کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
با سلام
برنامه ریزی کرده بودم که روز دوشنبه در ایروان باشم و به سفارت مراجعه کنم برای تسلیم پاسپورت و نهایتا دریافت ویزا.
اما ظاهرا با مشکلات پیش آمده برای بانک اطلاعات مرکزی سامانه ویزای آمریکا باید سفر رو به تاخیر بندازم.
مکاتبات و مکالمات من برای دریافت اطلاعات مستدل از سفارت تاکنون بی نتیجه بوده است.
لطفا دوستانی که موفق به کسب خبر موثقی شده اند و یا هم اکنون در ایروان هستند شفاف سازی کنند.

با تشکر
سعید شفیعی
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

(2014-07-25 ساعت 00:03)Hassan2014 نوشته:  سلام دوست عزيز من كيس نامبرم يكى پايينتر از شماست و روز مصاحبه ملاقات هم داشتيم
زياد به اين اپديتا توجه نكن چون هيچكس نميدونه چى به چيه ، من تا الان دوازدهمين اپديتم گذروندم وهيچ خبرى نشده
پيشنهادم به شما اينه كه اماده باشى كه بزودى عازميم ( شمارش معكوس شروع شده ) Wink

دوست عزیز آقا حسن
لطف می کنید آپدیت هاتون رو پای امضاتون بنویسید. ما شبیه هم هستیم ولی شما دو سه هفته جلوتر از ما مصاحبه شدیم. می خوام ببینم با توجه به سیر آپدیت های شما آپدیت بعدی من کی می شه حدودا. البته نمی شه به خوبی حدس زد ولی بالاخره بهتر از هیچی هست.
تشکر کنندگان: mahan1331 ، KIMIA2005 ، rbrb-2015 ، آلیس-1980 ، pari pari ، soli asali ، قصه گو ، nedaba ، lighter ، smpf ، S.gh
(2014-07-25 ساعت 09:54)saeedshafiee نوشته:  با سلام
برنامه ریزی کرده بودم که روز دوشنبه در ایروان باشم و به سفارت مراجعه کنم برای تسلیم پاسپورت و نهایتا دریافت ویزا.
اما ظاهرا با مشکلات پیش آمده برای بانک اطلاعات مرکزی سامانه ویزای آمریکا باید سفر رو به تاخیر بندازم.
مکاتبات و مکالمات من برای دریافت اطلاعات مستدل از سفارت تاکنون بی نتیجه بوده است.
لطفا دوستانی که موفق به کسب خبر موثقی شده اند و یا هم اکنون در ایروان هستند شفاف سازی کنند.

با تشکر
سعید شفیعی

سلام به نظر شما که گفتند بعد از 25 جولای بیایید ممکن است بازم ویزا ندند ؟
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، smpf
خیلی خیلی جالبه! سرزمینه رویا هام، سرزمینی که همیشه در ذهنم به عنوان منظم ترین و دقیق ترین جای دنیا شناخته میشد و عاشقش بودم الان داره تبدیل میشه به نمادی از بدترین و بی انضباط ترین کشور دنیا. داره این عشق به تنفر تبدیل میشه! طرحهایی که به عقیده بسیاری از اساتید خوبم میتونست ثبت ملی بشه یا در جشنواره ها جایزه بیاره تو آب نمک خوابونده بودم که با ثبت patent اونها بتونم اونور مرزها یه جهش بزرگ بکنم و ... چه راحت این قله پیروزی داره به یه سراب تبدیل میشه! سرابی که روی یک دره شکل گرفته بود. نمی دونم طرح هایی که کلی براشون زحمت کشیدم بعد از اتمام این ماجرای AP قراره بشه منبع درامدم در این سرزمین رویاها یا اینکه تنفرم از این سرزمین بزرگ طرح ها رو به دست حزب الهی های دو آتیشه ی ضد امریکایی و ضد اسرائیلی میرسونه! نمی دونم که قراره همینطور عاشق امریکا بمونم یا قراره بشم دشمن خونی امریکا و امریکایی ها... خیلی سخته ، خیلی ... هنوز امیدوارم و چشم به دست انتخاب این نامردهای دارم که انتظار من و شما و این دلهره ها را خارج از حقوق بشر می دانند. شاید هم هنوز ما جزو بشر نیستیم!!!
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
تشکر کنندگان: peymanpakd ، soli asali ، nedaba ، lighter ، smpf
(2014-07-25 ساعت 05:49)masoud z نوشته:  محبت جان ممنون که از درب خانه ات تشریف اوردی داخلSmile
حقیقتش من متوجه نشدم روی سخن شما کی بود ولی من شخصا با اکثر نظرات شما موافقم (اگه موافق نبودم رو راست بهت میگفتم )و این موضوعات مهم را هم در پست های قبلی خودم و هم در پیام خصوصی به مدیر جدید اقا شهریار عزیز گفتم که خوشبختانه ایشان هم منطقی و انتقاد پذیر برخورد کرد .و اینجا هم مجدد بیان میکنم...

عاقلان نقطه پرگار وجودندولی
عشق داند که در این دایره سرگردانند

سلام آقا مسعود فعال و گل
خواستم عرض کنم منم با فرمایشات شما کاملاً موافقم و پیشنهاد می کنم به همه دوستان که خوش و بش و احوال پرسی رو از این به بعد کمتر کنیم و سعی کنیم بیشتر به رد و بدل اطلاعات مفید (و نه غیر موثق) در مورد روند کلیرنس و ویزا بپردازیم.
البته همونطور که میدونین و بارها دوستان دیگه هم اشاره کردن شرایط این تاپیک رو نمیشه با تاپیکای دیگه مقایسه کرد و طبیعیه که دوستان منتظر برای سبک شدن و کم کردن استرس ممکنه پست هایی بزارن که خیلی حاوی اطلاعات مفید نباشه و باید قبول کرد که اگر همون پست ها هم نباشه ممکنه درگیری های متعددی پیش بیاد.
توصیه برادرانم اینه که تا حد امکان از درگیری لفظی و مخالفت آشکار با نظرات همدیگه پرهیز کنیم و شرایط همدیگه رو بیشتر درک کنیم چه بسا به همین دوستی ها بعد مهاجرت خیلی نیاز پیدا خواهیم کرد.
همه تونو دوست دارم و عذر می خوام اگه زیاده گویی کردم چون فقط حرف دلمو زدم.
شاد باشین و امیدوار.
دوست عزیز ما در 21 جولای مصاحبه داشتیم چک اف بی آی خوردیم و برگه آبی دریافت کردیم و باید باز هم چشم انتظار باشیم تا اعلان بعدی.خدا ی مهربون به همه ما کمک می کنه .
تشکر کنندگان: maryam_a ، Maryrhm ، pari pari ، soli asali ، قصه گو ، nedaba ، hamid_fs3 ، m_nikparvaz ، آلیس-1980 ، S.gh
سلام
این مطلب رو که خوندم دیدم بی مناسبت نیست که دوستان هم نگاهی بهش بیاندازن:
صادق هدایت در کتاب بوف کور خود می نویسد .. سی و هفت درد و عیب اساسی ما ایرانیان که هیچوقت درمان نشد..!
در زندگی درد هایی است که روح انسان را از درون مثل خوره می خورند و می زدایند،این درد ها را نه می شود به کسی گفت و نه می توان جایی بیان کرد..!
به قسمتی از درد های اجتماعی ما ایرانیان توجه کنید:
۱-اکثر ما ایرانی‌ها تخیل را به تفکر ترجیح می دهیم.
۲-اکثر مردم ما در هر شرایطی منافع شخصی خود را به منافع ملی ترجیح می‌دهند.
۳-با طناب مفت حاضریم خود را دار بزنیم.
۴-به بدبینی بیش از خوش‌بینی تمایل داریم.
۵-بیشتر نواقص را می‌بینیم اما در رفع آنها هیچ اقدامی نمی‌کنیم.
۶-در هر کاری اظهار فضل می‌کنیم ولی از گفتن نمی دانم شرم داریم.
۷-کلمه من را بیش از ما به کار می بریم.
۸-غالباً مهارت را به دانش ترجیح می‌دهیم.
۹-بیشتر در گذشته به سر می‌بریم تا جایی که آینده را فراموش می‌کنیم.
۱۰-از دوراندیشی و برنامه‌ریزی عاجزیم و غالباً دچار روزمرگی و حل بحران هستیم.
۱۱-عقب افتادگی‌مان را به گردن دیگران و توطئه‌ی آنها می‌اندازیم، ولی برای جبران آن قدمی بر نمی‌داریم.
۱۲-دائماً دیگران را نصیحت می‌کنیم، ولی خودمان هرگز به آنها عمل نمی‌کنیم.
۱۳-همیشه آخرین تصمیم را در دقیقه ۹۰ می‌گیریم.
۱۴-غربی‌ها دانشمند و فیلسوف پرورش داده اند، ولی ما شاعر و فقیه!
۱۵-زمانی که ما مشغول کیمیا گری بودیم غربی‌ها علم شیمی را گسترش دادند.
۱۶-زمانی که ما با رمل و اسطرلاب مشغول کشف احوال کواکب بودیم غربی‌ها علم نجوم را بنا نهادند.
۱۷-هنگامی که به هدف‌مان نمی رسیم، آن را به حساب سرنوشت و قسمت و بدبیاری می‌گذاریم، ولی هرگز به تجزیه و تحلیل علل نمی‌پردازیم.
۱۸-غربی‌ها اطلاعات متعارف خود را در دسترس عموم قرار می‌دهند، ولی ما آنها را برداشته و از همکارمان پنهان می‌کنیم.
۱۹-مرده هایمان را بیشتر از زنده هایمان احترام می‌گذاریم.
۲۰-غربی‌ها و بعضاً دشمنان ما، ما را بهتر از خودمان می‌شناسند.
۲۱-در ایران کوزه‌گر از کوزه شکسته آب می‌خورد.
۲۲-فکر می‌کنیم با صدقه دادن خود را در مقابل اقدامات نابخردانه خود بیمه می‌کنیم.
۲۳-برای تصمیم‌گیری بعد از تمام بررسی‌های ممکن آخر کار استخاره می‌کنیم.
۲۴-همیشه برای ما مرغ همسایه غاز است.
۲۵-به هیچ وجه انتقاد پذیر نیستیم و فکر می‌کنیم که کسی که عیب ما را می‌گوید بدخواه ماست.
۲۶-چشم دیدن افراد برتر از خودمان را نداریم.
۲۷-به هنگام مدیریت در یک سازمان زور را به درایت ترجیح می‌دهیم.
۲۸-وقتی پای استدلالمان می لنگد با فریاد می خواهیم طرف مقابل را قانع کنیم.
۲۹-در غالب خانواده‌ها فرزندان باید از والدین حساب ببرند، به جای اینکه به آنها احترام بگذارند.
۳۰-اعتقاد داریم که گربه را باید در حجله کشت.
۳۱-اکثراً رابطه را به ضابطه ترجیح می‌دهیم.
۳۲-تنبیه برایمان راحت‌تر از تشویق است.
۳۳-غالباً افراد چاپلوس بین ما ایرانیان موقعیت بهتری دارند.
۳۴-اول ساختمان را می‌سازیم بعد برای لوله کشی،کابل‌کشی و غیره صدها جای آن را خراب می‌کنیم.
۳۵-وعده دادن و عمل نکردن به آن یک عادت عمومی برای همه ما شده است.
۳۶-قبل از قضاوت کردن نمی‌اندیشیم و بعد از آن حتی خود را سرزنش هم نمی‌کنیم.
۳۷-شانس و سرنوشت را برتر از اراده و خواست خود می‌دانیم....

و البته امید که اینچنین نباشد Smile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-07-25 ساعت 10:30)jnouri نوشته:  

با تشکر
سعید شفیعی

سلام به نظر شما که گفتند بعد از 25 جولای بیایید ممکن است بازم ویزا ندند ؟

شما دو نفر کلیر شدید؟
من اگه جای شما بودم حالا امروزم نه، ولی دوشنبه پاسپورتمو تحویل میدادم،فوقش آدم چند روزیبیشتر از هوای پاک ایروان استفاده میکنه.
چه بسا از اول آگوست با اعلامهای جدید خیلی شلوغ بشه، خودشون که گفتن توی لیست انتظار میذارن، یعنی یجورایی صفی میشه.
کاش ما هم شماره مون اعلام شده بود میرفتیم، نایب الزیاره باشید دوستان، اگه تونستین واسه ما هم زنبیل بذارید! Wink
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
(2014-07-25 ساعت 10:57)reza_norouzi نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 05:49)masoud z نوشته:  محبت جان ممنون که از درب خانه ات تشریف اوردی داخلSmile
حقیقتش من متوجه نشدم روی سخن شما کی بود ولی من شخصا با اکثر نظرات شما موافقم (اگه موافق نبودم رو راست بهت میگفتم )و این موضوعات مهم را هم در پست های قبلی خودم و هم در پیام خصوصی به مدیر جدید اقا شهریار عزیز گفتم که خوشبختانه ایشان هم منطقی و انتقاد پذیر برخورد کرد .و اینجا هم مجدد بیان میکنم...

عاقلان نقطه پرگار وجودندولی
عشق داند که در این دایره سرگردانند

سلام آقا مسعود فعال و گل
خواستم عرض کنم منم با فرمایشات شما کاملاً موافقم و پیشنهاد می کنم به همه دوستان که خوش و بش و احوال پرسی رو از این به بعد کمتر کنیم و سعی کنیم بیشتر به رد و بدل اطلاعات مفید (و نه غیر موثق) در مورد روند کلیرنس و ویزا بپردازیم.
البته همونطور که میدونین و بارها دوستان دیگه هم اشاره کردن شرایط این تاپیک رو نمیشه با تاپیکای دیگه مقایسه کرد و طبیعیه که دوستان منتظر برای سبک شدن و کم کردن استرس ممکنه پست هایی بزارن که خیلی حاوی اطلاعات مفید نباشه و باید قبول کرد که اگر همون پست ها هم نباشه ممکنه درگیری های متعددی پیش بیاد.
توصیه برادرانم اینه که تا حد امکان از درگیری لفظی و مخالفت آشکار با نظرات همدیگه پرهیز کنیم و شرایط همدیگه رو بیشتر درک کنیم چه بسا به همین دوستی ها بعد مهاجرت خیلی نیاز پیدا خواهیم کرد.
همه تونو دوست دارم و عذر می خوام اگه زیاده گویی کردم چون فقط حرف دلمو زدم.
شاد باشین و امیدوار.

سلام
ببخشيد جسارت نباشه يك سوالي از شما و آقا مسعود دارم، الان كه سفارتها هيچ شماره اي رو كلير نكردند حدود يك ماه هم هست همگي بيكار و منتظر هستيم بايد در مورد چه مطلبي حرف بزنيم؟ خوشبختانه سوالهاي صد بار تكراري دوستانه تازه وارد رو هم دوستان جواب مي دهند و من نديدم تا حالا سوالي بي جواب باشه پس اينجا بيايم در مورد چه مطلبي حرف بزنيم ؟ در مورد هر موضوعي هم كه مربوط به مهاجرت هست تايپيك مخصوص به خودش رو داره،
اتفاقا اينكه احوال پرسي كنيم و حتي اگر سعي كنيم يك كوچولو حال و هواي دوستان از اين انتظار عوض بشه خودش جزو ملزومات اين تايپيك هست
خودمون رو هم با ٢٠١٣ مقايسه نكنيم چون اونها اميد داشتند مثل ٢٠١٢ همگي ويزا مي گيرند ولي ما به ٢٠١٣ نگاه مي كنيم
ارادت خاصي به شما دوستان دارم، قصدم جسارت به شما عزيزان نيست ولي چون خودم جزو سر دسته دوستان خوش بشي ها هستمBig Grinدارم از خودم دفاع مي كنمBig Grin
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-07-25 ساعت 10:56)bobo_ir نوشته:  خیلی خیلی جالبه! سرزمینه رویا هام، سرزمینی که همیشه در ذهنم به عنوان منظم ترین و دقیق ترین جای دنیا شناخته میشد و عاشقش بودم الان داره تبدیل میشه به نمادی از بدترین و بی انضباط ترین کشور دنیا. داره این عشق به تنفر تبدیل میشه! طرحهایی که به عقیده بسیاری از اساتید خوبم میتونست ثبت ملی بشه یا در جشنواره ها جایزه بیاره تو آب نمک خوابونده بودم که با ثبت patent اونها بتونم اونور مرزها یه جهش بزرگ بکنم و ... چه راحت این قله پیروزی داره به یه سراب تبدیل میشه! سرابی که روی یک دره شکل گرفته بود. نمی دونم طرح هایی که کلی براشون زحمت کشیدم بعد از اتمام این ماجرای AP قراره بشه منبع درامدم در این سرزمین رویاها یا اینکه تنفرم از این سرزمین بزرگ طرح ها رو به دست حزب الهی های دو آتیشه ی ضد آمریکایی و ضد اسرائیلی میرسونه! نمی دونم که قراره همینطور عاشق آمریکا بمونم یا قراره بشم دشمن خونی آمریکا و آمریکایی ها... خیلی سخته ، خیلی ... هنوز امیدوارم و چشم به دست انتخاب این نامردهای دارم که انتظار من و شما و این دلهره ها را خارج از حقوق بشر می دانند. شاید هم هنوز ما جزو بشر نیستیم!!!

سلام دوست نگران و مهاجرم
با این نوشته شما من خیلی نگرانتون شدم.
آخه چرا باید اینقدر عاشق یه کشوری باشین و ناگهان اینطوری ازش متنفر بشین اونم به خاطر طی کردن روال اداری ای که هرسال داره اتفاق میفته؟
ما هممون میدونیم که آمریکا هم مثل همه کشورای دنیا دارای مزایا و معایبیه و طبیعتاً مدینه فاضله نیست.
این اشکال فرهنگی ماست که از بچگی تو گوش ما میخونن که ایران بدترین جای دنیا واسه زندگیه و آمریکا بهترین و بی نقص ترین کشور و ما با این شعارها بزرگ شدیم و حالا که به این نقطه رسیدیم فکر می کنیم که همون آمریکاییها باید در کمترین زمان ممکن و با بیشترین حد احترام برای ما ایرانیها که عاشقشون هستیم ویزا صادر کنن.
ازتون خواهش می کنم که این تصورات واهی رو کنار بگذارین و با واقعیت دنیا روبرو بشین. در ضمن خونتونو اینجوری کثیف کردن هیچ سودی به حالتون نداره و باعث میشه که وقتی به امید خدا ویزاتونو گرفتین و پاتونو اونور آب تو خاک آمریکا گذاشتین، این تنفر از مردم همون سرزمین زندگی و کارتونو مختل میکنه و مجبورین یه عمر با تنفر کنارشون زندگی کنین و یا شاید مثل خیلی از ایرانیهایی که با ذوق و شوق وافر مهاجرت کردن و با ناامیدی برگشتن، شمام با سرخوردگی به وطن برگردین و اونوقت بازم مجبورین با همون "حزب الهی های دو آتیشه ی ضد آمریکایی و ضد اسرائیلی" زندگی کنین!
زندگی پر از زیبایی و امیده روی همه این کره خاکی و این بستگی به دید شما داره که اونو زشت ببینین یا زیبا.
شاد باشین مثل لحظه ها.
به بهانه مادر دوست عزیزمون مریم خانوم و به امید سلامتیشون :

ﺷﻤﺎ ﻣﯿﺪﻭﻧﯿﺪ ﭼﺮﺍ ﻣﺎﺩﺭﺍﻣﻮﻥ ﺭﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯾﻢ؟؟؟ !!!
ﺁﯾﺎ؛ ﭼﻮﻥ ﻣﺎ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺩﺭﺩ، ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎ ‌ ﺁﻭﻭﺭﺩ ﻭ ﺑﻼﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﺎ ﻟﺒﺨﻨﺪ، ‌ ﭘﺬﯾﺮﻓﺖ؟ !
ﭼﻮﻥ ﺷﯿﺮﻩ ﺟﻮﻧﺶ ﺭﻭ ﺑﺎ ﻋﺸﻖ، ﺑﻪ ﺩﻫﻨﻤﻮﻥ ﮔﺬﺍﺷﺖ؛ ﯾﺎ ﺷﯿﺸﻪ ﺷﯿﺮ ﺭﻭ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ
ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺗﻮﯼ ﺩﻫﻨﻤﻮﻥ ﺑﺬﺍﺭﻩ ، ﭘﺸﺖ ﺩﺳﺘﺶ ﻣﯽﺭﯾﺨﺖ ﮐﻪ ﻧﮑﻨﻪ ﺩﺍﻍ ﺑﺎﺷﻪ؟ !
ﭼﻮﻥ ﻭﻗﺘﯽ ﺗﺐ ﻣﯽﮐﺮﺩﯾﻢ، ﺍﻭﻥ ﻫﻢ ﻣﯿﺴﻮﺧﺖ ﻭ ﺷُﺮﺷُﺮ،ﻋﺮﻕ ﻣﯿﺮﯾﺨﺖ؟ !
ﭼﻮﻥ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﺮﯾﺾ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭ ﭘﺰﺷﮏ، ﺍﺯﻣﻮﻥ ﻣﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ ﺑﯿﻤﺎﺭﯾﺖ ﭼﯿﻪ؛ ﻣﻨﺘﻈﺮ
ﻣﺎﺩﺭﻣﻮﻥ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺍﺩﻥ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﻣﯽ ﺳﭙﺮﺩﯾﻢ ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﻣﯿﺪﻭﻧﺴﺘﯿﻢ
ﻣﺎﺩﺭ، ﻫﻤﻮﻥ ﺍﺣﺴﺎﺳﯽ ﺭﻭ ﺩﺍﺭﻩ ﮐﻪ ﻣﺎ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﻭﺣﺘﯽ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺩﺭﺩﻣﻮﻥ ﺭﻭ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻣﯿﮑﻨﻪ؟ !
ﭼﻮﻥ ﻭﻗﺘﯽ ﺗﻮﯼ ﻣﻬﻤﻮﻧﯽ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﻣﯽﮐﺸﯿﺪﯾﻢ ﻭ ﺗﻮﯼ ﮔﻮﺷﺶ ﻣﯽﮔﻔﺘﯿﻢ ﺳﯿﺐ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻡ،
ﺑﺎ ﺻﺪﺍﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﻣﯽﮔﻔﺖ: ﻣﻨﯿﺮ ﺧﺎﻧﻮﻡ، ﺑﯽ ﺯﺣﻤﺖ ﯾﻪ ﺳﯿﺐ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺑﭽﻪ ﺑﺪﯾﺪ ﻭ ﻣﺎ ﺭﻭ
ﻋﺼﺒﺎﻧﯽ ﻣﯽﮐﺮﺩ؟ !
ﭼﻮﻥ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﺭ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﻏﺬﺍ ﺭﺍ ﺑﺮﻣﯽ ﺩﺍﺷﺖ، ﯾﻪ ﺑﺨﺎﺭﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﻣﯽ ﺷﺪ ﮐﻪ ﺁﺩﻡ ﺩﻟﺶ
ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻏﺬﺍ ﺭﻭ ﺑﺎ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺵ ﺑﺨﻮﺭﻩ؟ !
ﭼﻮﻥ ﮔﺎﻫﯽ ﻭﻗﺘﯽ ﺗﺎﺯﻩ ﺳﺎﻋﺖ ﯾﺎﺯﺩﻩ ﺷﺐ، ﯾﺎﺩﻣﻮﻥ ﻣﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﮐﻪ ﻓﻼﻥ ﮐﺎﺭ ﺭﻭ ﮐﻪ ﺑﺎﯾﺪ
ﻓﺮﺩﺍ ﺩﺭ ﻣﺪﺭﺳﻪ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺑﺪﯾﻢ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻧﺪﺍﺩﯾﻢ،ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﯾﮏ ﺗُﺸﺮ ،ﺧﻮﺩﺷﻢ ﭘﺎﺑﻪ ﭘﺎﻣﻮﻥ ﺯﺣﻤﺖ
ﻣﯽ ﮐﺸﯿﺪ ﮐﻪ ﻫﻤﻮﻥ ﻧﺼﻒ ﺷﺒﯽ ﺗﻤﻮﻣﺶ ﮐﻨﯿﻢ؟ !
ﭼﻮﻥ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﮔﺮﻓﺘﻦ ﻫﺪﯾﻪ ﺭﻭﺯ ﻣﺎﺩﺭ، ﺗﻤﺎﻡ ﻓﮑﺮ ﻭ ﺫﮐﺮﺵ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ ﮐﻪ ﻣﺒﺎﺩﺍ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ
ﺑﯽ ﺍﻧﺼﺎﻑ، ﺳﺮ ﻃﻔﻞ ﻣﻌﺼﻮﻣﺶ ﺭﻭ ﮐﻼﻩ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ؟ !
ﭼﻮﻥ ﺷﺒﻬﺎﯼ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﻭ ﮐﻨﮑﻮﺭ، ﭘﺎﺑﻪ ‌ﭘﺎﯼ ﻣﺎ ﮐﻢ ﻣﯽﺧﻮﺍﺑﯿﺪ، ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﮐﺴﯽ ﻧﺒﻮﺩ
ﺑﺮﺍﺵ ﻗﻬﻮﻩ ﺑﯿﺎﺭﻩ ﻭ ﻣﯿﻮﻩ ﭘﻮﺳﺖ ﺑﮑﻨﻪ؟ !
ﭼﻮﻥ ﻭﺳﻂ ﺳﺮﯾﺎﻝﻫﺎﯼ ﻣﻠﻮﺩﺭﺍﻡ، ﺑﺎ ﻗﻠﺐ ﻟﻄﯿﻒ ﻭ ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﻪ ﺵ، ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯽﮐﺮﺩ؟ !
ﭼﻮﻥ ﻫﺮﻭﻗﺖ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺑﺪ ﺣﺮﻑ ﻣﯿﺰﺩﯾﻢ ﻭ ﺩﻟﺶ ﺭﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﻫﺰﺍﺭﻣﯿﻦ ﺑﺎﺭﻣﯽ ﺷﮑﻮﻧﺪﯾﻢ،
ﭼﻨﺪ ﺭﻭﺯ ﺑﻌﺪ، ﻫﻤﻪ ﺭﻭ ﺍﺯ ﺩﻟﺶ ﻣﯿﺮﯾﺨﺖ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﻭﺍﻧﺘﻘﺎﻡ ﻧﻤﯽ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﻭ ﮔﻮﻝ
ﻣﯿﺰﺩ ﮐﻪ ": ﺍﯼ ﺑﺎﺍﺍﺍﺑﺎ؛ ‌ﺑﺨﺸﺶ ﺍﺯ ﺑﺰﺭﮔﺎﻧﻪ..." ؟ !
ﭼﻮﻥ ﻣﻮﻗﻊ ﺳﺮﺑﺎﺯﯼ ﺭﻓﺘﻦ ﺩﺍﺩﺍﺷﻤﻮﻥ، ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯽﮐﺮﺩ ﻭ ﻧﺬﺭ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ ﻭﻭﻗﺘﯽ ﻣﺮﺧﺼﯽ
ﻣﯿﻮﻣﺪ ﺧﻮﻧﻪ، ﭘﻮﺗﯿﻦﻫﺎﺷﻮ ﺭﻭ ﻭﺍﮐﺲ ﻣﯿﺰﺩ ﻭ ﻓﺮﻣﺶ ﺭﻭ ﻣﯽ ﺷﺴﺖ ﻭ ﺍﻃﻮ ﻣﯿﮑﺮﺩ؟ !
ﭼﻮﻥ ﺑﺎ ﺧﻮﻧﻪ ﺑﺨﺖ ﺭﻓﺘﻦ ﺁﺑﺠﯿﻤﻮﻥ ،ﺍﺯ ﺩﻭﺭﯾﺶ ﺍﺷﮏ ﻣﯿﺮﯾﺨﺖ ﺍﻣﺎ ﺩﺍﺋﻢ، ﻧﺬﺭ ﻭﻧﯿﺎﺯ
ﻣﯿﮑﺮﺩ ﮐﻪ: " ﺧﺪﺍﯾﺎ ﺑﭽﻪ ﻡ ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ ﻭ ﺳﻔﯿﺪ ﺑﺨﺖ ﺑﺸﻪ " ؟ !
ﭼﻮﻥ ﺣﺎﻻ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﻣﻮﻗﻊ ﻣﺮﯾﻀﯿﺶ، ﯾﻪ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺁﺏ ﺩﺳﺘﺶ ﻣﯿﺪﯾﻢ ، ﻃﻮﺭﯼ ﺗﺸﮑﺮﻣﯽ ﮐﻨﻪ
ﮐﻪ ﻭﺍﻗﻌﺎً ﺑﺎﻭﺭﻣﯽﮐﻨﯿﻢ ﺷﺎﺥِ ﻗﻮﻝ ﺷﮑﻮﻧﺪﯾﻢ؟ !
ﭼﻮﻥ ﻫﻨﻮﺯﻡ ﮔﺎﻫﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﻣﺮﯾﻀﯿﺶ ﺭﻭﯼ ﺗﺨﺖ ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻧﻪ، ﯾﺎﺩﺵ ﻧﺮﻓﺘﻪ ﺍﺯ ﮐﺪﻭﻡ ﻏﺬﺍ
ﺑﺪﻣﻮﻥ ﻣﯽﯾﺎﺩ ﻭ ﻋﺎﺷﻖ ﮐﺪﻭﻡ ﻏﺬﺍﯾﯿﻢ ؟ !
ﭼﻮﻥ ﻫﻤﻮﻧﺠﺎ ﻫﻢ، ﺗﻤﺎﻡ ﻓﮑﺮ ﻭ ﺫﮐﺮﺵ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ؛ " ﻭﺍﯼ ﺑﻤﯿﺮﻡ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﻡ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺑﺴﮑﻪ
ﻣﺮﯾﺾ ﺩﺍﺭﯼ ﻣﻨﻮ ﮐﺮﺩﻥ" ؟ !
ﭼﻮﻥ ﺣﺎﻻ ﻣﻮﻗﻊ ﻣﻄﺎﻟﻌﻪ ﻋﯿﻨﮏ ﻣﯽﺯﻧﻪ ﻭ ﭘﻨﺞ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﻌﺪ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﻋﯿﻨﮑﺶ ﺑﻪ ﭼﺸﻤﺸﻪ
ﻣﯽ ﭘﺮﺳﻪ: " ﺑﭽﻪ ﻫﺎ؛ ﻋﯿﻨﮏ ﻣﻨﻮ ﻧﺪﯾﺪﯾﺪ؟ ! "
.
ﯾﺎ... ؛... ﭼﻮﻥ...............؟؟؟
کیس نامبر:**11 مصاحبه:3 مارچ انکارا اخرین اپدیت:31جولای تعداد کیس: خود قشنگم فقط مبدا:لب کارون مقصد:پنسیلوانیا
دوستان عزیز برای کمک به همدیگه در زمینه انگلیسی صحبت کردن بهتر لطفا در صورت تمایل شماره تون رو به نسیم بانو پیغام بدید تا در گروه وایبر عضو بشید.
ایشالله که بتونیم دوست و همیارهای خوبی واسه هم باشیم.

با تشکر
سعید شفیعی

الان تونستم با سفارت صحبت کنم ، گفتند که باید صبر کنیم فعلا و تاریخی برای زمان حل مشکل نتونستند اعلام کنند.
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

(2014-07-25 ساعت 11:11)Sara_lphmkf نوشته:  سلام
ببخشيد جسارت نباشه يك سوالي از شما و آقا مسعود دارم، الان كه سفارتها هيچ شماره اي رو كلير نكردند حدود يك ماه هم هست همگي بيكار و منتظر هستيم بايد در مورد چه مطلبي حرف بزنيم؟ خوشبختانه سوالهاي صد بار تكراري دوستانه تازه وارد رو هم دوستان جواب مي دهند و من نديدم تا حالا سوالي بي جواب باشه پس اينجا بيايم در مورد چه مطلبي حرف بزنيم ؟ در مورد هر موضوعي هم كه مربوط به مهاجرت هست تايپيك مخصوص به خودش رو داره،
اتفاقا اينكه احوال پرسي كنيم و حتي اگر سعي كنيم يك كوچولو حال و هواي دوستان از اين انتظار عوض بشه خودش جزو ملزومات اين تايپيك هست
خودمون رو هم با ٢٠١٣ مقايسه نكنيم چون اونها اميد داشتند مثل ٢٠١٢ همگي ويزا مي گيرند ولي ما به ٢٠١٣ نگاه مي كنيم
ارادت خاصي به شما دوستان دارم، قصدم جسارت به شما عزيزان نيست ولي چون خودم جزو سر دسته دوستان خوش بشي ها هستمBig Grinدارم از خودم دفاع مي كنمBig Grin
سلام
بدون شیطنت که این تاپیک صفایی نداره، شما راحت باش سردسته دوستان خوش و بشی هاWink

لطفا اون کلمات داخل پرانتز رو به کار نبرید!
بابا دیوار موش داره، موشم گوش داره،،،،،
این ملت به اندازه ی کافی گرفتارن، لطفا اون پستهای دارای کلمات مورددار حذف شوند.
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، ssara ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، Arash2013
سلام
کاربران در حال بازدید این موضوع: afsi39، alimomen، hamid.eng، hosseinmm، me_u، mohajersara174، nedaba، reza3035، Ro_Sedighi، saeedshafiee، shazad، smart3461، محبت، نام کاربری somi، 3 مهمان

البته اشاره به شخص خاصی نیست ها، ولی نمیدونم چرا انقدر ساکته!!!!!!Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان