کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان . من يه سوال دارم. اون زوج هايي كه يكي ويزا گرفته ولي يكي كليرنس خورده و شايد جا بمونه آيا اگه دو سال و نيم پيوسته اونجا بمونه ميتونه درخواست گرين كارت براي همسرش بده يا در هر صورت بايد 5 سال بگذره حتي اگه همون اول دو سال و نيم پر شده باشه؟
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba ، smpf ، قصه گو
(2014-07-28 ساعت 14:59)masoud92 نوشته:  سلام دوستان . من يه سوال دارم. اون زوج هايي كه يكي ويزا گرفته ولي يكي كليرنس خورده و شايد جا بمونه آيا اگه دو سال و نيم پيوسته اونجا بمونه ميتونه درخواست گرين كارت براي همسرش بده يا در هر صورت بايد 5 سال بگذره حتي اگه همون اول دو سال و نيم پر شده باشه؟
سلام
دوستانی که همسرشان موفق به دریافت ویزا نشوند می توانند به محض دریافت گرین کارت برای همسرشان فرم پر کنند فقط یک سری شرایط مثل داشتن اسپانسر و اقامت همسر در آمریکا الزامی است و حدود 9 ماه تا دو سال طول میکشد البته این موارد را من. از خواندن پست دوستان سال گذشته متوجه شدم امیدوارم صحیح باشد
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
(2014-07-28 ساعت 14:49)Beowulf II نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 14:26)mehrzad2013 نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 14:13)سعید پ نوشته:  سلام بر دوستان عزیز...

من الان از مصاحبه میام...ایروان.
دو نفر رو دیدم که اومده بودن ویزاها شون رو بگیرن. اما تو همون اول ساختمون توی Security Check بهشون گفتن که ویزاتون آماده نیست. چون سیستم کرش کرده. البته اول توی سیستم چک کردن و بعد بهشون گفتن. یکیشون پرسید کی سیستم درست میشه؟ بهش جواب دادن که "هیچی معلوم نیست. ممکنه همین امروز، ممکنه فردا، ممکنه هفته بعد، ممکنه هر وقت دیگه ای...هیچی نمیشه گفت." منتها نتوستم بفهمم اونها برای چه ویزایی اومده بودن.
من دانشجوی دکتری الکترونیک هستم. آفیسرم یه آقای میان سالی بود با ریش نسبتا بلند. خیلی هم خشک بود اما اواخرش بهتر شد.
اول پرسید که فوق لیسانس داری؟ منم گفتم بله و دانشجوی دکتری هستم...رشتم رو پرسید. گفت خدمت نرفتی؟ منم گفتم نه...پرسید چرا؟ گفتم چون دانشجو هستم و گفتم مدارکی دارم که نشون میده دانشجو هستم. گفت بده. اشتغال به تحصیلم رو ترجمه کرده بودم و بهش دادم. خواستم کارت دانشجویی بین المللی هم بدم که گفت نیازی نیست. کافیه. مدارک رو فقط دید و برگردوند.
راجع به آدرسی که تو آمریکا داده بودم پرسید که کیه. منم گفتم یه فامیل دوره. ( چی شده؟) گفت پیش همین میری؟ منم گفتم اوایلش که آره ولی بعدش جا به جا میشم.
پرسید که انگلیسی میتونی صحبت بکنی؟ منم گفتم بله. از این به بعد دیگه انگلیسی حرف زد. گفت راجع به زمینه تحقیقاتیت به انگلیسی بگو. من هم گفتم. برداشت من این بود که با فارسی راحت نبود و نمیخواست ببینه که من انگلیسی میتونم صحبت کنم یا نه.
برگه آبی رو داد بهم. و گفت که ""متاسفانه" باید کیستون بررسی اداری بشه که چند هفته تا چند ماه طول میکشه.

حالا تا اینجاش هیچی. ادامه داد و گفت که اگر بخوایم واقع بین باشیم محتمل نیست که ویزا بگیری و دقیقا گفت که "unlikely" هست. که اینجا دیگه من پرسیدم چرا؟ گفت چون سهمیه سالیانه داره تموم میشه و تعداد "بسیار کمی" باقی مونده. و گفت احتمالا تا زمانی که نتیجه پروسه اداری شما بیاد ویزاها تموم شده. با دیدن چهره مایوس من گفت که غیر ممکن نیست اما احتمالش کمه.
هنوز یک ساعت نبود که از سفارت اومده بوذم بیرون که ایمیلی برام از طرف سفارت ایروان اومد که کلی سوال توش هست. و بخش اعظمش مربوط به سوابق علمیم میشه. راجع به مقالات و جاهایی که کار کردم و ...از همه چی پرسیده. اینکه آیا میخوام در آمریکا ادامه بدم یا نه. اگه آره در چه زمینه ای و کجا. و پرسیده بود از چه پورتی میخوای وارد آمریکا بشی و آیا از طرف شرکتی یا سازمانی دعوت نامه کاری داری یا نه. لیست سفرهای خارجی، کنفرانس هایی که شرکت کردم و ... رو هم پرسیده. که دیگه اگه کمی هم شک داشتم که مشکل زمینه تحقیقاتیم بوده دیگه شک ندارم.
توی سایت CEAC هم که از وضعیت Ready به Administrative Processing آپدیت شدم. دوستان با این کلیرنس سنگینی که من خوردم و با توجه به صحبت های صریح آفیسر فکر میکنم داستان من با لاتاری به پایان رسید. امیدوارم شما ها راحت تر کلیر بشید و تا قبل از پایان سپتامبر ویزاهاتونو بگیرین.

با عرض سلام و خسته نباشی به شما دوست گرامی

اصلا اینطوری بد به دلتون راه ندید و مایوس نشید. فقط قوی و امیدوار باشید که به امید خدا همیشه طبق میل و خواستتون پیش خواهد رفت. در ضمن بنظرم تا حد زیادی باید عرایض اون آقای آفیسر ریشوی خوش تیپ رو نشنیده بگیرید Smile

سلام دوست عزیز،
شرایط کیستون چی بوده که تو این مدت چند بار آپدیت داشتی؟
ممنون میشم بگی!
(اگه دوس داری خصوصی بگو)

دو تا اتفاق خوب افتاده خدا رو شکر:
۱. ویزا هنوز موجوده!
۲. این دوستمون فرم ۹ سوالی گرفتن!
و یه اتفاق ناخوشایند که البته از قبل قابل پیش بینی بود (یکضرب نگرفتن)
امیدوار باشید دوست عزیز!

(2014-07-28 ساعت 15:05)مامان خانم نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 14:59)masoud92 نوشته:  سلام دوستان . من يه سوال دارم. اون زوج هايي كه يكي ويزا گرفته ولي يكي كليرنس خورده و شايد جا بمونه آيا اگه دو سال و نيم پيوسته اونجا بمونه ميتونه درخواست گرين كارت براي همسرش بده يا در هر صورت بايد 5 سال بگذره حتي اگه همون اول دو سال و نيم پر شده باشه؟
سلام
دوستانی که همسرشان موفق به دریافت ویزا نشوند می توانند به محض دریافت گرین کارت برای همسرشان فرم پر کنند فقط یک سری شرایط مثل داشتن اسپانسر و اقامت همسر در آمریکا الزامی است و حدود 9 ماه تا دو سال طول میکشد البته این موارد را من. از خواندن پست دوستان سال گذشته متوجه شدم امیدوارم صحیح باشد

مامان خانم می شه لطفا رفرنس این "۹ ماه تا دو سال" رو بدید بیشتر مطالعه کنیم.
حتی قبل از گرفتن گرین کارد خودشون میتونند با کپی پاسپورت کپی از صفحه ی ویزای مهاجرتی و مهر ورود بجای گرین کارد،و باقی مدارکی به USCIS بفرستند . پروسه ی زمانبری هست و با توجه به موقعیت هر کیس و قوانین زمانی که اقدام می کنن، زمانی که می بره تا بتونین گرین کارد همسر رو بگیرین فرق می کنه ،و این پروسه جزء کتگوری F2a هست.البته من هنوز اطلاعاتم کامل نیست و امیدوارم نیازی هم پیدا نکنم که در این رابطه اطلاعاتم رو کامل کنم.موفق باشید.
تشکر کنندگان: masoud92 ، arffx ، محبت ، USA2014 ، peymanpakd ، pari pari ، soli asali ، reasonable ، nedaba ، hadi472 ، salar5452 ، hamid_fs3 ، smpf ، majid_eng ، قصه گو ، mizan

سلام مسعود جان، بله همشر شما بعد از دريافت گرين كارت كه حدودا ٢ الي ٣ ماه طول ميكشه، ميتونه براي شما فرم I-130 پر كنه و بعد از اون بسته به شرايط بين 1 سالو نيم تا 2 سال بعد شما هم ويزاتون رو خواهيد گرفت، من كه از الان خودم و واسه 2 سال ديگه دارم آماده ميكنم Smile
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، masoud92 ، محبت ، آلیس-1980 ، pari pari ، soli asali ، reasonable ، nedaba ، hadi472 ، salar5452 ، aria802 ، smpf ، babak12 ، mizan
(2014-07-28 ساعت 14:28)Aroma نوشته:  

دو نفر رو دیدم که اومده بودن ویزاها شون رو بگیرن. اما تو همون اول ساختمون توی Security Check بهشون گفتن که ویزاتون آماده نیست. چون سیستم کرش کرده. البته اول توی سیستم چک کردن و بعد بهشون گفتن. یکیشون پرسید کی سیستم درست میشه؟ بهش جواب دادن که "هیچی معلوم نیست. ممکنه همین امروز، ممکنه فردا، ممکنه هفته بعد، ممکنه هر وقت دیگه ای...هیچی نمیشه گفت." منتها نتوستم بفهمم اونها برای چه ویزایی اومده بودن.
من دانشجوی دکتری الکترونیک هستم. آفیسرم یه آقای میان سالی بود با ریش نسبتا بلند. خیلی هم خشک بود اما اواخرش بهتر شد.
اول پرسید که فوق لیسانس داری؟ منم گفتم بله و دانشجوی دکتری هستم...رشتم رو پرسید. گفت خدمت نرفتی؟ منم گفتم نه...پرسید چرا؟ گفتم چون دانشجو هستم و گفتم مدارکی دارم که نشون میده دانشجو هستم. گفت بده. اشتغال به تحصیلم رو ترجمه کرده بودم و بهش دادم. خواستم کارت دانشجویی بین المللی هم بدم که گفت نیازی نیست. کافیه. مدارک رو فقط دید و برگردوند.
راجع به آدرسی که تو آمریکا داده بودم پرسید که کیه. منم گفتم یه فامیل دوره. ( چی شده؟) گفت پیش همین میری؟ منم گفتم اوایلش که آره ولی بعدش جا به جا میشم.
پرسید که انگلیسی میتونی صحبت بکنی؟ منم گفتم بله. از این به بعد دیگه انگلیسی حرف زد. گفت راجع به زمینه تحقیقاتیت به انگلیسی بگو. من هم گفتم. برداشت من این بود که با فارسی راحت نبود و نمیخواست ببینه که من انگلیسی میتونم صحبت کنم یا نه.
برگه آبی رو داد بهم. و گفت که ""متاسفانه" باید کیستون بررسی اداری بشه که چند هفته تا چند ماه طول میکشه.

حالا تا اینجاش هیچی. ادامه داد و گفت که اگر بخوایم واقع بین باشیم محتمل نیست که ویزا بگیری و دقیقا گفت که "unlikely" هست. که اینجا دیگه من پرسیدم چرا؟ گفت چون سهمیه سالیانه داره تموم میشه و تعداد "بسیار کمی" باقی مونده. و گفت احتمالا تا زمانی که نتیجه پروسه اداری شما بیاد ویزاها تموم شده. با دیدن چهره مایوس من گفت که غیر ممکن نیست اما احتمالش کمه.
هنوز یک ساعت نبود که از سفارت اومده بوذم بیرون که ایمیلی برام از طرف سفارت ایروان اومد که کلی سوال توش هست. و بخش اعظمش مربوط به سوابق علمیم میشه. راجع به مقالات و جاهایی که کار کردم و ...از همه چی پرسیده. اینکه آیا میخوام در آمریکا ادامه بدم یا نه. اگه آره در چه زمینه ای و کجا. و پرسیده بود از چه پورتی میخوای وارد آمریکا بشی و آیا از طرف شرکتی یا سازمانی دعوت نامه کاری داری یا نه. لیست سفرهای خارجی، کنفرانس هایی که شرکت کردم و ... رو هم پرسیده. که دیگه اگه کمی هم شک داشتم که مشکل زمینه تحقیقاتیم بوده دیگه شک ندارم.
توی سایت CEAC هم که از وضعیت Ready به Administrative Processing آپدیت شدم. دوستان با این کلیرنس سنگینی که من خوردم و با توجه به صحبت های صریح آفیسر فکر میکنم داستان من با لاتاری به پایان رسید. امیدوارم شما ها راحت تر کلیر بشید و تا قبل از پایان سپتامبر ویزاهاتونو بگیرین.

دوست خوبم اصلاً فاز منفي نده شايد شما كلير شدي و من نه ؟ چون اينهمه سؤال كرده به فال نيك بگير كي بدش مي آيد يك همچين تحصيل كرده اي را از دست بدهد . من به ميس شما اميدوارم تا كيس خودمان . موفق باشيد

سلام دوست عزیز
منم فکر میکنم نباید امیدتان را از دست بدهید. اون سوالاتی را که گفتید طی ایمیل ازتون پرسیدن همون فرم نه سوالی معروف هستش که معمولا برای افرادی که تحصیلاتشون بالاست میفرستن. اصلا نباید نگران ائون سوالات باشید ولی در اسرع وقت پاسخ سوالات را بفرستید که کلیرنستون به جریان بیوفته. من هم با نظر یکی از دوستان موافقم که بالاخره اونا هم نمیخوان کسایی مثل شما را از دست بدن. بهرحال ناامید نباشید و به خدا توکل کنید.
ممنون
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
تشکر کنندگان: محبت ، سعید پ ، آلیس-1980 ، pari pari ، soli asali ، shhak ، nedaba ، salar5452 ، smpf ، babak12 ، mizan
امروز آخرین روز از ماه مبارک رمضان است از خداوند منان میخوام که بزودی زود عیدیهامون را بده

[img][عکس: 10494658_789577781081255_5405003329032479454_n.jpg][/img]
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
از محبت عزیز، anahita 62، -----، kimia2005، و reasonable بابت رتبه متشکرم. امیدوارم همه بزودی شاهد شادی و کلیرهای فراوان باشیم.
2014as7xxx، ایروان، کلیرنس
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، arffx ، محبت ، pari pari ، soli asali ، babak12 ، reasonable ، nedaba ، KIMIA2005 ، smpf ، mizan
سعید پ عزیز،
امیدت فقط به خدا باشه و چشمت به سرنوشتی که برات رقم زده، اگه خدا ارادش بر این باشه که بری به سرزمین جدید، مطمئن باش اگه یه دونه ویزا هم مونده باشه اون ویزا به تو می ر سه، امیدوارم که حتماً بموقع کلیر بشی.
موفق باشی.
65XX، ایروان، 2 نفر، مصاحبه:June 2nd ، آپدیت ها:، Aug 11، Aug 8 ، June 4
تشکر کنندگان: محبت ، سعید پ ، jojo_hami ، آلیس-1980 ، azadeh2014 ، pari pari ، soli asali ، babak12 ، nedaba ، smpf ، hamid_fs3 ، yekta2015 ، mizan
(2014-07-28 ساعت 14:47)آلیس-1980 نوشته:  

سلام دوست عزیز
با توجه به موقعیت شما و توضیحاتی که راجع به مصاحبتون دادین من فکر می کنم آفیسر با فرستادن فرم 9 سوالی و Cv خواسته به سریعتر کلیر شدن شما کمک کنه دوستانی که این سوالات را دریافت کردند کلیرنس کوتاهی داشتند.شما تا حد امکان سعی کنید کامل و سریع به این سوالات پاسخ بدید تا در پروستون تاخیر ایجاد نشه از پست های عمو سعید کمک بگیرید ایشون هم در زمان خودشون این فرم رو دریافت کردند حتما قبل از فرستادن پاسخ از تجربیات عمو سعید در رابطه با پر کردن فرم 9 سوالی استفاده کنید. امیدوارم که زودتر کلیر شید.

دوست عزیز
از من هم این سوالات یک روز پس از مصاحبه پرسیده شد و اگر خواستید میتونم بهتون در مورد پاسخهاتون کمک کنم. لطفا هر سوالی در این خصوص داشتید پیام خصوصی برام بذارید.
ممنون
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، arffx ، محبت ، آلیس-1980 ، سعید پ ، soli asali ، nedaba ، hadi472 ، smpf
سلام

دوستان سلام.
كسي در مورد USCIS اطلاعي داره كه چقدر زمان ميبره. ؟ الان سفارت اين جواب را به من داده :
If you don’t manage to receive your visa before 30 SEP 2014 then your wife can petition for you in USCIS.
چون همسر و فرزندان من ويزا گرفتند ولي من كليرنس گرفتم
ممنون ميشم راهنماييم بفرماييد
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، smpf
(2014-07-28 ساعت 15:28)khapaleh نوشته:  سعید پ عزیز،
امیدت فقط به خدا باشه و چشمت به سرنوشتی که برات رقم زده، اگه خدا ارادش بر این باشه که بری به سرزمین جدید، مطمئن باش اگه یه دونه ویزا هم مونده باشه اون ویزا به تو می ر سه، امیدوارم که حتماً بموقع کلیر بشی.
موفق باشی.

ممنونم عزیزم...دیگه ماها هر کاری که از دستمون بر میومد انجام دادیم...بقیش دیگه دست ما نیست. حداقل دینی به خودمون نداریم...
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، آلیس-1980 ، pari pari ، H Pier ، soli asali ، nedaba ، hadi472 ، smpf ، babak12 ، محبت ، mizan
(2014-07-28 ساعت 15:10)shazad نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 14:49)Beowulf II نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 14:26)mehrzad2013 نوشته:  

دو نفر رو دیدم که اومده بودن ویزاها شون رو بگیرن.

با عرض سلام و خسته نباشی به شما دوست گرامی

اصلا اینطوری بد به دلتون راه ندید و مایوس نشید. فقط قوی و امیدوار باشید که به امید خدا همیشه طبق میل و خواستتون پیش خواهد رفت. در ضمن بنظرم تا حد زیادی باید عرایض اون آقای آفیسر ریشوی خوش تیپ رو نشنیده بگیرید Smile

سلام دوست عزیز،
شرایط کیستون چی بوده که تو این مدت چند بار آپدیت داشتی؟
ممنون میشم بگی!
(اگه دوس داری خصوصی بگو)

دو تا اتفاق خوب افتاده خدا رو شکر:
۱. ویزا هنوز موجوده!
۲. این دوستمون فرم ۹ سوالی گرفتن!
و یه اتفاق ناخوشایند که البته از قبل قابل پیش بینی بود (یکضرب نگرفتن)
امیدوار باشید دوست عزیز!

سلام

مامان خانم می شه لطفا رفرنس این "۹ ماه تا دو سال" رو بدید بیشتر مطالعه کنیم.
سلام
من گفتم اطلاعات کاملی ندارم اما تقریبا تمام پستهای جاماندگان لاتاری 2013 زیر بخش تاپیک مهاجرت خانوادگی را می خوانم. تا آنجایی که من مطلع ام مثلا یکی از دوستان سال گذشته که خانواده اش به آمریکا رفته اند حدود ماه می به مصاحبه. رفته اند. اما بودنددوستی که از لاتاری 2012 گه برای رفتن. اقدام. می کردند فقط برای احتیاط مطالعه می کنم هنوز امیدوارم این شرایط را تجربه نکنم اگر شما اطلاعات کاملتری دارید ممنون میشوم از به اشتراک گذاشتن آنها
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، smpf ، babak12 ، hamid_fs3 ، محبت
دوستان الان اگر ویزای شوهر من نرسه ، من برم امریکا اونجا چه جوری باید برای شوهرم اقدام کنم از همون جا من دیگه نا امید شدم از این که ویزا بدن لطفا اگر اطلاعاتی دارید بدید
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، pari pari ، soli asali ، reasonable ، nedaba ، smpf
دوستان از بچه های ابوظبی کسی هست که هفته پیش مصاحبه شده باشه و سایت سفارت هنوز کیسشون رو نشناسه؟؟؟
ما 2 نفریم و من برنده اصلی بدون کار دولتی و معاف هستم خیلی امیدوار بودیم به یکضرب ولی روز مصاحبه آفیسر گفت الان ویزایی نداریم که به شما بدیم یعنی از مراحل اداری و این حرفها چیزی نگفت.... توی سایت سیس 3 روز بعد از مصاحبه جمعه که سفارت تعطیل بود آپدیت شدیم و جالبه که من AP هستم و خانمم READY ولی سایت سفارت کیسمون رو نمیشناسه..... دوستان و اساتید با تجربه چی فکر میکنن در مورد کیس ما؟؟؟؟
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، pari pari ، nedaba ، smpf ، exxedus ، mizan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان