موضوعها: 0
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من هم از 23جولای اپ نشدم کسی متن ایمیل برای ابوظبی را داره لطف کنه چون خبری برای ما نشده
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
دیشب یه ایمیل زدم سفارت پرسیدم آقا واقعا من کلیر نشدم؟!
اصلن راست حسینی ویزا بهم میدید؟!
خداوکیلی تقویمو نگا کردید؟
اینم جوابم
ear inquirer,
Please be advised that the case is under administrative processing. We assure you that as soon as it is finished, the case number will be announced on our web page. If the case number is not announced, you can safely assume that it is still pending. Please check the website regularly. This process is out of our hands and it may take a few months to be completed.
When the case number appears on our website http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with the passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm.
The annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached.
Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
اینو کجای دلم بزارم!
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
سولي جون،مريم خوبمون به خاطر مادرش، وقت نداره بياد
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
ما حتی آپدیتی هم نداشتیم ! به زور ایمیل 7 جولای کیس اصلی آپ شد !
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،
آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-07 ساعت 12:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-07 ساعت 12:25 توسط amohammadiazar.)
با سلام دوباره خدمت دوستای گلم
به ما هم اطلاع دادند که خانم و پسرم هر دو کلیرند بیان ویزاشونو بگیرن من خیلی به همسرم اصرار کردم که به اتفاق پسرم برن ویزاشونوبگیرن و برن تا وضعیت منم روشن بشه ولی همسرم قبول نکردن گفتن تا شما کلیر نشین منم ویزا نمیخوام و بیخودی ویزا رو هدر ندم به همین دلیل بزگواری کردن و منتظر کلیر شدن من هستند از بابت این شرمنده خانواده ام شدم . امیدوارم دوستای مشابه کیس ما هم بزودی وضعیتشون روشن بشه. ...
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه خدا خواست و کلیر شدم اگر 1 ماه از مدیکال مونده باشه بازم باید تمدید کنیم؟ بعد اون کارت زردرو اونگان از ما گرفت و پس نداد اگر بخوایم پاستور بریم چی باید ببریم با خودمون که بدونن سری قبل کامل بوده؟اصلا لازم هست پاستور بریم ؟هیچی در مورد تمدید مدیکال نمیدونم چو ن اصلا فکر نمیکردم لازم بشه ببخشید اگه تکراریه سوالم ولی صفحات زیاده نمیشه پیدا کنم
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.
البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
موضوعها: 13
رتبه:
95
3 تشکر در 0 ارسال
دوستان گلم .
خبرهای خیلی خوبی در راه است برای تک تک شما .
ایشاالله همتون به زودی زود ویزا رو میگیرید و میرید مرحله بعد . تازه اصل کار اون مرحله بعد هست :دی
از خدای بزرگ میخام اینشاالله تمام این بنده های منتظرش به آرزوهای کوچیک و بزرگشون برسن
ارادتمند - محمود
پیروز و موفق باشید .
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر
. مقصد سیاتل
سفرنامه از سیر تا پیاز من
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-07 ساعت 12:24)amohammadiazar نوشته: با سلام دوباره خدمت دوستای گلم
به ما هم اطلاع دادند که خانم و پسرم هر دو کلیرند بیان ویزاشونو بگیرن من خیلی به همسرم اصرار کردم که به اتفاق پسرم برن ویزاشونوبگیرن و برن تا وضعیت منم روشن بشه ولی همسرم قبول نکردن گفتن تا شما کلیر نشین منم ویزا نمیخوام و بیخودی ویزا رو هدر ندم به همین دلیل بزگواری کردن و منتظر کلیر شدن من هستند از بابت این شرمنده خانواده ام شدم . امیدوارم دوستای مشابه کیس ما هم بزودی وضعیتشون روشن بشه. ...
به من هم دیروز گفتن بیا ویزای خودت و پسرت رو هرچه زودتر بگیر تا ویزای همسرم تکلیفش معلوم شه ولی من همچنان منننننننتظرررررررر کلییر همسرم می مانم تا باهم ویزا بگیریم.
ما سه تایی جمعمون جمع
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
رتبه:
53
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یه سوال دارم ممکنه کیسی ویزاش آماده باشه ولی توی سیس آپ نشه ؟؟یعنی حتما اینا از طریق ایمیل اعلام می کنن ؟؟؟
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،
آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !