کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-07 ساعت 02:23)محبت نوشته:  سلام
.
خار خندید و به گل گفت سلام
و جوابی نشنید
خار رنجید ولی هیچ نگفت
ساعتی چند گذشت
گل چه زیبا شده بود
دست بی رحمی نزدیک آمد،گل سراسیمه ز وحشت افسرد
لیک آن خار در آن دست خلید و گل از مرگ رهید
صبح فردا که رسید
خار با شبنمی از خواب پرید
گل صميمانه به او گفت سلام...
گل اگر خار نداشت
دل اگر بی غم بود
اگر از بهر كبوتر قفسی تنگ نبود،
زندگی
عشق
اسارت
همه بی معنا بود...
.
شاد باشید منتظران عزیز و به امید دیدن افقهای روشن.Wink
با سلام خدمت جناب امین خان گل, همون محبت عزیز خودمون
شعرتون واقعاً زیبا و بی نظیر هست. طبق معمول که صحبتهاتون مثل آب روی آتیشه, شعرتون هم دل انگیزه
به امید آپدیت شدن همه دوستان, به خصوص محبت با محبت Smile
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
(2014-08-07 ساعت 11:11)amir_max1985 نوشته:  سلام دوستان، من که دارم دیوانه میشم، همه حداقل یک آپ داشتن ما که از روز مصاحبه تا الان یه آپ کوچکم نداشتیم، سایت ارمنستان هم که کسی رو اعلام نمیکنه، دیگه ماه آگوست هم داره تند تند میگذره و ما همه میمونیم با یه ماه سپتامبر، واقعا" نمیدونم چی بگم و چی کار کنم Sad Sad Sad Sad Sad

دوست عزیزم نا امید نباش ماهم به زور ایمیل دوتا اپ بهمون زدند اما نگران نیستیم امیدوارم زودتر کلیر بشید .من خیلی این سایت رو زیر ورو کردم بودند کسایی که اصلا اپ نشدن اما ویزا گرفتن ،موفق وپایدار باشید .
خدایا چه بگویم .....
(2014-08-07 ساعت 11:25)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 11:18)محبت نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 10:26)S.gh نوشته:  [quote='m_nikparvaz' pid='531430' dateline='1407369404']
ما هم همچنان در حسرت یک آپدیت
بین کیس 6000تا 7000 از ایروان کسی آپدیت شده ؟
[/quote

ببببببببببببببببله،
ما برای اولین بار به هر حال آپ شدیم.
البته شایان ذکر است که همه کیسهای دورو بر ما آپ شدن، همگی
سلام
تو این آپدیت اکثریت برای 7 آگوست ایروان منو از قلم انداختSad نامرداWink

سلام آقاي محبت عزيز، يك وقت غصه نخوريدا، من و شما روقراره يهو كلير كنند خوشحال بشيم
من هم هيچ مدله آپ ندارم آپ از سفارت آپ از آمريكا آپ سفارت و آمريكا با هم آپ از ايران آپ از اون ور آب و .....
البته جز آپ ايميلي :d

سلام دوستان گلم، آخرین آپدیت منم 11 جون بوده، جریان پرونده ماها چیه؟ خدا میدونه...، امیدوارم همه چی به خیرو خوشی تموم بشه، شرایط من فرق میکنه، الان خانمم و پسرم نزدیک 3 ماه که رفتن آمریکا و من اینطرف تنها موندم. خدای مهربون خودش کمکمون کنه. آمین
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
دوستانی که مثل ما شماره بالا دارن و البته نیازی به ویزای 6 ماهه ندارن، می دونین چه امتیازی داریم؟ لازم نسیت پروسه طولانی و پرهزینه تجدید مدیکال رو دوباره بگذرونیم، این خودش خیلی جای شکر داره.....
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
دوستان یه سوال :
من الان تمامی آپدیت های جدید را از کیس 517 تا کیس 3688 اونایی که Ap هستن توی سفارت ایروان کلا 27 کیس فقط 2 تا از این کیس ها آپدیتشون توی ماه مارچ 11 و 17 مارچ مونده ولی بقیه کیس ها توی آگست و جولای آپدیت دارن به نظرتون برای چی اینجوری می شه ؟؟
من یه مقدار استرس گرفتم ؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: reasonable ، Sara_lphmkf ، soli asali ، قصه گو ، shiva.usa ، nasim ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-08-07 ساعت 11:37)hamid_fs3 نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 11:18)محبت نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 10:26)S.gh نوشته:  [quote='m_nikparvaz' pid='531430' dateline='1407369404']
ما هم همچنان در حسرت یک آپدیت
بین کیس 6000تا 7000 از ایروان کسی آپدیت شده ؟
[/quote

ببببببببببببببببله،
ما برای اولین بار به هر حال آپ شدیم.
البته شایان ذکر است که همه کیسهای دورو بر ما آپ شدن، همگی
سلام

سلام آقاي محبت عزيز، يك وقت غصه نخوريدا، من و شما روقراره يهو كلير كنند خوشحال بشيم
من هم هيچ مدله آپ ندارم آپ از سفارت آپ از آمريكا آپ سفارت و آمريكا با هم آپ از ايران آپ از اون ور آب و .....

سلام دوستان گلم، آخرین آپدیت منم 11 جون بوده، جریان پرونده ماها چیه؟ خدا میدونه...، امیدوارم همه چی به خیرو خوشی تموم بشه، شرایط من فرق میکنه، الان خانمم و پسرم نزدیک 3 ماه که رفتن آمریکا و من اینطرف تنها موندم. خدای مهربون خودش کمکمون کنه. آمین

شما هم به زودی ویزا می گیری به کانون گرم خانواده می پیوندی دوست عزیز، نگران نباش....
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
دوستان به خبری که هم اکنون به دستم رسید توجه فرمائید: اگر در ابوظبی و در فاصله 20 تا 31 جولای مصاحبه شدین و سایت نمیشناسدتون، اگر حداقل یک آپدیت بعد از مصاحبه داشتید، اگر به ایمیلهاتون پاسخ داده نمیشه بدانید و آگاه باشید که کلیر هستید و فقط باید منتظر رسیدن ویزا بمانید.
پینوشت: آقای REZA16 عزیز شما هم به همین دلیل در سایت نام خودتون رو به جای خانمتون مشاهده میکنید چون ایشون کلیر هستند و به محض رسیدن ویزا میتونید برای ایشون و بچه ها ویزا بگیرید.
پینوشت2: در مورد دوستان دیگر سفارتها اطلاع دقیق ندارم ولی به احتمال قریب به یقین همین ماجرا شامل حال اونها هم میشه.
پینوشت3: بنده در حال حاضر نه نگران آپدیتم، نه ویزا و نه بلیط تنها نگرانی من برای دوستان قدیمیه که احتمالا به صورت برق آسا کلیر خواهند شدن (ظرف 2 تا 3 هفته آینده) و به مشکلات عدیده ای برای تمدید مدیکال بر میخورن به نظرم بجای نگرانی برای کلیر شدن از الان برای تمدید مدیکال چاره ای بیاندیشید....
موفق و پیروز باشید
(2014-08-07 ساعت 11:40)kamranh نوشته:  دوستان یه سوال :
من الان تمامی آپدیت های جدید را از کیس 517 تا کیس 3688 اونایی که Ap هستن توی سفارت ایروان کلا 27 کیس فقط 2 تا از این کیس ها آپدیتشون توی ماه مارچ 11 و 17 مارچ مونده ولی بقیه کیس ها توی آگست و جولای آپدیت دارن به نظرتون برای چی اینجوری می شه ؟؟

نگران نباشيد. به غير از اونهايي كه 7AUG آپديت شدن ، چون همگي آپ شدن ، واقعيه. مابقي اكثرا با ايميل آپ شدن.
Wink
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
تشکر کنندگان: محبت ، nimaaa ، Sara_lphmkf ، soli asali ، قصه گو ، reasonable ، shiva.usa ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-08-07 ساعت 11:43)rainolf نوشته:  پینوشت: آقای REZA16 عزیز شما هم به همین دلیل در سایت نام خودتون رو به جای خانمتون مشاهده میکنید چون ایشون کلیر هستند و به محض رسیدن ویزا میتونید برای ایشون و بچه ها ویزا بگیرید.
پینوشت2: در مورد دوستان دیگر سفارتها اطلاع دقیق ندارم ولی به احتمال قریب به یقین همین ماجرا شامل حال اونها هم میشه.
پینوشت3: بنده در حال حاضر نه نگران آپدیتم، نه ویزا و نه بلیط تنها نگرانی من برای دوستان قدیمیه که احتمالا به صورت برق آسا کلیر خواهند شدن (ظرف 2 تا 3 هفته آینده) و به مشکلات عدیده ای برای تمدید مدیکال بر میخورن به نظرم بجای نگرانی برای کلیر شدن از الان برای تمدید مدیکال چاره ای بیاندیشید....
موفق و پیروز باشید
یعنی می گید دوباره یه سفر بریم مدیکال رو تمدید کنیم دوباره بیاییم منتظر کلیر بمانیم مگه خیلی شلوغ می شه برای مدیکال مجدد ...
حالا دوستانی که رفتن ارمنستان برای مدیکال مجدد باید کارت واکسن جدید بگیرم از پاستور یا همون قبلیه کافیه اگه لازمه که برای شنبه برم انجام بدم اگه نه که هیچی ..
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، reasonable ، rbrb-2015 ، آلیس-1980 ، nedaba
سلام
نگران نباش عزیز برادر حالا منهای دوستانی که اینجا میشناسیم و میدونیم که بدون ایمیل آپدیت شدن حجم بسیاری از برندگان خارج از مهاجرسرا هستن و از کجا میدونید که آپدیتهاشون به واسطه ایمیل نبوده.
در هر صورت اصلا نگران نباشید و صرفا منتظر بمونید و مطمئن که همه چی حللللللهWink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-08-07 ساعت 11:48)Farshid1976 نوشته:  
نگران نباشيد. به غير از اونهايي كه 7AUG آپديت شدن ، چون همگي آپ شدن ، واقعيه. مابقي اكثرا با ايميل آپ شدن.
Wink
یعنی اون 2 تا کیس ایمیل ندادن هنوز و پیگیر نبودن ...
پس این کیس هایی که 7 آگست آپدیت شدن بدون ایمیل بوده ... بسیار خوب امیدوارم فردا یه لیست هورا ببینیم ...
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: soli asali ، محبت ، قصه گو ، shiva.usa ، reasonable ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-08-07 ساعت 11:18)محبت نوشته:  سلام

سلام
سپاس بیکران، بابت اون مدلهای آپدیت کلی خندیدم خیلی بانمک بودSmile
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

تشکر کنندگان: sonyz2 ، soli asali ، babak12 ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، shiva.usa ، reasonable ، آلیس-1980 ، nedaba
صدای پای سحر خانمو می شنوم، امید آقا هم که دیشب یه سر به مهاجرسرا زد کلی بچه ها رو خوشحال کرد....Big GrinBig GrinBig Grin
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
(2014-08-07 ساعت 11:57)محبت نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 11:18)محبت نوشته:  سلام

سلام
سپاس بیکران، بابت اون مدلهای آپدیت کلی خندیدم خیلی بانمک بودSmile

تازه آپ از پشت درهاي بسته رو جا انداختم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: قصه گو ، shiva.usa ، reasonable ، محبت ، rbrb-2015 ، آلیس-1980 ، nedaba ، amohammadi348
(2014-08-07 ساعت 11:49)kamranh نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 11:43)rainolf نوشته:  پینوشت: آقای REZA16 عزیز شما هم به همین دلیل در سایت نام خودتون رو به جای خانمتون مشاهده میکنید چون ایشون کلیر هستند و به محض رسیدن ویزا میتونید برای ایشون و بچه ها ویزا بگیرید.
موفق و پیروز باشید
یعنی می گید دوباره یه سفر بریم مدیکال رو تمدید کنیم دوباره بیاییم منتظر کلیر بمانیم مگه خیلی شلوغ می شه برای مدیکال مجدد ...
حالا دوستانی که رفتن ارمنستان برای مدیکال مجدد باید کارت واکسن جدید بگیرم از پاستور یا همون قبلیه کافیه اگه لازمه که برای شنبه برم انجام بدم اگه نه که هیچی ..

حقیقتش رو بخوای دوست من با توجه به اینکه اگر من حتی در سپتامبر هم ویزا بگیرم باز هم مدیکالم 4 ماه اعتبار داره به این موضوع به عنوان یک مشکل شخصی بر نخواهم خورد ولی مطمئنم ظرف یکماه آینده تمامی مراکز انجام مدیکال در هر سه کشور به دلیل ازدحام قفل خواهد شد. هیچ راهکار منطقی و کم هزینه ای هم برای این موضوع ندارم ولی دوستانی که از نظر مالی و زمانی امکان یک اقامت 20 تا 30 روزه در آنکارا، ابوظبی و یا ایروان رو دارن بهشون توصیه اکید میکنم زودتر برن و مدیکالشون رو انجام بدن و همونجا منتظر اعلام کلیر شدنشون بشن....
موفق و پیروز باشید.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان