کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-05 ساعت 00:41)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 00:36)azadeh2014 نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 00:31)ارشا نوشته:  ببخشید من نمی دونم امضا درست کنم یعنی چی? ممنون که با حوصله جواب میدید خ
ممنون که شرایط خودتون رو توضیح دادید.. صبر کنید ارسالهاتون که به 10 رسید به کنترل پنل کاربری برید و امضا درست کنید. موفق باشید

آزاده جونم دلم برات يك ذره شدهTongue الان كه كامينگ سون بولتن ويزا اومد ياد قديما افتادم كه چقدر توي تايپيك بولتن هيجان داشتيم،
يادته وقتي اون ماه كه شما كارنت شدين چقدر دنبال آقاي محبت عزيز گشتيم، مي خواستيم ببينيم كارنت شدن يا نه
با اينكه خيلي نمي گذره از اون موقعه ها ولي فكر مي كنم خيلي خيلي وقت پيش اتفاق افتاده
مرسی سارای مهربونم ... آره والا انگار خیلی قدیما بوده فکر کنم بهمون یه کم سخت گذشته Big Grinاما روزای خوبم میاد به لطف خدا.من کاری جز دعا از دستم بر نمیاد .. دعا گوی همه منتظرای ویزا هستم
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

(2014-08-05 ساعت 00:35)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 00:22)hamedsafari نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 00:05)hamedsafari نوشته:  سلام
دوستان میتونید کمکی در حقم کنید؟
من تو سایت سیس اپ خوردم توضیح اینکه دو بار اپدیت شدم یکی روز مصاحبه یکی سه روز بعدش ولی هر دوتا اپدیتو با تاخیر چند روزه تو سایت دیده شد!!!!
حالا سوالم اینجاس تو سایت ابوظبی کیس منو نمیشناسه متاسفانه!!و مینویسه:
No information has been found about the application number you entered
چاره چیه؟؟؟؟؟
چه متن ایمیلی رو بزنم؟؟؟؟
اصلا!!ایمیل بزنم یا از cantact us خود سایت اقدام کنم و چه طور؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان
دوستان این قضیه رو چه طور حل کنم؟

(2014-08-05 ساعت 00:14)amohammadi348 نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 00:09)hamedsafari نوشته:  یک سوال دیگه هم داشتم که دوس دارم با دوستان در این مورد بحث کنیم!!!
تا چه حدی وکیل میتونه به روند پرونده شما و کاهش زمان کلیر شدن تاثیر گذار باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان نظر بدن متشکر میشم

دوست گرامی
با سلام
در مورد وکیل به نظر شخصی من هیچ درصد، چون پروسه لاتاری یک سیستم از پیش تعریف شده است و از دست هیچ عنصر خارج از سیستمی هم کاری بر نمیاد.
حتی از دست خود ما که ذینفع هستیم هم بعد از مصاحبه دیگه کاری بر نمیاد.
موفق باشید
شاید قوانینی داشته باشه که تبصره هاش کارساز باشه و ما بی اطلاع؟؟؟

در مورد سوال اولتون نظر خاصي ندارم به نظرم با سفارت مكاتبه كنيد بهتره
در مورد وكيل هم الان يك وكيل مجاني بهتون معرفي مي كنم كه بدون هيچ چشمداشتي توي اين پروسه كمكتون مي كنه
مهاجرسرا
دوست عزيز به نظر من و طي پست هايي كه اينجا خوندم هيچكس به اندازه مهاجرسرا بهتون نمي تونه كمك كنه و خارج از اين مراحلي كه قدم به قدم در اينجا براتون تعريف شده مطلب ديگه اي وجود نداره،
ضمنا من صنم خاصي هم با مهاجرسرا ندارم كه وقت فكر كني دارم طرفداري خاصي مي كنمWink تجربه اي كه بعد از قبول شدن در لاتاري در مهاجرسرا به دست اوردم نعمتي بوده برام
پس توصيه خواهرانه منو بپذير و هزينه اضافه انجام نده، تنها منتظر باش و از توصيه دوستان با تجربه استفاده كن، به شايعات توجه نكن و مطالب بدون منبع رو هم اصلا مطالعه نكن كه وقت شما گرفته شود، پست هاي نا اميدها را به هيچ وجه مطالعه نكن،
به اميد كلير شدن شما و همه دوستان مهاجرسرايي

در باره وکیل شما راست میگین دقیقا همینطوره خوشحال میشم قوانین مربوط به ویزای گواناگونی رو دقیق بررسی کنیم من شروعش میکنم از فردا
ولی مورد اولی که پرسیدم جواب دقیقی نگرفتم من دقیقا متن و طریقه ارتباط رو میخوام بدونم (با contact us سایت بدم یا ایمیل و چه متنی)
متشکر
نمره کیس من حدود 80XX هست
تنهایی مصاحبه داشتم ابوظبی در تاریخ 22جولای
کلیرنس خوردم در اوج ناباوری منتظر تقدیرم
زندگی رو ادامه میدم و خدا رو شاکرم
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، nedaba ، قصه گو ، soli asali
[/quote]

در باره وکیل شما راست میگین دقیقا همینطوره خوشحال میشم قوانین مربوط به ویزای گواناگونی رو دقیق بررسی کنیم من شروعش میکنم از فردا
ولی مورد اولی که پرسیدم جواب دقیقی نگرفتم من دقیقا متن و طریقه ارتباط رو میخوام بدونم (با contact us سایت بدم یا ایمیل و چه متنی)
متشکر
[/quote]
حامد جان من رو اگر یادت باشه همونی هستم که با خانمم روز مصاحبت بیرون سفارت دیدیمت. کیس ما و یک کیس دیگه که شرایط یک ضرب رو داشتیم (دقیقا مثل خودت) در سایت سفارت شناخته نمیشه در حالی که بقیه دوستان کلیرنس خورده 22 و 23 جولای که من باهاشون در ارتباطم در سایت شناخته شده...... من خودم این موضوع رو به فال نیک میگیرم و امیدوارم که به معنی فراخونده شدن ما به سفارت بلافاصله بعد از حل مشکل سیستم باشه.... ولی با این حال میتونی از قسمت تماس با مای سایت سفارت بهشون ایمیل بزنی.... موفق و پیروز باشی....
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، قصه گو ، S.gh ، reza_norouzi ، manamilad ، pari pari
یک سوال: کسی که سال گذشته در لاتاری مثلا 2014 برنده شده میتونست در لاتاری 2015 هم ثبت نام کنه؟
اگر پاسخ مثبته چند نفر از دوستان ثبت نام کردند و احتمالا کسی دوباره برنده شده؟
اگر در صورتی که برنده 2014 باشی و برای 2015 هم ثبت نام کرده باشی تاثیری در روند بررسی پرونده داره؟
تشکر کنندگان: Hassan2014 ، nedaba ، قصه گو ، pari pari ، soli asali
(2014-08-05 ساعت 01:10)Ehsan171 نوشته:  یک سوال: کسی که سال گذشته در لاتاری مثلا 2014 برنده شده میتونست در لاتاری 2015 هم ثبت نام کنه؟
اگر در صورتی که برنده 2014 باشی و برای 2015 هم ثبت نام کرده باشی تاثیری در روند بررسی پرونده داره؟

بله میتونید.... آمار دقیقی نیست و طبق گفته وبسایت اداره مهاجرت مشکلی ایجاد نمیکنه....
تشکر کنندگان: nedaba ، قصه گو ، S.gh ، manamilad ، pari pari ، Ehsan171
سلام ببخشید شاید سئوالم خیلی تکراری باشه اما چون بچه یک سال دارم نمیدونم همه کامنتها رو بخونم لطفا کمکم کنید. من بعد از مصاحبه که در آنکارا بود فقط سایت سیس و سایت خود سفارت آنکارا را که فقط یک لیست است را بررسی میکنم اما بعضی از دوستان نوشته اند که شماره کیس شان را در سایت سفارت هم وارد میکنند و آپديت ها را ملاحظه میکنند میشه این موضوع را توضیح بدهید.آیا این امکان فقط در سفارت ابوظبی وجود دارد یا در سایت سفارت آنکارا هم ممکن است ؟
تشکر کنندگان: nedaba ، قصه گو ، soli asali
سلام ببخشید شاید سئوالم خیلی تکراری باشه اما چون بچه یک سال دارم نمیدونم همه کامنتها رو بخونم لطفا کمکم کنید. من بعد از مصاحبه که در آنکارا بود فقط سایت سیس و سایت خود سفارت آنکارا را که فقط یک لیست است را بررسی میکنم اما بعضی از دوستان نوشته اند که شماره کیس شان را در سایت سفارت هم وارد میکنند و آپديت ها را ملاحظه میکنند میشه این موضوع را توضیح بدهید.آیا این امکان فقط در سفارت ابوظبی وجود دارد یا در سایت سفارت آنکارا هم ممکن است ؟
تشکر کنندگان:
(2014-08-05 ساعت 01:16)وردآورد نوشته:  سلام ببخشید شاید سئوالم خیلی تکراری باشه اما چون بچه یک سال دارم نمیدونم همه کامنتها رو بخونم لطفا کمکم کنید. من بعد از مصاحبه که در آنکارا بود فقط سایت سیس و سایت خود سفارت آنکارا را که فقط یک لیست است را بررسی میکنم اما بعضی از دوستان نوشته اند که شماره کیس شان را در سایت سفارت هم وارد میکنند و آپديت ها را ملاحظه میکنند میشه این موضوع را توضیح بدهید.آیا این امکان فقط در سفارت ابوظبی وجود دارد یا در سایت سفارت آنکارا هم ممکن است ؟

دوست من اون برای سفارت ابوظبیه برای شما و ایروانیها راههای بررسی همون سیس و لیست موجود در سایته.... موفق باشید.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، قصه گو ، S.gh ، manamilad
(2014-08-05 ساعت 01:10)Ehsan171 نوشته:  یک سوال: کسی که سال گذشته در لاتاری مثلا 2014 برنده شده میتونست در لاتاری 2015 هم ثبت نام کنه؟
دوست عزيز، لاتاري ٢٠١٥ برگزار شد و نتايج هم اعلام شد و همين روزهاست كه سري اولشون هم كارنت بشن،
خير ، ثبت نام جديد تاثيري روي پروندتون نداره، من يادمه آبان پارسال بعضي از دوستان ٢٠١٤ در لاتاري ٢٠١٥ هم ثبت نام كردند ، امسال آبانماه هم مي تونيد براي ٢٠١٦ ثبت نام كنيد، ولي ايشالا تا قبل از آخر سپتامبر ويزاتون رو دريافت مي كنيد و احتياجي به ثبت نام مجدد نداريد
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: rainolf ، azadeh2014 ، NarCssuS ، nedaba ، قصه گو ، S.gh ، reza_norouzi ، pari pari ، soli asali ، Ehsan171
عاشق پروردگارم هستم که چه بخواهیم و چه نخواهیم دوستمان دارد...
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

ایام ثبت نام 2015 که بود، با برادرم که صحبت شد گفتم 2015 را ثبت نام نمیکنم چون ممکنه حق یه نفر را ضایع کنم.به فرض 2015 هم قبول بشم و پروسه 2014 به نتیجه برسه و ویزا را در 2014 بگیرم
اونوقت اگر من 2015 ثبت نام نکرده بودم، یه نفر دیگه این شانس براش مهیا میشد

امیدوارم هرچی خیر و صلاح هست برای هممون پیش بیاد

وضمنا امیدوارم دیگه هیچ سالی مثل 2014، صدور ویزاها به این شکل به مشکل برنخوره
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، nedaba ، قصه گو ، A_A ، S.gh ، manamilad ، soli asali ، shiva.usa ، reasonable ، Ehsan171
(2014-08-05 ساعت 00:39)S.gh نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 00:36)soli asali نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 00:08)reasonable نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 19:29)soli asali نوشته:  آپ شدم همین الان
سولی عزیز ، با دیدن پیامتون اشک خوشحالی در چشمانم جمع شد.
خدا رو شکر
انشاا.. فردا یه عالمه هورااااااااااااااااا داشته باشیم.

مرسی از شما و ما بقی دوستان ! Smile لطف دارید همتون نسبت به بنده !

سولي جون كلي تبريك عزيزم
راستي حدود كيست چنده و كدوم سفارت بودي؟
سولی واقعا تبریک...

(2014-08-05 ساعت 00:39)S.gh نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 00:36)soli asali نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 00:08)reasonable نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 19:29)soli asali نوشته:  آپ شدم همین الان
سولی عزیز ، با دیدن پیامتون اشک خوشحالی در چشمانم جمع شد.
خدا رو شکر
انشاا.. فردا یه عالمه هورااااااااااااااااا داشته باشیم.

مرسی از شما و ما بقی دوستان ! Smile لطف دارید همتون نسبت به بنده !

سولي جون كلي تبريك عزيزم
راستي حدود كيست چنده و كدوم سفارت بودي؟
سولی واقعا تبریک...
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، m_nikparvaz ، nedaba ، قصه گو ، S.gh ، pari pari ، soli asali
توی کلیرنس 2013 همه هوراها از 3 آگوست شروع شده
ولی اینجا دیگه با یه آپدیت هم خوشحال میشیم
پس قراره برای 2014 از کی شروع بشه این هوراها تو گلومون خشکید
خدایا خودت کمک کن
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
شماها خواب و زندگی ندارین؟؟!!
برین بخوابید دیگه
تا الان بیدار موندم فقط به عشق اینکه فقط خودم در حال بازدید از این موضوع باشم
ولی نمیذارین که.............

کاربران در حال بازدید این موضوع: farzad40، massi63، pari pariaaa، اسفند89، 2 مهمان
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: S.gh ، reza_norouzi ، قصه گو ، nedaba ، pari pari ، soli asali
(2014-08-04 ساعت 22:48)EmJay نوشته:  
(2014-08-04 ساعت 21:11)سعید پ نوشته:  دوستان اینکه ویزا باید تا پایان سپتامبر صادر شده، منظور اینه که ویزا باید تو پاسپورا بخوره تا اون تاریخ یا ap باید تا اون تاریخ به پایان رسیده باشه؟
باید نهایتا تا اون تاریخ ویزا تو پاسپورت خورده باشه
Shy
ای بابا سخت تر شد که
رویت قبولی: همون اوایل
ارسال فرمها: اون اواسط
کیس نامبر: 2014AS79xx
مصاحبه: 28 جولای- ایروان: برگه آبی توام با صحبتهای ناامید کننده آفیسر+فرم 9 سوالی
تعداد نفرات کیس: تنهای تنها
آپدیتها: 28 جولای-31 جولای- 1 آگوست(بعد از ارسال پاسخ فرم 9 سوالی)، 2 سپتامبر، 12 سپتامبر، 15 سپتامبر

دریافت ویزا: شاید وقتی دیگر! (بده فحش قشنگه رو...)
تشکر کنندگان: nedaba ، آلیس-1980 ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان