کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-29 ساعت 20:37)sami8000 نوشته:  
(2014-07-29 ساعت 20:26)amir rad نوشته:  سلام اگه دوستان با تجربه جواب بدن ممنون میشم

ما 60 روزه رفتیم مصاحبه (اول جون) و دریغ از یه دونه آپدیت کسی میدونه نمونه ایمیل برای سوال کردن ومکاتبه در مورد کلیرنس پرونده از سفارت چی هست؟ درضمن چندتا از کیسهای ابوظبی طبق حساب و کتابای بچه ها وتخمین ها حدودا کلیر شدن؟

نگران نباش ما هم ۸۶ روزه رفتیم و فقط یه آپدیت از نوع جماعتش خوردیم , ایمیل هم بزنی هیچ تاثیری تو روند پرونده ات نداره و فوقش یه آپدیت میخوری , به نظرم بهتره هممون منتظر هفته بعد باشیم که انشالله خبرهای خوب تو راهه ....

منم امروز دقیقا میشه 90 روز. که هیچ آپدیتی نداشتم...
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
(2014-07-29 ساعت 20:42)hamed.us نوشته:  
(2014-07-29 ساعت 20:26)amir rad نوشته:  سلام اگه دوستان با تجربه جواب بدن ممنون میشم

ما 60 روزه رفتیم مصاحبه (اول جون) و دریغ از یه دونه آپدیت کسی میدونه نمونه ایمیل برای سوال کردن ومکاتبه در مورد کلیرنس پرونده از سفارت چی هست؟ درضمن چندتا از کیسهای ابوظبی طبق حساب و کتابای بچه ها وتخمین ها حدودا کلیر شدن؟

نگران نباش ما هم ۸۶ روزه رفتیم و فقط یه آپدیت از نوع جماعتش خوردیم , ایمیل هم بزنی هیچ تاثیری تو روند پرونده ات نداره و فوقش یه آپدیت میخوری , به نظرم بهتره هممون منتظر هفته بعد باشیم که انشالله خبرهای خوب تو راهه ....

عمو عراقی و فرشاد هم هستن Wink
کلیر شدن به آپدیت نیست که ، به ریشست !!!!!!!!! Big Grin
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، کیانوش2 ، lighter ، mizan ، nedaba
(2014-07-29 ساعت 20:42)hamed.us نوشته:  

ما که 119 روزه شدیم چی بگیم که دریغ از یک آپیت
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
تشکر کنندگان: محبت ، pari pari ، aghamilad ، soli asali ، babak12 ، lighter ، mizan ، hamid_fs3 ، nedaba
(2014-07-29 ساعت 16:08)Iaccept نوشته:  سلام سعید پ عزیز
من از برنده ها ۲۰۱۵ هستم ، حاجی یه حسی بهم میگه شما کلیر میشی [emoji4]
درست همون حسی که بهم میگفت قبول میشم
ایشالا به امید خدا همه ۲۰ ۱۴ ها کلیرن [emoji7]

Sent from my MediaPad X1 7.0

سلام دوست من...قربونت برم...برنده شدنت هم مبارک...من از دیروز تا حالا تنها نشستم تو هتل و دارم سعی میکنم حرفهای آفیسر رو هضم کنم...من با توجه به شرایطم انتظار داشتم که AP بخورم...اما انتظار نداشتم آفیسر چشم تو چشم نگاه کنه و بگه:
"to be realistic, it is unlikely for you to get the visa"
به هر حال هم تو و هم سایر دوستان مهاجرسرایی که از دیروز دارن بهم دلگرمی میدن رو دوست میدارم و ازشون ممنونم...
یه حرف هم برای بچه های 2015 و بچه های 2014 که هنوز مصاحبه نرفتن دارم:
هر چقدر هم که سعی کنید واقع بین باشید، و هر چقدر هم که هر روز به خودتون یادآوری کنید که 90 درصد مصاحبه شوندگان وارد AP میشن، باز وقتی که برای خودتون اتفاق میوفته، یه حس بدی بهتون دست میده...مخصوصا اگر مصاحبتون به سپتامبر نزدیک باشه...پس خودتون رو برای هر اتفاقی آماده کنید...کلا توی همه مراحل برای اتفاقات پیش بینی نشده آماده باشید...مثلا بچه هایی هستن که سفارت بهشون گفته بود ویزاتون حاضره و بیاید پیکاپ کنید...رفتن تا اونجا و با این پاسخ روبرو شدن که ویزا آماده نیست چون سیستم مشکل پیدا کرده و نمیدونیم کی درست میشه...حالا طرف با زن و بچه مونده تو مملکت غریب پادر هوا...خوب کی میتونست یه همچین اتفاقی رو پیش بینی کنه؟
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: محبت ، آلیس-1980 ، pari pari ، aghamilad ، ebi1988 ، soli asali ، babak12 ، maryam_ros ، lighter ، mizan ، hamid_fs3 ، nedaba ، m_nikparvaz
سلامتی همه منتظرا
سلامتی همه چشم به آپدیتیا
سلامتی همه کسایی که با اینکه خودشون غرق استرابن اما تا توان دارن به دیگران روحیه میدن

Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
(2014-07-29 ساعت 21:10)reza.aa نوشته:  سلامتی همه منتظرا
سلامتی همه کسایی که با اینکه خودشون غرق استرابن اما تا توان دارن به دیگران روحیه میدن

"استراب" رو خوب اومدی...مخلوطی از استرس و اضطرابه...
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

(2014-07-29 ساعت 21:17)سعید پ نوشته:  

این یکی ناشی از املا ضعیف اما خود خواسته منه چون از نگارش فارسی با خط عربی ......
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: سعید پ ، ebi1988 ، soli asali ، آلیس-1980 ، babak12 ، lighter ، nedaba

سلام
نه دکتر مثل اینکه حالت داره خوب میشهWink همیشه شاد باشی.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: pari pari ، reza.aa ، mahan L ، سعید پ ، soli asali ، ebi1988 ، آلیس-1980 ، zaaraa ، babak12 ، hamed.us ، lighter ، mizan ، Maryrhm ، nedaba
(2014-07-29 ساعت 21:22)محبت نوشته:  

سلام
نه دکتر مثل اینکه حالت داره خوب میشهWink همیشه شاد باشی.

ای آقا ما از این بالا پایینا زیاد دیدیم تو زندگی...برای همین زود ریکاوری میکنیم...پوستمون کلفته برادر...تو هم شاد و موفق باشی انشاله...

تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980 ، babak12 ، محبت ، lighter ، salar5452 ، mizan ، pari pari ، nedaba ، m_nikparvaz
سلام به همه عزیزان میدونم شرایط براتون کمی سخته ولی ازتون یه خواهش دارم . کسانی که مصاحبه رفتند لطفا به فکر ما 2015 ها هم باشند اگر میشه سفرنامه خود به مصاحبه را هم بنویسید چون همه بچه های 2015 امیدشون بعد از خدا به شما دوستان میباشد
با تشکر
ایشالله همه کلیر شید
باز هم که انرژی مثبت کم شده ها ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب Smile / مقصد : فعلا اوکلاهاما
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980 ، babak12 ، محبت ، lighter ، ebi1988 ، USA2014 ، mizan ، hamid_fs3 ، pari pari ، nedaba ، amir rad
هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
هوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههورا

کلیر شدم کدومش بهتره برای نوشتن ؟ Big Grin
(2014-07-29 ساعت 22:12)REZAMBI نوشته:  هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

سلام دوست من
شما واقعا کلیر شدی یا داری آماده میشی واسه جیغای بنفش برای کلیر شدن؟Big Grin
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، zaaraa ، babak12 ، lighter ، mizan ، pari pari ، nedaba ، soli asali
(2014-07-29 ساعت 20:16)hamed.us نوشته:  
(2014-07-29 ساعت 20:07)کیانوش2 نوشته:  
(2014-07-29 ساعت 19:54)farshadm999 نوشته:  دوست من اینا همش نشونس. الان خوشبخت شدی خبر نداری. Big GrinBig GrinBig Grin

فرشاد جان این قطار شما هم کی میرسه به مقصد خدا میدونه! درجه 3 هم نیست.

کیانوش جان میبینم که از حبس برگشتی.... Big Grin

حامد جان اولاً رتبه تو هنوز یادمه و در اولین فرصت تقدیم می کنم. در مورد حبس هم والا مات و مبهوتم که من در هیچ مباحثه ای شرکت نکردم و اون عصر جمعه که ظاهراً جر و بحثی بوده اصلاً من آنلاین نبودم ولی حبس واسه چی بود نمی دونم!Sad عمو شهریارم نیست که بپرسم! خلاصه اگه کسی از دوستان هست که ناراحتی از من داره حتماً مطرح کنه که عذر خواهی کنم. این تصویری هم که از من تو آواتارم میبینید صرفاً جنبه ورزشی داره و از کونگ فو در هیچ جر و بحثی استفاده نمی کنم! Wink
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: محبت ، hamed.us ، lighter ، mizan ، pari pari ، nedaba ، soli asali
(2014-07-29 ساعت 22:28)reza_norouzi نوشته:  
(2014-07-29 ساعت 22:12)REZAMBI نوشته:  هوررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررا

سلام دوست من
دارم انرژی میدم
شنیدی میگن برای غافلگیری اموات صلوات
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، zaaraa ، babak12 ، محبت ، lighter ، ebi1988 ، mizan ، pari pari ، nedaba ، soli asali
(2014-07-29 ساعت 22:31)REZAMBI نوشته:  
(2014-07-29 ساعت 22:28)reza_norouzi نوشته:  

سلام دوست من
دارم انرژی میدم
شنیدی میگن برای غافلگیری اموات صلوات
با تبریک فراوان
امیدوارم بزودی هیچ کدوم از دوستان دیگه اینجا نباشند
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
تشکر کنندگان: zaaraa ، babak12 ، mizan ، pari pari ، nedaba ، m_nikparvaz ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان