کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-10 ساعت 12:41)USA2014 نوشته:  مثل اینکه ابوظبی امروز تنبلی کرد و هیچ حرکتی از خودش نشون نداد.

اینطور نیست

ابوظبی امروز پرونده ما را بررسی کرده و در سایت سیس آپدیت خوردیم.
البته من 4 روز پیش به اونا ایمیل زده بودم و همان جواب همیشگی را گرفتم:
Dear .....,
Thank you for your Aug. 6, 2014 email. We regret to inform you that your diversity visa application is still undergoing routine administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes to complete. For any updates, please keep visiting our website.

The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six month) visa, you have to provide a new medical report.
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
تشکر کنندگان: USA2014 ، pari pari ، nedaba
خب ابوظبي هم كه حركتي نشون نداد،
منم فردا دوباره ميرم ماموريت
تا ببينيم جي بيش مياد،
عذت زياد دوستان
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: مامان خانم ، soli asali ، USA2014 ، pari pari ، shilan ، nedaba
(2014-08-10 ساعت 14:08)Reza20002 نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 12:41)USA2014 نوشته:  مثل اینکه ابوظبی امروز تنبلی کرد و هیچ حرکتی از خودش نشون نداد.

اینطور نیست

Dear .....,
Thank you for your Aug. 6, 2014 email. We regret to inform you that your diversity visa application is still undergoing routine administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes to complete. For any updates, please keep visiting our website.

The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six month) visa, you have to provide a new medical report.
سلام.
ببخشید شما از طریق سایت ایمیل زدین؟
من هم 4 -5 روز پیش ایمیل زدم ابوظبی اما جواب نمیدن اصلا! نمیدونم چرا؟ !
ابوظبی
مصاحبه 21 جولای
کیس نامبر: 77xx
معاف- غیر دولتی
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، h_s2108 ، pari pari ، nedaba ، soli asali
(2014-08-10 ساعت 14:39)mehdisalehi نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 14:08)Reza20002 نوشته:  

اینطور نیست

Dear .....,

سلام.
ببخشید شما از طریق سایت ایمیل زدین؟
من هم 4 -5 روز پیش ایمیل زدم ابوظبی اما جواب نمیدن اصلا! نمیدونم چرا؟ !

چند روز گذشته از مصاحبتون؟زیر 90 روز رو سخت جواب میدن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: zepehr ، pari pari ، Reza20002 ، nedaba ، کیانوش2 ، soli asali ، lighter ، Sara_lphmkf ، Sara_lphmkf
درود
این ایمیل رو دریافت کردم . در قسمت آخر راجع به مدیکال نوشته است منظورش اینه که حتما باید مدیکال 6 ماهه باشه ؟ با توجه به اینکه تا پایان سپتامبر 50 روز مونده و مدیکال بنده 130 روز دیگه اعتبار داره پس نیاز به تمدید مجدد مدیکال که نیست ؟ مگر اینکه بخوام ویزای 6 ماهه بگیرم درسته دیگه ؟

Dear Morteza,

Thank you for your Aug. 6, 2014 email. We regret to inform you that your diversity visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes to complete. For further updates, please keep visiting our website.

شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: miladfr12 ، آلیس-1980 ، hamid.eng ، pari pari ، nedaba ، soli asali
(2014-08-10 ساعت 12:00)marsein نوشته:  دوستان فکر می کنین امروز خبری بشه؟ پس اون آپدیت های 7 و 8 آگوست چی شد؟ خیلی خستمون کردن. تورو خدا دعا کنین زودتر تموم بشه و کلیر بشیم ما الان 153 روز که منتظریم توی این مدت واقعا زندگیمون مختل شده و هیچ کاری نمیتونیم انجام بدیم.

به امید اومدن ویزای شما و همه ی منتظران این صفحه...تا روزهایی که ایران هستید از زندگی لذت ببرید و با اقوام باشید و سعی کنید فکرتون رو آروم کنید،،،ایشالا همش درست میشه
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان: miladfr12 ، آلیس-1980 ، nasim ، mahan1331 ، pari pari ، nedaba ، کیانوش2 ، soli asali ، babak12
(2014-08-10 ساعت 14:02)newparmis نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 11:54)farzadsj2 نوشته:  با تشکر از "behdadK" و "hamed.us" عزیز به خاطر رتبه هاتون
امیدوارم در همه حال شاد و موفق باشید

شما همون دوستی هستین که تاریخ آپدیت اول و آخرتون یکی بود؟!
بابت ویزاتون بهتون تبریک می گم.

بله در امضام همه چیز هست
برادر من سر تاریخ مصاحبش خیلی سفارتو اذیت کرد شاید اونام میخواستن اینجوری تلافی کنن ;-)
جا مانده بعد از کلیر
کیس نامبر:2014as2###
تاریخ مصاحبه:21december (برگه آبی)
تاریخ رویت کیس در بولتن:5june
تاریخ مراجعه به سفارت:15july
آپدیت ها: 30می،15جولای،30می!!!،7آگوست
ISSUED
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، موج
گمشده

عمو عراقی

آخرین بازدید: Aug-05-2014 05:13 PM

لطفا در صورتی که از نامبرده اطلاعی دارید به آدرس www.mohajersara.com ارسال فرمایید و خانواده مهاجرسرا را از نگرانی رها سازید
case no=4xxx,abu dhabi
(2014-08-10 ساعت 10:18)rezasadeghi نوشته:  یه سوال از دوستان با تجربه داشتم
من هیچ کدوم از شرایطی که منجر به کلیرنس بشه رو ندارم
فقط یه با سفر حج رفتم ، یعنی ویزای عربستان تو پاسم خورده
به نظرتون این میتونه منجر به کلینسی بشه ؟؟
کسی نیس به من کمک کنه ؟
کسی تجربشو نداره ؟؟؟
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali
(2014-08-10 ساعت 15:04)rezasadeghi نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 10:18)rezasadeghi نوشته:  یه سوال از دوستان با تجربه داشتم
من هیچ کدوم از شرایطی که منجر به کلیرنس بشه رو ندارم
فقط یه با سفر حج رفتم ، یعنی ویزای عربستان تو پاسم خورده
به نظرتون این میتونه منجر به کلینسی بشه ؟؟
کسی نیس به من کمک کنه ؟
کسی تجربشو نداره ؟؟؟

همین جا خیلیها هستند که هیچ کدوم از شرایط رو نداشتن و حتی همین عربستان هم نرفتن و کلیرنس خوردن اصلا نمیشه روش حساب کرد
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، babak12 ، zepehr ، pari pari ، nedaba ، کیانوش2 ، nasim ، soli asali ، lighter ، aaraam
(2014-08-10 ساعت 13:20)batigoal_189 نوشته:  یه سوال دوستان من همه واکسنامو زده بودم وقتی رفتم مدیکال ایروان و دکتر کریستین هم گفت همه چی کامله. حالا الان اون برگ سفیدی که داده بهم رو نگا میکنم پایینش اون قسمتی رو تیک زده که تاریخچه واکسن کامل نیس و بعدش تیک زده جایی رو که نوشته
applicant may be eligible for vlanket waiver(s) becouse vaccination not medically apropriate.
و بالای برگه جایی که هر واکسن به ردیفش نوشته شده جلوی واکسن تی دی با این که من سه نوبت زدم اون قسمتی رو تیک زده که نوشته
insufficient time interval
نظرتون چیه؟
برای منم اون تیک را زده و همه تاریخ های کارت زرد را وارد کرده به جز تاریخ های واکسن هپاتیت برای جی دکتر کریستین این 3 نوبت را وارد این برگه نکرده ؟؟
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: batigoal_189 ، nedaba ، soli asali
(2014-08-10 ساعت 13:01)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 12:23)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «rahi_78» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Aroma» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sepidar87» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «گلپری» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)A10A» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «amin arefi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «teacherm» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mohamad2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «سهی» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «niki88» عزیزღღღ
قصه گو چقدر برای دیگران آرزوهای خوب میکنی! کاش به اندازه تو خوب بودم!
قصه گو من هر وقت میبینم میای برای دیگران ارزوی خوب میکنی کلی خوشحال میشم.منم برای شما و بقسه دوستان ارزوی کلیر شدن را هر چه زودتر دارم.Tongue
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: babak12 ، pari pari ، marsein ، nedaba ، کیانوش2 ، lighter ، soli asali ، Aroma
با تشکر از آلیس-1980 , hamed.us بابت لطفی که داشتن و بهم رتبه دادن.با آرزوی پایانی پر از شادی برای این دو دوست گرامی و همه ی دوستان مهاجرسرایی
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، pari pari ، nedaba ، soli asali
(2014-08-10 ساعت 15:00)alimomen نوشته:  گمشده

عمو عراقی

آخرین بازدید: Aug-05-2014 05:13 PM

لطفا در صورتی که از نامبرده اطلاعی دارید به آدرس www.mohajersara.com ارسال فرمایید و خانواده مهاجرسرا را از نگرانی رها سازید

داش علي جايزش چيه؟
پروردگارا
((سرنوشت ما را خير بنويس، تقديري مبارك،تا هر آنچه را كه تو زود خواهي دير نخواهيم و هر آنچه را كه تو دير خواهي زود نخواهيم))

2014as5300
گرین کارت خانم و دخترم ، 2014November05
سهم خودمم فرم I 130
pD:18 Nov
اپروو 19 مارچ
کىس نامبر YRV20156*****
پرداخت 120$ وDS-261
فرم 2015/sep/15
تشکر کنندگان: pari pari ، nedaba ، کیانوش2 ، lighter ، soli asali
به آنهایی که دوستشان دارید بی بهانه بگویید :دوستت دارم "بگویید دراین دنیای شلوغ سنجاقشان کرده ایید به دلتان. بگوییدگاهی فرصت باهم بودنمان کوتاه تر از عمر شکوفه هاست .

دوستان عزیز مهاجرم از همه شما بخاطر رتبه هایی که به من دادید تشکر میکنم .

امیدوارم از روز دوشنبه کلیر دسته جمعی شروع بشه و همه اعضای منتظر هر چه زودتر بفکر بستن چمدانهایشان شوند.و یازدهم اوت ۲۰۱۴شروع فصل جدید زندگی تک تکمان باشد .موفق وپایدار باشید SmileSmileSmile
خدایا چه بگویم .....

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان