کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-10 ساعت 12:08)alimomen نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 12:00)marsein نوشته:  دوستان فکر می کنین امروز خبری بشه؟ پس اون آپدیت های 7 و 8 آگوست چی شد؟ خیلی خستمون کردن. تورو خدا دعا کنین زودتر تموم بشه و کلیر بشیم ما الان 153 روز که منتظریم توی این مدت واقعا زندگیمون مختل شده و هیچ کاری نمیتونیم انجام بدیم.

اگر روند پروسه صدور ویزا رو بررسی کنید بعد از اومدن جواب apاز آمریکا افیسر دوباره پرونده رو بررسی میکنه من میگم شاید امروز و فردا افیسر روی پرونده ها کار کنه با توجه به اینکه قبل از تعطیلات جواب کلیر شدن از آمریکا اومده

mage agar afficer parvandeha ro baresi kone nabayad update shim?
تشکر کنندگان: nedaba
(2014-08-10 ساعت 12:16)kamranh نوشته:  دوستان لطفا برای یکبار این موضوع کارت زرد را تموم کنیم من دیگه سر در گم شدم :
1- من مدیکال ایروان بودم پیش دکتر کریستین و الان هم کارت زردم و برگه دکتر پیشم هست آیا نیازی به گرفتن کارت زرد جدید هست یا نه ؟؟
2- نیاز به زدن واکسن جدید هست یا نه ؟؟
3- در آخر ممنون از شما

کامران جان اگر پیشت هست کارت نیازی به صدور مجدد نداره از بعضیها گرفتن کارت رو اونها باید مجددا بگیرن و ببرن اگر واست تعیین کرده که نوبتهای بعدی رو بزنی یا واکسنهات ناتمام مونده بزن ببر والسلام
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: hamid.eng ، pari pari ، Sara_lphmkf ، marsein ، manamilad ، soli asali ، kamranh ، shahriar2002 ، nedaba ، aaraam ، reasonable
(2014-08-10 ساعت 12:08)alimomen نوشته:  [اگر روند پروسه صدور ویزا رو بررسی کنید بعد از اومدن جواب apاز آمریکا افیسر دوباره پرونده رو بررسی میکنه من میگم شاید امروز و فردا افیسر روی پرونده ها کار کنه با توجه به اینکه قبل از تعطیلات جواب کلیر شدن از آمریکا اومده
داش علی ممنون که حرفهای خوب میزنی. این روزها میگذره و تو بخاطر حرفهای خوبت در یاد همه خواهی ماند . . .
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

مثل اینکه ابوظبی امروز تنبلی کرد و هیچ حرکتی از خودش نشون نداد.
(2014-08-10 ساعت 12:17)kaaren نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 12:08)alimomen نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 12:00)marsein نوشته:  دوستان فکر می کنین امروز خبری بشه؟ پس اون آپدیت های 7 و 8 آگوست چی شد؟ خیلی خستمون کردن. تورو خدا دعا کنین زودتر تموم بشه و کلیر بشیم ما الان 153 روز که منتظریم توی این مدت واقعا زندگیمون مختل شده و هیچ کاری نمیتونیم انجام بدیم.

اگر روند پروسه صدور ویزا رو بررسی کنید بعد از اومدن جواب apاز آمریکا افیسر دوباره پرونده رو بررسی میکنه من میگم شاید امروز و فردا افیسر روی پرونده ها کار کنه با توجه به اینکه قبل از تعطیلات جواب کلیر شدن از آمریکا اومده

ممنون از این نگاه مثبتتون. پس توی این هفته منتظر خبرای خوب و هورا و جشن و پایکوبی باشیم Wink
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، nedali ، manamilad ، shahryar7021 ، soli asali ، برسام٤ ، nedaba ، Sara_lphmkf ، babak12
شنبه ها و یکشنبه ها سفارت چیزی فکر نمیکنم اعلام کنه چون باید تعطیل باشن اگه اشتباه نکنم مهندس
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، soli asali ، nedaba ، USA2014
(2014-08-10 ساعت 12:49)esmail_babadi_0611 نوشته:  شنبه ها و یکشنبه ها سفارت چیزی فکر نمیکنم اعلام کنه چون باید تعطیل باشن اگه اشتباه نکنم مهندس

سفارت ابوظبي تعطيل نيست. اونا جمعه شنبه تعطيلن
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
(2014-08-10 ساعت 12:49)esmail_babadi_0611 نوشته:  شنبه ها و یکشنبه ها سفارت چیزی فکر نمیکنم اعلام کنه چون باید تعطیل باشن اگه اشتباه نکنم مهندس

با اجازتون فکر میکنم یکشنبه ها توی امارات روز کاریه چون کشورای عربی جمعه و شنبه تعطیلن قربان
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، nedali ، manamilad ، soli asali ، USA2014 ، nedaba ، pari pari
(2014-08-10 ساعت 12:16)kamranh نوشته:  دوستان لطفا برای یکبار این موضوع کارت زرد را تموم کنیم من دیگه سر در گم شدم :
1- من مدیکال ایروان بودم پیش دکتر کریستین و الان هم کارت زردم و برگه دکتر پیشم هست آیا نیازی به گرفتن کارت زرد جدید هست یا نه ؟؟
3- در آخر ممنون از شما

کامران عزیز
من به کریستین ایمیل زدم و همین سوال ها رو گرسیدم اونم این جواب رو داد:
Dear Shahryar,
Please, bring with you aal documents I gave you last time - vaccination records, chest x- rays and 3 photos 3 on 4 cm.
Just, let me know when are you going to be in Yerevan
این یعنی نیازی به گرفتن نیست
پس 2 حالت برای ایروانیها گیش میاد
1.دوستانی مثل من که پاسپورت رو عوض کردن چون شماره پاس تو کارت زرد و برگه ای که کریستین داده میخوره
2-دوستانی که محافظ کارن صرفا جهت اطمینان
متاسفانه نشد،
(2014-08-10 ساعت 12:23)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «rahi_78» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Aroma» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sepidar87» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «گلپری» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)A10A» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «amin arefi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «teacherm» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mohamad2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «سهی» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «niki88» عزیزღღღ
قصه گو چقدر برای دیگران آرزوهای خوب میکنی! کاش به اندازه تو خوب بودم!
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: soli asali ، shiva.usa ، shahriar2002 ، nedaba ، Sara_lphmkf ، marsein ، Aroma ، نیلان ، pari pari
(2014-08-10 ساعت 12:57)shahryar7021 نوشته:  
3- در آخر ممنون از شما

کامران عزیز
Dear Shahryar,
Please, bring with you aal documents I gave you last time - vaccination records, chest x- rays and 3 photos 3 on 4 cm.
1.دوستانی مثل من که پاسپورت رو عوض کردن چون شماره پاس تو کارت زرد و برگه ای که کریستین داده میخوره

نیازی به گرفتن کارت زرد جدید نیست همون قبلی رو که واکسنها رو تکمیل کردید میبرید
لوسی منشی کریستین موقع تمدید مدیکال از همه سوال میکرد که پاسپورتها رو تعویض نکردید؟؟
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
(2014-08-10 ساعت 13:09)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-08-10 ساعت 12:57)shahryar7021 نوشته:  
3- در آخر ممنون از شما

کامران عزیز
Dear Shahryar,

نیازی به گرفتن کارت زرد جدید نیست همون قبلی رو که واکسنها رو تکمیل کردید میبرید
لوسی منشی کریستین موقع تمدید مدیکال از همه سوال میکرد که پاسپورتها رو تعویض نکردید؟؟
اره از من هم پرسید بخاطر ثبت شماره ها بوده ولی من گفتم اگه طول بکشه کارم باید تعویض شه اون هم جواب داد با سفارت مکاتبه کنید....
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، nedaba ، soli asali ، Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، babak12 ، marsein ، sorooosh
5تا آپديت : آخرين آپديت در 10 آگوست (دومين آپديت در آگوست ) به اميد کلير شدن هر چه سريعتر ....
کیس نامبر : 2014AS71XX ، مصاحبه: 9 JUNE ، سفارت : ابوظبي ، 2 نفر وضعیت : من READY همسرم : AP آپدیتها : 9 جون ،30 جون، 8 جولای ، 14 جولای ، 3 آگوست ، 10 آگوست ، 11 آگوست ،17 آگوست
یه سوال دوستان من همه واکسنامو زده بودم وقتی رفتم مدیکال ایروان و دکتر کریستین هم گفت همه چی کامله. حالا الان اون برگ سفیدی که داده بهم رو نگا میکنم پایینش اون قسمتی رو تیک زده که تاریخچه واکسن کامل نیس و بعدش تیک زده جایی رو که نوشته
applicant may be eligible for vlanket waiver(s) becouse vaccination not medically apropriate.
و بالای برگه جایی که هر واکسن به ردیفش نوشته شده جلوی واکسن تی دی با این که من سه نوبت زدم اون قسمتی رو تیک زده که نوشته
insufficient time interval
نظرتون چیه؟
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، miladfr12
(2014-08-10 ساعت 11:54)farzadsj2 نوشته:  با تشکر از "behdadK" و "hamed.us" عزیز به خاطر رتبه هاتون
امیدوارم در همه حال شاد و موفق باشید

شما همون دوستی هستین که تاریخ آپدیت اول و آخرتون یکی بود؟!
بابت ویزاتون بهتون تبریک می گم.
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
تشکر کنندگان: soli asali ، کیانوش2 ، pari pari ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان