کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
بچه ها پستهای همتون رو تقریبا توی این مدت خوندم آخه جرا اینقدر حرص می خورید بابا بخدا تا خدا نخواد هیچ کس رفتنی نیست هیچ کس هم موندنی نیست باید اون بخواد پس بسپرین دست خودش اگه این رو درک کنید دیگه جایی برای حرص خوردن نمی مونه هر چی خدا واستون در نظر گرفته همون میشه شک نکنید حیف نیست این روزهای قشنگ رو که انگار دویدی دنبالشون اینقدر که تند و تند می گذرن می بینی اول هفته است یهو می بینی بابا هفته اومده تموم شده و رفته قدیما به خدا زمان دیرتر می گذشت نمی دونم ما بچه بودیم و درک نمی کردیم ولی واقعا انگار دیرتر می گذشت انگار هر سال نسبت به سال قبل زودتر تموم میشه فکر کنم همه شما این احساس رو دارین ! شما بدون اینکه از زندگی لذت ببرید با ناراحتی تند و تند روزها رو پشت سر می گذارید به این فکر کنید اگه چند روز دیگه کلیر شدید چی کار کردید واسه رفتنتون حداقل 10000 دلار واسه هر عضو خانواده باید ببرید غیر از اسباب اثاثیه ای که باید با خودتون ببرید هر کدمتون می تونه 30 کیلو بار با خودش ببره و ۷ کیلو هم توی هواپیما وسیله ها آماده است !!!!!!!!!!!!! چطور می خواید عزیزانتون رو تنها بگذارید و برید لحظه خداحافظی خیلی سخته مخصوصا واسه بچه هایی که از مامان باباهاشون جدا میشن مثل من و خیلی از دوستای دیگه البته فرقی نمی کنه واسه همه سخته خیلیها هم بچه ها می رن و خانواده ها می مونن بعضی ها هم مثل من خانواده ها میرن و بچه ها می مونن و خیلی از چیزهای دیگه بیاین به بعدش فکر کنید اون چیزی که مسلمه کلیر همچنان ادامه داره اما به بعدش فکر کنید یه کمممممممممممم!!!!!!!!!!!!
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

سلام
من اووووووووووووووووووووومدددممممم.
امروز هر سه کیسمون آپ شد. خبرای خوب تو راهه... هوراااااااااااااااااا
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
تشکر کنندگان: ffrfar ، آلیس-1980 ، ali3875 ، nedaba ، mizan ، amohammadi348 ، ebi1988 ، قصه گو ، lighter ، pari pariaaa ، milad 68 ، soli asali
سلام
ما هم ویزامونو گرفتیم بلاخره....خیلی روزای سختیو گذروندیم. امیدوارم همگی بزودی این مرحله رو بگذرونید. Rolleyes
کیس نامبر: 2014AS64XX / ارسال مدارک:اوایل می با پست / تعداد کیس 2 نفر / برنده : همسرم / کنسولگری: ایروان / کارنت: March /
مصاحبه: هفته دوم May => نقص مدرک => AP / / ویزا : 31 جولای / ورود به آمريكا: ٢٦سپتامبر/ ايالت ويرجينيا
(2014-08-08 ساعت 16:18)arezoo00 نوشته:  سلام
ما هم ویزامونو گرفتیم بلاخره....خیلی روزای سختیو گذروندیم. امیدوارم همگی بزودی این مرحله رو بگذرونید. Rolleyes

درسته كه اولين شوك تموم شدن ويزا توسط شما وارد شد ولي روزهاي سخت تموم شد . خيلي مباركتون باشه . RolleyesRolleyesRolleyes
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
(2014-08-08 ساعت 16:07)p.fereidouni نوشته:  سلام

از عروسی بگو
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-08 ساعت 16:20)Farshid1976 نوشته:  

درسته كه اولين شوك تموم شدن ويزا توسط شما وارد شد ولي روزهاي سخت تموم شد . خيلي مباركتون باشه . RolleyesRolleyesRolleyes

من شرمندم اما اون روزا واسه هممون سختترین روزا بود ایشالا هرچه زودتر همه ویزاهاشونو بگیرن. ما در کمال ناباوری که پاسامونو به زور دادیم به سفارت 2 روز بعد ایشود شدیم. Shy
کیس نامبر: 2014AS64XX / ارسال مدارک:اوایل می با پست / تعداد کیس 2 نفر / برنده : همسرم / کنسولگری: ایروان / کارنت: March /
مصاحبه: هفته دوم May => نقص مدرک => AP / / ویزا : 31 جولای / ورود به آمريكا: ٢٦سپتامبر/ ايالت ويرجينيا
(2014-08-08 ساعت 16:24)alimomen نوشته:  

از عروسی بگو

خوش گذشت. جای همه ی دوستان مهاجرسرا خالی بودWink

آرزو جون، کلیر شدین؟
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
تشکر کنندگان: ffrfar ، آلیس-1980 ، REZAMBI ، nasim ، nedaba ، hamid_fs3 ، کیانوش2 ، قصه گو ، shiva.usa ، lighter ، soli asali
(2014-08-08 ساعت 16:08)Farshid1976 نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 16:05)graphist نوشته:  سلام دوستان لطفا یکی‌ جواب منو زودتر بده مردم از استرس

من ۲ هفتهٔ پیش مصاحبم بود ابوظبی ، اون سایتی که گفتن برم چک کنم abuzhabi.usembassy.gov

میگه شماره باید ۵ رقم باشه اما شماره کیس من ۴ رقمیه اصلا نمیتونم وارد شم چی‌ کار باید بکنم، ؟

از طريق لينك زير وارد شيد. 2014ASXXXX
http://www.abudhabiivo.net/
همین و میرم 2014ASXXXX و میزنم این میاد :No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers.
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، nedaba ، قصه گو ، soli asali
(2014-08-08 ساعت 16:38)graphist نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 16:05)graphist نوشته:  سلام دوستان لطفا یکی‌ جواب منو زودتر بده مردم از استرس

من ۲ هفتهٔ پیش مصاحبم بود ابوظبی ، اون سایتی که گفتن برم چک کنم abuzhabi.usembassy.gov

میگه شماره باید ۵ رقم باشه اما شماره کیس من ۴ رقمیه اصلا نمیتونم وارد شم چی‌ کار باید بکنم، ؟

همین و میرم 2014ASXXXX و میزنم این میاد :No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers.
For diversity visa (Visa Lottery) 4 numbers, 2 letters, and 5 numbers (Ex.: 2011AS12345)
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، nedaba ، soli asali

به سفارت ایمیل بزنید بگین که سایت کیستون رو نمیشناسه. کسان دیگه مثل شما بودن ایمیل فرستادن و درست شده.
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، nedaba ، قصه گو ، exxedus ، soli asali

دوست عزيز نگران مباشيد اگه صفرهاي پشت كيس رو حذف كردين وبازم و نشناخت از طريق contact us در صفحه اصلي همين سايت مشكلتون رو بگين بهشون. خودشون طرف حداكثر ٣ روز درست ميكنن و كيستون رو سيستم ميشناسه. مشكلي بود بفرماييد
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، azadeh2014 ، nedaba ، soli asali

از عروسی بگو

داداش علي ، كلي از دستت خنديدم، Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اصلا فكر نمي كردم يادت باشه
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-08-08 ساعت 16:41)graphist نوشته:  

For diversity visa (Visa Lottery) 4 numbers, 2 letters, and 5 numbers (Ex.: 2011AS12345) خوب کیس ما که 4 رقمیه من 1 هم جولوش اضافه کردم ام میگه اشتباه از دوستان که ابوظبی بودند لطفا بگن چیجوری وارد میشن
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-08-08 ساعت 16:50)Sara_lphmkf نوشته:  

از عروسی بگو

داداش علي ، كلي از دستت خنديدم، Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
اصلا فكر نمي كردم يادت باشه

يه سوال حالا نمي شه به جاي داش علي بهت بگيم علي داداش، آخه من برادر بزرگمو كه اسمش علي هست اينجوري صدا مي كنم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: p.fereidouni ، nedaba ، rezahoorjandi ، قصه گو ، arash1392 ، pari pari ، alimomen ، soli asali
اون دوستمون که با سهمیه یک کشور دیگه ثبت نام کرده بود و همین اواخر مصاحبه داشت چی شد؟کسی میدونه؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، nedaba ، Sara_lphmkf ، manamilad ، کیانوش2 ، shiva.usa ، pari pariaaa ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان