کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-28 ساعت 12:13)zzarin نوشته:  این دوشنبه هم اومد اما ایروان هیچ کس رو اعلام نکرد و ما هیچ آپدیتی نخوردیم ، 60 روز دیگه بیشتر نموده ، این رسم روزگار نیست بخدا ، تا امروز من معنی انتظار کشیدن رو نفهمیده بودم ، واقعا چشم به راه بودن بد دردی هستش
سلام
این طور که از شواهد امر پیداست درصد زیادی از خانم ها امسال منتظر کلیرنس همسرانشان هستند به هر حال دوست عزیز در این مورد همدردیم
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
دوستای خوبم آرزو میکنم این ماه پر از کلیر و هورا واسه همتون باشه . ایمان داشته باشید که بزودی کلیر میشین و از الان برای کارهایی که بعد از گرفتن ویزا باید انجام بدید برنامه ریزی کنید. چون مثل من میبینین این روزهای انتظار که واقعا سخته بزودی تموم میشه و شما میمونید و ویزا تون با کلی کارهای عقب افتاده که باید انجام بدین.
بهترین ها رو براتون آرزو میکنم.

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
من که بعد 227 روز انتظار دیگه پکیدم.... دیگه یقین دارم پروندم افتاده پشت کمد یا زیر میز.... یکی نیست به این افسره بگه اگه زیر میز رو یه نگاهی بکنی بد نیست .... جالبه که من میل زدم نه اپ شدم نه بهم جواب دادن.... ولی اشنام با اسم خودش و مشخصات من میل زده هم جوابش رو دادن و من هم اپ شدم... مثل اینکه اصلا واسه ما تره هم دیگه خورد نمیکنن.... یکی به داد من برسه.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
(2014-07-28 ساعت 12:34)مامان خانم نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 12:13)zzarin نوشته:  این دوشنبه هم اومد اما ایروان هیچ کس رو اعلام نکرد و ما هیچ آپدیتی نخوردیم ، 60 روز دیگه بیشتر نموده ، این رسم روزگار نیست بخدا ، تا امروز من معنی انتظار کشیدن رو نفهمیده بودم ، واقعا چشم به راه بودن بد دردی هستش
سلام
این طور که از شواهد امر پیداست درصد زیادی از خانم ها امسال منتظر کلیرنس همسرانشان هستند به هر حال دوست عزیز در این مورد همدردیم
موفق باشید

منم با شما همدردم. انتظار نصف و نیمه خیلی سختهSad
(2014-07-28 ساعت 00:41)محبت نوشته:  سلام
تا همتون زود زود کلیر نشدید و نرفتید یه نگاه به رتبه هاتون بندازید و به هر کی تا حالا رتبه ندادم تو پیام خصوصی فقط بنویسید رتبه تا تقدیم کنمSmile به هر حال برگ سبزی ست تحفه درویشWink دوست دارم این آخریای قبل ویزا به همتون یه رتبه رو داده باشم.

سلام
لطفا به من هم رتبه مرحمت كنيد از شما تشكر مي كنم
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، nedaba ، Maryrhm ، آلیس-1980 ، hadi472 ، pari pari ، محبت ، m_nikparvaz
یاالله .... ما اومدیم. از مصاحبه اومدم و کاملا نا امید. اول گفت مدارک کامله و کیس خوبی هستیم ولی در ادامه جمله معروف مراحل اداری رو گفت و بعد هم گفت به دلیل نزدیک شدن به 30 سپتامبر و همچنین کم بودن سهمیه ویزا، احتمال دریافت ویزا بسیار کمه .... خلاصه یه جا هم واسه ما وا کنید. منتظر سرا چطوری برم ...
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
من الان از دندون پزشكي برگشتم، اين يه گزارش روزانه نيست، خواستم بگم فرصت رو از دست نديد، و كارهاي عقب افتاده را قبل از كلير شدن انجام بدين تا اينجوري هم اميد و انرژي مثبتتون افزايش پيدا مي كنه، هم كمتر استرس اين دوران بهتون غلبه مي كنه. خلاصه اينكه خودتون رو مشغول كنيدBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-07-28 ساعت 12:42)hamideftex2014 نوشته:  من که بعد 227 روز انتظار دیگه پکیدم.... دیگه یقین دارم پروندم افتاده پشت کمد یا زیر میز.... یکی نیست به این افسره بگه اگه زیر میز رو یه نگاهی بکنی بد نیست .... جالبه که من میل زدم نه اپ شدم نه بهم جواب دادن.... ولی اشنام با اسم خودش و مشخصات من میل زده هم جوابش رو دادن و من هم اپ شدم... مثل اینکه اصلا واسه ما تره هم دیگه خورد نمیکنن.... یکی به داد من برسه.

صبر. صبر. صبر. صبر. صبر
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، arffx ، maryam_ros ، nedaba ، p.r.kh ، آلیس-1980 ، pari pari ، محبت ، آيلار ، milad 68
مي بينم كه بچه هاي اهوازي كم نيستنBig Grin
خوشحالم و ممنون كه هوامو دارين و بهم رتبه ميدين، فعلاً بازار رتبه دادن داغ داغهTongue به همين مناسبت از مديران تقاضا مي كنم محدوديت رتبه دهي را لا اقل تا آخر سپتامبر بردارند تا بتونيم از اين طريق دل هم ديگه رو پر اميد كنيم.Rolleyes
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
ممنون دوست خوبم از توضیحت..من شاید جزو کسانی باشم که کلیر نشه و در حالت AP بمونم تا سپتامبر تموم بشه...مثل خیلی دیگه از دوستان..اما من مصاحبه هم رفتم مدارکم هم کامله و الان هم مرتب آپدیتهامو چک میکنم..

پس اگر توی مرحله کلیرنس زمان صدور ویزا تموم بشه و با حالت AP سپتامبر تموم بشه آیا میشه دوباره در لاتاری شرکت کنم و شانس خودمو امتحان کنم؟
تشکر کنندگان: arffx ، maryam_ros ، nedaba ، Maryrhm ، reasonable ، آلیس-1980 ، pari pari ، محبت ، shhak
(2014-07-28 ساعت 12:51)kooshamostofi نوشته:  یاالله .... ما اومدیم. از مصاحبه اومدم و کاملا نا امید. اول گفت مدارک کامله و کیس خوبی هستیم ولی در ادامه جمله معروف مراحل اداری رو گفت و بعد هم گفت به دلیل نزدیک شدن به 30 سپتامبر و همچنین کم بودن سهمیه ویزا، احتمال دریافت ویزا بسیار کمه .... خلاصه یه جا هم واسه ما وا کنید. منتظر سرا چطوری برم ...

اطلاعات مورد نیاز تو امضای من هست برام پیام کنید لطفا
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: قصه گو ، arffx ، nedaba ، zepehr ، آلیس-1980 ، محبت ، pari pari ، smpf ، Sara_lphmkf ، shhak ، آيلار
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «p.fereidouni» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Aroma» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mehdikhosro» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Kaveh2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «kaaren» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «nikfar80» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «ha290» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)A10A» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «rahi_78» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)Beni2050» عزیزღღღ
سلام دوستان پنج شنبه اين هفته سفارت ابوظبي باز هست؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: arffx ، قصه گو ، nedaba ، zepehr ، آلیس-1980 ، pari pari ، soli asali ، smpf
كيس ٨٠٠٣ از ارمنستان امروز issue شده
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
(2014-07-28 ساعت 13:07)reza16 نوشته:  سلام دوستان پنج شنبه اين هفته سفارت ابوظبي باز هست؟
سلام امارات متحده عربي به مدت 5 روز تعطيلات عيد فطر داره . در واقع رفت تا يكشنبه هفته بعد. اما نگران نباشيد تا چشم به هم ميذاري ميگذره. غافل از اينكه اين عمرمونه كه داره تلف ميشه . آدم وقتي در حال انتظاره لحظه اي كه تو انتظاره براش سخت ميگذره اما متوجه گذران سريع عمر نيست
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان