیر، ترتیبی اتخاذ فرمایید که ایشان بتوانند برای خود آی دی بسازند؛ متاسفانه حاج خانوم تا بدین لحظه نتوانسته اند در این مقام ثبت نام بفرمایند و ایمیلی دریافت نکرده اند لذا، ما هم اکنون منتظر یاری سبز شما هستیم!!!!

با تشکر
حاجی واشنگتن

میانگین قیمت دلار در هفته ای که گذشت/ تقاضا برای خرید دلار پس از ماه رمضان افزایش پیدا خواهد کرد؟

پس از به پایان رسیدن آخرین دور مذاکرات ایران با 1+5 در وین قرار شد مبلغ 2 میلیارد و 800 میلیون دلار از دارایی‌های مسدود شده جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور را ظرف چهار ماه آزاد شود.
به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین با توافق صورت گرفته در وین در رابطه با آزادسازی بخشی از دارایی های ایران قیمت دلار در هفته ای که سپری شد روزهای آرامی را پشت سر گذاشت.
بر این اساس قیمت دلار به طور میانگین در سطخ 3130 تومان به فروش رفت تا دیگر از پروازهای خبرساز قیمت دلار چندان خبری نباشد تا بازار ارز روزهای آرامی را تجربه کرده باشد.
البته ثبات قیمت دلار در حالی از سوی کارشناسان پیش بینی می شود که برخی دیگر از تحلیل گران بازار اعتقاد دارند با رسیدن پایان ماه مبارک رمضان و سفرهای خارجی برخی از شهروندان قاعدتا تقاضا برای خرید ارز افزایش پیدا خواهد کرد و همین موضوع ممکن است تا حدی بر قیمت دلار اثر گذار باشد.

(2014-07-24 ساعت 15:19)maryam_a نوشته:  
(2014-07-24 ساعت 14:56)reza_norouzi نوشته:  
(2014-07-24 ساعت 14:51)maryam_a نوشته:  دوستان خوبم... مادرم رو دعا كنيد................

چی شده مریم خانوم؟
ما براتون دعا می کنیم مثل همیشه.

شنيدن خبر سرطان عزيزترينم بدترين درد روي زمينه...... اونم مادري كه مهربونترينه.... با گذشت ترينه...... خدايااااااااااااااااااا

مریم عزیز خبر بسیار ناراحت کننده ای رو دادی امیدوارم به یاری خداوند بزودی خبر شفای کامل ایشون رو بشنویم و سایشون سالیان سال بالا سر خانواده محترم باشه.....بنده دعا میکنم برای مادر گلمون .به امید شفای تمامی مریضان
متاسفانه نشد،
(2014-07-24 ساعت 16:28)majid0000000000 نوشته:  Big GrinBig Grinسلام.من ویزا می خوام باید به کی بگم؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
فقط و فقط افیسر مومنی میتونن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
بچه ها ببينيد اين مادرا چه موجودات نازنيني هستن... به مادرم گفتم همه دوستان مهاجرسرايي دعات كردن... با تمام بي حالي كه داشت كلي خوشحال شد و براي كليرشدن و موفقيت تك تكتون دعا كرد... ?
(2014-07-24 ساعت 16:56)A10A نوشته:  بسمه تعالی

مدیریت محترم انجمن کلیرنس
آقای عمو شهریار عزیز

احتراما از آنجایی که حاج خانوم در مواردی از آی دی بنده در این مقام بدون اجازه استفاده کرده اند، خواهشمندم برای رفع مشکلات خانوادگی این حقیر، ترتیبی اتخاذ فرمایید که ایشان بتوانند برای خود آی دی بسازند؛ متاسفانه حاج خانوم تا بدین لحظه نتوانسته اند در این مقام ثبت نام بفرمایند و ایمیلی دریافت نکرده اند لذا، ما هم اکنون منتظر یاری سبز شما هستیم!!!!

با تشکر
حاجی واشنگتن

جشم قربان حتما مشکلات.ایمیل فعالسازی رو برطرف کرده بودیم ......دوباره بررسی میشه
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، Sara_lphmkf ، pari pari ، lighter ، soli asali ، khder ، nedaba
(1970-01-01 ساعت 04:53)shahryar7021ت ترينه...... خدايااااااااااااااااااا
[/quote' نوشته:  
مریم عزیز خبر بسیار ناراحت کننده ای رو دادی امیدوارم به یاری خداوند بزودی خبر شفای کامل ایشون رو بشنویم و سایشون سالیان سال بالا سر خانواده محترم باشه.....بنده دعا میکنم برای مادر گلمون .به امید شفای تمامی مریضان

خبر تاسف اوری بود امیدوارم بامید خدا بزودی بهبود پیدا کنند.مریم خانم امیدتون بخدا باشه واروم باشید
***2014as3 -ابوظبی-4نفر-مصاحبه سوم فوریه شغل هر دو نفر دولتی
دریافت ویزا 5اگوست
تشکر کنندگان: ali3875 ، maryam_a ، mahan L ، قصه گو ، Sara_lphmkf ، pari pari ، salar5452 ، sorooosh ، lighter ، soli asali ، hamid_fs3 ، nedaba ، mizan
(2014-07-24 ساعت 17:13)maryam_a نوشته:  بچه ها ببينيد اين مادرا چه موجودات نازنيني هستن... به مادرم گفتم همه دوستان مهاجرسرايي دعات كردن... با تمام بي حالي كه داشت كلي خوشحال شد و براي كليرشدن و موفقيت تك تكتون دعا كرد... ?
مریم جان امیدوارم مادرتان هرچه زودتر سلامتی شان را پیدا کنند. مادر من هم 13 سال پیش همین بیماری رو داشت و خدا رو شکر خوب شد. البته چند سالی سختی کشید. امیدوارم شما هم سلامتی مادرتون رو هرچه زودتر ببینید.
2014as7xxx، ایروان، کلیرنس
دوستان عزیز
در پاسخ به کسانی که در سفارت و یا خارج از ان ادعا میکنند که ویزا تمام شده یا رو به اتمام هست باید بگم طبق اخرین بررسی در خصوص لاتاری 2014 بطور قطع و یقین مشخص شد تاکنون حدود 2000 ویزا برای ایرانیها و حدود 40000 ویزا در سطح کلیه کشورهای دنیا صادر شده بنابراین حداقل 1500 ویزا ایرانیها و 10000 ویزا در سطح کلیه کشورها باقیمونده بنابرای با قاطعیت میشه گفت هنوز خیلی مونده تا ویزاها تموم بشه و این تمام شدن ویزاها یه شایعه بیش نیست و نه سهمیه کشوری و نه جهانی برای ایرانیها تموم نشده(مگر اینکه مشکل دیگه ای وجود داشته باشه که ما از اون بی خبر باشیم).
ضمن اینکه 5000 ویرای اضافی برای منطقه نیکاراگویه هم هست که سال قیل تعداد 240 عدد از این سهمیه ویزاها برای ایرانیها استفاده شد.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

دوستان پارسال ایروان 3 آگست یه لیست 16 داده ولی پارسال 3 آگست که شنبه بوده چطوری می شه ؟؟؟
http://www.mohajersara.com/thread-5637-page-1184.html
بعد فکر می کنید فردا کیسی اعلام می شه یا باید تا آگوست صبر کنیم ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ali3875 ، قصه گو ، pink2 ، Maryrhm ، soli asali ، nedaba ، mizan ، reasonable
سلام مریم جان نگران نباشید مادر من هم پارسال چنین مشکلی داشت البته یک سال خیلی سختی را داشتیم ولی بعداز جراحی -شیمی و رادیو تراپی الان شرایط خوبی دارد و با بیماری کنار امده ( دیگه سرطان درد بی درمان نیست ) ولی روحیه خیلی مهمه پس قوی باش و انرژی مثبتت رو به مادر هم بده امیدوارم هر چه زودتر سالم و پر توان باشند
كيس نامبر : 2014ASxxx5xxx ------- تعداد افراد: 4نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 12 می--- برگه ابی -
8jul-7jul-7jun-19may-14may
[عکس: 7-epos-chocolate-credit-card.jpg]

بفرمایید ویزا نوش جان Big Grin
(2014-07-24 ساعت 17:29)masoud z نوشته:  دوستان عزیز
در پاسخ به کسانی که در سفارت و یا خارج از ان ادعا میکنند که ویزا تمام شده یا رو به اتمام هست باید بگم طبق اخرین بررسی در خصوص لاتاری 2014 بطور قطع و یقین مشخص شد تاکنون حدود 2000 ویزا برای ایرانیها و حدود 40000 ویزا در سطح کلیه کشورهای دنیا صادر شده بنابراین حداقل 1500 ویزا ایرانیها و 10000 ویزا در سطح کلیه کشورها باقیمونده بنابرای با قاطعیت میشه گفت هنوز خیلی مونده تا ویزاها تموم بشه و این تمام شدن ویزاها یه شایعه بیش نیست و نه سهمیه کشوری و نه جهانی برای ایرانیها تموم نشده(مگر اینکه مشکل دیگه ای وجود داشته باشه که ما از اون بی خبر باشیم).
ضمن اینکه 5000 ویرای اضافی برای منطقه نیکاراگویه هم هست که سال قیل تعداد 240 عدد از این سهمیه ویزاها برای ایرانیها استفاده شد.

البته به نظر من باید حدود ۵۰۰ ویزا به مجموع ویزاهای داده شده به ایرانی ها اضافه کرد. از بابت ویزاهای صادر شده در سایر سفارتها، عقب بودن چند روزه سیس از آخرین تغییرات و خطاهای محاسباتی - من فکر می کنم حدود ۲۵۰۰ تا برای ایرانیها صادر شده است.
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، USA2014 ، hadi472 ، Sara_lphmkf ، Maryrhm ، soli asali ، hamid_fs3 ، nedaba ، reasonable

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان