کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-28 ساعت 15:45)zzarin نوشته:  دوستان الان اگر ویزای شوهر من نرسه ، من برم آمریکا اونجا چه جوری باید برای شوهرم اقدام کنم از همون جا من دیگه نا امید شدم از این که ویزا بدن لطفا اگر اطلاعاتی دارید بدید
دوست عزیز اگه می خوای اطلاعاتت کامل شه برو و این تاپیک رو بخون روش کلیک کنی میاد.کمک به بازماندگان لاتاری. امیدوارم همسرت هم ویزاشو بگیره.
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، reasonable ، مامان خانم ، nedaba ، hadi472 ، salar5452 ، mahan1331 ، smpf ، محبت
(2014-07-28 ساعت 14:59)masoud92 نوشته:  سلام دوستان . من يه سوال دارم. اون زوج هايي كه يكي ويزا گرفته ولي يكي كليرنس خورده و شايد جا بمونه آيا اگه دو سال و نيم پيوسته اونجا بمونه ميتونه درخواست گرين كارت براي همسرش بده يا در هر صورت بايد 5 سال بگذره حتي اگه همون اول دو سال و نيم پر شده باشه؟

به محض ورود و گرفتن گرین کارت باید برای همسرشون اقدام کنند.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، salar5452 ، mahan1331 ، smpf ، محبت ، mizan
(2014-07-28 ساعت 15:51)rainolf نوشته:  دوستان از بچه های ابوظبی کسی هست که هفته پیش مصاحبه شده باشه و سایت سفارت هنوز کیسشون رو نشناسه؟؟؟
ما 2 نفریم و من برنده اصلی بدون کار دولتی و معاف هستم خیلی امیدوار بودیم به یکضرب ولی روز مصاحبه آفیسر گفت الان ویزایی نداریم که به شما بدیم یعنی از مراحل اداری و این حرفها چیزی نگفت.... توی سایت سیس 3 روز بعد از مصاحبه جمعه که سفارت تعطیل بود آپدیت شدیم و جالبه که من AP هستم و خانمم READY ولی سایت سفارت کیسمون رو نمیشناسه..... دوستان و اساتید با تجربه چی فکر میکنن در مورد کیس ما؟؟؟؟
يكي از دوستان ما هم كه همونروز مصاحبه داشت توي سايت ابوظبي نميشناستشون
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، soli asali ، مامان خانم ، nedaba ، salar5452 ، mahan1331 ، smpf ، محبت
(2014-07-28 ساعت 15:51)rainolf نوشته:  دوستان از بچه های ابوظبی کسی هست که هفته پیش مصاحبه شده باشه و سایت سفارت هنوز کیسشون رو نشناسه؟؟؟
ما 2 نفریم و من برنده اصلی بدون کار دولتی و معاف هستم خیلی امیدوار بودیم به یکضرب ولی روز مصاحبه آفیسر گفت الان ویزایی نداریم که به شما بدیم یعنی از مراحل اداری و این حرفها چیزی نگفت.... توی سایت سیس 3 روز بعد از مصاحبه جمعه که سفارت تعطیل بود آپدیت شدیم و جالبه که من AP هستم و خانمم READY ولی سایت سفارت کیسمون رو نمیشناسه..... دوستان و اساتید با تجربه چی فکر میکنن در مورد کیس ما؟؟؟؟
دوست عزیز من توصیه اکید بهتون می کنم که در اولین روز کاری سفارت ابوظبی ایمیل بفرستید و جویای وضعیتتون بشید. این طور که به نظر میرسه خانمتون نیاز به ap نداشتن و اگه این طور باشه پاسختون رو با ایمیل میدن بهر حال بهتره اینکارو بکنید تا خیالتون راحت تر بشه.
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، soli asali ، مامان خانم ، nedaba ، salar5452 ، mahan1331 ، smpf ، exxedus ، محبت ، mizan
(2014-07-28 ساعت 15:56)reza16 نوشته:  
يكي از دوستان ما هم كه همونروز مصاحبه داشت توي سايت ابوظبي نميشناستشون
آقا رضا من الان کیس شما رو توی سیس چک کردم هر 4 نفرتون AP هستید.... اتفاقا کیس نامبر ما و شما فقط 4 تا فاصله داره..... نکنه شما همون خانواده 4 نفره با 2 تا آقا پسر شیطون هستید....
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، مامان خانم ، nedaba ، salar5452 ، mahan1331 ، pari pari ، mizan
ای خدا من رو به صفحه كمك به بازماندگان لاتاري Following-to-Join Benefits نفرست بخدا دیگه طاقتش رو ندارم
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
خوشحالم! نه فقط بخاطر رتبه هایی که دوستان بهم دادن، هرچند از همشون ممنونم و از راه دور دست محترمشونو میبوسمWink

عیدتونم مبارک
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
ما 2 نفریم و من برنده اصلی بدون کار دولتی و معاف هستم خیلی امیدوار بودیم به یکضرب ولی روز مصاحبه آفیسر گفت الان ویزایی نداریم که به شما بدیم یعنی از مراحل اداری و این حرفها چیزی نگفت.... توی سایت سیس 3 روز بعد از مصاحبه جمعه که فارت تعطیل بود آپدیت شدیم و جالبه که من AP هستم و خانمم READY ولی سایت سفارت کیسمون رو نمیشناسه..... دوستان و اساتید با تجربه چی فکر میکنن در مورد کیس ما؟؟؟؟
دوست عزیز نگران نباش
یکی از دوستان بنده 3 ماهه پیش ابوظبی مصاحبه داده ولی سایت هنوز کیسشو نمیشناسه...مهم نیست وقتی کلیر بشید خبر میدن
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، nedaba ، mahan1331 ، pari pari ، smpf ، soli asali ، mizan
(2014-07-28 ساعت 16:04)zzarin نوشته:  ای خدا من رو به صفحه كمك به بازماندگان لاتاري Following-to-Join Benefits نفرست بخدا دیگه طاقتش رو ندارم
سلام
الان وضعیت شما به مراتب از وضعیت من با دو تا بچه کوچیک بهتره اما خوب چه میشود کرد؟ امیدوارم خداوند هیچ بنده ای را بیش از توانش مورد آزمایش قرار ندهد
به هر حال نگران نباشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
دوستان ، پارسال تو تعطیلات سفارت بچه ها آپ داشتن ها . حواستون 6 دنگ به CEAC باشه . Wink
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
(2014-07-28 ساعت 14:28)Aroma نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 14:13)سعید پ نوشته:  سلام بر دوستان عزیز...

من الان از مصاحبه میام...ایروان.
دو نفر رو دیدم که اومده بودن ویزاها شون رو بگیرن. اما تو همون اول ساختمون توی Security Check بهشون گفتن که ویزاتون آماده نیست. چون سیستم کرش کرده. البته اول توی سیستم چک کردن و بعد بهشون گفتن. یکیشون پرسید کی سیستم درست میشه؟ بهش جواب دادن که "هیچی معلوم نیست. ممکنه همین امروز، ممکنه فردا، ممکنه هفته بعد، ممکنه هر وقت دیگه ای...هیچی نمیشه گفت." منتها نتوستم بفهمم اونها برای چه ویزایی اومده بودن.
من دانشجوی دکتری الکترونیک هستم. آفیسرم یه آقای میان سالی بود با ریش نسبتا بلند. خیلی هم خشک بود اما اواخرش بهتر شد.
اول پرسید که فوق لیسانس داری؟ منم گفتم بله و دانشجوی دکتری هستم...رشتم رو پرسید. گفت خدمت نرفتی؟ منم گفتم نه...پرسید چرا؟ گفتم چون دانشجو هستم و گفتم مدارکی دارم که نشون میده دانشجو هستم. گفت بده. اشتغال به تحصیلم رو ترجمه کرده بودم و بهش دادم. خواستم کارت دانشجویی بین المللی هم بدم که گفت نیازی نیست. کافیه. مدارک رو فقط دید و برگردوند.
راجع به آدرسی که تو آمریکا داده بودم پرسید که کیه. منم گفتم یه فامیل دوره. ( چی شده؟) گفت پیش همین میری؟ منم گفتم اوایلش که آره ولی بعدش جا به جا میشم.
پرسید که انگلیسی میتونی صحبت بکنی؟ منم گفتم بله. از این به بعد دیگه انگلیسی حرف زد. گفت راجع به زمینه تحقیقاتیت به انگلیسی بگو. من هم گفتم. برداشت من این بود که با فارسی راحت نبود و نمیخواست ببینه که من انگلیسی میتونم صحبت کنم یا نه.
برگه آبی رو داد بهم. و گفت که ""متاسفانه" باید کیستون بررسی اداری بشه که چند هفته تا چند ماه طول میکشه.

حالا تا اینجاش هیچی. ادامه داد و گفت که اگر بخوایم واقع بین باشیم محتمل نیست که ویزا بگیری و دقیقا گفت که "unlikely" هست. که اینجا دیگه من پرسیدم چرا؟ گفت چون سهمیه سالیانه داره تموم میشه و تعداد "بسیار کمی" باقی مونده. و گفت احتمالا تا زمانی که نتیجه پروسه اداری شما بیاد ویزاها تموم شده. با دیدن چهره مایوس من گفت که غیر ممکن نیست اما احتمالش کمه.
هنوز یک ساعت نبود که از سفارت اومده بوذم بیرون که ایمیلی برام از طرف سفارت ایروان اومد که کلی سوال توش هست. و بخش اعظمش مربوط به سوابق علمیم میشه. راجع به مقالات و جاهایی که کار کردم و ...از همه چی پرسیده. اینکه آیا میخوام در آمریکا ادامه بدم یا نه. اگه آره در چه زمینه ای و کجا. و پرسیده بود از چه پورتی میخوای وارد آمریکا بشی و آیا از طرف شرکتی یا سازمانی دعوت نامه کاری داری یا نه. لیست سفرهای خارجی، کنفرانس هایی که شرکت کردم و ... رو هم پرسیده. که دیگه اگه کمی هم شک داشتم که مشکل زمینه تحقیقاتیم بوده دیگه شک ندارم.
توی سایت CEAC هم که از وضعیت Ready به Administrative Processing آپدیت شدم. دوستان با این کلیرنس سنگینی که من خوردم و با توجه به صحبت های صریح آفیسر فکر میکنم داستان من با لاتاری به پایان رسید. امیدوارم شما ها راحت تر کلیر بشید و تا قبل از پایان سپتامبر ویزاهاتونو بگیرین.

دوست خوبم اصلاً فاز منفي نده شايد شما كلير شدي و من نه ؟ چون اينهمه سؤال كرده به فال نيك بگير كي بدش مي آيد يك همچين تحصيل كرده اي را از دست بدهد . من به ميس شما اميدوارم تا كيس خودمان . موفق باشيد

دوست عزیز اصلا نگران نباش هیچی معلوم نیست یه جورایی افیسرها هیچ کارن و فقط طبق چیزایی که بهشون دیکته شده عمل می کنند.ناامید نباش خدارو چه دیدی شاید ویزای شما از ما زودتر اومدBig Grin
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
(2014-07-28 ساعت 16:16)ibehnam نوشته:  دوستان ، پارسال تو تعطیلات سفارت بچه ها آپ داشتن ها . هواستون 6 دنگ به CEAC باشه . Wink

دوست دارید تعطیلات هم زهر بشه بهمون Sad
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: nedaba ، آلیس-1980 ، banafsh14 ، mahan1331 ، smpf ، soli asali
از دوستان عزیزم hadi 472 & behdadk & mizan & khder و دیگر عزیزانی که لطف کردند و به من رتبه دادند سپاسگزارم.
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
دوسال دوری از همسرم.. فقط گفتنش آسونه
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، nedaba ، hadi472 ، mahan1331 ، pari pari ، smpf ، babak12 ، soli asali ، محبت ، khder ، mizan
(2014-07-28 ساعت 16:31)shhak نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 15:55)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 14:59)masoud92 نوشته:  سلام دوستان . من يه سوال دارم. اون زوج هايي كه يكي ويزا گرفته ولي يكي كليرنس خورده و شايد جا بمونه آيا اگه دو سال و نيم پيوسته اونجا بمونه ميتونه درخواست گرين كارت براي همسرش بده يا در هر صورت بايد 5 سال بگذره حتي اگه همون اول دو سال و نيم پر شده باشه؟

به محض ورود و گرفتن گرین کارت باید برای همسرشون اقدام کنند.

پسر من ۲۳ سالشون هست با وکیل صحبت کردم گفت فردای روزی که وارد شدی برای گرین کارت پسرم اقدام کنم نه بعد از گرفتن گرین کارت. به نظرم اقدام گرین کارت برای همسر وفرزند در یک گروه ویزای مهاجرتی هست

اگر اینطوری باشد که عالی است ، حتی اگر یک ماه هم اومدنشان جلو بیفتد ارزشمنده.
2014AS5000لاتاری,Abu dhabi,interview:may,AP,خودم clear&visa june,همسرم clear in august, اتمام ویزا .
همسرمF2A...PD:November2014...Approved:March2015...Case&Invoice number:June2015...DS261&120$&325$:July2015...DS260:August2015...civil ducument&sponsor:september2015...compelete:october2015...interview:June2016...clear&visa:November2016
تشکر کنندگان: nedaba ، shhak ، آلیس-1980 ، mahan1331 ، pari pari ، smpf ، soli asali
خدایا خداوندا
نذار با این ویزاهای نصفه نیمه کانون گرم خانواده ها از هم پاشیده بشه......

اعضای خانواده باید در کنار هم باشن....

خدایا به یمن و خجستگی عیدی که در راه است دل ما رو شاد کن....

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان