کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام دوستان.
میخواستم بدونم آیا فقط باید آپدیت و وضعیت پرونده خود را بعد از مصاحبه در سایت Ceas چک کنیم یا من که ابوظبی مصاحبه داشتم باید اونجا هم پیگیر پروندم باشم..کدومش آپدیت تره و وضعیت را درست و سریع اعلام میکنه؟
از بعضی از دوستان میشنوم که پیگیر پروندشون توی سایت سفارت هم هستن اما من وقتی وارد سایت سفارت ابوظبی میشم و کیس نامبر را وارد میکنم فقط این جواب را میده:
Dear (Name/Family)

Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.

لطفا راهنمائی کنید
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، mizan ، nedaba ، m_nikparvaz
من شغل دولتي دارم.با توجه به اينكه فرد برنده خانمم هست.ممكنه من كليرنس بخورم و به خانم و پسرم ويزا بدن؟بوده چنين موردي؟
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، m_nikparvaz
(2014-07-28 ساعت 13:33)mehrzad2013 نوشته:  
(2014-07-28 ساعت 12:51)kooshamostofi نوشته:  یاالله .... ما اومدیم. از مصاحبه اومدم و کاملا نا امید. اول گفت مدارک کامله و کیس خوبی هستیم ولی در ادامه جمله معروف مراحل اداری رو گفت و بعد هم گفت به دلیل نزدیک شدن به 30 سپتامبر و همچنین کم بودن سهمیه ویزا، احتمال دریافت ویزا بسیار کمه .... خلاصه یه جا هم واسه ما وا کنید. منتظر سرا چطوری برم ...

خوش آمدید Smile

حدس میزنم سفارت شما هم ایروان بوده، درسته؟ کلا به حرف این آفیسرها زیاد توجه نکنید.خودشونم نمیدونن که دارن چی میگن. آخه من نمیدونم چرا اینها با این ملت مظلوم اینقدر بازی میکنن و به جای دادن کمی روحیه، میگیرن ته دل آنها رو یکجا خالی میکنند! به من هم روز مصاحبه همین جمله مسخره کمبود ویزا رو گفت. بعدش منم ازش پرسیدم حالا که شما میگی تعداد ویزا ها خیلی کمه، آیا مطمئنید و میدونید که حدودا چند تا ویزا مونده؟(حالا من خودم میدونستم که با احتساب ایرانی های که خارج سفارت های ایروان-آنکارا-ابوظبی مصاحبه شدند باید حداقل 1000 تا ویزا مونده باشه - تازه بدون در نظر گرفتن افزایش سهمیه احتمالی که ممکن است در صورت نیاز در ماه سپتامبر به ایران اضافه کنند) بعدش گفت که من هیچ اطلاعی در این رابطه ندارم!! تناقض آخه تا چه حد؟! تو که هیچ اطلاعی از تعداد ویزاهای باقی مونده نداری برای چی مردم رو میترسونی؟ مگه تو خودت سالهای پیش که مصاحبه میکردی ندیدی که خیلی ها حتی توی سپتامبر آمدند مصاحبه و از قضا کلیرنس هم خوردند و با این وجود تا آخر سپتامبر ویزاشون هم گرفتند؟ تازه حالا جالبه که بر اساس آمار تمام منابع رسمی و غیر رسمی خدا را شکر امسال وضعیت ویزا خوبه!
خلاصه که فقط امیدتون به خدا باشه و مطمئن باشید که ما انشاا... سربلند از سفارتها بیرون خواهیم آمد. چون حق با ماست...

از امیدواریتون ممنونم ... بله من هم ایروان بودم ....
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
تشکر کنندگان: mehrzad2013 ، soli asali ، jnouri ، آلیس-1980 ، reza_norouzi ، farhad_syd ، zepehr ، S.gh ، nedaba
(2014-07-29 ساعت 13:15)reza8rgh نوشته:  من شغل دولتي دارم.با توجه به اينكه فرد برنده خانمم هست.ممكنه من كليرنس بخورم و به خانم و پسرم ويزا بدن؟بوده چنين موردي؟

دوست گرامی ضمن آرزوی موفقیت برای شما.
بنده پاسخ شما را در تاپیک انتظار برای مصاحبه داده بودم.

سلام
امیدوارم موفق باشید و یکضرب بگیرید.
بله مورد مشابه شما زیاد پیش آمده و پیش نهاد می گنم اگر اینجوری شد حتما ویزای همسرتون را سریع بگیرید.
سربلند، سلامت و شاد باشید.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، reza8rgh ، آلیس-1980 ، salar5452 ، S.gh ، mizan ، nedaba ، m_nikparvaz
(2014-07-29 ساعت 13:12)reza8rgh نوشته:  
(2014-07-29 ساعت 12:47)kooshamostofi نوشته:  سلام دوستان عزیز .... یه سوال مهمی دارم. من دیروز ایروان مصاحبه داشتم و کلیر خوردیم.هم من و هم همسرم. همون دیروز تو سایت CEAC کیسمون از Ready به Administrative Processing تغییر کرد. اما امروز که دارم چک میکنم واسه من نوشته Administrative Processing اما واسه خانومم نوشته Ready . توی اون آدرسی هم که Officer داد و گفت چک کنید (http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html) اثری از کیس نامبر ما نیست. این اتفاقا معنی خاصی داره ؟؟؟؟؟

دوست عزيز دليل كليرنستون رو مي دونيد؟

آفیسر که چیزی نگفت ولی احتمال زیاد به دلیل سربازی در سپاه بوده. اما نمیدونم خانمم با یه مدرک دیپلم و 6 ماه سابقه کار در قسمت فروش نوکیا کلیر خورد ....
2011: Not selected
2012: Not selected
2013: Not selected
2014: Selected - 2014AS7722 از بازماندگان
2015: Not selected
2016: Not selected
2017: Not Selected
2018: I Will Be Selecetd !!!!!
تشکر کنندگان: amohammadi348 ، soli asali ، آلیس-1980 ، zepehr ، nedaba
(2014-07-29 ساعت 13:21)kooshamostofi نوشته:  
(2014-07-29 ساعت 12:47)kooshamostofi نوشته:  سلام دوستان عزیز .... یه سوال مهمی دارم. من دیروز ایروان مصاحبه داشتم و کلیر خوردیم.هم من و هم همسرم. همون دیروز تو سایت CEAC کیسمون از Ready به Administrative Processing تغییر کرد. اما امروز که دارم چک میکنم واسه من نوشته Administrative Processing اما واسه خانومم نوشته Ready . توی اون آدرسی هم که Officer داد و گفت چک کنید (http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html) اثری از کیس نامبر ما نیست. این اتفاقا معنی خاصی داره ؟؟؟؟؟

آفیسر که چیزی نگفت ولی احتمال زیاد به دلیل سربازی در سپاه بوده. اما نمیدونم خانمم با یه مدرک دیپلم و 6 ماه سابقه کار در قسمت فروش نوکیا کلیر خورد ....

دوست عزیز همسر بنده هم به دلیل کار توی یک شرکت سوئدی AP خورد.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-07-29 ساعت 13:20)کیانوش2 نوشته:  

ایرانی بودن!
يعني شغل دولتي.كار حساس.سربازي!اي بابا ما چه خوش خياليم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

يعني شغل دولتي.سربازي!اي بابا ما چه خوش خياليم!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/quote]
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980 ، محبت ، nedaba
از بودن با خانوادهاتون لذت ببرید و قدر تک تک لحظاتتونو بدونید.
به زودی همتون کلیر میشید.
اینقدرهم ایه یاس نخونید.
عید مبارک.
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool

آفیسر که چیزی نگفت ولی احتمال زیاد به دلیل سربازی در سپاه بوده. اما نمیدونم خانمم با یه مدرک دیپلم و 6 ماه سابقه کار در قسمت فروش نوکیا کلیر
خورد ....
من فكر مي كنم چون شما برنده بوديد و كليرنس خورديد.بقيه اعضاي خانواده هم خوردن.

(2014-07-29 ساعت 13:21)amohammadi348 نوشته:  
(2014-07-29 ساعت 13:15)reza8rgh نوشته:  من شغل دولتي دارم.با توجه به اينكه فرد برنده خانمم هست.ممكنه من كليرنس بخورم و به خانم و پسرم ويزا بدن؟بوده چنين موردي؟

دوست گرامی ضمن آرزوی موفقیت برای شما.
بنده پاسخ شما را در تاپیک انتظار برای مصاحبه داده بودم.

سلام
امیدوارم موفق باشید و یکضرب بگیرید.
بله مورد مشابه شما زیاد پیش آمده و پیش نهاد می گنم اگر اینجوری شد حتما ویزای همسرتون را سریع بگیرید.
سربلند، سلامت و شاد باشید.

از پاسختون ممنونم.
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، kooshamostofi ، nedaba
(2014-07-29 ساعت 13:14)chamandoost نوشته:  سلام دوستان.
میخواستم بدونم آیا فقط باید آپدیت و وضعیت پرونده خود را بعد از مصاحبه در سایت Ceas چک کنیم یا من که ابوظبی مصاحبه داشتم باید اونجا هم پیگیر پروندم باشم..کدومش آپدیت تره و وضعیت را درست و سریع اعلام میکنه؟
از بعضی از دوستان میشنوم که پیگیر پروندشون توی سایت سفارت هم هستن اما من وقتی وارد سایت سفارت ابوظبی میشم و کیس نامبر را وارد میکنم فقط این جواب را میده:
Dear (Name/Family)

Your application for a U.S. immigrant visa is undergoing routine administrative processing. This processing can require from two weeks to several months. As soon as this processing is completed, the Embassy will post a message to this website with further instructions. Please continue to check this website on a regular basis for updates. There is no need for you to write, email, call or fax the Embassy with inqueries on the case, as that will not speed processing.

لطفا راهنمائی کنید
دوست گرامی سایت اصلی که باید چک کنید سایت ابوظبی هست که در نهایت نشون میده که کلیر شدید و سیس فقط اپدیتها رو نشون میده که خیلی به دردتون نمیخوره و صرفا جنبه امید دهی داره و تا زمانی که ویزا توی پاستون نخوره نشون نمیده که ایشود شدید.
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، کیانوش2 ، nedaba
(2014-07-29 ساعت 12:59)amohammadi348 نوشته:  
(2014-07-29 ساعت 11:37)medexk نوشته:  دوستان این سایت آنکارا مدتیه ف ی ل ت ر شده .درسته ؟ الان شما چجوری چک میکنید ؟ ف ی ل ت ر ش ک ن ها هم که از کار افتاده . وضعیتیه ...

سلام دوست عزیز
از این آدرس بدون نیاز به ف ی ل ت ر شکن استفاده کنید.
https://turkey.usembassy.gov

اما باور کنید یه هفته س ف ی ل ت ر ه . همین الانم دوباره چک کردم.
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، nedaba
(2014-07-29 ساعت 11:50)katanaser نوشته:  سلام
لطفا دوستان یک کمی به املا نوشته هاشون توجه کنند. زشت به جان عمو سام. آخه این چه وضعشه؟ یکی مینویسه ابوذبی. یکی مینویسه ابوضبی. اون یکی نوشته ابوزبی. قرار بریم آمریکا زندگی کنیم نه بورکینافاسو. Sad
این که زبون مادریمون نتونیم درست بنویسیم وای به حال انگلیسی نوشتنمون.

جان برادر، ضمن تایید صددرصدی حرفهات، یکی دوتا غلط هم خودت داری که جسارتا گوشزد می کنم:
املای نوشته هاشون، نه املا نوشته هاشون
زشته، نه زشت
قراره، نه قرار
پاینده باشید
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، sherry2 ، khder ، HERMES7 ، دياكو ، سبز ، محبت ، h_s2108 ، atial ، nedaba ، m_nikparvaz
Big Grin 
درود بر دوستان عزيز
عيد رو به همه ي دوستان روزه دار و روزه خوار ( خودم Big Grin ) تبريك ميگم ...
اميدوارم دعاهاي دوستانم در اين ماه مستجاب بشه و همه به آرزوشون برسن و واقعاً شاااااد باشيم و اين روزهاي پر استرسمون زودتر تموم شه .
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
سلام دوستان من امروز براي پنجمين بار بعد از مصاحبه اپديت شدم
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
(2014-07-29 ساعت 13:23)amohammadi348 نوشته:  

دوست عزیز همسر بنده هم به دلیل کار توی یک شرکت سوئدی AP خورد.

دوست عزيز به جمع ما خوش آمديد . شماره ما و هيچ كس ديگه حدوداً از هفتم جولاي محو شد در سايتي كه آفيسر گفته بود چك كنيم . ما هم منتظريم و از خداوند متعال آرزوي كلير شدن همه بچه هاي مهاجر سرا را خواهانيم .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، HERMES7 ، کیانوش2 ، soli asali ، zaaraa ، محبت ، mizan ، nedaba ، m_nikparvaz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان