کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
چرا ابوظبی اعلام نمیکنه مگه نمیدانند ویزا خود ابوظبی 5- 4روز طول می کشه ؟؟؟
كيس نامبر : 2014ASxxx5xxx ------- تعداد افراد: 4نفر ---- مصاحبه : آنكارا->ابوظبي ---- تاريخ : 12 می--- برگه ابی -
8jul-7jul-7jun-19may-14may
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، آلیس-1980 ، hamid.eng ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، قصه گو
**پست موقت**
دوستان ببخشید موضوع بی ربطی رو میگم اما ما چهارشنبه داریم میریم ایروان ویزای همسر و پسرم رو بگیریم اما آپارتمان نتونستم پیدا کنم همه میگن پره.
اگه کسی چیزی سراغ داره پیام خصوصی بده
با تشکر فراوان
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، آلیس-1980 ، hadi472 ، zepehr ، pari pari ، KIMIA2005 ، lighter ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، salar5452
(2014-07-27 ساعت 19:04)reza_top60 نوشته:  **پست موقت**
دوستان ببخشید موضوع بی ربطی رو میگم اما ما چهارشنبه داریم میریم ایروان ویزای همسر و پسرم رو بگیریم اما آپارتمان نتونستم پیدا کنم همه میگن پره.
با تشکر فراوان

سلام دوستم
اين تلفن گورا هست خيلي مرد خوبي هست شايد بتونه كمكتون بكنه
0037498799915

(2014-07-27 ساعت 19:18)Aroma نوشته:  [quote='reza_top60' pid='527312' dateline='1406471694']
**پست موقت**
با تشکر فراوان
تشکر کنندگان: hadi472 ، آلیس-1980 ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، قصه گو
(2014-07-27 ساعت 19:04)reza_top60 نوشته:  **پست موقت**
با تشکر فراوان
رضا جان ما هم شرایطمون شبیه شماست. اول هفته ی دیگه ایروانیم. برات پیغام خصوصی فرستادم.
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، lighter ، soli asali ، nedaba ، قصه گو
(2014-07-27 ساعت 14:40)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 14:06)freddyflientstone نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 13:56)khapaleh نوشته:  دوستان یه سوال دارم،
من شاید بنا به دلایلی مجبور بشم یه ماه دیگه برم مسافرت و احتمالاً نه من و نه خانمم نتونیم بریم واسه گرفتن ویزا ( البته اگه خدا خواست و ویزا بهمون رسید!!!!) آیا میشه یکی از بستگان درجه یک مثل برادر یا خواهرمون یا پدر بره مثلاً بهش وکالت بدیم و پاس ها رو ببره ویزا رو بگیره؟ دوستان ممنون می شم اگر نمونه مشابه دیدین لطفاً اعلام فرمایید.
اگر نیاز به مدیکال مجدد نباشه، هرکسی میتونه با پاسپورتهای شما بره و ویزا رو بگیره

فردی عزیز تنها یکی از اعضا کیس می تونند برا ویزا مراجعه کنند

عین جمله ای که توی برگ ابی ایروان قید شده
پس از تماس ما با شما برای دریافت ویزا ی خود شخصا همراه با فتوکپی گذرنامه خود مراجعه کنید .
روزی که ما مصاحبه شدیم، خودِ سارا گرو گفت : وقتی شماره تون اعلام شد ،خودتون یا هر شخص دیگه ای که بهش اعتماد دارید پاسپورتها رو تحویل بدهید! من برای تاکید مجدد پرسیدم : هرکسی؟ و اونم گفت : بله یا خودتون، یا هر شخص مورد اعتماد.
شاید شرایط سفارتها متفاوت باشه
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، pari pari ، KIMIA2005 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، salar5452
(2014-07-27 ساعت 19:53)freddyflientstone نوشته:  
من شاید بنا به دلایلی مجبور بشم یه ماه دیگه برم مسافرت و احتمالاً نه من و نه خانمم نتونیم بریم واسه گرفتن ویزا ( البته اگه خدا خواست و ویزا بهمون رسید!!!!) آیا میشه یکی از بستگان درجه یک مثل برادر یا خواهرمون یا پدر بره مثلاً بهش وکالت بدیم و پاس ها رو ببره ویزا رو بگیره؟ دوستان ممنون می شم اگر نمونه مشابه دیدین لطفاً اعلام فرمایید.
اگر نیاز به مدیکال مجدد نباشه، هرکسی میتونه با پاسپورتهای شما بره و ویزا رو بگیره

پس از تماس ما با شما برای دریافت ویزا ی خود شخصا همراه با فتوکپی گذرنامه خود مراجعه کنید .
روزی که ما مصاحبه شدیم، خودِ سارا گرو گفت : وقتی شماره تون اعلام شد ،خودتون یا هر شخص دیگه ای که بهش اعتماد دارید پاسپورتها رو تحویل بدهید! من برای تاکید مجدد پرسیدم : هرکسی؟ و اونم گفت : بله یا خودتون، یا هر شخص مورد اعتماد.

سلام دوست عزیز.برای سفارت ابوظبی هر کسی میتونه ویزاتون رو بگیره ولی بقیه سفارتها نمیشه
case number:2014as7xxx
Last up date :2 september
As of July 27, the Department of State has made continued progress on restoring our system to full functionality. As we restore our ability to print visas, we are prioritizing immigrant cases, including adoptions visas. System engineers are performing maintenance to address the problems we encountered. As system performance improves, we will continue to process visas at U.S. Embassies and Consulates worldwide. We are committed to resolving the problem as soon as possible. Additional updates will be posted to travel.state.gov as more information becomes available.
(2014-07-27 ساعت 18:37)abbas09 نوشته:  تعطیلات عید برای انکارا چه روزهایی هست؟ جمعه هم تعطیلن؟
دوست عزيز من ساكن تركيه هستم اينجا روزهاي شنبه و يكشنبه تعطيل رسمي است. البته از روز دوشنبه به مدت سه روز تعطيل عيد فطر است.
تشکر کنندگان: abbas09 ، soli asali ، آلیس-1980 ، m_nikparvaz ، nedaba ، محبت ، babak12 ، pari pari ، lighter ، salar5452 ، قصه گو
آخرین خبر مندرج در فیس بوک وزارت امور خارجه امریکا :
U.S. Department of State: Consular Affairs
As of July 27, the Department of State has
made continued progress on restoring our
system to full functionality. As we restore
our ability to print visas, we are prioritizing
immigrant cases, including adoptions visas.
System engineers are performing
maintenance to address the problems we
encountered. As system performance
improves, we will continue to process visas
at U.S. Embassies and Consulates
worldwide. We are committed to resolving
the problem as soon as possible. Additional
updates will be posted to travel.state.gov
as more information becomes available.
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
(2014-07-27 ساعت 19:53)freddyflientstone نوشته:  

واسه ابوظبی اره درسته ولی برا ایروان که دوستمون پرسیدند حتما یکی از اعضا کیس بایستی برن واسه ویزا
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2014-07-27 ساعت 21:25)Farnoodh نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 18:37)abbas09 نوشته:  تعطیلات عید برای انکارا چه روزهایی هست؟ جمعه هم تعطیلن؟
دوست عزيز من ساكن تركيه هستم اينجا روزهاي شنبه و يكشنبه تعطيل رسمي است. البته از روز دوشنبه به مدت سه روز تعطيل عيد فطر است.

ممنونم پس فقط پنج شنبه و جمعه سفارت بازه وای چقدر بددددد
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba ، Farnoodh ، p.arsa ، salar5452 ، قصه گو
[quote='hamid.eng' pid='527331' dateline='1406481164']
آخرین خبر مندرج در FB وزارت امور خارجه آمریکا :
U.S. Department of State: Consular Affairs
As of July 27, the Department of State has
made continued progress on restoring our
system to full functionality. As we restore
our ability to print visas, we are prioritizing
immigrant cases, including ....

بالاخره!خداروشکر، یعنی از فردا باز منتظر باشیم؟
میگم تا خبر به اصحاب طرب نرسیده و قیمت ساز و دهل و دی جی بالا نرفته، عزیزان اقدام کنند Smile
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: sonyz2 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، عراقی ، nedaba ، محبت ، pari pari ، salar5452 ، sia 1306 ، قصه گو
دوست عزیز،لطفا به عرضم دقت کنید.من منظورم این بود.که لاتاری برنده بشی اما به هر دلیلی ویزا بهت ندن،یا تموم بشه یا واجد شرایط گرفتن ویزا نباشی،نه اینکه ویزا بگیری و نری چون اون نهایت بی انصافیه و من هم به هیچ عنوان این کارو نمیکنم.منظور این بود لاتاری برنده بشی و ویزا بهت ندن آیا میتونی باز هم لاتاری شرکت کنی و برنده بشی وبرای گرفتن ویزا شانس خودتو امتحان کنی..[/code]
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980 ، m_nikparvaz ، nedaba ، Maryrhm ، pari pari
(2014-07-27 ساعت 15:05)reasonable نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 14:50)USA2014 نوشته:  امروز هم تموم شد و ابوظبی خوشحالمون نکرد.Sad ولی اصلا برام مهم نیست. حتی یه درصد.Big Grin
البته به جاش یه رتبه گرفتم خوشحال شدم. مرسی reasonable عزیز

خواهش میکنم دوست من
سفارتها که خوشحالمون نمیکنن، اقلا خودمون به همدیگه امید و شادی تقدیم کنیم.

به امید کلیرشدنهای دسته جمعی از هر سه تا سفارت

ممنون میشم از دوستان منم خوشحال کننBig Grin
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980 ، zepehr ، nedaba ، محبت ، pari pari ، قصه گو
(2014-07-27 ساعت 22:04)chamandoost نوشته:  دوست عزیز،لطفا به عرضم دقت کنید.من منظورم این بود.که لاتاری برنده بشی اما به هر دلیلی ویزا بهت ندن،یا تموم بشه یا واجد شرایط گرفتن ویزا نباشی،نه اینکه ویزا بگیری و نری چون اون نهایت بی انصافیه و من هم به هیچ عنوان این کارو نمیکنم.منظور این بود لاتاری برنده بشی و ویزا بهت ندن آیا میتونی باز هم لاتاری شرکت کنی و برنده بشی وبرای گرفتن ویزا شانس خودتو امتحان کنی..[/code]

شرمنده من درست متوجه نشدم سری قبل !
بله اگه برنده بشید و به هر دلیل به شما ویزا نرسه شما میتونید 100 بار دیگه شرکت کنید !
اما اگه قبول بشید و نرید برای همیشه ممنوع الورود میشید !
نمونه داریم از دوستان 2013 که ویزا بهشون نرسید 2015 اقدام کردن و الان برنده شدن خدا رو شکر
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان