کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-28 ساعت 01:47)AZAR 1335 نوشته:  ببخشید میشه یه نفر بگه چطور میشه ارسالهامونا حذف کنیم؟
دکمه ی ویرایش رو بزنید،ویرایش پیشرفته بالاش نوشته حذف، تیکش رو بزنید و بعد روبروش دکمه ی حذف شود.
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، محبت ، pari pari ، AZAR 1335 ، Sara_lphmkf ، lighter ، smpf ، salar5452 ، nedaba ، reasonable ، قصه گو ، soli asali
(2014-07-28 ساعت 01:47)AZAR 1335 نوشته:  ببخشید میشه یه نفر بگه چطور میشه ارسالهامونا حذف کنیم؟
سلام
آذر جان اون ضربدر قرمز رنگ پایین ارسالت رو بزن و وارد صفحه بعدی که شدی تیک حذف ارسال رو بزن و مقابلش روی حذف کن کلیک کن تا ارسالت حذف بشهSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-07-28 ساعت 01:37)mehdi16 نوشته:  با سلام
دوستان يه سوال فني من خانومم برنده اصلي هست ولي الان تو سايت سيس كه ميرم واسه اون reday و واسه من ap اين به چه معني ميتونه باشه و تو سايت خود ابو ضبي هم اسمي از برنده نياورده و فقط كفته كه واسه من پروسه اداري انجام ميشه و هيچ اسمي از برنده نيست لطفاً دوستان راهنمايي كنند با تشكر
دوست عزیز اینجا رو بخونید.
تشکر کنندگان: محبت ، lighter ، smpf ، mizan ، nedaba ، anahita 62 ، قصه گو ، soli asali
دوستان يه سوال فني من خانومم برنده اصلي هست ولي الان تو سايت سيس كه ميرم واسه اون reday و واسه من ap اين به چه معني ميتونه باشه و تو سايت خود ابو ضبي هم اسمي از برنده نياورده و فقط كفته كه واسه من پروسه اداري انجام ميشه و هيچ اسمي از برنده نيست لطفاً دوستان راهنمايي كنند با تشكر

میشه لطفا امضا در ست کنید تا بدونیم کیستون چنده و سفارتتون کجاست
موفق باشید
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: محبت ، USA2014 ، Sara_lphmkf ، lighter ، smpf ، mizan ، nedaba ، آلیس-1980 ، babak12 ، قصه گو ، soli asali
(2014-07-28 ساعت 00:41)محبت نوشته:  سلام
تا همتون زود زود کلیر نشدید و نرفتید یه نگاه به رتبه هاتون بندازید و به هر کی تا حالا رتبه ندادم تو پیام خصوصی فقط بنویسید رتبه تا تقدیم کنمSmile به هر حال برگ سبزی ست تحفه درویشWink دوست دارم این آخریای قبل ویزا به همتون یه رتبه رو داده باشم.

امین جان، ای کاش شما که انقدر با محبت هستید علاوه بر رتبه ویزا صادر میکردید.
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
سلام
یکی از زیباترین دیالوگ های کــلاه قرمزی 93 :

.
.

فامیل دور , رو تخم مرغ عکس یه در کشیده .

آقای مجری میگه چرا در کشیدی رو تخم مرغ؟

میگه واسه اینکه ببینه یه در هست امید داشته باشه. فک نکنه دیواره!
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

بچه های شب زنده دار دیگه نیستن اینجا از تب و تاب افتاده این ساعت ها Wink

کاربران در حال بازدید این موضوع: amir_max1985، amohammadi348

ایام به کام
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
سلامی به گرمی تابستون و داغی ماه آگوست
صبح زیبای همه دوستان دوست داشتنی ام بخیر.
واقعاً دل تو دلم نیست هفته دیگه از راه برسه و غریو شادی اینجا رو بترکونه Big Grin
دلم واسه جیغای ببنفش و هوراهای چند خطی یه ذره شده...
همه تونو دوست دارم.
شاد باشین مثل لحظه ها.
(2014-07-28 ساعت 01:55)m_nikparvaz نوشته:  

میشه لطفا امضا در ست کنید تا بدونیم کیستون چنده و سفارتتون کجاست
موفق باشید

سلام
زیاد مهم نیست
دو نفر از کسایی که تو یه روز با هم مصاحبه داشتیم ف وضعیتشون مثل شما بود
تشکر کنندگان: HERMES7 ، zepehr ، Sara_lphmkf ، محبت ، nedaba ، آلیس-1980 ، قصه گو ، soli asali
(2014-07-27 ساعت 18:22)farshadm999 نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 17:56)soli asali نوشته:  
(2014-07-27 ساعت 17:19)chamandoost نوشته:  بچه ها لطفا یکی با منبع موثق و قطعی و مطمئن به من بگه : آیا کسانی که لاتاری برنده میشن اگر بنا به دلایلی نتونن ویزا بگیرن آیا بازهم میتونن لاتاری شرکت کنن یا نه..من شنیدم کسانی که یکبار برنده میشن اگه ویزا بگیرن که هیچی اگر نگیرن باید گرفتن ویزای آمریکا از طریق لاتاری را فراموش کنن و باید به فکر راههای دیگه از قبیل ویزای کار/ویزای دانشجوئی/ویزای سرمایه گذاری و غیره باشن...لطفا فقط نظرتون را نگید اگر تحقیق کردید و مطمئن هستید بفرمائید..پیشاپیش ممنون

من شنیدم دیگه مادام العمر ممنوع الورود میشید به آمریکا چون حق کسی را ضایع کردین !!!! و از هیچ طریق دیگه به شما ویزا نمیدن

تایید میشه.

آقایونی که تأئید میکنند لطفا دوباره سئوال دوستمون رو بخونن
دوست عزیز اگر شما برنده بشید و مصاحبه برید و کلیر نشید ، باید واسه همیشه از آمریکا خداحافظی کنید.
اگر شما برنده بشید و مصاحبه برید و در مرحله آپ بمونید یعنی پروسه کلیر شدن شما طول بکشه ، باز هم میتونید به آمریکا برید چون Refused نشدید.
اگر برنده بشید و برای مصاحبه اقدام نکتید یا به مصاحبه دعوت بشید و نرید و یا ویزا براتون صادر بشه و نگیرید و یا ویزاتون رو بگیرید و واسه رفتن اقدامی نکید هم باید از آمریکا واسه همیشه خداحفظی کنید.
خوب حالا شما جزو کدوما هستید؟
تشکر کنندگان: zepehr ، Ramin geologist ، محبت ، nedaba ، reasonable ، babak12 ، قصه گو ، soli asali
دوستان عزيز
يه مقدار در پست گذاشتن توي تاپيك مربوط به سوال دقت بشه كه بي خود شاهد افزايش صفحات نباشيم.
جاي سوال قبل در تاپيك سوالات غير مرتبط بوده كه بهتره قبل از پاسخگويي براي افراد توضيح بديم.
موفق باشيد
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
تشکر کنندگان: محبت ، m_nikparvaz ، nedaba ، babak12 ، قصه گو ، soli asali ، smpf
(2014-07-28 ساعت 01:47)محبت نوشته:  سلام
بچه ها یه سر به بچه های 2015 بزنید و رتبه های چند تا از فعالترهاشون رو بالا ببرید تا به مرحله رتبه دادن به همدیگه برسن آخه ناسلامتی ماها بزرگترشونیم و چشم کوچیکترا همیشه به دست بخشنده بزرگترشونه Wink مثلا این یه نمونه خوب: babak12 Shyتا برسن به چند نفری که استارت رتبه دادن به خودشون رو بزنن و فضاشون پر انرژی تر بشه و فعالتر بشن و امیدوارتر، و البته مدیرانشون رو هم دریابید .

صددرصد موافقم.مارو هم قابل بدونيد.هركاري مي كنم نميشه رتبه بدم.
از قصه گوي عزيز هم كه به من رتبه دادن بي نهايت متشكرم.
كيس نامبر: 2015AS8074
بازمانده لاتاري 2015
از دوستان عزيز reasonable - behdadk و قصه گوي عزيز كه به بنده رتبه دادن تشكر ميكنن. اميدوارم مشكل همه دوتان حل شه و به زودي هممون كلير شيم
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
روند پرونده رو از چه سایتی میشه دید ؟ CEAS منظورمه
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، nedaba ، قصه گو ، soli asali ، smpf
(2014-07-28 ساعت 10:18)morteza-dm نوشته:  روند پرونده رو از چه سایتی میشه دید ؟ CEAS منظورمه

شما فقط آپدیتهای پروندتون رو میتونید ببینید. که از امضاتون معلومه که آشنایید. اینکه پرونده شما در کجاست و چه کاری داره روش انجام میشه قابل دسترسی نیست.
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: hamid.eng ، m_nikparvaz ، hadi472 ، nedaba ، آلیس-1980 ، babak12 ، قصه گو ، morteza-dm ، soli asali ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان