موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-05 ساعت 09:47)arffx نوشته: (2014-08-05 ساعت 09:42)lucky star نوشته: سلام دوستان.من ساعت 2 صبح که چک کردم کیسمون آپدیت نشده بود.ولی الان که دیدم آپ شدع.به نظرتون این آمدیت از آمریکاست یا سفارت؟
سلام كدوم سفارت؟
ابوظبی
شماره کیس:70XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ابوظبی,تاریخ مصاحبه:26june,وضعیت:AP
رتبه:
31
1 تشکر در 0 ارسال
وقتی چشم امیدتان به خدا باشد و باور و ایمان قوی داشته باشید:
هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که راست نباشد
هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که پیش نیاید
هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که دیر نپاید . . .
سلام با یه دنیا قاصدک که خبرهای خوش بیاره دم درخونه تک تک اعضا مهاجر +++++++++++++++++++++
خدایا امروز اینجارو پر از هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا+++++++++++++++++++++++++++++
جیغ از نوع بنفششش و دست و هیجان از سر شادی کن یه دنیا دوستت داریم که کنارمونی خداااااااااااااااااااااا
خدایا چه بگویم .....
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اين ايميل 9 سوالي كه مي گين براي برادر من بعد از مصاحبه نيومده؟ براي همه بايد بياد؟
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من و همسرم 15 جولای مصاحبه داشتیم خودم ویزای یه ضرب گرفتم و همسرم ap هست همسرم از 18 جولای که اپدیت شد تا دیشب اپدیت دیگه ای نداشت، دیشب که چک کردم دیدم هر دوی ما اپدیت شدیم! این طبیعیه که بعد از اینکه من ویزامو گرفتم بازم اپدیت بشم؟
you never khnow how strong you are
until being strong is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014
رتبه:
252
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-05 ساعت 10:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-05 ساعت 10:46 توسط محبت.)
(2014-08-05 ساعت 06:56)alimomen نوشته: Consular Consolidated Database: Updates on Operational Status.
We have made significant progress and issued most of the worldwide backlog of nonimmigrant visa cases. We are working to bring the Consular Consolidated Database back to full operational capacity.
We continue to prioritize immigrant visas, adoption cases, and emergency nonimmigrant visa cases. We are printing visas for these cases with very few delays.
We are aware of a small number of visa cases still in process because of system performance issues. We are working diligently to clear those cases.
Visa applicants are advised they might still experience delays of up to one week in addition to normal processing times. Applicants should take this into consideration when making travel plans.
Please check with the embassy or consulate where you will apply for additional information.
سلام
دمت گرم علی امیدوارم بزودی خبر رفع کامل مشکل سیستم هاشون رو خودت اینجا بذاری
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
رتبه:
31
1 تشکر در 0 ارسال
عزیزان چند تا سوال دارم لطفا راهنمایی کنید :
1 در مورد گواهینامه رانندگی باید کارت گواهینامه رو ترجمه کنیم واسه ورود به امریکا؟؟؟؟2
2کارت واکسنمون رو باید کامل کنیم یعنی موقع ورود به خاک امریکا هم چک میشه ؟؟؟؟؟
3لطفا بگید اگر مدیکال تموم بشه منتظر ویزا باشیم باید بریم کشور محل مصاحبه دوباره تمدیدش کنیم ؟؟؟؟؟؟؟
خدایا چه بگویم .....
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-05 ساعت 10:30)shiva.usa نوشته: عزیزان چند تا سوال دارم لطفا راهنمایی کنید :
1 در مورد گواهینامه رانندگی باید کارت گواهینامه رو ترجمه کنیم واسه ورود به آمریکا؟؟؟؟2
2کارت واکسنمون رو باید کامل کنیم یعنی موقع ورود به خاک آمریکا هم چک میشه ؟؟؟؟؟
3لطفا بگید اگر مدیکال تموم بشه منتظر ویزا باشیم باید بریم کشور محل مصاحبه دوباره تمدیدش کنیم ؟؟؟؟؟؟؟
شیوا جونم، شما دیگه چرا؟!
تایپیک اولین سفر به آمریکا رو دیدی؟
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-05 ساعت 10:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-05 ساعت 10:48 توسط Sara_lphmkf.)
(2014-08-05 ساعت 10:16)azri نوشته: دوستان اين ايميل 9 سوالي كه مي گين براي برادر من بعد از مصاحبه نيومده؟ براي همه بايد بياد؟
دوست عزیز ، شما بعد از 147 پست بهتر نیست امضا داشته باشید؟!
ضمنا فرم 9 سوالی شامل همه نمی شه. اگر احتیاجی بود سفارت براشون می فرستاد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ،
كيس هاي زير كه از بازماندگان كليري سري هاي قبلي ايروان بودن ، ويزاهاشون ISSUED شده ، خبرهاي خوب تو راهه.

2014AS820 30 Jul
2014AS1308 31 Jul
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به نظر من اونایی که انکارا مصاحبه شدن تعداد اپدیتهاشون از بقیه بیشتره.می خواستم بدونم این درسته و چرا اینطوره؟