موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-25 ساعت 00:06)h_s2108 نوشته: (2014-07-25 ساعت 00:03)Sara_lphmkf نوشته: (2014-07-24 ساعت 23:56)سعید پ نوشته: (2014-07-24 ساعت 23:44)h_s2108 نوشته: (2014-07-24 ساعت 23:39)lida55 نوشته: دوست عزیز رشته شما جزو رشته های حساسه و تیک برگه ابی واسه نقص مدرکه که شما نقص مدرک نداشتین
معمولا بررسی رشته های خاص چند وقت زمان میبره؟
این سوال منم هست...من دانشجوی دکتری الکترونیک هستم و به زودی در ایروان مصاخبه دارم...
دوست عزيز با اين موارد ذهن خودتون رو خسته نكنيد، من خودم دانشجوي انصرافي هستم، يعني آخرين مدركم پيش دانشگاهي حساب مي شود، محل كارم هم خصوصيه و سربازي هم نرفتم
هيچ وقت هم نفهميدم چرا كليرنس شدم پس خودتون رو درگير اين جزئيات نكنيد، ممكن هست يكضرب بگيريد ممكن هم هست كليرنس بشيد با زمان نا معلوم چون فكر نمي كنم هيچ كس از زمان كلير شدن خبر داشته باشه
درست میفرمایید ولی برای من در برگ ابی افیسر، تیکه admenstrative proccesing رو نزده فقظ تیکه passport هست.
دوست عزیز توی برگه هیچکس تیک نمیزنن
case number:2014as7xxx
Last up date :2 september
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
منظورون از آپ دیت چیه ؟
مادرم 17 جون مصاحبه داشت که با پدرم به ابوظبی رفتن خانه دار هم هست و دیپلمه و برنده اصلی ولی جایی کار نکرده پدرم هم نظامی که 26 ساله بازنشسته حالا ابنها کیلرنس بهشون خورده ولی توی سایت رو که نگاه میکنیم اسم پدرم رو نوشته که پروسه اداری در حال انجام هست ولی اسمی از مادرم نیست که برنده اصلی هست حالا کسی میدونه جریان چیه؟ ایمیل زدیم جواب درستی ندادن فقط گفتن پروسه در حال انجامه و ما نمی تونیم پیش بینی کنیم چقدر طول میکشه.....
کیس: as 70xx 2014
برنامه ریزی ، آوردن آینده به زمان حال است تا بتوانید همین الان کاری برای آن انجام دهید. آلن لاکین
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-25 ساعت 01:21)perperok نوشته: سلام دوستان
منظورون از آپ دیت چیه ؟
مادرم 17 جون مصاحبه داشت که با پدرم به ابوظبی رفتن خانه دار هم هست و دیپلمه و برنده اصلی ولی جایی کار نکرده پدرم هم نظامی که 26 ساله بازنشسته حالا ابنها کیلرنس بهشون خورده ولی توی سایت رو که نگاه میکنیم اسم پدرم رو نوشته که پروسه اداری در حال انجام هست ولی اسمی از مادرم نیست که برنده اصلی هست حالا کسی میدونه جریان چیه؟ ایمیل زدیم جواب درستی ندادن فقط گفتن پروسه در حال انجامه و ما نمی تونیم پیش بینی کنیم چقدر طول میکشه.....
کیس: as 70xx 2014
سلام دوست عزیز.جریان خیلی واضح هستش.فقط پدر شما چک خوردن و نه مادرتون.پس اصلا نیازی نیست که اسمی از مادرتون باشه.فقط منتظر کلیر پدرتون باشید
case number:2014as7xxx
Last up date :2 september
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزي كه به جمع مهاجرسرايي ها به تازگي پيوستن و ضمنا كليرنس شده اند اگر عضو منتظر سرا بشنوند همگي خوشحال خواهيم شد:d
براي پيوستن به منتظرسرا كافي است اطلاعاتتون رو براي سولي عسلي ارسال كنيد، مي تونيد ايشون رو توي صفحه اول همين تايپيك پيدا كنيد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
آقاي محبت عزيز وقتي اسمتون رو اين تايپيك مي بينم كلي هيجان زده مي شم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-25 ساعت 01:35)Sara_lphmkf نوشته: دوستان عزيزي كه به جمع مهاجرسرايي ها به تازگي پيوستن و ضمنا كليرنس شده اند اگر عضو منتظر سرا بشنوند همگي خوشحال خواهيم شد:d
براي پيوستن به منتظرسرا كافي است اطلاعاتتون رو براي سولي عسلي ارسال كنيد، مي تونيد ايشون رو توي صفحه اول همين تايپيك پيدا كنيد
یه چیزی ته دلم میگه بزودی کلیر خواهید شد ....
Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-25 ساعت 02:10)anahita 62 نوشته: (2014-07-25 ساعت 01:35)Sara_lphmkf نوشته: دوستان عزيزي كه به جمع مهاجرسرايي ها به تازگي پيوستن و ضمنا كليرنس شده اند اگر عضو منتظر سرا بشنوند همگي خوشحال خواهيم شد:d
یه چیزی ته دلم میگه بزودی کلیر خواهید شد ....
فدات بشم، حتي اگر هم نشم ايراد نداره، با همين يك جمله آناهيتا جونم كلي ذوق كردم
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-25 ساعت 02:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-25 ساعت 02:34 توسط محبت.)
(2014-07-24 ساعت 20:09)masoud z نوشته: (2014-07-24 ساعت 19:48)مامان خانم نوشته: 
(2014-07-24 ساعت 19:46)عراقی نوشته: بَه بَه چشممان به جمال آقا امین هم روشن شد ، همشهری کجا بودی این همه وقت قوربونت
ای وای آقای عراقی داشتم عین همین جملات شما را تایپ می گردم. به هر حال آقای محبت خوش امدید
سلام اقا محبت عزیز
چرا تشریف نمیارین داخل دم در بده
من هفته قبل مسافرت بودم و چند روزی دسترسی به اینترنت نداشتم و نمیدونم دقیقا چه مشکلی پیش امده که باعث مکدر شدن خاطر ت شده ولی اینجا که همگی دوست دارن و زحمات شما رو هم فراموش نمیکنند.به هر حال با وضعیت عصبی که بعضی از دوستان دارن متاسفانه گاها تنش پیش میاد ولی مانند اعضای یک خانواده که بعد از مدتی همه این تنشها رو فراموش میکنند از شما و افراد با تجربه و صاحب نظری دیگری مانند اقای حسن پیری و دیگران که الان اسامی این عزیزان را حضور ذهن ندارم این انتظار وجود داره که سایت مهاجر سرا و این تاپیکو با حضور بیشتر خودشان پر بارتر و با محتواتر کنند. ممنون
سلام
مسعود جان شما و بقیه دوستان خیلی لطف دارید نسبت به این برادرتون.
والا هیچ مشکلی پیش نیومد و باور کنید خاطرم هم مکدر نشد و به هیچ عنوان ناراحتی نداشتم از کسی.
فقط گفتم اینجا قراره لحظه های سخت انتظار رو سپری کنیم و لزومی نداره همش بحث و دعوا داشته باشیم همین و اینکه گفتم این پروسه از نظر من تمام شده ست به این دلیل بود که تا زمان مصاحبه داشتن اطلاعات لازم و ضروریه و تا حد امکان باید به همدیگه کمک کرد تا:
1- نقص مدرکی خورده نشه.
2- مشکلی بابت رفتن به مملکت غریب پیش نیاد و همینطور اطلاعات بروز در دسترس باشه. پس اطلاعات اینجا همه چیزه بعدش هزینه ها
3- داشتن آمادگی لازم زمان ورود به سفارت و مصاحبه چون استرس آدمهای بی اطلاع رو دیدم عینا در سفارت که فکر میکردن الان قراره پیش آفیسر چه اتفاق غیر منتظره ای پیش بیاد و حتی بعضی هاشون برگه آبی کلیرنس رو که گرفتن خوشحال بودن و میگفتن خب خدا رو شکر ویزا رو گرفتیم چون خود آفیسر گفت از نظر من همه چیز شما خوبه و این یه پروسه اداری هستش که باید طی بشه و جالب بود شخص دیگه ای تبریک هم بهش میگفت.
در هر حال در این تاپیک فقط باید منتظر ماند و فکر نمیکنم کسی باشه که بتونه کاری انجام بده و شدیدا معتقدم زدن ایمیل و دریافت آپدیت هیچ دردی رو دوا نخواهد کرد.
اینجا فقط باید دست همدیگه رو گرفت و معتقدین دعا کنن و بقیه هم صرفا کنترل سایتهای مربوطه و پیگیری خبرها.
من معتقدم داستان ما با لاتاری همینجا به پایان رسید و فقط میمونه انتظار کلیر و در نهایت یه مرحله میمونه که میشه رفتن و ویزا گرفتن.
همین جا قویا تاکید میکنم که ویزا به وفور موجوده و فقط میبایست کلیر شد و امسال از اتمام سهمیه ویزای ایران چه ماهیانه یا سالیانه یا هر سقف دیگری خبری نیست و فقط ماها موندیم براشون و تعداد کمی مصاحبه نرفته.
اما نکته مهم تر اینه که بعد دریافت ویزا چه خواهیم کرد من با تحقیق میدانی که انجام دادم اکیدا توصیه میکنم به این موضوع اهمیت ویژه ای بدید چون بدون برنامه رفتن یعنی ورشکسته عاطفی و روانی و مادی شدن.
حالا یک سوال میپرسم تا الان تعداد 1567 صفحه این تاپیک پر شده و با احتساب 15 پست در هر صفحه به عدد 23505 پست میرسیم حالا خودتون قضاوت کنید که از این 23505 پست صادقانه چقدر اطلاعات بدست آوردید؟؟؟
و لازم نیست جواب من رو بدید به خودتون جواب بدید ولی باور کنید تنها پستهایی یادتون میاد که خنده رو به لباتون آورده حالا شیرین کاری یه دوست خوب و شجاع بوده( چرا شجاع بواسطه اینکه ما در فرهنگمون آدمهای بشاش و شوخ رو عموما لوده مینامیم و بی خیال ) و یا شنیدن خبر کلیر دوست دیگه تون.
پس اینهمه هیاهو برای چیه که برخی دوستانتون رو ناراحت میکنید باور کنید خودم رو نمیگم چون اصلا ناراحت نبودم و حتی ناراضی هم نبودم چون یاد گرفتم تو زندگیم رفتار لحظه ای آدمهایی که تحت فشار و استرس هستن رو نذارم پای ذاتشون و حتی منش همیشگیشون.
و یادتون باشه که:
محبت برتر از عقل است و بنیاد دانش و یقین در روشنی قلب است.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-24 ساعت 21:07)آلیس-1980 نوشته: وضعیت کیس من توی سیس و سایت سفارت کاملا مشابه شما بود آقا reza16 ،و اگه به من اعتماد ندارین که با وجود جوابهایی که تو پیام خصوصی بهتون دادم . و جوابهایی که همینجا به شما داده شده. پس لااقل به کسایی که زیر پست تبریک و تشکر رو زدن ،که می تونید اعتماد کنید. من درکتون می کنم چون خودم هم تو اون شرایط بودم و هیچ جوابی قانعم نمی کرد . حالا من پیشنهاد دادم به سفارت ایمیل بزنید.شاید فقط جواب اونها قانعتون کنه. بهتون قول میدم ،من تمام پستهای این تاپیک رو خوندم چیزی بیشتر از اونی که بهتون گفته شده پیدا نمی کنین. این طبیعیه که سایت سفارت فقط به اسم شماست،برای بقیه ی افرادی که تو ابوظبی مصاحبه شدن هم سایت سفارت به اسم یکی از اعضاست . که خیلی موقعها اون شخص برنده ی اصلی نیست.و سایت سیس هم که سفارت قبول نداره برای خودش ی حساب کتابی داره،من که از اول ready بودم تا زمان گرفتن ویزا هم همینطور بود.و با وجود آپدیت تغییر نمی کرد. تنها جایی که می تونه به شما از وضعییت کیستون بگه سفارته.فردا بازم میایم می بینیم که شما همین سوال رو پرسیدین.خدا به همراهتون
سلام خانم اليس داستان اشپز كه دوتا شد اش يا شور ميشه يا بينمك، خانم بنده هم از ايدي من استفاده ميكنن به خاطر همين سوالات ما تكراري شد، من از شما كمال تشكر را دارم و منتظر هستم تا ١ گوست ايميل بزنم
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-25 ساعت 02:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-25 ساعت 02:49 توسط me_u.)
![[عکس: 3j.jpg]](https://www.mohajersara.org/forum/redirect.php?url=aHR0cDovL2YubWFubW90ZS5jb20vaW1nLzNqLmpwZw==)
مرا به کعبه چه حاجت!
طواف می کنم " مـــــادری " را که برای لمس دستانش هم وضو باید گرفت ...
به سلامتی اونی که وقتی از مدرسه می اومدم خونه ، میگفت از صبح تا حالا برات ۱۰۰۰ تا صلوات فرستادم تا امتحان تو قبول بشی . . .
ان شا ا... تمام مادران به خصوص مادر مریم عزیز زیر سایه لطف خدا سالم و سلامت باشند و سایشون بالا سر خانواده باشه
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.