کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-29 ساعت 10:45)kamranh نوشته:  دوستان نظر شما چیه من امروز دوباره یک ایمیل به سفارت ارمنستان بدم من آخرین ایمیلی که براشون زده بودم 90 روز بعد از مصاحبم بودش حالا می خواهم یک ایمیل دیگه بزنم شاید منم توی لیستی که قراره توی آگست منتشر بشه قرار بگیرم شاید یادشون بره چون من هنوز از ماه می تا الان دیگه آپدیت نداشتم نظرتون چیه دوستان ؟؟

دوست عزیز می خوای ایمیل بزنی بزن اما بنده که بعد ازمصاحبه دو بار ایمیل زدم همون جواب همیشگی را میدن و احساس می کنم هیچ تاثیری در روند کارهاشون نداره. یعنی وقتی ایمیل میزنی به همون سایتی که من و شما نگاه می کنیم مراجعه می کنند و جواب می دن.
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: kamranh ، soli asali ، آلیس-1980 ، آيلار ، nedaba ، mizan ، m_nikparvaz
(2014-07-29 ساعت 07:03)Farshid1976 نوشته:  The Department of State Bureau of Consular Affairs continues to make progress restoring our nonimmigrant visa system to full functionality. Over the weekend, the Department of State implemented system changes aimed at optimizing performance and addressing the challenges we have faced. We are now testing our system capacity to ensure stability. Processing of immigrant visas cases, including adoptions, remains a high priority. Some Embassies and Consulates may temporarily limit or reschedule nonimmigrant visa interview appointments until more system resources become available to process these new applications. We sincerely regret the inconvenience to travelers, and are committed to resolving the problem as soon as possible. Additional updates will be posted to travel.state.gov as more information becomes available

بمیرن بابا!
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: USA2014 ، ebi1988 ، soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-07-29 ساعت 09:36)کیانوش2 نوشته:  سلام بر همگی و عید همه مبارک. شاید آخرین عید فطری هست که در کنار خانواده ایم و شاید هم 40 ، 50 تای دیگه هم باقی مونده! از دوستان عزیز کسی هست که همین اواخر مصاحبش ابوذبی باشه و آفیسر در مورد سهمیه سالیانه صحبت کرده باشه؟Rolleyes

من دیروز ایروان مصاحبه داشتم...و AP خوردم...و آفیسر گفت محتمل نیست که ویزا بگیری چون سهمیه سالیانه داره تموم میشه!
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، آلیس-1980 ، آيلار ، shahrzad001 ، nedaba ، mizan ، m_nikparvaz
(2014-07-29 ساعت 10:52)سعید پ نوشته:  
(2014-07-29 ساعت 07:03)Farshid1976 نوشته:  The Department of State Bureau of Consular Affairs continues to make progress restoring our nonimmigrant visa system to full functionality. Over the weekend, the Department of State implemented system changes aimed at optimizing performance and addressing the challenges we have faced. We are now testing our system capacity to ensure stability. Processing of immigrant visas cases, including adoptions, remains a high priority. Some Embassies and Consulates may temporarily limit or reschedule nonimmigrant visa interview appointments until more system resources become available to process these new applications. We sincerely regret the inconvenience to travelers, and are committed to resolving the problem as soon as possible. Additional updates will be posted to travel.state.gov as more information becomes available

بمیرن بابا!

نمیرن بابا! بمیرن یه نصفه کلیر هم در کار نیست ها سعید جان! گفته باشم.
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: سعید پ ، reza_norouzi ، USA2014 ، soli asali ، amohammadi348 ، nedaba
(2014-07-29 ساعت 10:33)m_me789 نوشته:  
(2014-07-29 ساعت 09:36)کیانوش2 نوشته:  سلام بر همگی و عید همه مبارک. شاید آخرین عید فطری هست که در کنار خانواده ایم و شاید هم 40 ، 50 تای دیگه هم باقی مونده! از دوستان عزیز کسی هست که همین اواخر مصاحبش ابوذبی باشه و آفیسر در مورد سهمیه سالیانه صحبت کرده باشه؟Rolleyes

دوست عزیز
آفیسر چیزی از تمووم شدن ویزا نگفت. بلکه خانم هایی که مدارک رو تحویل می گرفتن به همه افرادی که 20 و 21 جولای مصاحبه داشتن یادآوری می کرد که سهمیه تمامه و در صورت انصراف پول به صندوق واریز نکنید. حال تصور کنید هیچ آدم عاقلیتا داخل سفارت با آن همه هزینه منصرف میشه!!!
من از آفیسر سوال کردم گفت امیدوار باشید .
حال توکل به خدا

من ایروان بودم دیروز (28 جولای) و AP خوردم و آفیسر گفت احتمالش کمه که ویزا بگیری چون سهمیه سالیانه داره تموم میشه. سوال: آیا سهمیه هر سفارتخونه ای جدا مصاحبه میشه؟

من درد مشترکم ! مرا فریاد کن

قصه نیستم که بگویی

نغمه نیستم که بخوانی

صدا نیستم که بشنوی

یا چیزی چنان که ببینی

یا چیزی چنان که بدانی…

من درد مشترکم

مرا فریاد کن

*

درخت با جنگل سخن می گوید

علف با صحرا

ستاره با کهکشان

و من با تو سخن می گویم

نامت را به من بگو

دستت را به من بده

حرفت را به من بگو

قلبت را به من بده .......
(2014-07-29 ساعت 10:56)سعید پ نوشته:  

من دیروز ایروان مصاحبه داشتم...و AP خوردم...و آفیسر گفت محتمل نیست که ویزا بگیری چون سهمیه سالیانه داره تموم میشه!

آقا اینا اگر اینقدر مطمئن هستند که مثلا فردی مثل جنابعالی ویزا گیرش نمیاد، پس این 330 دلارو چرا میگیرن آخه؟ بابا با این پول میشه حدود 55 تا بیگ مک مکدونالد گرفت و تناول نمود! بنظر من خودشون هم امیدوار به افزایش سهمیه هستند ولی این حرفارو میگن که نشد دیگه شما ازشون شاکی نباشی! امیدوار باش!

تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، سعید پ ، majid_eng ، hadi472 ، آلیس-1980 ، taleghani ، nedaba ، mizan ، Maryrhm ، m_nikparvaz
(2014-07-29 ساعت 10:35)mahan1331 نوشته:  
(2014-07-29 ساعت 09:57)کیانوش2 نوشته:  
(2014-07-29 ساعت 09:53)soli asali نوشته:  
(2014-07-29 ساعت 08:27)A10A نوشته:  فناوری های دفتر باراک اوباما :

باراک اوباما را علاقه‌مندترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا به حوزه فناوری می‌دانند. او در طول دو دوره ریاست جمهوری خود اقدامات گسترده‌ای در صنعت فناوری انجام داده است. خبرگزاری ZDNet در تازه‌ترین اقدام خود لیست فناوری‌هایی که رئیس جمهور آمریکا در دفتر کار خود از آن‌ها استفاده می‌کند را به قرار زیر منتشر کرده است:

رایانه لوحی فوق امنیتی iPad ۳ اپل با نمایشگر Retina که هر روز برای خواندن اخبار و ارتباطات داخلی استفاده می‌شود
پوشش ضدگلوله iPad Smart Cover که ایمن‌ترین در نوع خود در جهان محسوب می‌شود
لپ‌تاپ MacBook Pro اپل با نمایشگر ۱۵ اینچی که برای توئیت کردن و پاسخ به سوالات دولتمردان استفاده می‌شود
هواپیمای اختصاصی با ۸۵ خط تلفن، دو موج اختصاصی رادیو، سیستم‌های ماهواره‌ای، خط اینترنت امنیتی، ده‌ها دستگاه تلویزیون و ...
نوت‌بوک Latitude E۶۴۲۰ دل که در مسافرت‌های هوایی رئیس‌جمهور مورد استفاده قرار می‌گیرد
گوشی هوشمند BlackBerry Curve ۸۳۰۰ که در مسافرت‌ها و برقراری ارتباط با روسای جمهور دیگر کشورها استفاده می‌شود
گوشی هوشمند BlackBerry Curve ۸۹۰۰ که بیشتر برای انجام کارهای شخصی از آن استفاده می‌شود
سینمای خانوادگی سه‌بعدی مجهز به فناوری IMAX واقع در کاخ سفید که ظرفیت ۴۰ نفر را دارا می‌باشد
اتومبیل ضدگلوله و قدرتمند ساخت شرکت جنرال موتورز که شامل انواع سیستم‌های ارتباطی و ماهواره‌ای می‌شود
این اتومبیل تمام فناوری‌هایی موجود در دفتر کار شخص رئیس جمهور را در خود جا داده است
گوشی تلفن Unified IP Phone ۷۹۶۵G سیسکو مجهز به سیستم VoIP که مهم‌ترین دستگاه اوباما در طول روز محسوب می‌شود
تلفن امنیتی Telecore IST-۲ به عنوان ایمن‌ترین گوشی تلفن جهان متصل به خطوط اختصاصی روسای جمهور جهان
خودروی برقی Chevrolet Volt مجهز به خط تلفن اختصاصی، گیرنده ماهواره‌ای و ... که رئیس‌جمهور با آن رانندگی می‌کند
نوت‌بوک Elitebook ۶۹۳۰p اچ‌پی که برای فعالیت‌های سازمانی و دولتی مورد استفاده قرار می‌گیرد
تلویزیون ۳۲ اینچی LED TV ال‌جی که به دیوار کار دفتر اختصاصی رئیس جمهور نصب شده است
نمایشگر رومیزیAMX NXT-CA۷ با اندازه ۷ اینچ با قابلیت برنامه‌ریزی همه کارهای روزانه
تلفن کنفرانسی Polycom SoundStation ۲ مجهز به میکروفون‌های پیشرفته با قابلیت دریافت صدا از فاصله ۱۰ فوتی

خوب بود ها !!! امما واقعا میونست به کلیر شدنمون کمک کنه :-؟ که اینجا نوشتید ؟ Smile

چرا که نه؟ این یعنی تمام تشکیلات پرزیدنت کامپیوتریه و ما زود زود کلیر میشیم Big Grin

جناب آقای پرزیدنت اوباما هم اکنون نیازمند ویزای کشورتون هستیم نه بعد از سپتامبر . . . .
یه مشکل بزرگ این سیستمها اینه که مترجم فارسی به انگلیسی نداره و اوباما از مهاجرسرا چیزی متوجه نمیشه (خدارو شکر)Tongue
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، medexk ، soli asali ، pari pari ، آلیس-1980 ، nedaba ، m_nikparvaz
دوستان این سایت آنکارا مدتیه ف ی ل ت ر شده .درسته ؟ الان شما چجوری چک میکنید ؟ ف ی ل ت ر ش ک ن ها هم که از کار افتاده . وضعیتیه ...
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980 ، mizan ، nedaba
(2014-07-29 ساعت 11:10)REZAMBI نوشته:  
(2014-07-29 ساعت 10:35)mahan1331 نوشته:  
(2014-07-29 ساعت 09:57)کیانوش2 نوشته:  

باراک اوباما را علاقه‌مندترین رئیس‌جمهور تاریخ آمریکا به حوزه فناوری می‌دانند. او در طول دو دوره ریاست جمهوری خود اقدامات گسترده‌ای در صنعت فناوری انجام داده است. خبرگزاری ZDNet در تازه‌ترین اقدام خود لیست فناوری‌هایی که رئیس جمهور آمریکا در دفتر کار خود از آن‌ها استفاده می‌کند را به قرار زیر منتشر کرده است:

رایانه لوحی فوق امنیتی iPad ۳ اپل با نمایشگر Retina که هر روز برای خواندن اخبار و ارتباطات داخلی استفاده می‌شود
لپ‌تاپ MacBook Pro اپل با نمایشگر ۱۵ اینچی که برای توئیت کردن و پاسخ به سوالات دولتمردان استفاده می‌شود
هواپیمای اختصاصی با ۸۵ خط تلفن، دو موج اختصاصی رادیو، سیستم‌های ماهواره‌ای، خط اینترنت امنیتی، ده‌ها دستگاه تلویزیون و ...
نوت‌بوک Latitude E۶۴۲۰ دل که در مسافرت‌های هوایی رئیس‌جمهور مورد استفاده قرار می‌گیرد
گوشی هوشمند BlackBerry Curve ۸۳۰۰ که در مسافرت‌ها و برقراری ارتباط با روسای جمهور دیگر کشورها استفاده می‌شود
گوشی هوشمند BlackBerry Curve ۸۹۰۰ که بیشتر برای انجام کارهای شخصی از آن استفاده می‌شود
سینمای خانوادگی سه‌بعدی مجهز به فناوری IMAX واقع در کاخ سفید که ظرفیت ۴۰ نفر را دارا می‌باشد
اتومبیل ضدگلوله و قدرتمند ساخت شرکت جنرال موتورز که شامل انواع سیستم‌های ارتباطی و ماهواره‌ای می‌شود
این اتومبیل تمام فناوری‌هایی موجود در دفتر کار شخص رئیس جمهور را در خود جا داده است
گوشی تلفن Unified IP Phone ۷۹۶۵G سیسکو مجهز به سیستم VoIP که مهم‌ترین دستگاه اوباما در طول روز محسوب می‌شود
تلفن امنیتی Telecore IST-۲ به عنوان ایمن‌ترین گوشی تلفن جهان متصل به خطوط اختصاصی روسای جمهور جهان
خودروی برقی Chevrolet Volt مجهز به خط تلفن اختصاصی، گیرنده ماهواره‌ای و ... که رئیس‌جمهور با آن رانندگی می‌کند
نوت‌بوک Elitebook ۶۹۳۰p اچ‌پی که برای فعالیت‌های سازمانی و دولتی مورد استفاده قرار می‌گیرد
تلویزیون ۳۲ اینچی LED TV ال‌جی که به دیوار کار دفتر اختصاصی رئیس جمهور نصب شده است
نمایشگر رومیزیAMX NXT-CA۷ با اندازه ۷ اینچ با قابلیت برنامه‌ریزی همه کارهای روزانه
تلفن کنفرانسی Polycom SoundStation ۲ مجهز به میکروفون‌های پیشرفته با قابلیت دریافت صدا از فاصله ۱۰ فوتی

خوب بود ها !!! امما واقعا میونست به کلیر شدنمون کمک کنه :-؟ که اینجا نوشتید ؟ Smile

چرا که نه؟ این یعنی تمام تشکیلات پرزیدنت کامپیوتریه و ما زود زود کلیر میشیم Big Grin

جناب آقای پرزیدنت اوباما هم اکنون نیازمند ویزای کشورتون هستیم نه بعد از سپتامبر . . . .
یه مشکل بزرگ این سیستمها اینه که مترجم فارسی به انگلیسی نداره و اوباما از مهاجرسرا چیزی متوجه نمیشه (خدارو شکر)Tongue

سیستم ترجمه نمی کنه براشون اما تا دلت مشاور فارسی زبان هست Big Grin
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، soli asali ، pari pari ، آلیس-1980 ، nedaba

سلی جان فعلا که خبری نیست از سفارت ها، بشینیم با هم دعوا کنیم خوبه، نه آبجی شما بگو اونجوری خوبه...!!!!!WinkBig Grin

تشکر کنندگان: کیانوش2 ، soli asali ، reza_top60 ، آلیس-1980 ، nedaba ، Sara_lphmkf
(2014-07-29 ساعت 10:52)سعید پ نوشته:  

بمیرن بابا!

نه بابا خدا نکن کارا میمونه رو زمین . . . . .ویزا پر
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، soli asali ، سعید پ ، nedaba ، m_nikparvaz ، Sara_lphmkf
سلام دوستان عزیزتر از جونم
صبح سه شنبه تون بخیر.
لطفا ناامیدی و استرسو از خودتون دور کنین و مثل همیشه امیدوار باشین.
ماه فرخنده آگوست داره از راه میرسه و خبرای خوشی تو راهه!
من که بیشتر از همه تون منتظرم تا هورا بکشم و همه تونو راهی کنم واسه دریافت ویزاتون Big Grin
دوستون دارم خیلی زیاد...
شاد باشین.
سلام
اینطور که از دوستان ایروانی معلومه سایت اون سفارت امروز هم کویر بوده. بسکه از زوایای مختلف به این موضوع بهم پیچیده کلیرنس امسال و سال گذشته فکر کردم فکر میکنم سال دیگه برای 2015 یی ها تو این موقع هر اتفاقی بیوفته میتونم پیش بینی کنم البته بشرطی که تا آخر سپتامبر سر سلامت بدر ببرم.
اما نکته : همونطور که بارها تو این صفحات گفته شده از مطالعه صفحات کلیرنس 2013 که مثل دست نوشته های میخی بیانگر یک دوره تاریخی پر نشیب و فرازه و توشون پره از معماهای پلیس فدرال؛ موج دوم کلیری ها از آگوست شروع میشه واین دقیقا مقارن با اعلام راه اندازی نصفه نیمه سیستم صدور ویزای امساله. پس نتیجه جالب اینکه پارسال هم بدلیل اضافه بار ایجاد شده تو جولای سیستم کمی مشکل داشته که تو آگوست و اتفاقاً همین حدودا حل شده با این تفاوت که پارسال اطلاع رسانی نکردن. همه ی اینا به همراه آخرین متن منتشر شده بر روی صفحه فیسبوک کنسولگری نشان از تمرکز بر روی ویزاهای مهاجرتی میده که در واقع از اولویت بالایی نسبت به دیگر ویزاها برخورداره و اینم یادمون باشه که ویزاهای دانشجویی از اولویت بالاتری در جولای برخوردار بودند تا الان دیگه کاری باهاشون نیست.
نکته ی بعدی حس مسئولیت پذیری دوستان در سفارته. قانون لاتاری که هممون خیلی خوب میدونیم سه قاعده محدود کننده داره:
1- کلاً 50000 عدد ویزا در سال صادر میشه
2- هر کشور نمیتونه بیش از 7% (3500 عدد) ویزا دریافت کنه
3- کل پروسه باید تا آخر سپتامبر پایان پیدا کنه
بعنوان یک کشور درجه یک قوانین اولویت بالایی دارند اما همونطور که باز میدونیم پارسال قانون شماره 2 رو شکوندن و به ایرانیها 241 عدد ویزای اضافه دادند این یعنی مسئولیتشون در قبال تعهدات انسانی گاهی به قوانین برتری پیدا میکنه. بنده به دو نتیجه شخصی میرسم اونم اینکه امسال این اتفال میتونه در دیگر آیتمهای قانون رخ بده، بهر حال مسئولیت مسیستم صدور ویزا رو باید بپذیرند و می پذیرند. و دوم اینکه کارکنان سفارت مسئولیتشون رو در قبال ما به بهترین وجه پذیرفته اند و این بخصوص در اطلاع رسانی هنگام دریافت پاسپورت دوستان اخیرالمصاحبه واضحه.
القصه بنده امیدوار هستم و از شما دوستان هم انتظار امید دارم.
پ.ن: راستی یه اتفاق جالب هم بگم. من تو زندگیم همیشه برای کارهایی که میکنم و براشون برنامه دارم انگیزه مند هستم اما این اتفاق خوشایند لاتاری مثل بختک افتاده روم و تقریباً از بعد از مصاحبه توی ماه می دیگه انگیزه هیچ چیز جدیدی رو ندارم... لامصب انگار باتریم خشک شده. شماها چی؟
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
سلام
لطفا دوستان یک کمی به املا نوشته هاشون توجه کنند. زشت به جان عمو سام. آخه این چه وضعشه؟ یکی مینویسه ابوذبی. یکی مینویسه ابوضبی. اون یکی نوشته ابوزبی. قرار بریم آمریکا زندگی کنیم نه بورکینافاسو. Sad
این که زبون مادریمون نتونیم درست بنویسیم وای به حال انگلیسی نوشتنمون.
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان