موضوعها: 0
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-30 ساعت 00:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-30 ساعت 00:52 توسط me_u.)
دوستان سلام.
من دقیقا میدونم چه فشار و استرسی روی شما عزیزان هست.ولی این دلیل نمیشه که نظرات دیگران را به سخره بگیرید.این ایراد تو فرهنگ ما ایرانیها هست و متاسفانه هیچ کاریشم نمیشه کرد.
بحث شکایت جنبه عمومی داره.ااگر ایراد از سرور باشه الان تو همه جای دنیا این مورد هست.خیالتون راحت که تو کشورهای دیگه میشه به راحتی به این موضوع اعتراض کرد و حق با معترضه.
در مورد ویزای توریستی اگه کسی یک قرار ملاقات برای بستن یک قرارداد تجاری داشته باشه و بدلیل خرابی سرور و سیستم صدور ویزا بهش ویزا ندن براحتی میتونه تمام ضرر ناشی از نرسیدن به جلسه اش رو با شکایت بگیره.
در مورد ویزا هم مطمءن باشید اگه ویزا مهاجرت برای یک کشور با توجه به متقاضی اضافه بمونه اداره مهاجرت میره زیر سوال و باید جواب پس بده.مگر اینکه خود اداره مهاجرت دستور لغو صدور ویزا رو بده
پارسال که از سهمیه ایران بیشتر هم برای ایرانیها در نظر گرفتند پس نگرانیتون چیه؟
حتی اگه امسال اینکارو نکنند به اندازه خود سهمیه ایران باید ویزا صادر بشه!
حالا شما فکر کنید من آدم سرخوشی هستم .مهم نیست.
شما تو آمریکا با کمک وکیل میتونی موارد زیر را انجام بدی.هرچند اکثریت مردم پیگیری نمیکنند
اگه شما تو خیابانی پاتون توی یک چاله پیچ بخوره شهرداری تمام هزینه های درمان شما رو باید بپردازه.
اگه از عابر بانک بخوای پول بگیری از حسابت کم کنه ولی پول بهت نده میتونی از اون بانک شکایت کنی و غرامت بگیری.
این مورد واقعا اتفاق افتاده:
یک تاجرسفر یکروزه داشته به یکی دیگر از ایالتهای آمریکا.پرواز ایشون لغو میشه.با طرح شکایت ایشون هزینه خسارت بدلیل نرسیدن به جلسه رو میگیره ضمنا هواپیمایی با اینکه پول بلیط ایشونو کامل پس داده بوده یک بلیط رایگان دیگه به شخص میده و حسابی از ایشون معذرت خواهی میکنه.
حالا فکر کنم یکی از دلایلی که همه دنیا آرزوی رفتن به سرزمین آرزو ها دارند را بدونیم.
در پایان کسانیکه فیلم خانه ای بر روی شن مه را دیده اند وقتی پدر خانواده به اداره پلیس تو آمریکا مراجعه کرد و گفت که پلیسی به خونه اون رفته و تهدیدش کرده رییس پلیس در جوابش چی گفت و معذرت خواهی کرد.
این آخرین متنی بود که من سرخوش اینجا نوشتم.چون اینجا احترام گذاشتن به نظرات دیگران اهمیتی نداره. ان شا ا... همه بزودی کلیر بشیم.
چند روز دیگه این تاپیک پر از هورا میشه و همه یادشون میره چی گذشت و چی شد!
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-30 ساعت 00:30)me_u نوشته: دوستان سلام.
من دقیقا میدونم چه فشار و استرسی روی شما عزیزان هست.ولی این دلیل نمیشه که نظرات دیگران را به سخره بگیرید.این ایراد تو فرهنگ ما ایرانیها هست و متاسفانه هیچ کاریشم نمیشه کرد.
بحث شکایت جنبه عمومی داره.ااگر ایراد از سرور باشه الان تو همه جای دنیا این مورد هست.خیالتون راحت که تو کشورهای دیگه میشه به راحتی به این موضوع اعتراض کرد و حق با معترضه.
در مورد ویزای توریستی اگه کسی یک قرار ملاقات برای بستن یک قرارداد تجاری داشته باشه و بدلیل خرابی سرور و سیستم صدور ویزا بهش ویزا ندن براحتی میتونه تمام ضرر ناشی از نرسیدن به جلسه اش رو با شکایت بگیره.
در مورد ویزا هم مطمءن باشید اگه ویزا مهاجرت برای یک کشور با توجه به متقاضی اضافه بمونه اداره مهاجرت میره زیر سوال و باید جواب پس بده.مگر اینکه خود اداره مهاجرت دستور لغو صدور ویزا رو بده
شما تو آمریکا با کمک وکیل میتونی موارد زیر را انجام بدی.هرچند اکثریت مردم پیگیری نمیکنند
اگه شما تو خیابانی پاتون توی یک چاله پیچ بخوره شهرداری تمام هزینه های درمان شما رو باید بپردازه.
اگه از عابر بانک بخوای پول بگیری از حسابت کم کنه ولی پول بهت نده میتونی از اون بانک شکایت کنی و غرامت بگیری.
یک تاجرسفر یکروزه داشته به یکی دیگر از ایالتهای آمریکا.پرواز ایشون لغو میشه.با طرح شکایت ایشون هزینه خسارت بدلیل نرسیدن به جلسه رو میگیره ضمنا هواپیمایی با اینکه پول بلیط ایشونو کامل پس داده بوده یک بلیط رایگان دیگه به شخص میده و حسابی از ایشون معذرت خواهی میکنه.
حالا فکر کنم یکی از دلایلی که همه دنیا آرزوی رفتن به سرزمین آرزو ها دارند را بدونیم.
در پایان کسانیکه فیلم خانه ای بر روی شن مه را دیده اند وقتی پدر خانواده به اداره پلیس تو آمریکا مراجعه کرد و گفت که پلیسی به خونه اون رفته و تهدیدش کرده رییس پلیس در جوابش چی گفت و معذرت خواهی کرد.
این آخرین متنی بود که من سرخوش اینجا نوشتم.چون اینجا احترام گذاشتن به نظرات دیگران اهمیتی نداره. ان شا ا... همه بزودی کلیر بشیم.
سرافراز باشید.مثل سرو
میو جان، شما با نگرش همیشه مثبتتون نظرات رو سخره نه مزاح تلقی کنین، ما به روحیه و کامنت های پرامید و نوید بخش شما نیاز داریم، حضورتون رو دریغ نکنید.... لطفا.....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-30 ساعت 00:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-30 ساعت 01:33 توسط lida55.)
دوستان این جریان شکایت و حتی ambudsman قبلا هم مطرح شده ما قبلا تو پیام خصوصی با هم تماس گرفتیم اینکار رو کردیم و شما هم میتونین تو پیام خصوصی با هم هماهنگ شین میتونین به صفحه 274و 276 همین تاپیک برین تو پست های من لینکش هست که وب سایت دولت هست شما میتونین به هر سازمان یا وزارت دولتی که از اون ناراضی هستین در لینکهای موجود برین و اداره مهاجرت رو انتخاب کنین
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان در مورد فرم نه سوالی: من مطمین نیستم که در صورت گرفتن ویزا از چه پورتی وارد آمریکا خواهم شد و مطمین نیستم کجا ساکن خواهم شد...چجوری جواب بدم سوالش رو؟ اگه اون پورتی که محتمل هست رو بزنم و بعدا تصمیمم عوض شه مشکلی پیش میاد برام؟
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر
دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-30 ساعت 01:37)lida55 نوشته: (2014-07-30 ساعت 01:23)سعید پ نوشته: دوستان در مورد فرم نه سوالی: من مطمین نیستم که در صورت گرفتن ویزا از چه پورتی وارد آمریکا خواهم شد و مطمین نیستم کجا ساکن خواهم شد...چجوری جواب بدم سوالش رو؟ اگه اون پورتی که محتمل هست رو بزنم و بعدا تصمیمم عوض شه مشکلی پیش میاد برام؟
لینک نحوه پاسخگویی به فرم نه سوالی تو مهاجرسرا هست اونو بخونین حتما و بدونین هر کسی این فرم رو داده زودتر افراد دیگه کلیر شده
خوندم و سوالمو اونجا هم مطرح کرده بودم اما دیدم کسی جواب نمیده اینجا مطرح کردم.
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر
دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
خدا کنه همه چیز به خیر و شادی به نتیجه برسه.
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-30 ساعت 00:54)sonyz2 نوشته: (2014-07-30 ساعت 00:30)me_u نوشته: دوستان سلام.
سرافراز باشید.مثل سرو
میو جان، شما با نگرش همیشه مثبتتون نظرات رو سخره نه مزاح تلقی کنین، ما به روحیه و کامنت های پرامید و نوید بخش شما نیاز داریم، حضورتون رو دریغ نکنید.... لطفا.....
سلام.میدونم اعصابتون خورده قاطی کردین بعضی اوقات نسنجیده صحبت میکنید.ولی با مطالعه نظرات میو عزیز متوجه شدم ایشون واقع بین هستن نه خوش بین و نشون میده که ارزیابیهاشون تقریبا درسته.یه کاری نکنید که این دوستان باارزش از سایت زده بشن.میو جان من که شخصا خیلی بهت نیاز دارم.بقیتون هم دوست دارم با اونکه بعضی اوقات از کوره در میرید.صبور باشید منتخبین لاتاری.
کیس نامبر:***5،مصاحبه:27APRIL،ابوظبی
;ایکاش پرنده بودم و بدون هیچ گونه محدودیتی هر جا میخواستم مهاجرت میکردم.
رتبه:
50
0 تشکر در 0 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: Aroma، azadeh2014، komboze، lilac، mohammad111، m_nikparvaz، sakh، 3 مهمان
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-30 ساعت 03:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-30 ساعت 12:36 توسط برسام٤.)
دوستان نميدونم ايني كه ميگم شما هم قبول داريد يا نه؟!!!من و همسرم امروز كلي از ديد خودمون جريانو بررسي كرديم و اخر به اين نتايج رسيديم:پارسال تو ماه مي برندگان ٢٠١٤رو اعلام كردن و تو ماه سپتمبر يعني ٤ماه بعد جريانات٢٠١٣اتفاق افتاد،خوب تا اينجا نميدونستن كه قراره چه اتفاقي بيافته و دوباره به همون تعداد سال قبل برنده اعلام كردن كه اين مشكلو براي ٢٠١٥حل كردن با انتخاب ١٠٠٠نفر كمتر،ولي سوال اينجاست ايا بعد از اعلام همان تعداد برنده و با توجه به شرايط سال قبل ايا نميتونستن از راه هاي ديگه جلوي به وجود اومدن مشكل پارسال رو بگيرن؟؟؟؟مثلا براي ايران مثل نپال كات اف ميگذاشتن يا راه هاي ديگه ؟چرا هنوز دارن مصاحبه ميكنن؟يعني افراد اپ خورده رو جز كساني كه قراره ويزا بگيرند حساب نميكنن؟؟؟وميخوان فقط به يه ضربيا ويزا بدن؟خوب پس چرا هزينه ميكنن براي اپ خورده ها كه بك گراندشونو چك كنن؟به نظر شما كشوري كه حداقل در ظاهر خيلي قانونمنده مياد يه اشتباهو دوبار تكرار كنه و بار دوم با وسعت بيشتر؟اگرچه من به شخصه خيلي نا اميدم متاسفانه، ولي عقل و منطق اينو تائيد نميكنه كه اينطور ضعيف عمل كنند
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-30 ساعت 03:07)برسام٤ نوشته: دوستان نميدونم ايني كه ميگم شما هم قبول داريد يا نه؟!!!من و همسرم امروز كلي از ديد خودمون جريانو بررسي كرديم و اخر به اين نتايج رسيديم:پارسال تو ماه مي برندگان ٢٠١٤رو اعلام كردن و تو ماه سپتمبر يعني ٤ماه بعد جريانات٢٠١٣اتفاق افتاد،خوب تا اينجا نميدونستن كه قراره چه اتفاقي بيافته و دوباره به همون تعداد سال قبل برنده اعلام كردن كه اين مشكلو براي ٢٠١٥حل كردن با انتخاب ١٠٠٠نفر كمتر،ولي سوال اينجاست ايا بعد از اعلام همان تعداد برنده و با توجه به شرايط سال قبل ايا نميتونستن از راه هاي ديگه جلوي به وجود اومدن مشكل پارسال رو بگيرن؟؟؟؟مثلا براي ايران مثل نپال كات اف ميگذاشتن يا راه هاي ديگه ؟چرا هنوز دارن مصاحبه ميكنن؟يعني افرا اپ خورده رو جز كساني كه قراره ويزا بگيرند حساب نميكنن؟؟؟وميخوان فقط به يه ضربيا ويزا بدن؟خوب پس چرا هزينه ميكنن براي اپ خورده ها كه بك گراندشونو چك كنن؟به نظر شما كشوري كه حداقل در ظاهر خيلي قانونمنده مياد يه اشتباهو دوبار تكرار كنه و بار دوم با وسعت بيشتر؟اگرچه من به شخصه خيلي نا اميدم متاسفانه، ولي عقل و منطق اينو تائيد نميكنه كه اينطور ضعيف عمل كنند
عزیزم اینقدر فکر و خیال نکن هر چی صلاح باشه همون می شه که دعا می کنم با خاسته دلت یکی باشه! فقط خدا می دونه تو کله اینا چی می گذره. ایشالا آخرش به خوبی تمون می شه 
نظر شخصی من اینه که دوستان دارن به کسایی که یه ضرب می تونن بگیرن ویزا می دن بقیه رو هم هر کس زودتر جواب کلیرش اومد و تا هر جا ویزا بود وبزا می دن. همین که تا 13350 کارنت کردن و نه بالاتر یه جورایی قضیه رو تموم کرده! البته دوباره می گم این کاملا برداشت شخصیه منه. ایشالا همه چی عالی پیش می ره و همه ویزا می گیرن
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-30 ساعت 01:39)سعید پ نوشته: (2014-07-30 ساعت 01:37)lida55 نوشته: (2014-07-30 ساعت 01:23)سعید پ نوشته: دوستان در مورد فرم نه سوالی: من مطمین نیستم که در صورت گرفتن ویزا از چه پورتی وارد آمریکا خواهم شد و مطمین نیستم کجا ساکن خواهم شد...چجوری جواب بدم سوالش رو؟ اگه اون پورتی که محتمل هست رو بزنم و بعدا تصمیمم عوض شه مشکلی پیش میاد برام؟
لینک نحوه پاسخگویی به فرم نه سوالی تو مهاجرسرا هست اونو بخونین حتما و بدونین هر کسی این فرم رو داده زودتر افراد دیگه کلیر شده
خوندم و سوالمو اونجا هم مطرح کرده بودم اما دیدم کسی جواب نمیده اینجا مطرح کردم.
سلام
سعید جان این موردی نیست که کسی بتونه راجبش حرف بزنه مگر اینگه پورتی رو که وارد کرده بعدا از اونجا وارد نشده باشه به آمریکا که البته بعید میدونم کسی این ریسک رو کرده باشه،شما اونی که محتمل تره رو بزن و نهایتا یه پرواز اضافی درون آمریکا خواهی داشت.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان کسی دیشب آپدیت شده؟ و اینکه می خوام بدونم چطور می شه فهمید با یک آپدیت دو نفره همزمان آیا معنیش کلیر شدنه یا نه؟
Case Number: 2014AS6xxx/Kuala lumpur/2persons: 1 Visa,1 AP/Interview: May