کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-05 ساعت 09:47)arffx نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 09:42)lucky star نوشته:  سلام دوستان.من ساعت 2 صبح که چک کردم کیسمون آپدیت نشده بود.ولی الان که دیدم آپ شدع.به نظرتون این آمدیت از آمریکاست یا سفارت؟
سلام كدوم سفارت؟

(2014-08-05 ساعت 09:42)lucky star نوشته:  سلام دوستان.من ساعت 2 صبح که چک کردم کیسمون آپدیت نشده بود.ولی الان که دیدم آپ شدع.به نظرتون این آمدیت از آمریکاست یا سفارت؟
سلام كدوم سفارت؟

سلام كدوم سفارت؟
بنده ارمنستان
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: pari pari ، maryam_ros ، Haniehrashvand ، soli asali ، nedaba ، قصه گو
سلام كدوم سفارت؟

ابوظبی
شماره کیس:70XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ابوظبی,تاریخ مصاحبه:26june,وضعیت:AP
تشکر کنندگان: maryam_ros ، آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو
(2014-08-05 ساعت 10:02)lucky star نوشته:  
سلام كدوم سفارت؟

ابوظبی

الان با همسرم صحبت کردم.مثل اینکه چند روز پیش ایمیل دادن.پس از سفارته
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، reasonable ، قصه گو
وقتی چشم امیدتان به خدا باشد و باور و ایمان قوی داشته باشید:
هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که راست نباشد
هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که پیش نیاید
هیچ چیز آنقدر عجیب نیست که دیر نپاید . . .

سلام با یه دنیا قاصدک که خبرهای خوش بیاره دم درخونه تک تک اعضا مهاجر +++++++++++++++++++++

خدایا امروز اینجارو پر از هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا+++++++++++++++++++++++++++++

جیغ از نوع بنفششش و دست و هیجان از سر شادی کن یه دنیا دوستت داریم که کنارمونی خداااااااااااااااااااااا
خدایا چه بگویم .....
دوستان اين ايميل 9 سوالي كه مي گين براي برادر من بعد از مصاحبه نيومده؟ براي همه بايد بياد؟
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
سلام دوستان. من و همسرم 15 جولای مصاحبه داشتیم خودم ویزای یه ضرب گرفتم و همسرم ap هست همسرم از 18 جولای که اپدیت شد تا دیشب اپدیت دیگه ای نداشت، دیشب که چک کردم دیدم هر دوی ما اپدیت شدیم! این طبیعیه که بعد از اینکه من ویزامو گرفتم بازم اپدیت بشم؟
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، آلیس-1980 ، soli asali ، pari pariaaa ، lighter ، nedaba ، reasonable ، قصه گو ، pari pari
(2014-08-05 ساعت 10:16)azri نوشته:  دوستان اين ايميل 9 سوالي كه مي گين براي برادر من بعد از مصاحبه نيومده؟ براي همه بايد بياد؟
باسلام
اتفاقا این سوال من هم هست! Wink آیا فرم 9 سوالی و درخواست CV همون روز مصاحبه است و یا بعداً از طریق ایمیل؟
آیا صرفاً مخصوص سفارت آنکاراس یا ایروان هم چنین رویه ای داره؟ تا به حال کسی از سفارت ایروان فرم 9 سوالی و درخواست CV گرفته؟
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
تشکر کنندگان: soli asali ، lighter ، nedaba ، قصه گو
(2014-08-05 ساعت 06:56)alimomen نوشته:  Consular Consolidated Database: Updates on Operational Status.
We have made significant progress and issued most of the worldwide backlog of nonimmigrant visa cases. We are working to bring the Consular Consolidated Database back to full operational capacity.

We continue to prioritize immigrant visas, adoption cases, and emergency nonimmigrant visa cases. We are printing visas for these cases with very few delays.

We are aware of a small number of visa cases still in process because of system performance issues. We are working diligently to clear those cases.

Visa applicants are advised they might still experience delays of up to one week in addition to normal processing times. Applicants should take this into consideration when making travel plans.

Please check with the embassy or consulate where you will apply for additional information.
سلام
دمت گرم علی امیدوارم بزودی خبر رفع کامل مشکل سیستم هاشون رو خودت اینجا بذاریWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

عزیزان چند تا سوال دارم لطفا راهنمایی کنید :

1 در مورد گواهینامه رانندگی باید کارت گواهینامه رو ترجمه کنیم واسه ورود به امریکا؟؟؟؟2

2کارت واکسنمون رو باید کامل کنیم یعنی موقع ورود به خاک امریکا هم چک میشه ؟؟؟؟؟

3لطفا بگید اگر مدیکال تموم بشه منتظر ویزا باشیم باید بریم کشور محل مصاحبه دوباره تمدیدش کنیم ؟؟؟؟؟؟؟
خدایا چه بگویم .....
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، reasonable ، قصه گو
(2014-08-05 ساعت 10:30)shiva.usa نوشته:  عزیزان چند تا سوال دارم لطفا راهنمایی کنید :

1 در مورد گواهینامه رانندگی باید کارت گواهینامه رو ترجمه کنیم واسه ورود به آمریکا؟؟؟؟2

2کارت واکسنمون رو باید کامل کنیم یعنی موقع ورود به خاک آمریکا هم چک میشه ؟؟؟؟؟

3لطفا بگید اگر مدیکال تموم بشه منتظر ویزا باشیم باید بریم کشور محل مصاحبه دوباره تمدیدش کنیم ؟؟؟؟؟؟؟

شیوا جونم، شما دیگه چرا؟!
تایپیک اولین سفر به آمریکا رو دیدی؟
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، قصه گو
(2014-08-05 ساعت 01:53)milad 68 نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 00:39)S.gh نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 00:36)soli asali نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 00:08)reasonable نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 19:29)soli asali نوشته:  آپ شدم همین الان
سولی عزیز ، با دیدن پیامتون اشک خوشحالی در چشمانم جمع شد.
خدا رو شکر
انشاا.. فردا یه عالمه هورااااااااااااااااا داشته باشیم.

مرسی از شما و ما بقی دوستان ! Smile لطف دارید همتون نسبت به بنده !

سولي جون كلي تبريك عزيزم
راستي حدود كيست چنده و كدوم سفارت بودي؟
سولی واقعا تبریک...

(2014-08-05 ساعت 00:39)S.gh نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 00:36)soli asali نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 00:08)reasonable نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 19:29)soli asali نوشته:  آپ شدم همین الان
سولی عزیز ، با دیدن پیامتون اشک خوشحالی در چشمانم جمع شد.
خدا رو شکر
انشاا.. فردا یه عالمه هورااااااااااااااااا داشته باشیم.

مرسی از شما و ما بقی دوستان ! Smile لطف دارید همتون نسبت به بنده !

سولي جون كلي تبريك عزيزم
راستي حدود كيست چنده و كدوم سفارت بودي؟
سولی واقعا تبریک...

مرسی مرسی .. خدایا کلیر بشم این دوستان چی کار میکنن ! Smile
خدایا این محبوبیت رو از من نگیر Big Grin
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-08-05 ساعت 10:16)azri نوشته:  دوستان اين ايميل 9 سوالي كه مي گين براي برادر من بعد از مصاحبه نيومده؟ براي همه بايد بياد؟

دوست عزیز ، شما بعد از 147 پست بهتر نیست امضا داشته باشید؟!
ضمنا فرم 9 سوالی شامل همه نمی شه. اگر احتیاجی بود سفارت براشون می فرستاد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: soli asali ، babak12 ، nedaba ، قصه گو ، arash1392
(2014-08-05 ساعت 09:13)Touraj2014 نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 08:50)imanbaraty نوشته:  سلام دوستان ، آدرس ایمیل سفارت در انکارا رو میخواستم لطفا"

با سلام آدرس سفارت و ايميل و تلفن :
CONTACT US

Embassy

American Embassy Ankara
110 Atatürk Blvd.
Kavaklıdere, 06100 Ankara - Turkey
Phone: (90-312) 455-5555
Fax: (90-312) 467-0019
e-mail: webmasterankara@state.gov

(2014-08-05 ساعت 08:50)imanbaraty نوشته:  سلام دوستان ، آدرس ایمیل سفارت در انکارا رو میخواستم لطفا"
CONTACT US

Embassy

American Embassy Ankara
110 Atatürk Blvd.
Kavaklıdere, 06100 Ankara - Turkey
Phone: (90-312) 455-5555 
Fax: (90-312) 467-0019 
e-mail: webmasterankara@state.gov

تماس گرفتي سفارش ما رو هم بكن
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، قصه گو
سلام دوستان ،

كيس هاي زير كه از بازماندگان كليري سري هاي قبلي ايروان بودن ، ويزاهاشون ISSUED شده ، خبرهاي خوب تو راهه.ShyShyShy

2014AS820 30 Jul
2014AS1308 31 Jul
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
دوستان به نظر من اونایی که انکارا مصاحبه شدن تعداد اپدیتهاشون از بقیه بیشتره.می خواستم بدونم این درسته و چرا اینطوره؟
تشکر کنندگان: ssara ، soli asali ، ffrfar ، manamilad ، nedaba ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان