موضوعها: 0
رتبه:
69
0 تشکر در 0 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: abshar_wf، amohammadi348، atial، bahram2014، ESMAEILI_K، Farshid1976، hamed.us، hamid.eng، ibehnam، k.shiary، kimfar، maryam_ros، mohammad111، shahrzad001، shazad، teacherm، USA2014، مامان خانم، کیانوش2، zepehr، 4 کاربر مخفی، 7 مهمان
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-01 ساعت 00:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-01 ساعت 00:32 توسط zepehr.)
يك سوال ذهن منو در گير كرده....كسايي كه تا حالا كلير شدن برگه چه رنگي از سفارت گرفته بودن و كسايي كه هنوز كلير نشدن برگه چه رنگي از سفارت دريافت كردند.ميشه تمام كسايي كه حضور دارن جواب بدن...لطفا.
شماره کیس : 2014AS79XX
کنسولگری : آنکارا -تغیر به ایروان
تاریخ روئت قبولی : May 1
تاریخ ارسال فرمهای سری اول : MAY 12
وقت مصاحبه :هفته اول جولای.:-) آپديت فقط روز بعد از مصاحبه
وضعیت: تمام شدن ویزا.
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-01 ساعت 00:17)Sara_lphmkf نوشته: اين آپديتهايي كه دوستان جديدا داشته اند نشان از خبرهاي خوب داره، من كه مي گم بوي كلير و ويزا مياد ، بوش رو دوست دارم
سارا خانوم خدای نکرده بوی سهمیه سوخته نباشه؟
(شوخی میکنم ها محرومم نکنید تازه از حبس در اومدم)
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردم )/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-01 ساعت 00:17)atial نوشته: (2014-08-01 ساعت 00:09)Sara_lphmkf نوشته: (2014-07-31 ساعت 23:56)atial نوشته: سلام دوباره
همین الان یه ایمیل از آنکارا واسم اومد به این مضمون و خطاب به خانومم که نفر اصلی میباشد ،، لازمه این توضیح رو بدم که خانومم دیپلم داره و گواهی دیپلم ایشون رو همراه بقیهٔ مدارک روز مصاحبه ارائه دادیم و هیچ ناقص مدرکی برامون نبود حالا نمیدونم که چرا این ایمیل رو برامون فرستادن مضافاً به اینکه روز مصاحبه آفیسر به همسر و دخترم گفت که شما میتونید ویزاتون رو بگیرید ، پس تو مدارک اونها مشکلی نبوده میشه منو راهنمای کنید که حالا باید چی کار کنم ، ضمنا امروز ۳۱ جولای هممون آپدیت هم شدیم ،، این هم متن نامه هستش :
Dear,
According to DV Lottery entry requirements, to qualify for an immigrant visa, an applicant must have a high school education or its equivalent, defined as successful completion of a 12-year course of elementary and secondary education. If the applicant is not a high school graduate he/she must have two years of work experience within the past five years in an occupation requiring at least two years of training or experience to perform. In determining the qualifying work experience, Department of Labor’s O*Net OnLine database is used (http://online.onetcenter.org/). All applicants qualifying for a DV on the basis of their work experience must, within the past 5 years, have two years of experience in an occupation that is classified in a Specific Vocational Preparation (SVP) range of 7.0 or higher. The SVP range can be found under “job zone” section of occupations listed on the O*Net OnLine database.
Unfortunately the job zone for your occupation is not qualified to receive a visa under the Diversity Visa Program.
I hope you find this information helpful.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
دوست عزيز، بارها در تايپيك مدارك و ساير تايپيكها گفته شده است كه ١٢ سال تحصيل ملاك هست همانطور كه در متن ايميل هم آمده، يعني هم بايد ديپلم را ارائه دهيد و هم پيش دانشگاهي، شما بايد مدرك پيش دانشگاهي را برايشان ارائه مي كرديد و يا ٢سال سابقه كار قابل قبول،
اگر اين مدارك را دارند به نظر من با سفارت مكاتبه كنيد تا به پرونده شما رسيدگي كنند تاریخ گرفتن دیپلم خانم من سال ۱۹۹۷ یا ۱۳۷۶ بود و اصلا ربطی به پیش دانشگاهی نداره ، یعنی اون موقع اصلا پیش دانشگاهی نبوده
پس حتما با سفارت تماس داشته باشيد و يا مكاتبه كنيد تا براتون قضيه رو شفاف كنند،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-01 ساعت 00:18)کیانوش2 نوشته: (2014-08-01 ساعت 00:15)ibehnam نوشته: (2014-08-01 ساعت 00:12)teacherm نوشته: (2014-08-01 ساعت 00:08)نام کاربری somi نوشته: (2014-08-01 ساعت 00:00)teacherm نوشته: آقایان و خانمهای منتظر محترم: کسی چه میدونه شاید آینده رویایی شما همین امشب شروع بشه. آگست جادویی همین الان شروع شد.
یعنی در زندگیم هیچوقت انقدر منتظر شروع یک ماه میلادی نبودما!
یکی از مشکلاتم تو کلاسهای زبان حفظ کردن ترتیب ماه های میلادی و تطبیقش با ماههای شمسی بود که خدارو شکر به لطف این کارنت و مصاحبه و کلیرنس الان با گوشت و پوست و استخونم دقیقا میتونم چشم بسته همه رو بگم
من كه از اين به بعد اسم جولاي رو بشنوم كهير ميزنم !!
عجب برهوتي بود اين جولاي ... هنوز هم برهوتیم ها!!!
نه حاجي ... پارسال ٣٠ جولاي ايروان كلير كرد و ٢-٣ آگستم آنكارا ...
خيالت تختتتت ...
نهايتاً دوشنبه كلير گروهي داريم ...
من كليرنس پارسال رو با امسال مقايسه كردم دقيقاً مثل هم بودن ، حتي اين آپ هاي بچه ها در روزاي آخر جولاي و ١-٢-٣ آگست هم مثل هم بود ...
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-01 ساعت 00:17)atial نوشته: (2014-08-01 ساعت 00:09)Sara_lphmkf نوشته: (2014-07-31 ساعت 23:56)atial نوشته: سلام دوباره
همین الان یه ایمیل از آنکارا واسم اومد به این مضمون و خطاب به خانومم که نفر اصلی میباشد ،، لازمه این توضیح رو بدم که خانومم دیپلم داره و گواهی دیپلم ایشون رو همراه بقیهٔ مدارک روز مصاحبه ارائه دادیم و هیچ ناقص مدرکی برامون نبود حالا نمیدونم که چرا این ایمیل رو برامون فرستادن مضافاً به اینکه روز مصاحبه آفیسر به همسر و دخترم گفت که شما میتونید ویزاتون رو بگیرید ، پس تو مدارک اونها مشکلی نبوده میشه منو راهنمای کنید که حالا باید چی کار کنم ، ضمنا امروز ۳۱ جولای هممون آپدیت هم شدیم ،، این هم متن نامه هستش :
Dear,
According to DV Lottery entry requirements, to qualify for an immigrant visa, an applicant must have a high school education or its equivalent, defined as successful completion of a 12-year course of elementary and secondary education. If the applicant is not a high school graduate he/she must have two years of work experience within the past five years in an occupation requiring at least two years of training or experience to perform. In determining the qualifying work experience, Department of Labor’s O*Net OnLine database is used (http://online.onetcenter.org/). All applicants qualifying for a DV on the basis of their work experience must, within the past 5 years, have two years of experience in an occupation that is classified in a Specific Vocational Preparation (SVP) range of 7.0 or higher. The SVP range can be found under “job zone” section of occupations listed on the O*Net OnLine database.
Unfortunately the job zone for your occupation is not qualified to receive a visa under the Diversity Visa Program.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
دوست عزيز، بارها در تايپيك مدارك و ساير تايپيكها گفته شده است كه ١٢ سال تحصيل ملاك هست همانطور كه در متن ايميل هم آمده، يعني هم بايد ديپلم را ارائه دهيد و هم پيش دانشگاهي، شما بايد مدرك پيش دانشگاهي را برايشان ارائه مي كرديد و يا ٢سال سابقه كار قابل قبول،
اگر اين مدارك را دارند به نظر من با سفارت مكاتبه كنيد تا به پرونده شما رسيدگي كنند تاریخ گرفتن دیپلم خانم من سال ۱۹۹۷ یا ۱۳۷۶ بود و اصلا ربطی به پیش دانشگاهی نداره ، یعنی اون موقع اصلا پیش دانشگاهی نبوده
دوست عزيز من مدرك پيش دانشگاهى بردم گفت برو ديپلمتو بيار!!!
اتيال عزيز اينا اصل ديپلم خانومتو ميخان حالا نميدونم چرا بعد از سه ماه
تنها راه ارائه ديپلم ميباشد
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبه
عجب صبرى خدا دارد !
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-01 ساعت 00:22)Sara_lphmkf نوشته: (2014-08-01 ساعت 00:17)atial نوشته: (2014-08-01 ساعت 00:09)Sara_lphmkf نوشته: (2014-07-31 ساعت 23:56)atial نوشته: سلام دوباره
Dear,
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
پس حتما با سفارت تماس داشته باشيد و يا مكاتبه كنيد تا براتون قضيه رو شفاف كنند،
تلفنی باهاشون تماس بگیرم یا ایمیل بزنم ؟
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
Dear,
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
استاد نفرموديد .
اصل مدرك رو ارائه كرديد يا تاييديه تحصيلي ؟
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
ساکن San Francisco
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-01 ساعت 00:17)ibehnam نوشته: (2014-08-01 ساعت 00:14)amohammadi348 نوشته: چرا آنکارا اکثر بچه ها رو آپدیت کرده ولی ما نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسه دیگه ای هم هست که تازگیا آپدیت نشده باشه از آنکارا؟
آنكارا كيس هاي زير ٥٠٠٠ رو داره آپ ميكنه كه به زودي كلير كنه . من و شما از اواسط آگست به بعد منتظر آپ باشيم ... میدونم دوستان ولی واقعی اینه که هر روز که میگذره استرسم هم بیشتر میشه.
[emoji22]
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-31 ساعت 23:23)mehrzad2013 نوشته: درود بر جناب محبت عزیز
ممنون از اطلاع رسانی در مورد درصد ایرانی های مصاحبه شونده در سفارت ابوظبی. خوب با توجه با این نکته و بررسی آخرین فایل سیس نتیجه میگیریم که امسال نه تنها ویزا کم نمیاد بلکه در بدبینانه ترین شرایط از 3500 تا باید حداقل 300 عدد ویزا اضافه بیاد. پس خدا رو شکر نیاز به اضافه شدن سهمیه نیز نمیباشد 
قابل توجه همه دوستان: به شایعات و حرف های بدون حساب و کتاب و نسنجیده توجه نکنید که به تعداد همه شما عزیزان ویزا موجود میباشد. فقط خدا کنه که سفارتها سرعت کلیر کردن رو حسابی ببرن بالا... سلام
لازم دونستم قبل از شروع بحثهای مختلف در خصوص سهمیه و این حرفها و همینطور خبر اخیر که سفارت مجازی منتشر کرده چند نکته رو بگم:
.
1- در اون خبر هیچ چیز جدیدی برای بچه های ما وجود نداشت که ندونیم و همه رو قبلا میدونستیم پس نیاز نیست نگران چیزی بود و همین الانشم بچه هایی که کلیر میخورن ممکنه کلیرنسشون به 30 سپتامبر نرسه پس حتی داستان ready ها هم قبلا معلوم بوده.
2- خواستم چند مورد رو در خصوص لاتاریهای قبل بگم:
--- در سال 2010 سهمیه ویزای ایران تمام شد و به عده ای ویزا نرسید.
--- در سال 2011 کلیرنس عده ای طولانی شد و موفق به دریافت ویزا قبل از پایان سپتامبر نشدن و در سال 2012 هم همین اتفاق تکرار شد.
--- در سال 2013 مجددا سهمیه ایران باتمام رسید و بعد از 20 سپتامبر دیگه ویزایی در کار نبود.
--- در سال 2014 همه رو کارنت نکردن و بعد از 13350 تا 23000 برنده یعنی حدود 10000 نفر به مصاحبه فرا خونده نشدن.
و در خصوص تعداد نفرات برندگان از 2000 تا 6000 برای ایران در این سالها برنده اعلام کردن .
.
.
و اما نتیجه گیری:
1- معمولا هر ایرادی رو سعی کردن برای سال بعد مرتفع کنن که البته رفع اشکال های قبلی مشکلات جدیدی رو عموما به بار میاره نمونه ش عدم کارنت 10000 کیس آسیایی در 2014 بود.
2- با بررسیهای صورت گرفته از سایت سیس این نتیجه عاید میشه که امسال اتمام سهمیه ویزا در کار نخواهد بود و صرفا با توجه به تحولات منطقه لایه های کلیرنس بیشتر شدن و هر کس کلیر بشه قبل از 30 سپتامبر قطعا ویزا خواهد گرفت و در خصوص سهمیه آسیا امسال از محالاته که آسیا ظرفیت صدور ویزاش رو پر کنه.
.
و اما یک توصیه برادرانه:
شما سهمتون رو به خوبی در این پروسه انجام دادید و واقعا از این به بعد هیچ کاری از دستتون به غیر از انتظار بر نمیاد پس ضمن تسلط به خودتون در هر دو صورت رفتن و موندن برنامه ریزی کنید و آمادگی ذهنی رو برای خودتون ایجاد کنید برای پذیرش هر دو حالت
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-01 ساعت 00:30)Sara_lphmkf نوشته: (2014-08-01 ساعت 00:27)ibehnam نوشته: (2014-08-01 ساعت 00:17)atial نوشته: (2014-08-01 ساعت 00:09)Sara_lphmkf نوشته: (2014-07-31 ساعت 23:56)atial نوشته: سلام دوباره
Dear,
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
استاد نفرموديد .
يك سوالي براي من پيش اومده، طبق امضاي ايشون ، همسر و دخترشون ويزا رو گرفتن، يعني بعد از گرفتن ويزا تازه مدرك مي خوان؟ كسي كه ويزا گرفته يعني مدركش كامل بوده ديگه
سارا خانوم چه عجب. رفته بودی آمریکا؟ 
خوشحالم.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
استاد نفرموديد .
[/quote]
هم اصلشو دادم هم کپی شو
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
سلام آقا فرشاد، نه، رفته بودم ايرانگردي كه از آ م ر ي ك ا هم زيباتره،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-01 ساعت 00:29)محبت نوشته: (2014-07-31 ساعت 23:23)mehrzad2013 نوشته: درود بر جناب محبت عزیز
ممنون از اطلاع رسانی در مورد درصد ایرانی های مصاحبه شونده در سفارت ابوظبی. خوب با توجه با این نکته و بررسی آخرین فایل سیس نتیجه میگیریم که امسال نه تنها ویزا کم نمیاد بلکه در بدبینانه ترین شرایط از 3500 تا باید حداقل 300 عدد ویزا اضافه بیاد. پس خدا رو شکر نیاز به اضافه شدن سهمیه نیز نمیباشد 
قابل توجه همه دوستان: به شایعات و حرف های بدون حساب و کتاب و نسنجیده توجه نکنید که به تعداد همه شما عزیزان ویزا موجود میباشد. فقط خدا کنه که سفارتها سرعت کلیر کردن رو حسابی ببرن بالا... سلام
لازم دونستم قبل از شروع بحثهای مختلف در خصوص سهمیه و این حرفها و همینطور خبر اخیر که سفارت مجازی منتشر کرده چند نکته رو بگم:
.
1- در اون خبر هیچ چیز جدیدی برای بچه های ما وجود نداشت که ندونیم و همه رو قبلا میدونستیم پس نیاز نیست نگران چیزی بود و همین الانشم بچه هایی که کلیر میخورن ممکنه کلیرنسشون به 30 سپتامبر نرسه پس حتی داستان ready ها هم قبلا معلوم بوده.
2- خواستم چند مورد رو در خصوص لاتاریهای قبل بگم:
--- در سال 2010 سهمیه ویزای ایران تمام شد و به عده ای ویزا نرسید.
--- در سال 2011 کلیرنس عده ای طولانی شد و موفق به دریافت ویزا قبل از پایان سپتامبر نشدن و در سال 2012 هم همین اتفاق تکرار شد.
--- در سال 2013 مجددا سهمیه ایران باتمام رسید و بعد از 20 سپتامبر دیگه ویزایی در کار نبود.
--- در سال 2014 همه رو کارنت نکردن و بعد از 13350 تا 23000 برنده یعنی حدود 10000 نفر به مصاحبه فرا خونده نشدن.
و در خصوص تعداد نفرات برندگان از 2000 تا 6000 برای ایران در این سالها برنده اعلام کردن .
.
.
و اما نتیجه گیری:
1- معمولا هر ایرادی رو سعی کردن برای سال بعد مرتفع کنن که البته رفع اشکال های قبلی مشکلات جدیدی رو عموما به بار میاره نمونه ش عدم کارنت 10000 کیس آسیایی در 2014 بود.
2- با بررسیهای صورت گرفته از سایت سیس این نتیجه عاید میشه که امسال اتمام سهمیه ویزا در کار نخواهد بود و صرفا با توجه به تحولات منطقه لایه های کلیرنس بیشتر شدن و هر کس کلیر بشه قبل از 30 سپتامبر قطعا ویزا خواهد گرفت و در خصوص سهمیه آسیا امسال از محالاته که آسیا ظرفیت صدور ویزاش رو پر کنه.
.
و اما یک توصیه برادرانه:
شما سهمتون رو به خوبی در این پروسه انجام دادید و واقعا از این به بعد هیچ کاری از دستتون به غیر از انتظار بر نمیاد پس ضمن تسلط به خودتون در هر دو صورت رفتن و موندن برنامه ریزی کنید و آمادگی ذهنی رو برای خودتون ایجاد کنید برای پذیرش هر دو حالت 
استاد كاش منم مثل شما پست مفيييد بلد بودم بدم . اي استااااااد
واقعاً كارت درسته ...
اين آخرش رو فقط من نيستم : آمادگي براي نرفتن
خودتم آمادش نيستي ! نگو هستم
ساکن San Francisco
|