کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
وايستا عددامون در بياد ببين اين اروما چه مي كنه از خوشحالي . بچه ها پيشاپيش كلير شدنمون را تبريك مي گم .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
(2014-07-27 ساعت 21:21)uncontrollable نوشته:  As of July 27, the Department of State has made continued progress on restoring our system to full functionality. As we restore our ability to print visas, we are prioritizing immigrant cases, including adoptions visas. System engineers are performing maintenance to address the problems we encountered. As system performance improves, we will continue to process visas at U.S. Embassies and Consulates worldwide. We are committed to resolving the problem as soon as possible. Additional updates will be posted to travel.state.gov as more information becomes available.

حالا این به چه معنیه ؟ یکی بگه دقیق یعنی چه ! ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: nedaba ، babak12 ، pari pari ، salar5452
(2014-07-27 ساعت 21:51)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 19:53)freddyflientstone نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 14:40)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 14:06)freddyflientstone نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 13:56)khapaleh نوشته:  دوستان یه سوال دارم،
من شاید بنا به دلایلی مجبور بشم یه ماه دیگه برم مسافرت و احتمالاً نه من و نه خانمم نتونیم بریم واسه گرفتن ویزا ( البته اگه خدا خواست و ویزا بهمون رسید!!!!) آیا میشه یکی از بستگان درجه یک مثل برادر یا خواهرمون یا پدر بره مثلاً بهش وکالت بدیم و پاس ها رو ببره ویزا رو بگیره؟ دوستان ممنون می شم اگر نمونه مشابه دیدین لطفاً اعلام فرمایید.
اگر نیاز به مدیکال مجدد نباشه، هرکسی میتونه با پاسپورتهای شما بره و ویزا رو بگیره

فردی عزیز تنها یکی از اعضا کیس می تونند برا ویزا مراجعه کنند

عین جمله ای که توی برگ ابی ایروان قید شده
پس از تماس ما با شما برای دریافت ویزا ی خود شخصا همراه با فتوکپی گذرنامه خود مراجعه کنید .
روزی که ما مصاحبه شدیم، خودِ سارا گرو گفت : وقتی شماره تون اعلام شد ،خودتون یا هر شخص دیگه ای که بهش اعتماد دارید پاسپورتها رو تحویل بدهید! من برای تاکید مجدد پرسیدم : هرکسی؟ و اونم گفت : بله یا خودتون، یا هر شخص مورد اعتماد.
شاید شرایط سفارتها متفاوت باشه

واسه ابوظبی اره درسته ولی برا ایروان که دوستمون پرسیدند حتما یکی از اعضا کیس بایستی برن واسه ویزا

دوستان ممنون که وقت گذاشتین و جواب دادین. شاید هفته بعد از خود سفارت بپرسم. اگر جوابی گرفتم حتماً دوستان رو هم در جریان می ذارم.
65XX، ایروان، 2 نفر، مصاحبه:June 2nd ، آپدیت ها:، Aug 11، Aug 8 ، June 4
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو
بر طبق اخرین خبر مهندسان در حال حل مشکل برای رسیدن به ظرفیت کامل هستند و در حال حاضر پرینت ویزا بر اساس اولویت بندی صورت گرفته در خصوص کیسهای مهاجرتی انجام میگیره...
یعنی اینکه چون در حال حاضر امکان پرینت ویزا محدوده به کیسهایی که در اولویتند ویزا میدن تا مشکل سیستم بطور کامل رفع بشه
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
(2014-07-27 ساعت 16:11)aghamilad نوشته:  Ø³Ù„ام دوستان 2014 ایی . من برنده 2015 هستم وبا توجه به بررسی ها به نتایجی رسیدم
شاید یکی از مشکلات 2014 این بود که خیلی از کیس ها شامل چند نفر میشد {خانوادگی} و این باعث طولانی شدن پروسه کلیر شد و همچنین باعث شد تا خیلی ها اصلا به مصاحبه دعوت نشن . ولی بزعکس 2014 بیشتر 2015 ایی ها کیس هاشون تک نفره هست و تازه 1000 تا از ار تعداد برندگان پارسال نیز کمتر اعلام کردن که هم بشه گفت همه به مصاحبه دعوت بشن هم پروسه کلیر کمتر طول بکشه هم ویزا کم نیاد. فکر کنم اونا تازه از سال 2013 به بعد دارن تجربه کسب میکنن که چیکار باید بکنن.البته همه اینها نظر شخصی خودم بود
یه چیزی هم به دوستانی بگم که میگن ویزا تمام شده مطمئن باشید اگر تمام شده بود بدونه رودرواسی میگفتن اونا که ترسی ندارن که نگن
مطمئن باشید به همه ویزا میرسه و همه کلیر میشن به امید خدا
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ انرژی مثبت کم شده ها پر انرژی باشید ++++++++++

دوست عزیز ایشالا که پیش گویی هات در مورد ما 2015 ایها درست باشه ولی بذار پروسه ما شروع بشه شاید اصلا این قانون هاشون عوض شد.شاید سال دیگه بگیم خوش به حال 2014ایها.نمی خوام فاز منفی بدما.اصلا. ولی جوجه رو آخر پاییز می شمارند :-D
ایشالا که این 2014ایها هم زودتر سبز بشند.من که هر روز میام اینجا میخونمشون استرس دارم دیگه چه برسه به خودشون
کیس نامبر: ***201500006 ، تعداد افراد کیس: 2نفر، برنده اصلی همسرم، ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست، سفارت:ایروان->ابوظبی، ویزا یکضرب/ منتظرسرای2015
تشکر کنندگان: soli asali ، m_nikparvaz ، reasonable ، nedaba ، aghamilad ، Maryrhm ، آلیس-1980 ، محبت ، USA2014
(2014-07-27 ساعت 22:26)soli asali نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 21:21)uncontrollable نوشته:  As of July 27, the Department of State has made continued progress on restoring our system to full functionality. As we restore our ability to print visas, we are prioritizing immigrant cases, including adoptions visas. System engineers are performing maintenance to address the problems we encountered. As system performance improves, we will continue to process visas at U.S. Embassies and Consulates worldwide. We are committed to resolving the problem as soon as possible. Additional updates will be posted to travel.state.gov as more information becomes available.

همانطور که از 27 ماه ژوئیه، وزارت امور خارجه ، پیشرفت مستمر سیستم به قابلیت های کامل را بازگردانده است و همانطور که قابلیت صدور ویزا را ترمیم کردیم ، به کیس های مهاجرتی شامل ویزا های قبولی فرزند را الویت می دهیم . مهندسان سیستم در حال تعمیر و نگهداری برای رسیدگی به مشکلاتی است که با آن مواجه شده ایم هستند.
ما متعهد به حل این مشکل در اسرع وقت هستیم و به روز رسانی های اضافی به سایت travel.state.gov ارسال و اطلاعات بیشتر قابل دسترسی خواهد بود
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
(2014-07-27 ساعت 22:48)عراقی نوشته:  

همانطور که از 27 ماه ژوئیه، وزارت امور خارجه ، پیشرفت مستمر سیستم به قابلیت های کامل را بازگردانده است و همانطور که قابلیت صدور ویزا را ترمیم کردیم ، به کیس های مهاجرتی شامل ویزا های قبولی فرزند را الویت می دهیم . مهندسان سیستم در حال تعمیر و نگهداری برای رسیدگی به مشکلاتی است که با آن مواجه شده ایم هستند.
ما متعهد به حل این مشکل در اسرع وقت هستیم و به روز رسانی های اضافی به سایت travel.state.gov ارسال و اطلاعات بیشتر قابل دسترسی خواهد بود

فکر میکنم کمی در ترجمه اشتباه رخ داده، بطور خلاصه متن میگه در 27 جولای همچنان مثل قبل مشغول رفع ایراد هستند و تا زمانی که سیستم به عملکرد کامل برسه به اولویت بندی ویزاهای صادره می پردازند و تا زمانی که اصلاحات از طریق مهندسین در سیستم اعمل میشه ، در سفارتخانه ها و کنسولگریها مراحل پروسس ویزاها صورت میگیرد. (ظاهرا در صدور ویزا مشکل دارند نه در AP) همچنان تأکید کرده که در حال اصلاح سیستم هستند و آخرین خبرها رو از طریق سایت travel.state.gov باید پیگیری کنید.

خلاصه خلاصه یعنی همچنان سیستم صدور ویزا مشکل داره و با ظرفیت پایین کار میکنه و ویزاهای با اولویت رو باهاش صادر میکنن تا درست شه!
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
(2014-07-27 ساعت 23:37)AB2014 نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 22:48)عراقی نوشته:  

فکر میکنم کمی در ترجمه اشتباه رخ داده، بطور خلاصه متن میگه در 27 جولای همچنان مثل قبل مشغول رفع ایراد هستند و تا زمانی که سیستم به عملکرد کامل برسه به اولویت بندی ویزاهای صادره می پردازند و تا زمانی که اصلاحات از طریق مهندسین در سیستم اعمل میشه ، در سفارتخانه ها و کنسولگریها مراحل پروسس ویزاها صورت میگیرد. (ظاهرا در صدور ویزا مشکل دارند نه در AP) همچنان تأکید کرده که در حال اصلاح سیستم هستند و آخرین خبرها رو از طریق سایت travel.state.gov باید پیگیری کنید.

خلاصه خلاصه یعنی همچنان سیستم صدور ویزا مشکل داره و با ظرفیت پایین کار میکنه و ویزاهای با اولویت رو باهاش صادر میکنن تا درست شه!

این ترجمه شما بیشتر نظرمه تا دو ترجمه دیگه ! هر دوتا یکی هستن ها ولی تفاوت توی "" . "" و "" ، "" هست که کلی معنی رو تغییر میده !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: nedaba ، smpf ، محبت ، قصه گو ، babak12 ، pari pari ، lighter
(2014-07-27 ساعت 22:17)khder نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 15:05)reasonable نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 14:50)USA2014 نوشته:  امروز هم تموم شد و ابوظبی خوشحالمون نکرد.Sad ولی اصلا برام مهم نیست. حتی یه درصد.Big Grin
البته به جاش یه رتبه گرفتم خوشحال شدم. مرسی reasonable عزیز

خواهش میکنم دوست من
سفارتها که خوشحالمون نمیکنن، اقلا خودمون به همدیگه امید و شادی تقدیم کنیم.

به امید کلیرشدنهای دسته جمعی از هر سه تا سفارت

ممنون میشم از دوستان منم خوشحال کننBig Grin

بفرمایید ، این رتبه ناقابل هم تقدیم به شما Smile
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: nedaba ، محبت ، mizan ، m_nikparvaz ، قصه گو ، babak12 ، khder ، pari pari ، lighter ، smpf ، soli asali ، niki88
حافظ نهاد نيك تو كامت براورد/ جان ها فداي مردم نيكونهاد باد

ايشالا زود زود اينجا رو شاد ببينم! ما رو هم تو دعاهاي ته دلتون ياد كنيد بچه ها Smile
شب به خير
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
(2014-07-27 ساعت 18:23)pendleton نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 16:11)aghamilad نوشته:  سلام دوستان 2014 ایی . من برنده 2015 هستم وبا توجه به بررسی ها به نتایجی رسیدم
شاید یکی از مشکلات 2014 این بود که خیلی از کیس ها شامل چند نفر میشد {خانوادگی} و این باعث طولانی شدن پروسه کلیر شد و همچنین باعث شد تا خیلی ها اصلا به مصاحبه دعوت نشن . ولی بزعکس 2014 بیشتر 2015 ایی ها کیس هاشون تک نفره هست و تازه 1000 تا از ار تعداد برندگان پارسال نیز کمتر اعلام کردن که هم بشه گفت همه به مصاحبه دعوت بشن هم پروسه کلیر کمتر طول بکشه هم ویزا کم نیاد. فکر کنم اونا تازه از سال 2013 به بعد دارن تجربه کسب میکنن که چیکار باید بکنن.البته همه اینها نظر شخصی خودم بود
یه چیزی هم به دوستانی بگم که میگن ویزا تمام شده مطمئن باشید اگر تمام شده بود بدونه رودرواسی میگفتن اونا که ترسی ندارن که نگن
مطمئن باشید به همه ویزا میرسه و همه کلیر میشن به امید خدا
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ انرژی مثبت کم شده ها پر انرژی باشید ++++++++++

دوست گرامی! دو تا کیس چهار نفره با هشت تا کیس یک نفره از نظر تعداد ویزا برابره.رسیدگی به پرونده کیس های خانوادگی هم به مراتب راحت تره. در برابر بررسی هشت کیس(نفر) بزرگسال،چهار نفر(والدین دو کیس 4 نفره) زمان کمتری نیازداره.بچه های کوچیک که جزء پروسه نیستن.مثلا یه بچه ی سه ساله که اف بی ای چک نمی خوره!!!

بعله از نظر تعداد یکی هست ولی مثلا 8 ویزا به دو کیس میرسه ولی اگر تکی باشن به 8 کیس میرسه پس احتمال اینکه کیس های بیشتری ویزا بگیرن زیادتر میشه
امیدوارم درست باشه نظرم
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
اقا اگه رتبه بازیه خب یدونه هم به من بدید که کارم درست شه بتونم رتبه بدم
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، محبت ، babak12 ، قصه گو ، آلیس-1980 ، pari pari ، lighter ، nedaba ، soli asali
(2014-07-28 ساعت 00:19)aghamilad نوشته:  اقا اگه رتبه بازیه خب یدونه هم به من بدید که کارم درست شه بتونم رتبه بدم

پس اینم یه رتبه ناقابل تا شما هم بنونید به بچه های دیگه رتبه بدین
موفق باشید
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: محبت ، aghamilad ، babak12 ، قصه گو ، آلیس-1980 ، pari pari ، lighter ، smpf ، hadi472 ، nedaba ، soli asali
(2014-07-28 ساعت 00:39)aghamilad نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 00:33)m_nikparvaz نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 00:19)aghamilad نوشته:  اقا اگه رتبه بازیه خب یدونه هم به من بدید که کارم درست شه بتونم رتبه بدم

پس اینم یه رتبه ناقابل تا شما هم بنونید به بچه های دیگه رتبه بدین
موفق باشید
سلام مرسی از رتبتون
من الان رتبم 6 هست ایا واسه رتبه دادن به دیگران کافیه؟ از کجا میتونم رتبه بدم؟

بله دوست عزیز کافیه.
شما میتونید روی رتبه هرکسی کلیک کنید و بالای همون صفحه گزینه رتبه دادن هست.
شاد باشید
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: محبت ، reasonable ، m_nikparvaz ، aghamilad ، babak12 ، آلیس-1980 ، pari pari ، lighter ، smpf ، nedaba ، قصه گو ، soli asali
سلام
تا همتون زود زود کلیر نشدید و نرفتید یه نگاه به رتبه هاتون بندازید و به هر کی تا حالا رتبه ندادم تو پیام خصوصی فقط بنویسید رتبه تا تقدیم کنمSmile به هر حال برگ سبزی ست تحفه درویشWink دوست دارم این آخریای قبل ویزا به همتون یه رتبه رو داده باشم.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان