کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-28 ساعت 18:50)shhak نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 18:46)farshadm999 نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 18:43)shhak نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 17:00)shandiz نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 16:31)shhak نوشته:  پسر من ۲۳ سالشون هست با وکیل صحبت کردم گفت فردای روزی که وارد شدی برای گرین کارت پسرم اقدام کنم نه بعد از گرفتن گرین کارت. به نظرم اقدام گرین کارت برای همسر وفرزند در یک گروه ویزای مهاجرتی هست
دوست گرامی فکر نکنم اینطور که اون وکیل گفته باشه چطور شما میخواین اقدام کنید وقتی هیچ مدرکی شما ندارید که نشون بده شما تحت چه قانونی ام ر ی کا هستید شاید منظورشون این بوده که سریعا مدارکو پر کنید و اماده باشید و اینم بگم که در حال حاضر ویزای f2a با عقبگردی که داشته متاسفانه حدود 2 تا 3 سال زمان میبره وامیدوارم که اصلا شما به این ویزا احتیاج نداشته باشید

دوست عزیز احیانا اگر ویزا گرفتم،برای من هم شرایط بسیار دشواری هست که چندین ماهه فکرم رو در گیر کرده یک پسرم تا چند ماه دیگه مشمول وپسر دیگرم هم اینجا می مونه ،من از وکیلم پرسیدم ومطمئنم که ایشان بسیار مسئول ودقیق هستن،وخیلی قطعی به من گفتن فردای روزی که آمدی،حتی من پرینت فرم I130 رو تهیه کردم ،موردی نداره که نتونیم فرم رو تکمیل کنیم وصبر کنیم تا گرین کارتمون بیاد

دوست عزیز شما همون روزی که می‌رسید تو همون فرودگاه هم فرمتون رو پر کنید حداقل ۱ سال باید منتظر باشید!! اینطوری نیست که فرم رو پر کنید فرداش به پسرتون گیرین کارت بدن.
این که مشخصه ۶-۵ سال حداقل زمان میبره ،صحبت سر زمان اقدام برای افراد درجه ۱ خانواده هست

در ضمن این وکیل اشتباه فرموندند!

توی اون فرم اگه دانلود بکنیدش ازتون سوشال سکوریتی نامبر می‌خواد! اونجا چی‌ میخواید بنویسید؟

مینیویسد وکیلم گفته نمیخواد؟

۵-۶ سال هم نیست ، ماکزیمم ۳ سال زمان می‌خواد.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: مامان خانم ، nedaba ، محبت
(2014-07-28 ساعت 18:49)reza.aa نوشته:  این چند وقت هیچکس کلیر نشده ؟

نه والاSad
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
تشکر کنندگان: lighter ، Maryrhm ، nedaba ، soli asali ، محبت ، shhak ، reasonable ، آلیس-1980
(2014-07-28 ساعت 18:51)ebi1988 نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 18:00)wowwow2 نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 13:58)قصه گو نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 13:55)katanaser نوشته:  سلام.
این برویچه های اهوازی که ابوظبی مصاحبه شدن کیا هستند؟

حاضرBig Grin

سامولیک

منم در خدمتم Big Grin

سلام
دوست عزیز مصاحبه شما کی بوده؟
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

تشکر کنندگان: lighter ، nedaba ، soli asali ، آلیس-1980
(2014-07-28 ساعت 18:41)farshadm999 نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 18:31)komboze نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 13:11)arffx نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 13:07)reza16 نوشته:  سلام دوستان پنج شنبه اين هفته سفارت ابوظبي باز هست؟
سلام امارات متحده عربي به مدت 5 روز تعطيلات عيد فطر داره . در واقع رفت تا يكشنبه هفته بعد. اما نگران نباشيد تا چشم به هم ميذاري ميگذره. غافل از اينكه اين عمرمونه كه داره تلف ميشه . آدم وقتي در حال انتظاره لحظه اي كه تو انتظاره براش سخت ميگذره اما متوجه گذران سريع عمر نيست
سلام دوست عزیز تعطیلی امارات به ما چه ربطی داره مهم تعطیلی سفارته
که طبق مطلبی که تو سایت سفارت آمریکا تو ابوظبی درج شده سفارت 28و29و30 جولای تعطیله .یعنی پنجشنبه هم بازه.

ربط تعطیلی امارات به شما اینه که برای رفتن به امارات ویزا نیاز دارید و وقتی‌ ایمیگریشین امارات تعطیل باشه ویزایی صادر نمی‌شه.
درسته ولی فعلا سیستم صدور ویزا مشکل داره و اینجور که معلومه تا یه هفته آینده هم درست نمیشه.
کیس نامبر:***5،مصاحبه:27APRIL،ابوظبی
;ایکاش پرنده بودم و بدون هیچ گونه محدودیتی هر جا میخواستم مهاجرت میکردم.
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، shhak ، آلیس-1980 ، mizan
(2014-07-28 ساعت 19:44)shhak نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 18:53)farshadm999 نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 18:50)shhak نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 18:46)farshadm999 نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 18:43)shhak نوشته:  دوست عزیز احیانا اگر ویزا گرفتم،برای من هم شرایط بسیار دشواری هست که چندین ماهه فکرم رو در گیر کرده یک پسرم تا چند ماه دیگه مشمول وپسر دیگرم هم اینجا می مونه ،من از وکیلم پرسیدم ومطمئنم که ایشان بسیار مسئول ودقیق هستن،وخیلی قطعی به من گفتن فردای روزی که آمدی،حتی من پرینت فرم I130 رو تهیه کردم ،موردی نداره که نتونیم فرم رو تکمیل کنیم وصبر کنیم تا گرین کارتمون بیاد

دوست عزیز شما همون روزی که می‌رسید تو همون فرودگاه هم فرمتون رو پر کنید حداقل ۱ سال باید منتظر باشید!! اینطوری نیست که فرم رو پر کنید فرداش به پسرتون گیرین کارت بدن.
این که مشخصه ۶-۵ سال حداقل زمان میبره ،صحبت سر زمان اقدام برای افراد درجه ۱ خانواده هست

در ضمن این وکیل اشتباه فرموندند!

توی اون فرم اگه دانلود بکنیدش ازتون سوشال سکوریتی نامبر می‌خواد! اونجا چی‌ میخواید بنویسید؟

مینیویسد وکیلم گفته نمیخواد؟

۵-۶ سال هم نیست ، ماکزیمم ۳ سال زمان می‌خواد.

جلوی سوشیال نامبر داخل پرانتز نوشته شده if any پس اگر نداشته باشم نمینویسم وکیلم گفته لازم نیست!
ضمنا درسته که فرمها از همون اول می تونه اقدام بشه ولی قطعا باید بعد از ۵ سال سیتیزن بشم وبعد از اونه که یکی دو سال طول میکشه البته این مدت برای فرزند هست برای همسر رو نمیدونم

دوست عزیزم! بهتون پیشنهاد می‌کنم با یه وکیل مجرب تر تماس بگیرید.

پیشنهاد بود. دوست ندارید یا علی‌.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: nedaba ، محبت ، mizan
(2014-07-28 ساعت 19:58)komboze نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 18:41)farshadm999 نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 18:31)komboze نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 13:11)arffx نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 13:07)reza16 نوشته:  سلام دوستان پنج شنبه اين هفته سفارت ابوظبي باز هست؟
سلام امارات متحده عربي به مدت 5 روز تعطيلات عيد فطر داره . در واقع رفت تا يكشنبه هفته بعد. اما نگران نباشيد تا چشم به هم ميذاري ميگذره. غافل از اينكه اين عمرمونه كه داره تلف ميشه . آدم وقتي در حال انتظاره لحظه اي كه تو انتظاره براش سخت ميگذره اما متوجه گذران سريع عمر نيست
سلام دوست عزیز تعطیلی امارات به ما چه ربطی داره مهم تعطیلی سفارته
که طبق مطلبی که تو سایت سفارت آمریکا تو ابوظبی درج شده سفارت 28و29و30 جولای تعطیله .یعنی پنجشنبه هم بازه.

ربط تعطیلی امارات به شما اینه که برای رفتن به امارات ویزا نیاز دارید و وقتی‌ ایمیگریشین امارات تعطیل باشه ویزایی صادر نمی‌شه.
درسته ولی فعلا سیستم صدور ویزا مشکل داره و اینجور که معلومه تا یه هفته آینده هم درست نمیشه.
منظورم اینه که وقتی ویزایی در کار نباشه امارات رفتنی هم در کار نیست که شما بخوای ویزای امارات بگیری.در هر صورت امیدوارم این وضعیت برزخ برای همه ختم به خیر بشه.
کیس نامبر:***5،مصاحبه:27APRIL،ابوظبی
;ایکاش پرنده بودم و بدون هیچ گونه محدودیتی هر جا میخواستم مهاجرت میکردم.
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، محبت ، آلیس-1980
جلوی سوشیال نامبر داخل پرانتز نوشته شده if any پس اگر نداشته باشم نمینویسم وکیلم گفته لازم نیست!
ضمنا درسته که فرمها از همون اول می تونه اقدام بشه ولی قطعا باید بعد از ۵ سال سیتیزن بشم وبعد از اونه که یکی دو سال طول میکشه البته این مدت برای فرزند هست برای همسر رو نمیدونم
[/quote]
دوست عزیز امیدوارم اصلا این موارد برای کسی پیش نیاد و بهتر موضوعو ادامش ندیم چون نه جاش اینجاست و نه تو این شرایط به نظره من جز استرس و ناراحتی هیچ سودی نداره. هم راه گرامی اگه تشریف بیارید تو تاپیک مخصوص بقیه دوستان بهتر متونن راهنمایی کنند
ممنونم
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014 Smile دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:Wink
تشکر کنندگان: lighter ، nedaba ، soli asali ، محبت ، majid_eng ، آلیس-1980 ، pari pari ، mizan

حاضرBig Grin

سامولیک

منم در خدمتم Big Grin

تا الان 5 نفریمBig Grin
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: lighter ، ebi1988 ، nedaba ، armina-2014 ، soli asali ، محبت ، katanaser ، آلیس-1980 ، قصه گو ، m_nikparvaz
آشنای ما یه خانوم جوان و مجرد و بدون هیچ سابقه شغل دولتی و بک گراند خاصی هفته پیش تو ابوظبی سکوریتی چک خورد!. کل مصاحبه اش هم میگفت دو دقیقه بیشتر طول نکشیده. بعدم بهش گفتن پرونده شما نیاز به بررسی بیشتر داره و چرندیات همیشگی.
بنده خدا حالش خیلی گرفته اس. من مطمینم چهار ماه پیش مصاحبه میکرد یه ضرب میگرفت
(2014-07-28 ساعت 12:34)مامان خانم نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 12:13)zzarin نوشته:  این دوشنبه هم اومد اما ایروان هیچ کس رو اعلام نکرد و ما هیچ آپدیتی نخوردیم ، 60 روز دیگه بیشتر نموده ، این رسم روزگار نیست بخدا ، تا امروز من معنی انتظار کشیدن رو نفهمیده بودم ، واقعا چشم به راه بودن بد دردی هستش
سلام
این طور که از شواهد امر پیداست درصد زیادی از خانم ها امسال منتظر کلیرنس همسرانشان هستند به هر حال دوست عزیز در این مورد همدردیم
موفق باشید

یه سوال از شما دارم دوستان:
اگه خدای نکرده فرضا به من که شامل بکگراند چک شدم ویزا ندن، خوب قطعا همسر من با فرزند زیر یه سال با وجود اینکه ویزاشون دستشونه نمیتونن تنهایی برن امریکا چونکه من بعد یه هفته از دوریشون دق میکنم. حالا سوالم اینه تو این شرایط باز هم در سالهای آتی ما اجازه ورود به امریکا خواهیم داشت؟ خوب تقصیر ما چیه که ویزای نصفه نیمه گیرمون اومده؟؟؟
جامانده از لاتاري ٢٠١٤، F2A، تاريخ اولویت: سپتامبر 2014، تاریخ اپروو 9 مارس 2015، ۲۰۱۵/07/31= DS261+120$ ، تاریخ مصاحبه 5 می 2016، نتیجه: AP
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش...صلوات بفرست...
سفرنامه آنکارا
(2014-07-28 ساعت 20:19)رامین اهوازی نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 12:13)zzarin نوشته:  این دوشنبه هم اومد اما ایروان هیچ کس رو اعلام نکرد و ما هیچ آپدیتی نخوردیم ، 60 روز دیگه بیشتر نموده ، این رسم روزگار نیست بخدا ، تا امروز من معنی انتظار کشیدن رو نفهمیده بودم ، واقعا چشم به راه بودن بد دردی هستش
سلام
این طور که از شواهد امر پیداست درصد زیادی از خانم ها امسال منتظر کلیرنس همسرانشان هستند به هر حال دوست عزیز در این مورد همدردیم
موفق باشید

اگه خدای نکرده فرضا به من که شامل بکگراند چک شدم ویزا ندن، خوب قطعا همسر من با فرزند زیر یه سال با وجود اینکه ویزاشون دستشونه نمیتونن تنهایی برن آمریکا چونکه من بعد یه هفته از دوریشون دق میکنم. حالا سوالم اینه تو این شرایط باز هم در سالهای آتی ما اجازه ورود به آمریکا خواهیم داشت؟ خوب تقصیر ما چیه که ویزای نصفه نیمه گیرمون اومده؟؟؟

اگه همسرتون نفر اول کیس هم باشه میتونه بره امریکا و هیچ مشکلی نیست. ولی اگه نفر اول کیس ویزا نگیره بقیه وابستگانش حتی اگه ویزا هم بگیرن نمیتونن برن. اگر هم نفر اول بتونه ویزا بگیره و بره باید برای خانواده اش از اونور اقدام کنه که تا جاییکه من میدونم پروسه خیلی سخت و زمانبر و پر دردسریه. تو این جور موارد بهترین کار بنظرم مشاوره گرفتن از یه وکیل خبره مهاجرتیه
تشکر کنندگان: ebi1988 ، soli asali ، babak12 ، HERMES7 ، alitab ، آلیس-1980
(2014-07-28 ساعت 20:25)parsab نوشته:  
سلام
موفق باشید

اگه خدای نکرده فرضا به من که شامل بکگراند چک شدم ویزا ندن، خوب قطعا همسر من با فرزند زیر یه سال با وجود اینکه ویزاشون دستشونه نمیتونن تنهایی برن آمریکا چونکه من بعد یه هفته از دوریشون دق میکنم. حالا سوالم اینه تو این شرایط باز هم در سالهای آتی ما اجازه ورود به آمریکا خواهیم داشت؟ خوب تقصیر ما چیه که ویزای نصفه نیمه گیرمون اومده؟؟؟

اگه همسرتون نفر اول کیس هم باشه میتونه بره آمریکا و هیچ مشکلی نیست. ولی اگه نفر اول کیس ویزا نگیره بقیه وابستگانش حتی اگه ویزا هم بگیرن نمیتونن برن. اگر هم نفر اول بتونه ویزا بگیره و بره باید برای خانواده اش از اونور اقدام کنه که تا جاییکه من میدونم پروسه خیلی سخت و زمانبر و پر دردسریه

متوجه سوال من نشدید:
من عرض کردم جدا از هم نمیتونیم زندگی کنیم. شما خودتون حاضرید زن و بچه زیر یه سالتون رو بفرستید امریکا و منتظر بشینید تا براتون ویزای خانوادگی اقدام کنن و حالا بماند که چقدر طول میکشه... میگم اگر همسر و فرزندم که ویزاشون دستشونه و برنده کیس هستند تو این شرایط نرند، تکلیف چیه؟ بازم میشه در آینده به اون سرزمین سفر کرد؟
جامانده از لاتاري ٢٠١٤، F2A، تاريخ اولویت: سپتامبر 2014، تاریخ اپروو 9 مارس 2015، ۲۰۱۵/07/31= DS261+120$ ، تاریخ مصاحبه 5 می 2016، نتیجه: AP
واستا دنیا من میخوام پیاده شم! همینجا...؟ بله لطفا! چند میشه؟ کجا سوار شدی؟ دهه شصت بود... برو داداش...صلوات بفرست...
سفرنامه آنکارا
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، آلیس-1980 ، mizan
(2014-07-28 ساعت 19:32)katanaser نوشته:  

حاضرBig Grin

سامولیک

منم در خدمتم Big Grin

سلام
دوست عزیز مصاحبه شما کی بوده؟

من اول جون رفتم مصاحبه،کارمند شرکت نفت هستم،سربازی نرفتم،فقط یک بار آپدیت شدم اونم 8 جولای بود.
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، محبت ، alitab ، katanaser ، آلیس-1980 ، lighter ، قصه گو ، mizan
(2014-07-28 ساعت 20:33)رامین اهوازی نوشته:  
سلام
موفق باشید

اگه همسرتون نفر اول کیس هم باشه میتونه بره آمریکا و هیچ مشکلی نیست. ولی اگه نفر اول کیس ویزا نگیره بقیه وابستگانش حتی اگه ویزا هم بگیرن نمیتونن برن. اگر هم نفر اول بتونه ویزا بگیره و بره باید برای خانواده اش از اونور اقدام کنه که تا جاییکه من میدونم پروسه خیلی سخت و زمانبر و پر دردسریه

متوجه سوال من نشدید:
من عرض کردم جدا از هم نمیتونیم زندگی کنیم. شما خودتون حاضرید زن و بچه زیر یه سالتون رو بفرستید آمریکا و منتظر بشینید تا براتون ویزای خانوادگی اقدام کنن و حالا بماند که چقدر طول میکشه... میگم اگر همسر و فرزندم که ویزاشون دستشونه و برنده کیس هستند تو این شرایط نرند، تکلیف چیه؟ بازم میشه در آینده به اون سرزمین سفر کرد؟
با درود، ویزای شما از زمان صدور ماکزیمم 6 ماه فرصت استفاده شدن داره!!
و در مورد موضوع دوم( جدا بودن از همسر و بچه) یه جمله معروف هست که
می گه: برای بدست آوردن چیز هایی که تا به حال نداشته ای باید کاری بکنی که تا بحال نکرده ای!!!.
موفق باشید.
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، محبت ، parsab ، taleghani ، reasonable ، موج ، lighter ، pari pari ، m_nikparvaz
(2014-07-28 ساعت 20:33)رامین اهوازی نوشته:  
سلام
موفق باشید

متوجه سوال من نشدید:
من عرض کردم جدا از هم نمیتونیم زندگی کنیم. شما خودتون حاضرید زن و بچه زیر یه سالتون رو بفرستید آمریکا و منتظر بشینید تا براتون ویزای خانوادگی اقدام کنن و حالا بماند که چقدر طول میکشه... میگم اگر همسر و فرزندم که ویزاشون دستشونه و برنده کیس هستند تو این شرایط نرند، تکلیف چیه؟ بازم میشه در آینده به اون سرزمین سفر کرد؟

تا اونجایی که من میدونم ویزای کیس های مهاجرتی از نوع لاتاری تا شش ماه بعد از آخرین مدیکال معتبره و اگر شخص تا قبل از اون تاریخ وارد امریکا نشه خب طبیعیه که دیگه نمیتونه وارد امریکا بشه چون ویزا منقضی میشه!. اینکه سالهای بعد بتونن اقدام کنن از طرق دیگه رو یا نه با عرض شرمندگی نمیدونم
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980 ، pari pari ، m_nikparvaz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان