کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان اینقدر آیه یاس نخونید لطفا.شد شد نشد نشد....ویزا به قیمت از بین بردن خودتون ارزش داره؟مگه نه اینکه ویزارو میخواین واسه خودتون..امیدوار و مثبت باشید...عید همگی مبارک
(2014-07-28 ساعت 14:28)Aroma نوشته:  [quote='سعید پ' pid='527511' dateline='1406540624']
سلام بر دوستان عزیز...

هنوز یک ساعت نبود که از سفارت اومده بوذم بیرون که ایمیلی برام از طرف سفارت ایروان اومد که کلی سوال توش هست. و بخش اعظمش مربوط به سوابق علمیم میشه. راجع به مقالات و جاهایی که کار کردم و ...از همه چی پرسیده. اینکه آیا میخوام در آمریکا ادامه بدم یا نه. اگه آره در چه زمینه ای و کجا.
دوست خوبم اصلاً فاز منفي نده شايد شما كلير شدي و من نه ؟ چون اينهمه سؤال كرده به فال نيك بگير كي بدش مي آيد يك همچين تحصيل كرده اي را از دست بدهد . من به ميس شما اميدوارم تا كيس خودمان . موفق باشيد

اتفاقن اینکه ازتون رزومه خواستن خوبه و تا جایی که من می دونم به کلیر شدنتون کمک می کنه دوست عزیز. توکل به خدا Smile ایشالا می گیری و حالش رو می بری Smile
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: nedaba ، maryam_ros ، آلیس-1980 ، pari pari ، smpf ، hadi472 ، hamid_fs3 ، سعید پ ، soli asali ، محبت ، azadeh2014
(2014-07-28 ساعت 16:02)rainolf نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 15:56)reza16 نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 15:51)rainolf نوشته:  دوستان از بچه های ابوظبی کسی هست که هفته پیش مصاحبه شده باشه و سایت سفارت هنوز کیسشون رو نشناسه؟؟؟
ما 2 نفریم و من برنده اصلی بدون کار دولتی و معاف هستم خیلی امیدوار بودیم به یکضرب ولی روز مصاحبه آفیسر گفت الان ویزایی نداریم که به شما بدیم یعنی از مراحل اداری و این حرفها چیزی نگفت.... توی سایت سیس 3 روز بعد از مصاحبه جمعه که سفارت تعطیل بود آپدیت شدیم و جالبه که من AP هستم و خانمم READY ولی سایت سفارت کیسمون رو نمیشناسه..... دوستان و اساتید با تجربه چی فکر میکنن در مورد کیس ما؟؟؟؟
يكي از دوستان ما هم كه همونروز مصاحبه داشت توي سايت ابوظبي نميشناستشون
آقا رضا من الان کیس شما رو توی سیس چک کردم هر 4 نفرتون AP هستید.... اتفاقا کیس نامبر ما و شما فقط 4 تا فاصله داره..... نکنه شما همون خانواده 4 نفره با 2 تا آقا پسر شیطون هستید....

درسایت سیس خانم وبچه ها ready هستندبندهap
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
تشکر کنندگان: nedaba ، آلیس-1980 ، smpf ، soli asali
(2014-07-28 ساعت 13:58)قصه گو نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 13:55)katanaser نوشته:  سلام.
این برویچه های اهوازی که ابوظبی مصاحبه شدن کیا هستند؟

حاضرBig Grin

سامولیک
کیس نامبر:**11 مصاحبه:3 مارچ انکارا اخرین اپدیت:31جولای تعداد کیس: خود قشنگم فقط مبدا:لب کارون مقصد:پنسیلوانیا
دوستان عزیز برای کمک به همدیگه در زمینه انگلیسی صحبت کردن بهتر لطفا در صورت تمایل شماره تون رو به نسیم بانو پیغام بدید تا در گروه وایبر عضو بشید.
ایشالله که بتونیم دوست و همیارهای خوبی واسه هم باشیم.
تشکر کنندگان: nedaba ، smpf ، آلیس-1980 ، ebi1988 ، lighter ، salar5452 ، katanaser ، soli asali ، محبت ، قصه گو
(2014-07-28 ساعت 17:15)shazad نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 16:42)reasonable نوشته:  خدایا خداوندا
نذار با این ویزاهای نصفه نیمه کانون گرم خانواده ها از هم پاشیده بشه......

اعضای خانواده باید در کنار هم باشن....

خدایا به یمن و خجستگی عیدی که در راه است دل ما رو شاد کن....

از درد دل من گفتی!

آي گفتييييييييي
تشکر کنندگان: nedaba ، smpf ، آلیس-1980 ، soli asali ، محبت ، reasonable
(2014-07-28 ساعت 14:13)سعید پ نوشته:  سلام بر دوستان عزیز...

من الان از مصاحبه میام...ایروان.
دو نفر رو دیدم که اومده بودن ویزاها شون رو بگیرن. اما تو همون اول ساختمون توی Security Check بهشون گفتن که ویزاتون آماده نیست. چون سیستم کرش کرده. البته اول توی سیستم چک کردن و بعد بهشون گفتن. یکیشون پرسید کی سیستم درست میشه؟ بهش جواب دادن که "هیچی معلوم نیست. ممکنه همین امروز، ممکنه فردا، ممکنه هفته بعد، ممکنه هر وقت دیگه ای...هیچی نمیشه گفت." منتها نتوستم بفهمم اونها برای چه ویزایی اومده بودن.
من دانشجوی دکتری الکترونیک هستم. آفیسرم یه آقای میان سالی بود با ریش نسبتا بلند. خیلی هم خشک بود اما اواخرش بهتر شد.
اول پرسید که فوق لیسانس داری؟ منم گفتم بله و دانشجوی دکتری هستم...رشتم رو پرسید. گفت خدمت نرفتی؟ منم گفتم نه...پرسید چرا؟ گفتم چون دانشجو هستم و گفتم مدارکی دارم که نشون میده دانشجو هستم. گفت بده. اشتغال به تحصیلم رو ترجمه کرده بودم و بهش دادم. خواستم کارت دانشجویی بین المللی هم بدم که گفت نیازی نیست. کافیه. مدارک رو فقط دید و برگردوند.
راجع به آدرسی که تو آمریکا داده بودم پرسید که کیه. منم گفتم یه فامیل دوره. ( چی شده؟) گفت پیش همین میری؟ منم گفتم اوایلش که آره ولی بعدش جا به جا میشم.
پرسید که انگلیسی میتونی صحبت بکنی؟ منم گفتم بله. از این به بعد دیگه انگلیسی حرف زد. گفت راجع به زمینه تحقیقاتیت به انگلیسی بگو. من هم گفتم. برداشت من این بود که با فارسی راحت نبود و نمیخواست ببینه که من انگلیسی میتونم صحبت کنم یا نه.
برگه آبی رو داد بهم. و گفت که ""متاسفانه" باید کیستون بررسی اداری بشه که چند هفته تا چند ماه طول میکشه.

حالا تا اینجاش هیچی. ادامه داد و گفت که اگر بخوایم واقع بین باشیم محتمل نیست که ویزا بگیری و دقیقا گفت که "unlikely" هست. که اینجا دیگه من پرسیدم چرا؟ گفت چون سهمیه سالیانه داره تموم میشه و تعداد "بسیار کمی" باقی مونده. و گفت احتمالا تا زمانی که نتیجه پروسه اداری شما بیاد ویزاها تموم شده. با دیدن چهره مایوس من گفت که غیر ممکن نیست اما احتمالش کمه.
هنوز یک ساعت نبود که از سفارت اومده بوذم بیرون که ایمیلی برام از طرف سفارت ایروان اومد که کلی سوال توش هست. و بخش اعظمش مربوط به سوابق علمیم میشه. راجع به مقالات و جاهایی که کار کردم و ...از همه چی پرسیده. اینکه آیا میخوام در آمریکا ادامه بدم یا نه. اگه آره در چه زمینه ای و کجا. و پرسیده بود از چه پورتی میخوای وارد آمریکا بشی و آیا از طرف شرکتی یا سازمانی دعوت نامه کاری داری یا نه. لیست سفرهای خارجی، کنفرانس هایی که شرکت کردم و ... رو هم پرسیده. که دیگه اگه کمی هم شک داشتم که مشکل زمینه تحقیقاتیم بوده دیگه شک ندارم.
توی سایت CEAC هم که از وضعیت Ready به Administrative Processing آپدیت شدم. دوستان با این کلیرنس سنگینی که من خوردم و با توجه به صحبت های صریح آفیسر فکر میکنم داستان من با لاتاری به پایان رسید. امیدوارم شما ها راحت تر کلیر بشید و تا قبل از پایان سپتامبر ویزاهاتونو بگیرین.
دوست عزیز این راحتترین حالت کلیرنسی هست که شما دریافت کردی و هرموقع پاسخ سوالاتشون رو بفرستید معمولا زیر یک ماه کلیر می شید. همین امسال دوست من با شرایط شما تو یک ماه کلیر شد و الان آمریکاس. فقط دقیق و صحیح پاسخ بفرستید. موفق باشید.
Case Number: 2014AS6xxx/Kuala lumpur/2persons: 1 Visa,1 AP/Interview: May
(2014-07-28 ساعت 18:01)majid_eng نوشته:  

دو نفر رو دیدم که اومده بودن ویزاها شون رو بگیرن. اما تو همون اول ساختمون توی Security Check بهشون گفتن که ویزاتون آماده نیست پایان سپتامبر ویزاهاتونو بگیرین.
دوست عزیز این راحتترین حالت کلیرنسی هست که شما دریافت کردی و هرموقع پاسخ سوالاتشون رو بفرستید معمولا زیر یک ماه کلیر می شید. همین امسال دوست من با شرایط شما تو یک ماه کلیر شد و الان آمریکاس. فقط دقیق و صحیح پاسخ بفرستید. موفق باشید.
سلام
از همسر من هم تقاضای cvو فرم نه سوالی کردند اما الان 43 روز که منتظریم خدا کند گفته شما شامل حال ما هم شود هر چند دوستان دیگر هم معتقدند فرم نه سوالی به روند کلیرنس کمک می کند
موفق باشید
سلام
از همسر من هم تقاضای cvو فرم نه سوالی کردند اما الان 43 روز که منتظریم خدا کند گفته شما شامل حال ما هم شود هر چند دوستان دیگر هم معتقدند فرم نه سوالی به روند کلیرنس کمک می کند
موفق باشید
[/quote]

حتما هست Smile من از خدام بود از منم رزومه می خاستن Smile
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
(2014-07-28 ساعت 14:03)azri نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 12:25)Rasoul_j نوشته:  من روز 14 جولاي در ايروان مصاحبه داشتم. فرداش آپديت شدم. ولي تا امروز هيچ خبر ديگه اي از آپديت نيست. معنيش چي ميتونه باشه آيا؟!!!

سلام. براي ديدن آپديت ها تو سايت سيس مي ريد؟ آخه كيس نامبر برادرم رو invalid مي گه؟البته مصاحبه اش هفته پيش بوده.

سلام. بله دوست عزيز. منم مثل بچه هاي ديگه از سيس چك ميكنم. در مورد مشكل برادرتون ترجيح ميدم دوستان با تجربه تر توضيح بدن چون من سر رشته اي در اين مورد ندارم.
شاد باشيد
CN: 2014-80xx/ ANKARA>>>>>YEREVAN
تاريخ مصاحبه: 14 جولاي 2014
تعداد افراد كيس: 1 نفر
پرونده نياز به طي مراحل اداري دارد! Wink
آپديت: 15 جولاي
تشکر کنندگان: ebi1988 ، salar5452 ، nedaba ، soli asali ، محبت ، آلیس-1980 ، pari pari ، mizan
(2014-07-28 ساعت 18:12)مامان خانم نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 18:01)majid_eng نوشته:  

دو نفر رو دیدم که اومده بودن ویزاها شون رو بگیرن. اما تو همون اول ساختمون توی Security Check بهشون گفتن که ویزاتون آماده نیست پایان سپتامبر ویزاهاتونو بگیرین.
سلام
موفق باشید
همسر من ویزا یکضرب گرفت و من هم فرم 9 سوالی گرفتم چون دانشجوی دکتری مکانیکم ولی چون سربازی رفتم کلیرنسم طول کشیده. امید وارم همسرتون هرچه زود تر کلیر شن.
Case Number: 2014AS6xxx/Kuala lumpur/2persons: 1 Visa,1 AP/Interview: May
(2014-07-28 ساعت 13:11)arffx نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 13:07)reza16 نوشته:  سلام دوستان پنج شنبه اين هفته سفارت ابوظبي باز هست؟
سلام امارات متحده عربي به مدت 5 روز تعطيلات عيد فطر داره . در واقع رفت تا يكشنبه هفته بعد. اما نگران نباشيد تا چشم به هم ميذاري ميگذره. غافل از اينكه اين عمرمونه كه داره تلف ميشه . آدم وقتي در حال انتظاره لحظه اي كه تو انتظاره براش سخت ميگذره اما متوجه گذران سريع عمر نيست
سلام دوست عزیز تعطیلی امارات به ما چه ربطی داره مهم تعطیلی سفارته
که طبق مطلبی که تو سایت سفارت آمریکا تو ابوظبی درج شده سفارت 28و29و30 جولای تعطیله .یعنی پنجشنبه هم بازه.
کیس نامبر:***5،مصاحبه:27APRIL،ابوظبی
;ایکاش پرنده بودم و بدون هیچ گونه محدودیتی هر جا میخواستم مهاجرت میکردم.
تشکر کنندگان: hamid.eng ، nedaba ، soli asali ، آلیس-1980 ، pari pari ، mizan ، m_nikparvaz
(2014-07-28 ساعت 18:31)komboze نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 13:11)arffx نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 13:07)reza16 نوشته:  سلام دوستان پنج شنبه اين هفته سفارت ابوظبي باز هست؟
سلام امارات متحده عربي به مدت 5 روز تعطيلات عيد فطر داره . در واقع رفت تا يكشنبه هفته بعد. اما نگران نباشيد تا چشم به هم ميذاري ميگذره. غافل از اينكه اين عمرمونه كه داره تلف ميشه . آدم وقتي در حال انتظاره لحظه اي كه تو انتظاره براش سخت ميگذره اما متوجه گذران سريع عمر نيست
سلام دوست عزیز تعطیلی امارات به ما چه ربطی داره مهم تعطیلی سفارته
که طبق مطلبی که تو سایت سفارت آمریکا تو ابوظبی درج شده سفارت 28و29و30 جولای تعطیله .یعنی پنجشنبه هم بازه.

ربط تعطیلی امارات به شما اینه که برای رفتن به امارات ویزا نیاز دارید و وقتی‌ ایمیگریشین امارات تعطیل باشه ویزایی صادر نمی‌شه.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: exxedus ، hamid.eng ، nedaba ، soli asali ، محبت ، آلیس-1980 ، pari pari ، قصه گو ، mizan ، m_nikparvaz
(2014-07-28 ساعت 18:43)shhak نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 17:00)shandiz نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 16:31)shhak نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 15:55)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 14:59)masoud92 نوشته:  سلام دوستان . من يه سوال دارم. اون زوج هايي كه يكي ويزا گرفته ولي يكي كليرنس خورده و شايد جا بمونه آيا اگه دو سال و نيم پيوسته اونجا بمونه ميتونه درخواست گرين كارت براي همسرش بده يا در هر صورت بايد 5 سال بگذره حتي اگه همون اول دو سال و نيم پر شده باشه؟

به محض ورود و گرفتن گرین کارت باید برای همسرشون اقدام کنند.

پسر من ۲۳ سالشون هست با وکیل صحبت کردم گفت فردای روزی که وارد شدی برای گرین کارت پسرم اقدام کنم نه بعد از گرفتن گرین کارت. به نظرم اقدام گرین کارت برای همسر وفرزند در یک گروه ویزای مهاجرتی هست
دوست گرامی فکر نکنم اینطور که اون وکیل گفته باشه چطور شما میخواین اقدام کنید وقتی هیچ مدرکی شما ندارید که نشون بده شما تحت چه قانونی ام ر ی کا هستید شاید منظورشون این بوده که سریعا مدارکو پر کنید و اماده باشید و اینم بگم که در حال حاضر ویزای f2a با عقبگردی که داشته متاسفانه حدود 2 تا 3 سال زمان میبره وامیدوارم که اصلا شما به این ویزا احتیاج نداشته باشید

دوست عزیز احیانا اگر ویزا گرفتم،برای من هم شرایط بسیار دشواری هست که چندین ماهه فکرم رو در گیر کرده یک پسرم تا چند ماه دیگه مشمول وپسر دیگرم هم اینجا می مونه ،من از وکیلم پرسیدم ومطمئنم که ایشان بسیار مسئول ودقیق هستن،وخیلی قطعی به من گفتن فردای روزی که آمدی،حتی من پرینت فرم I130 رو تهیه کردم ،موردی نداره که نتونیم فرم رو تکمیل کنیم وصبر کنیم تا گرین کارتمون بیاد

دوست عزیز شما همون روزی که می‌رسید تو همون فرودگاه هم فرمتون رو پر کنید حداقل ۱ سال باید منتظر باشید!! اینطوری نیست که فرم رو پر کنید فرداش به پسرتون گیرین کارت بدن.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: مامان خانم ، lighter ، nedaba ، آلیس-1980 ، pari pari ، قصه گو ، mizan
این چند وقت هیچکس کلیر نشده ؟
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، آلیس-1980 ، قصه گو ، mizan
(2014-07-28 ساعت 18:00)wowwow2 نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 13:58)قصه گو نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 13:55)katanaser نوشته:  سلام.
این برویچه های اهوازی که ابوظبی مصاحبه شدن کیا هستند؟

حاضرBig Grin

سامولیک

منم در خدمتم Big Grin
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: lighter ، katanaser ، p.arsa ، nedaba ، soli asali ، آلیس-1980 ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان