کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام الکس عزیز عاره با خودتم همون شما که داری ما رو چک امنیتی میکنی خوب داری میبینی همه چقدر اذیت شدن خوب برادر من بفهم دیگه الان که داری اینا رو میخونی ما با بچه محلامون داریم از خوبی های عمو سام میگیم خیلی اثن در مسیر ولایت و عشق قدم برمیدارن ایشون خلاصه من حتی تسبیحات حضرت مریم رو هم حفظ کردم.امریکا بسیار خوب است.خوب با مرام ما رو دریاب دیگه چرا میخای زیر اب بزنی هر کی زیر اب بزنه خدا زیر ابش رو میزنه ها.در هر صورت هوای ما رو داشته باش و سلام مخصوص من و بچه های اینجا رو به انجلینا کماندو رییس بخش کلیرینس برسون.خدا وکیلی حداقل به حرفا عشقولانمون گوش نده من یه خورده خجالتیم اخه.در پایان جا داره از همه دوستانی که به من در این مسیر یاری رسوندن تشکر کنم و از برادر الکس خواهش میکنم جون مادرت کلیر کن ما رو بریم.
کیس نامبر:**11 مصاحبه:3 مارچ انکارا اخرین اپدیت:31جولای تعداد کیس: خود قشنگم فقط مبدا:لب کارون مقصد:پنسیلوانیا
دوستان عزیز برای کمک به همدیگه در زمینه انگلیسی صحبت کردن بهتر لطفا در صورت تمایل شماره تون رو به نسیم بانو پیغام بدید تا در گروه وایبر عضو بشید.
ایشالله که بتونیم دوست و همیارهای خوبی واسه هم باشیم.
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، hamid.eng ، Sara_lphmkf ، lighter ، medexk ، قصه گو ، mizan
[font=Courier]
عید بر همگی شما عزیزان مبارک
[/font]
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
The Department of State Bureau of Consular Affairs continues to make progress restoring our nonimmigrant visa system to full functionality. Over the weekend, the Department of State implemented system changes aimed at optimizing performance and addressing the challenges we have faced. We are now testing our system capacity to ensure stability. Processing of immigrant visas cases, including adoptions, remains a high priority. Some Embassies and Consulates may temporarily limit or reschedule nonimmigrant visa interview appointments until more system resources become available to process these new applications. We sincerely regret the inconvenience to travelers, and are committed to resolving the problem as soon as possible. Additional updates will be posted to travel.state.gov as more information becomes available
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
فناوری های دفتر باراک اوباما :

باراک اوباما را علاقه‌مندترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا به حوزه فناوری می‌دانند. او در طول دو دوره ریاست جمهوری خود اقدامات گسترده‌ای در صنعت فناوری انجام داده است. خبرگزاری ZDNet در تازه‌ترین اقدام خود لیست فناوری‌هایی که رئیس جمهور آمریکا در دفتر کار خود از آن‌ها استفاده می‌کند را به قرار زیر منتشر کرده است:

رایانه لوحی فوق امنیتی iPad ۳ اپل با نمایشگر Retina که هر روز برای خواندن اخبار و ارتباطات داخلی استفاده می‌شود
پوشش ضدگلوله iPad Smart Cover که ایمن‌ترین در نوع خود در جهان محسوب می‌شود
لپ‌تاپ MacBook Pro اپل با نمایشگر ۱۵ اینچی که برای توئیت کردن و پاسخ به سوالات دولتمردان استفاده می‌شود
هواپیمای اختصاصی با ۸۵ خط تلفن، دو موج اختصاصی رادیو، سیستم‌های ماهواره‌ای، خط اینترنت امنیتی، ده‌ها دستگاه تلویزیون و ...
نوت‌بوک Latitude E۶۴۲۰ دل که در مسافرت‌های هوایی رئیس‌جمهور مورد استفاده قرار می‌گیرد
گوشی هوشمند BlackBerry Curve ۸۳۰۰ که در مسافرت‌ها و برقراری ارتباط با روسای جمهور دیگر کشورها استفاده می‌شود
گوشی هوشمند BlackBerry Curve ۸۹۰۰ که بیشتر برای انجام کارهای شخصی از آن استفاده می‌شود
سینمای خانوادگی سه‌بعدی مجهز به فناوری IMAX واقع در کاخ سفید که ظرفیت ۴۰ نفر را دارا می‌باشد
اتومبیل ضدگلوله و قدرتمند ساخت شرکت جنرال موتورز که شامل انواع سیستم‌های ارتباطی و ماهواره‌ای می‌شود
این اتومبیل تمام فناوری‌هایی موجود در دفتر کار شخص رئیس جمهور را در خود جا داده است
گوشی تلفن Unified IP Phone ۷۹۶۵G سیسکو مجهز به سیستم VoIP که مهم‌ترین دستگاه اوباما در طول روز محسوب می‌شود
تلفن امنیتی Telecore IST-۲ به عنوان ایمن‌ترین گوشی تلفن جهان متصل به خطوط اختصاصی روسای جمهور جهان
خودروی برقی Chevrolet Volt مجهز به خط تلفن اختصاصی، گیرنده ماهواره‌ای و ... که رئیس‌جمهور با آن رانندگی می‌کند
نوت‌بوک Elitebook ۶۹۳۰p اچ‌پی که برای فعالیت‌های سازمانی و دولتی مورد استفاده قرار می‌گیرد
تلویزیون ۳۲ اینچی LED TV ال‌جی که به دیوار کار دفتر اختصاصی رئیس جمهور نصب شده است
نمایشگر رومیزیAMX NXT-CA۷ با اندازه ۷ اینچ با قابلیت برنامه‌ریزی همه کارهای روزانه
تلفن کنفرانسی Polycom SoundStation ۲ مجهز به میکروفون‌های پیشرفته با قابلیت دریافت صدا از فاصله ۱۰ فوتی

غلبه هوش رایانه بر هوش انسانی تا سال 2029 :

رئیس بخش مهندسی شرکت گوگل پیش‌بینی کرده است روبات‌ها طی 15 سال آینده از باهوش‌ترین انسان‌ها، هوشمندتر خواهند شد.
غلبه هوش رایانه بر هوش انسانی تا سال 2029. "ری کورزویل" کارشناس هوش مصنوعی (AI) شرکت گوگل بر این باور است رایانه‌ها به‌زودی قادر خواهند بود از تجربیات خود چیزي بیاموزند، لطیفه تعریف کرده و حتی لودگی کنند.
گوگل ۵۷ میلیارد پوند از دارایی خود را بی‌سر و صدا برای خرید شرکت‌های مهم روباتیک سراسر جهان هزینه کرده است. از جمله، آنها می‌توان به شرکت انگلیسی «دیپ مایند» که متخصص در یادگیری ماشینی است و شرکت بوستون داینمیک که روبات‌های پیشرفته نظامی می‌سازد، اشاره کرد.
رقبای گوگل مدت‌ها است این شرکت را به اتهام سوءاستفاده از اطلاعات شخصی کاربران و فروش آنها به شرکت‌های تبلیغاتی مورد انتقاد قرار داده‌اند. کورزویل ۶۶ ساله در سال ۲۰۱۲ به استخدام گوگل در آمد تا بخش هوش مصنوعی گوگل را با هدف درک موتور جست‌وجو از آنچه در اینترنت به دنبال آن هستیم، متحول کند. این کارآفرین که پیش از این افزایش ضریب نفوذ اینترنت و شکست انسان از رایانه در مسابقات جهانی شطرنج را به درستی پیش‌بینی کرده بود می‌گوید: این ماشین‌ها تا سال ۲۰۲۹ از سازندگان خود هوشمندتر خواهند شد. وی اظهار کرد: پیش‌بینی من در نهایت این است که جست‌وجوی اینترنتی بر اساس شناخت معنی زبان خواهد بود.
وی افزود: وقتی مقاله‌ای می‌نویسید یک مجموعه جالب از کلمات تولید نمی‌کنید، بلکه چیزی برای گفتن دارید و گوگل نیز قصد دارد به‌طور هوشمندانه‌ای اطلاعات جهان را ساماندهی و پردازش کند.
وی ادامه داد: می‌خواهیم رایانه‌ها همه‌چیز را روی وب و همه صفحات را از همه کتاب‌ها بخوانند، سپس قادر خواهند بود مکالمه هوشمندی با کاربر خود داشته باشند و بتوانند به سوالات کاربر پاسخ دهند.
گوگل شرکت «نست لب» را که سازنده ترموستات هوشمند است به قیمت ۹/۱ میلیارد پوند خریداری کرده است. هشدار نست لب می‌تواند با مالک خود گفت‌وگو کند و به او بگوید در کجای خانه دود وجود دارد و چه چیزی موجب دود در خانه شده است. کورزویل به خاطر نظریه یکتایی و انفرادی خود مشهور شده است. نظریه‌ای که می‌گوید رایانه و انسان به‌طور موثری به یک چیز واحد تبدیل می‌شوند. در سال ۱۹۹۰ وی شکست انسان از رایانه را در یک رقابت جهانی شطرنج در سال ۱۹۹۸ پیش‌بینی کرد، رویدادی که در واقعیت دو سال زودتر روی داد و رایانه Deep Blue شرکت IBM توانست گری کاسپاروف قهرمان شطرنج جهان را در سال ۱۹۹۶ شکست دهد.

تشکر کنندگان: nedaba ، کیانوش2 ، exxedus ، lighter ، ماتیتی ، sonyz2 ، آلیس-1980 ، hadi472 ، mizan ، m_nikparvaz
آخرین خبر مندرج در فیس بوک وزارت امور خارجه امریکا :
U.S. Department of State: Consular Affairs
The Department of State Bureau of
Consular Affairs continues to make
progress restoring our nonimmigrant visa
system to full functionality. Over the
weekend, the Department of State
implemented system changes aimed at
optimizing performance and addressing the
challenges we have faced. We are now
testing our system capacity to ensure
stability. Processing of immigrant visas
cases, including adoptions, remains a high
priority. Some Embassies and Consulates
may temporarily limit or reschedule
nonimmigrant visa interview appointments
until more system resources become
available to process these new applications.
We sincerely regret the inconvenience to
travelers, and are committed to resolving
the problem as soon as possible. Additional
updates will be posted to travel.state.gov
as more information becomes available.
بر طبق این خبر فرایند صدور ویزای کیسهای مهاجرتی همچنان در مهمترین اولویت قرار داره...
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
(2014-07-29 ساعت 00:13)katanaser نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 20:38)ebi1988 نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 19:32)katanaser نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 18:51)ebi1988 نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 18:00)wowwow2 نوشته:  سامولیک

منم در خدمتم Big Grin

سلام
دوست عزیز مصاحبه شما کی بوده؟

من اول جون رفتم مصاحبه،کارمند شرکت نفت هستم،سربازی نرفتم،فقط یک بار آپدیت شدم اونم 8 جولای بود.

کاکا ما هم که اول جون بودیم. ولی کیس 1 نفره فقط یکی دیدم که 1 خانم بود. ما نفر دوم بودیم شما احتمالا دیرتر اومدین داخل سفارت. ایشالا زودتر کلیر بشی. ولی شرکت نفت حیف ها ولش کنی بری

نه منظورم هفته اول جون بود من 5 جون روز پنجشنبه مصاحبه شدم هیچ چیز خواصی هم نپرسیدن، کی رو داری؟ چقدر پول داری؟سربازی رفتی؟کجا کار میکنی؟دقیقا فقط همینا رو پرسیدن !
.شرکت رفت واسه چیم Big Grin
کیس نامبر : 2014S7XXX/ مصاحبه:5جون ابوظبی ،آپدیت:8جولای،6 آگوست،۱۰ آگوست با ایمیل،28 آگوست،4 سپتامبر/شغل:دولتی/سربازی:خیر...از این به بعد به جای AP بگید س.م یعنی سماق مکیدن Big Grin
فایل خاطرات مهاجرت آرش RS232
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، کیانوش2 ، soli asali ، lighter ، آلیس-1980 ، mizan
سلام وعیدتون مبارک .من زیاد تاپیک نمیام چون خیلی ناراحت میشم که اعضا اینقدر نا امیدن .واقعا درک میکنم بین زمین واسمان بودن چه حالیه اگرچه خودم ویزارو گرفتم اما این چند مدت فقط چشمم به سایت ایروان بوده که شوهرم کلیر بشه الان۱۲۰روزه شدیم دریغ از یه اپدیت .باتوجه به علاقه زیادی که به همسرم دارم تنها رفتن هم برام خیلی سخته اما بازم بااین شرایط روحیمو از دست نمیدم وبه خودم میگم بحای نا امید شدن ومنفی بافی تو که وقتت از دست میره پس بهتره امیدوار باشی و مثبت فکر کنی .بچه ها واقعا هیچکس نمیدونه چی پیش میاد ما محبوریم صبور باشیم پس خودتونو ازیت نکنید .از تمام بچه هایی که اینجا به دیگران انرژی مثبت میدن تشکر میکنم .من زیاد به تاپیک وارد نیستم که از تک تک اعضا تبریک وتشکر کنم ورتبه بدم.همه اعضا بیست بیست بیستن .برای همه شما ارزوی کلیر شدن اونم به زودی زود رو دارم .
خدایا چه بگویم .....
سلام بر همگی و عید همه مبارک. شاید آخرین عید فطری هست که در کنار خانواده ایم و شاید هم 40 ، 50 تای دیگه هم باقی مونده! از دوستان عزیز کسی هست که همین اواخر مصاحبش ابوذبی باشه و آفیسر در مورد سهمیه سالیانه صحبت کرده باشه؟Rolleyes
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: nedaba ، ebi1988 ، soli asali ، lighter ، mahan1331 ، hamid_fs3 ، salar5452 ، pari pari ، آلیس-1980 ، mizan ، m_nikparvaz
(2014-07-29 ساعت 08:27)A10A نوشته:  فناوری های دفتر باراک اوباما :

باراک اوباما را علاقه‌مندترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا به حوزه فناوری می‌دانند. او در طول دو دوره ریاست جمهوری خود اقدامات گسترده‌ای در صنعت فناوری انجام داده است. خبرگزاری ZDNet در تازه‌ترین اقدام خود لیست فناوری‌هایی که رئیس جمهور آمریکا در دفتر کار خود از آن‌ها استفاده می‌کند را به قرار زیر منتشر کرده است:

رایانه لوحی فوق امنیتی iPad ۳ اپل با نمایشگر Retina که هر روز برای خواندن اخبار و ارتباطات داخلی استفاده می‌شود
لپ‌تاپ MacBook Pro اپل با نمایشگر ۱۵ اینچی که برای توئیت کردن و پاسخ به سوالات دولتمردان استفاده می‌شود
هواپیمای اختصاصی با ۸۵ خط تلفن، دو موج اختصاصی رادیو، سیستم‌های ماهواره‌ای، خط اینترنت امنیتی، ده‌ها دستگاه تلویزیون و ...
نوت‌بوک Latitude E۶۴۲۰ دل که در مسافرت‌های هوایی رئیس‌جمهور مورد استفاده قرار می‌گیرد
گوشی هوشمند BlackBerry Curve ۸۳۰۰ که در مسافرت‌ها و برقراری ارتباط با روسای جمهور دیگر کشورها استفاده می‌شود
گوشی هوشمند BlackBerry Curve ۸۹۰۰ که بیشتر برای انجام کارهای شخصی از آن استفاده می‌شود
سینمای خانوادگی سه‌بعدی مجهز به فناوری IMAX واقع در کاخ سفید که ظرفیت ۴۰ نفر را دارا می‌باشد
اتومبیل ضدگلوله و قدرتمند ساخت شرکت جنرال موتورز که شامل انواع سیستم‌های ارتباطی و ماهواره‌ای می‌شود
این اتومبیل تمام فناوری‌هایی موجود در دفتر کار شخص رئیس جمهور را در خود جا داده است
گوشی تلفن Unified IP Phone ۷۹۶۵G سیسکو مجهز به سیستم VoIP که مهم‌ترین دستگاه اوباما در طول روز محسوب می‌شود
تلفن امنیتی Telecore IST-۲ به عنوان ایمن‌ترین گوشی تلفن جهان متصل به خطوط اختصاصی روسای جمهور جهان
خودروی برقی Chevrolet Volt مجهز به خط تلفن اختصاصی، گیرنده ماهواره‌ای و ... که رئیس‌جمهور با آن رانندگی می‌کند
نوت‌بوک Elitebook ۶۹۳۰p اچ‌پی که برای فعالیت‌های سازمانی و دولتی مورد استفاده قرار می‌گیرد
تلویزیون ۳۲ اینچی LED TV ال‌جی که به دیوار کار دفتر اختصاصی رئیس جمهور نصب شده است
نمایشگر رومیزیAMX NXT-CA۷ با اندازه ۷ اینچ با قابلیت برنامه‌ریزی همه کارهای روزانه
تلفن کنفرانسی Polycom SoundStation ۲ مجهز به میکروفون‌های پیشرفته با قابلیت دریافت صدا از فاصله ۱۰ فوتی

خوب بود ها !!! امما واقعا میونست به کلیر شدنمون کمک کنه :-؟ که اینجا نوشتید ؟ Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: کیانوش2 ، nedaba ، Sara_lphmkf ، lighter ، USA2014 ، pari pari ، آلیس-1980 ، reasonable
(2014-07-29 ساعت 09:53)soli asali نوشته:  

خوب بود ها !!! امما واقعا میونست به کلیر شدنمون کمک کنه :-؟ که اینجا نوشتید ؟ Smile

چرا که نه؟ این یعنی تمام تشکیلات پرزیدنت کامپیوتریه و ما زود زود کلیر میشیم Big Grin
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: nedaba ، Sara_lphmkf ، lighter ، soli asali ، pari pari ، آلیس-1980
(2014-07-29 ساعت 09:36)کیانوش2 نوشته:  سلام بر همگی و عید همه مبارک. شاید آخرین عید فطری هست که در کنار خانواده ایم و شاید هم 40 ، 50 تای دیگه هم باقی مونده! از دوستان عزیز کسی هست که همین اواخر مصاحبش ابوذبی باشه و آفیسر در مورد سهمیه سالیانه صحبت کرده باشه؟Rolleyes

دوست عزیز
آفیسر چیزی از تمووم شدن ویزا نگفت. بلکه خانم هایی که مدارک رو تحویل می گرفتن به همه افرادی که 20 و 21 جولای مصاحبه داشتن یادآوری می کرد که سهمیه تمامه و در صورت انصراف پول به صندوق واریز نکنید. حال تصور کنید هیچ آدم عاقلیتا داخل سفارت با آن همه هزینه منصرف میشه!!!
من از آفیسر سوال کردم گفت امیدوار باشید .
حال توکل به خدا
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
(2014-07-29 ساعت 09:57)کیانوش2 نوشته:  
(2014-07-29 ساعت 09:53)soli asali نوشته:  

چرا که نه؟ این یعنی تمام تشکیلات پرزیدنت کامپیوتریه و ما زود زود کلیر میشیم Big Grin

جناب آقای پرزیدنت اوباما هم اکنون نیازمند ویزای کشورتون هستیم نه بعد از سپتامبر . . . .
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
تشکر کنندگان: lighter ، poem ، reza_norouzi ، soli asali ، pari pari ، آلیس-1980 ، amohammadi348 ، shahrzad001 ، nedaba
(2014-07-29 ساعت 10:33)m_me789 نوشته:  دوست عزیز
آفیسر چیزی از تمووم شدن ویزا نگفت. بلکه خانم هایی که مدارک رو تحویل می گرفتن به همه افرادی که 20 و 21 جولای مصاحبه داشتن یادآوری می کرد که سهمیه تمامه و در صورت انصراف پول به صندوق واریز نکنید. حال تصور کنید هیچ آدم عاقلیتا داخل سفارت با آن همه هزینه منصرف میشه!!!
من از آفیسر سوال کردم گفت امیدوار باشید .
حال توکل به خدا

انشا ا... که اونها سهمیه جولای رو میگفتند و برای آگوست باز سهمیه میدن.

تشکر کنندگان: reza_norouzi ، soli asali ، pari pari ، آلیس-1980 ، nedaba ، m_nikparvaz
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

یعنی الان چاره دیگه ای نداریم!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: sonyz2 ، reza_norouzi ، mahan1331 ، soli asali ، pari pari ، آلیس-1980 ، nedaba ، mizan ، amin arefi

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان