کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
Hey Folks

WE ALL WILL GO
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، aidaz ، m_nikparvaz ، sonyz2 ، reza_norouzi ، USA2014 ، ebi1988 ، shiva.usa ، hamid.eng ، nedaba ، قصه گو ، soli asali
دو تا سوال : امروز تا ساعت چند شانسش هست ایروان لیست اعلام کنه ؟ و معمولا تا حالا جمعه ها فقط ایروان کلیر میکرده؟ درسته؟
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
(2014-08-08 ساعت 14:29)batigoal_189 نوشته:  دو تا سوال : امروز تا ساعت چند شانسش هست ایروان لیست اعلام کنه ؟ و معمولا تا حالا جمعه ها فقط ایروان کلیر میکرده؟ درسته؟

جواب سوال اول: ما همگي اميدواريم امروز ايروان ليست اعلام كنه با توجه به آپديتهايي كه دوستان داشته اند
جواب سوال دوم: فقط ايروان جمعه ها ليست اعلام نكرده آنكارا هم جمعه و هم شنبه ليست اعلام مي كنه
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-08-08 ساعت 13:56)LESAM نوشته:  دوستان
بنده 4 آگوست ایمیل زدم و 7 آگوست جواب دادند و این هم قسمتی از جوابه:
We regret to inform you that your wife’s diversity visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes to complete.
ضمناً برنده اصلی من هستم (معافیت سربازی و شغل خصوصی) و در سایت CEAC استاتوس بنده READY هستش.
کسی نظری داره که آیا منظور اینه که من کلیر شدم و پروسه خانومم هنوز در جریانه؟ اگه اینطوره من به تنهایی میتونم برم ویزا بگیرم؟
یه همورد دیگه اینکه قبلا شنیده بودم اگه ایمیل بزنیم، فقط کیس اصلی آپدیت میشه، این مساله درسته؟. اگه درسته ما چرا بعد از این ایمیل هر دو نفر آپدیت شدیم؟
اگه تو ایمیل اشاره ای به اینکه شما هم در حال گذروندن پروسه ی اداری هستین نکردن. احتمالا شما نیاز به این پروسه ندارین.اگه اینطوره می تونین برین و با این ایمیل و پاسپورت تقاضای ویزا کنید اگه براتون خیلی مهمه زمان رو از دست ندید. شاید اونجا بهتون بگن نه ،چون تو ایمیل نگفتن که پاسپورتتون رو تحویل بدید ولی شایدم ویزاتون رو بگیرید.ظمنا این که می گن با ایمیل فقط کیس اصلی آپ می شه درست نیست . من هر بار ایمیل فرستادم هر دومون آپ شدیم و اتفاقا من هم تو سیس ready بودم. و تازه بعد از اینکه ویزامو گرفتم هنوزم وقتی ایمیل می زنم هر دومون آپ می شیم.قاعده ی خاصی نداره که با ایمیل کی آپدیت بشه،بعضی ها هم فقط کیس اصلی آپ می شه.همه ی اینا به کنار نظر شخصی من اینه که شما می تونی با توجه به شرایطی که صحبت کردی ویزاتو بگیری.البته باز هم می گم این نظر منه.
تشکر کنندگان: ebi1988 ، m_nikparvaz ، محبت ، Sara_lphmkf ، LESAM ، nedaba ، majid_eng ، قصه گو ، exxedus ، soli asali
RE: کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
كلي تبريك و هورا براي همه كليرها و اونا كه اپ خوردن
ما ٢٤جون مصاحبه داشتيم ابوظبي،كيس*** ٧،الان حدود ٤،٥ روزي
ميشه كه ميل زدم بهشون ولي هيچ اپ ديتي نداشتيم
نه از سفارت نه از امريكا اخرين اپ همچنان ٨جولاي
اصلا جواب ميلم رو هم ندادن
خانمم ويزا يكضرب گرفت و من كليرنس خوردم به نظرتون
وضعيت كيس ما چطوريه؟
لطفا اگه كسي اطلاع داره راهنمايي كنه
تشکر کنندگان: محبت ، hamid_fs3 ، ebi1988 ، zepehr ، nedaba ، قصه گو
(2014-08-08 ساعت 11:16)shahryar7021 نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 11:01)kamranh نوشته:  
(2014-08-08 ساعت 10:40)alimomen نوشته:  اینجور پیش بره دوباره میشه آپدیت همگانی 8julکه
اگه اینجوری بشه که من سرمو می کوبم به دیوار ولی خودمونیما الان دارم دوباره کیس ها را چک می کنم اون 12 تا کیسی که تا 4300 توی جولای و مارچ و آپریل آخرین آپدیتشون بوده داره کم کم آپدیت می شن ... الان 5 تا شون آپدیت 8 آگست شدن که یکیشونم کیس عمو شهریار هستش ... که صدرصد امروز آپدیت خواهد شد

اخه قربون دهنت بشم من..الن اپ خوردم Big Grin یعنی خیلی باهال بودا

از اپديتيهاي ٧ اگوست ايروان اكثرا دوباره ٨ اگوست اپديت شدن ولي تعداد قليلي ٨ اگوست ديگه اپ نشدن دليلش چي مي تونه باشه ؟.
تشکر کنندگان: ebi1988 ، nedaba ، soli asali
دوستان یه سوال مهم . بویژه بچه های آنکارا :
فرض کنید مثلا الان کلیر شدیم . فرداش من میخوام برم آنکارا و بعد از یه هفته که ایشود شدیم و ... میخوام برم ptt و محموله ! رو تحویل بگیرم . پاسپورت خامم و دخترم رو بهم میدن یا میخوان ادا اصول درارن ؟ کی رفته و این تجربه رو داشته ؟
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، ebi1988 ، amohammadi348 ، nedaba ، قصه گو ، soli asali
اگه الان اعلام کنه برای یکشنیه با پرواز ماهان کدام دوستان می رن قیمت اینترنتیش 932000 تومان هستش ؟؟؟ بعد همین الان کریستین جواب ایمیل رو برای تمدید مدیکال می ده یا باید منتظر باشیم تا خانم دکتر هم 5 روز دیگه ایمیل تعیین وقت رو بده ؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ebi1988 ، nedaba ، قصه گو ، soli asali
تا ساعت چند کار میکنه سفارت ایروان به وقت ما که شانس لیست اعلام کردن باشه؟
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
تشکر کنندگان: miladfr12 ، hamid_fs3 ، ebi1988 ، nedaba ، EmJay ، soli asali
[quote='LESAM' pid='532100' dateline='1407490007']
دوستان
بنده 4 آگوست ایمیل زدم و 7 آگوست جواب دادند و این هم قسمتی از جوابه:
We regret to inform you that your wife’s diversity visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes to complete.
ضمناً برنده اصلی من هستم (معافیت سربازی و شغل خصوصی) و در سایت CEAC استاتوس بنده READY هستش.
کسی نظری داره که آیا منظور اینه که من کلیر شدم و پروسه خانومم هنوز در جریانه؟ اگه اینطوره من به تنهایی میتونم برم ویزا بگیرم؟
یه همورد دیگه اینکه قبلا شنیده بودم اگه ایمیل بزنیم، فقط کیس اصلی آپدیت میشه، این مساله درسته؟. اگه درسته ما چرا بعد از این ایمیل هر دو نفر آپدیت شدیم؟
[/quot
دوست عزیز ماهم ایمیل زدیم وسه روزبعد7آگوست جواب دادندوتمام افرادکیس اپدیت شدن من فکرکنم ابوظبی انشاا....ازیکشنبه شروع کنه
***2014AS4 مصاحبه ابوظبي 4 نفرنيمه اول آپريل آخرين آپديت 7 آگوست(باایمیل)-15آگوست دونفرکیس-18آگوست همگی-21 آگوست-25آگوست 2نفرکیس ready شد-26 آگوست تمام نفرات کیس Issued - آگوست28 دریافت ویزا- مقصد لس آنجلس
تشکر کنندگان: LESAM ، sonyz2 ، ebi1988 ، nedaba ، قصه گو ، soli asali
(2014-08-08 ساعت 15:14)batigoal_189 نوشته:  تا ساعت چند کار میکنه سفارت ایروان به وقت ما که شانس لیست اعلام کردن باشه؟
سلام
تا ساعت 17 اما بنظرم رو دوشنبه حساب باز کن.Wink
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

سفارت ایروان سابقه داشته که جمعه ساعت 7 بعد از ظهر هم لیستشو تغییر داده ولی در عوض تا حالا ندیدم که 2 شنبه یا 3 شنبه لیست اعلام کنه!! بنابراین اگه تا 7 بعد از ظهر امروز تغییری ندیدید احتمالا باید تا 4 شنبه هفته بعد ساعت 14:30 منتظر بمونید و بمونم Sad
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
آخرین خبر از آپدیتهای ایروان
60 کیس 121 نفر تا شماره 5319
اکثرا در ماه مارچ و آپریل مصاحبه داشتند یه سری ها هم وضعیتشون ready هست ولی کل کیسشون آپدیت شده...
2014AS4491
Interview:3 Apr, 3 person, Yerevan, ,ceac update14 March, 3 Apr, 4,5,8,9 April 18,19 Aug from US then Embassy
2sep last update تماس تلفنی مبنی بر نبود ویزا نامبر کلیر در 18 آگوست
(2014-08-08 ساعت 15:26)bobo_ir نوشته:  سفارت ایروان سابقه داشته که جمعه ساعت 7 بعد از ظهر هم لیستشو تغییر داده ولی در عوض تا حالا ندیدم که 2 شنبه یا 3 شنبه لیست اعلام کنه!! بنابراین اگه تا 7 بعد از ظهر امروز تغییری ندیدید احتمالا باید تا 4 شنبه هفته بعد ساعت 14:30 منتظر بمونید و بمونم Sad

ممنون دوست عزيز بابت اطلاعاتي كه داديد، اما چند نكته وجود داره اينكه ايروان من يادمه توي مي از صبح شروع كرد به كلير گروهي اونهم در دو نوبت ، بارها هم دوشنبه و هم سه شنبه ليست اعلام كرده و به گفته بعضي از دوستان در ٢٠١٣ هم شنبه ليست اعلام كرده، مي دونم انتظار سخته ولي اينكه بخوان ليست اعلام كنند زمان خاصي نداره و تنها پيش بيني كه مي شه كرد بين ساعت كاري سفارت خواهد بود يعني حدودا بين ساعت ٩:٣٠ الي ١٧:٣٠ به وقت تهران به جز يكشنبه كه اون هم قطعي نيست و به قول شما گاهي ساعت هفت شب هم ليست رو آپديت كرده
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
از اپديتيهاي ٧ اگوست ايروان اكثرا دوباره ٨ اگوست اپديت شدن ولي تعداد قليلي ٨ اگوست ديگه اپ نشدن دليلش چي مي تونه باشه ؟.
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ebi1988 ، nedaba ، milad 68 ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان