کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-01 ساعت 01:09)mizan نوشته:  من امروز آپدیت شدم . یعنی خوشحال باشم ؟ دوستان شما آپدیت شدین؟

میزان باش.Wink
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: mizan ، nedaba ، pari pari ، aidaz ، milad 68 ، 20142ddc ، chamandoost ، soli asali ، zepehr
(2014-08-01 ساعت 01:12)کیانوش2 نوشته:  سلام بر حاج آقا واشینگتن مدیر. حاج آقا خیالت تخت. شوخیهای پاستوریزه و هموژنیزه می کنیم. دعوایی هم در کار نیست و هوای همدیگرو داریم ولی این سه تا سفارت معروف تا آخر این هفته حداقل 50 نفر کلیر نکنن من هیچ تضمینی در حفظ آرامش تاپیک نمیتونم بدم.

شما لطف دارین...Wink به امید خدا این دو ماهه باقیمونده هم به خوبی و خوشی به پایان می رسه... حاجی دلش روشنه...Rolleyes

(2014-08-01 ساعت 00:09)20142ddc نوشته:  سلام دوستان شب همگی خوش .نفر اصلی کیس ما مجددا" امشب آپدیت شد.

پس اينجور كه بوش مياد فردا حسابى از انكارا جيغ و هورااا داريم. خدارو شكر
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-08-01 ساعت 00:55)tabrizi نوشته:  دوستان سلام
من بالاخره بعد از ٢٠ روز سرگردانى تو انكارا، امروز ويزاهامونو گرفتم
اميدوارم همه شما دوستان عزيز موفق باشيد

هوراااااا. چشمتون روشن. مباركتون باشه
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: nedaba ، aidaz ، 20142ddc ، amohammadi348 ، محبت ، chamandoost ، hamid_fs3 ، soli asali ، Sara_lphmkf ، majid_eng ، zepehr ، maryam_ros ، mizan
(2014-08-01 ساعت 01:19)pari pari نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 00:09)20142ddc نوشته:  سلام دوستان شب همگی خوش .نفر اصلی کیس ما مجددا" امشب آپدیت شد.

پس اينجور كه بوش مياد فردا حسابى از انكارا جيغ و هورااا داريم. خدارو شكر

ايشالاBig Grin
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبهBig Grin
عجب صبرى خدا دارد !
تشکر کنندگان: pari pari ، nedaba ، amohammadi348 ، aidaz ، milad 68 ، 20142ddc ، محبت ، chamandoost ، soli asali ، Sara_lphmkf ، majid_eng ، zepehr ، mizan
سلام دوستان،
یکی از دوستانم امروز موفق شد ویزاشو از آنکارا بگیره. می گفت حدود 10-15 نفر بودیم و به همه ویزا دادند.
به همشون تبریک می گم! ایشالا مبارکشون باشه.
خبرای خوب خیلی خیلی نزدیک اند.! Smile
Case Number: 79** Applicant No.: 2 Embassy: Yerevan Interview: 9, July Status: Clearance Update: 10,11 July. + 25 July by email

Waiting for my VISA. Tongue Cool
از دوستان خوبم *** کیانوش2 ، مامان خانم ،pari pari ، anahita 62 ،ibehnam ،m_nikparvaz *** تشکر میکنم بابت رتبه.
ایشالا همگی از فردا یکی یکی دلاتون سبز و بهاری بشه.
تشکر کنندگان: ibehnam ، amohammadi348 ، محبت ، pari pari ، milad 68 ، chamandoost ، soli asali ، zepehr ، nedaba
آقا من که دلم انقدر فرخندست که دارم دنبال هتل دوبی و پرواز قطری به لاس وگاس میگردم.... خدایا این دل فرخنده رو از ما نگیر....
(2014-08-01 ساعت 00:17)ibehnam نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 00:14)amohammadi348 نوشته:  چرا آنکارا اکثر بچه ها رو آپدیت کرده ولی ما نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کسه دیگه ای هم هست که تازگیا آپدیت نشده باشه از آنکارا؟

آنكارا كيس هاي زير ٥٠٠٠ رو داره آپ ميكنه كه به زودي كلير كنه . من و شما از اواسط آگست به بعد منتظر آپ باشيم ...

ای دل غافل از چی بگم برات...
تشکر کنندگان: pari pari ، amohammadi348 ، chamandoost ، soli asali ، zepehr ، nedaba
(2014-08-01 ساعت 01:32)ibehnam نوشته:  خيلي مخلصيم آقا ...
حقيقتش من زياد آدم شوخي نيستم ، ولي دوست دارم جو اينجا رو خوب كنم و همه شاد باشيم . من ٣٠ سالمه و رفتم دكتر بهم قرص اعصاب داده ! سعي ميكنم رديف باشم ... يعني رديف باشيم ..،
حريف هم كه چقر و بد بدنه ، ولي من قصد مهاجرت داشتم ، يه اقداماتي هم كرده بودم كه به لطف خدا اين اتفاق افتاد و خيلي خوشحال شدم و اميدوار . خدايي نكرده نشه ، هيچ كشوري رو نميشه جايگزين us كرد ، درد اينجاست ...
اميدم فقط به خداااست ...
سلام
رفیق گلم یه داستان اینجا واست میگم خودت ببین چی دستگیرت میشه:
.
در یک دزدی بانک یکی از ایالات آمریکا دزد فریاد کشید :
“همه افراد حاضر در بانک ، حرکت نکنید ، پول مال دولت است و زندگی به شما تعلق دارد”
همه در بانک به آرامی روی زمین دراز کشیدند
این «شیوه تغییر تفکر» نام دارد، تغییر شیوه معمولی فکر کردن .
هنگامیکه دزدان بانک به خانه رسیدند، جوانی که (مدرک لیسانس اداره کردن تجارت داشت)
به دزد پیرتر(که تنها شش کلاس سواد داشت) گفت «برادر بزرگتر، بیا تا بشماریم چقدر بدست آورده ایم»
دزد پیرتر با تعجب گفت؛ «تو چقدر احمق هستی، اینهمه پول شمردن زمان بسیار زیادی خواهد برد.
امشب تلویزیون ها در خبرها خواهند گفت ما چقدر از بانک دزدیده ایم»
این را میگویند: «تجربه» اینروز ها، تجربه مهمتر از ورقه کاغذ هایی است که به رخ کشیده میشود!
پس از آنکه دزدان بانک را ترک کردند ، مدیر بانک به رییس خودش گفت، فوری به پلیس خبر بدهید.
اما رییس اش پاسخ داد: «تامل کن! بگذار ما خودان هم ۱۰ میلیون از بانک برای خودمان برداریم
و به آن ۷۰ میلیون میلیون که از بانک ناپدید کرده بودیم بیافزاییم»
اینرا میگویند «با موج شنا کردن» پرده پوشی به وضعیت غیرقابل باوری به نفع خودت !
رییس کل می گوید: «بسیار خوب خواهد بود که هرماه در بانک دزدی بشود»
اینرا میگویند «کشتن کسالت» شادی شخصی از انجام وظیفه مهمتر می شود.
روز بعد، تلویزیون اعلام میکند ۱۰۰ میلیون دلار از بانک دزدیده شده است.
دزد ها پولها را شمردند و دوباره شمردند اما نتوانستند ۲۰ میلیون بیشتر بدست آورند.
دزدان بسیار عصبانی و شاکی بودند:
«ما زندگی و جان خودرا گذاشتیم و تنها ۲۰ میلیون گیرمان آمد.
اما روسای بانک ۸۰ میلیون را در یک بشکن بدست آوردند.
انگار بهتر است انسان درس خوانده باشد تا اینکه دزد بشود.»
اینرا میگویند؛ «دانش به اندازه طلا ارزش دارد»
رییس بانک با خوشحالی میخندید زیرا او ضرر خودش در سهام را در این بانک دزدی پوشش داده بود.
اینرا میگویند؛ «موقعیت شناسی» جسارت را به خطر ترجیح دادن.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

31 Jul آپدیت خوردم
تشکر کنندگان: milad 68 ، محبت ، hamid_fs3 ، soli asali ، smpf ، Sara_lphmkf ، zepehr ، hamid.eng ، nedaba ، maryam_ros ، mizan ، pari pari
میدونید چی بیشتر از همه فکرمو درگیر کرده؟ گرفتن ویزا؟ نه!!!!اینکه کلیر بشی و تو یایت سفارت بگن ویزات پرینت شده بعد اینهمه راهم مثل خیلی از دوستان بری امارات پاستو تحویل بدی بعد بگن ببخشید ویزامون تموم شده یا سیستم مشکل داره..واقعا دربدری الکی...دوستان فکر میکنن از اون موارد مشابه که دوستان کلیر شده رفتن سفارتهاشون با دست خالی برگشتن باز هم خواهیم داشت؟؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، smpf ، zepehr ، nedaba ، محبت
(2014-08-01 ساعت 00:12)teacherm نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 00:08)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 00:00)teacherm نوشته:  آقایان و خانمهای منتظر محترم: کسی چه میدونه شاید آینده رویایی شما همین امشب شروع بشه. آگست جادویی همین الان شروع شد.

یعنی در زندگیم هیچوقت انقدر منتظر شروع یک ماه میلادی نبودما!

یکی از مشکلاتم تو کلاسهای زبان حفظ کردن ترتیب ماه های میلادی و تطبیقش با ماههای شمسی بود که خدارو شکر به لطف این کارنت و مصاحبه و کلیرنس الان با گوشت و پوست و استخونم دقیقا میتونم چشم بسته همه رو بگم

(2014-08-01 ساعت 02:38)chamandoost نوشته:  میدونید چی بیشتر از همه فکرمو درگیر کرده؟ گرفتن ویزا؟ نه!!!!اینکه کلیر بشی و تو یایت سفارت بگن ویزات پرینت شده بعد اینهمه راهم مثل خیلی از دوستان بری امارات پاستو تحویل بدی بعد بگن ببخشید ویزامون تموم شده یا سیستم مشکل داره..واقعا دربدری الکی...دوستان فکر میکنن از اون موارد مشابه که دوستان کلیر شده رفتن سفارتهاشون با دست خالی برگشتن باز هم خواهیم داشت؟؟؟

به نظرم به جای این فکر که به خودتون استرس وارد میکنه بهتره کمی دیگه صبر کنید. در واقع همگی ما باید صبر پیشه کنیم . ولی به نظر نمیاد این مشکلات دیگه پیش بیاد چون فعلا اونا از وضعیت ویزا خودشون مطلع هستند و مسلما قصد ازار ما رو هم ندارند.امیدوارم که این انتظار به سر برسه و تبدیل به یه خاطره شیرین بشه واستون.
تشکر کنندگان: chamandoost ، soli asali ، smpf ، zepehr ، nedaba ، محبت ، mehrzad2013
دوستان سایت سفارت اسم منو اشتباه وارد کرده...براشون ایمیل زدم که درستش کنن که البته اسم توی سایت اگر اشتباه باشه فکر نمیکنم مشکلی پیش بیاد...نظر دوستان چیه؟
تشکر کنندگان: soli asali ، smpf ، zepehr ، nedaba
(2014-08-01 ساعت 01:05)zepehr نوشته:  
(2014-08-01 ساعت 00:55)tabrizi نوشته:  دوستان سلام
من بالاخره بعد از ٢٠ روز سرگردانى تو انكارا، امروز ويزاهامونو گرفتم
اميدوارم همه شما دوستان عزيز موفق باشيد
خيلي مبارك باشه ولي ٢٠ روز تو آنكارا.چرا اينقدر طولاني.منتظر سفرنامتون هستيم .

دوست عزيز
سيستم صدور ويزا مشكل داشت ،پاسپورتهاى ما حدود ١٠ روز موند تو سفارت بعدش روز شنبه همين هفته بهم ايميل زدن كه چون تعطيلات عيد فطر هست بيا و پاسپورتهاتونو ببريد و روز پنجشنبه يعنى امروز بياريد، امروز صبح بردم پاسپورتهارو دادم سفارت ، ساعت ٤ بهم ايميل زدم كه ويزاها امادست و بيا از سفارت بگير و خلاصه اينكه ما بعد از٤٥٥ روزپس از رويت قبولى ويزاهامون رو گرفتيم
اميدوارم هيچ يك از دوستان انتظارشون بيش از ما نشه
***2014AS ٤نفر انكارا مصاحبه: اكتبر٢٠١٣ كلير ٨ جولاي٢٠١٤ (٢٧٠ روز)
update: ٥ بار

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان