کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
از دوستان جدیدالکلیر قلبا خواهش میکنم که جهت به یادگار گذاشتن نام نیک و استفاده آیندگان،مشخصات خود را به سولی عسلی به منظور درج در منتظرسرا الساعه ارسال فرمایید باشد که رستگار شوید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-11 ساعت 18:14)mazidi نوشته:  گاهی گمان نمی کنی ولی خوب می شود
گاهی نمی شود که نمی شود که نمی شود
گاهی بساط عیش خودش جور می شود
گاهی دگر، تهیه بدستور می شود
گه جور می شود خود آن بی مقدمه
گه با دو صد مقدمه ناجور می شود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
گاهی گدای گدایی و بخت باتویار نیست
گاهی تمام شهر گدای تو می شود…
گاهی برای خنده دلم تنگ می شود
گاهی دلم تراشه ای از سنگ می شود
گاهی تمام آبی این آسمان ما
یکباره تیره گشته و بی رنگ می شود
گاهی نفس به تیزی شمشیرمی شود
ازهرچه زندگیست دلت سیرمی شود
گویی به خواب بود جوانی‌ مان گذشت
گاهی چه زود فرصتمان دیر می شود
کاری ندارم کجایی چه می کنی
بی عشق سرمکن که دلت پیرمی شود

قیصر امین پور
مزیدی جان، راستش دیگه شعر هم جواب نمیده! Wink
یه تئاتره رو صحنه کار خانم پری صابری، به نام باغ دلگشا، در خصوص سعدی
گفتم برم روحیه ای تازه کنم، حالی احوالی نو کنم.
خلاصه دیشب جای خالی همگی رفتم. رفتم ولی اونم جواب نداد.
فعلا فقط توکل به خدا و kcc جواب میده
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
emjay عزیز با توجه به بالا بودن کیس نامبرتون حدس میزنم شکننده رکورد عمو احسان خودتون باشید به شرطی که به ما افتخار بدید و در منتظرسرا با ما همراه شوید
case no=4xxx,abu dhabi
سلام
دوستان این نظر شخصی منه و ملاک صددرصد نیست.
بنظر میرسه تا اعلام کارنتهای سپتامبر استارت کلیر گروهی نمیخوره.
من فکر میکنم که دارند بررسی دقیق میکنند تا مشکل پارسال بوجود نیاد.
از کل کیسهای آسیا 965 کیس معادل 2002 نفر در مرحله AP هستند.که خوب 719 کیس معادل 1562 نفر مربوط به سه سفارت آنکارا ابوظبی و ایروان میباشند.
با این تفاصیل 246 کیس معادل 440 نفر در دیگر سفارتهای آسیا هم منتظر کلیر شدن هستند.
احتمال اینکه در سپتامبر تاریخ دریافت پاسپورت و صدور ویزا سریعتر از یک هفته انجام بشه خیلی زیاده.ولی مدیکال مطمئنا شلوغ خواهد شد.دوستانی که کلیر میشن سریعا برای مدیکال نوبت بگیرید که اونجا به مشکل
برنخورید.و بهونه نداشته باشند.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-08-11 ساعت 17:58)s_vatan نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 17:49)مامان خانم نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 17:39)s_vatan نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 17:35)ata.bz نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 17:09)s_vatan نوشته:  من قوانين سايت رو نخوانده بودم براي همين فينگليش تايپ كردم. دخترم اين سايت رو معرفي كرد من زياد وارد نيستم نميدونستم قوانيني داره. از همه دوستان عذر ميخوام Smile

دوست عزیز من وشما دقیقا شرایطمون یکیه امیدوارم به همسرانمون هم ویزا بدن.Wink

اميييدوارم : )
ما كه خيلي فكرمون مشغوله
سلام
فکر کنم تعداد ما خانم های منتظر کلیرنس همسر آنقدر هست که انجمن تشکیل بدهیم من هم 2 ماه است که منتظرم

سلااام
واقعا انتظار سخته
اونم براي همچين چيزي
ما ٥ ماهه منتظريم
اميدوارم هر چه زود تر ويزاي همسرتون اوكي شه
ما هم همين مشكل را داريم. همسر و فرزندانم منتظر ويزاي من هستند
و من نگران شروع سال تحصيلي در آمريكا هستم.
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، قصه گو ، sonyz2 ، کیانوش2 ، nasim ، zepehr ، azadeh2014 ، USA2014 ، maryam_ros ، pari pari
(2014-08-11 ساعت 18:31)me_u نوشته:  سلام
از کل کیسهای آسیا 965 کیس معادل 2002 نفر در مرحله AP هستند.که خوب 719 کیس معادل 1562 نفر مربوط به سه سفارت آنکارا ابوظبی و ایروان میباشند.
با این تفاصیل 246 کیس معادل 440 نفر در دیگر سفارتهای آسیا هم منتظر کلیر شدن هستند.
احتمال اینکه در سپتامبر تاریخ دریافت پاسپورت و صدور ویزا سریعتر از یک هفته انجام بشه خیلی زیاده.ولی مدیکال مطمئنا شلوغ خواهد شد.دوستانی که کلیر میشن سریعا برای مدیکال نوبت بگیرید که اونجا به مشکل

سرافراز باشید.مثل سرو
ممنونم از تحلیلتون ولی همانطوریکه میدونید دیگه قرار نیست واسه سپتامبر کارنتی اعلام بشه (افیسر سفارت هم توی فیس بوک صراحتا گفت که شماره هایی که کارنت نشدن باید به فکر 2016 باشن)
case no=4xxx,abu dhabi
(2014-08-11 ساعت 17:18)marsein نوشته:  آخ جون باز قصه گو اومد با آرزوهاش
قصه گوجان یک آرزو برای منم بکن که دیگه از خستگی نمیدونم باید چکار کنم
Smile

دوست خوبم، دلم پيش شماست،شب و روز اينجام تا بي درنگ در شادي تون سهيم بشم ، جزو اولين هايي باشم كه دكمه ي تشكر رو فشار ميده واسه كلير شدن دوستانش ، جزو اولين هايي كه هورا مي كشند و جزو اولين هايي كه اشك شوق مياد تو چشماشون. چيزي به رفتنم نمونده اما ميدونم با آرامش ميرم،با لبي خندون و دلي شاد. چون هممون رفتني هستيمTongue
يه چيز جالب بگم ، هر موقع ميرم براي خريد، توي بازار بزرگ، منوچهري، ونك ، تجريش، وليعصر، جمهوري، خلاصه هر جا كه ميرم شماها رو مي بينم.همه به نظرم آشنان .حس مي كنم همتون اومدين واسه خريد اون ور آب Big Grin حس مي كنم همه دارن در مورد لاتاري و كليرنس و كلير و ويزاي يك ضرب صحبت مي كنندCool

اما عزيزانم همه ي اين ها به كنار... مي خوام بدونم توي زندگي شخصيتون هم اين قدر جواب اطرافيانتون رو ميدين و كسي رو بي جواب نميذاريد؟!؟ نميشه كه؟!؟ اگه ميتونستيم جواب هر كسي رو بديم و به نظر خودمون طرف رو سر جاش بنشونيم، كه حالا وضعمون اين نبود!!! بماند....Big Grin
خلاصه ي كلام، همتون رو دوست دارم و ميدونم كه ميدونيد!
راستي آقا بهنام ممنونم كه برگشتيد. اميدوارم آرمين عزيز هم پيداش بشه!!
زورمون كه به اقاقياي عزيز و گل نهال جون و عمو سعيد نميرسهBig Grin
آها يه چيز مهم، خيلي مهم، وقتي كاربران در حال بازديد رو اعلام كنيد كه منم باشم،به خدا گناه دارم خوووو! منم دل دارم،من بيشتر از عمو شهريار اينجامWink
سولي جون مرسي از اينكه منم به منتظرسرا اضافه كردي.
(2014-08-11 ساعت 18:30)alimomen نوشته:  emjay عزیز با توجه به بالا بودن کیس نامبرتون حدس میزنم شکننده رکورد عمو احسان خودتون باشید به شرطی که به ما افتخار بدید و در منتظرسرا با ما همراه شوید
حسب الامر، همین حالا
شاید باورت نشه، رفتم برگردم همین کار رو بکنم
به قول بابا بزرگم، "تصدقت" Wink
شماره کیس: 2014AS000080XX / سفارت: آنکارا ----> ایروان / رویت قبولی در سایت: 1 می / ارسال فرمها با ایمیل: 9 می / ایمیل دریافت مدارک: 14 می / نامه دوم: 20 می 2014 / تعداد افراد منظور در کیس: 4 نفر / تاریخ مصاحبه: هفته آخر جولای / دریافت ویزا: هیچگاه این اتفاق نیفتاد Sad
کاربران در حال بازدید این موضوع: amohammadi348، Armin2000، azadj1988، azri، elham taba، ermiyaj، jojo_hami، Kamyar.A، kimfar، l.ghalami@gmail.com، mahdii، Morteza1350، m_nikparvaz، omid2014، rasool1، REZAMBI، Sara_am57، shazad، shhak، shilan، sia 1306، sorooosh، قصه گو، برسام٤، 4 کاربر مخفی، 8 مهمان
قصه گوی عزیز ممنونیم که با وجود دریافت ویزا هنوزم هستی
پاینده باشی
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
بچه ها لطفا زود کلیر بشید چون هواپیمایی قطر 25 % تخفیف گذاشته Big Grin
2014AS2XXX
دریافت نامه اول 1MAY
دریافت نامه دوم13EPTEMBER
تاریخ مصاحبه ایروان27NOVEMBER
کلیرنس برگه خوشرنگ آبی
تعداد اعضای کیس 2
تاریخ دریافت ویزا 12jun2014 Big Grin
(2014-08-11 ساعت 18:42)Farnoodh نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 17:58)s_vatan نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 17:49)مامان خانم نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 17:39)s_vatan نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 17:35)ata.bz نوشته:  دوست عزیز من وشما دقیقا شرایطمون یکیه امیدوارم به همسرانمون هم ویزا بدن.Wink

اميييدوارم : )
ما كه خيلي فكرمون مشغوله
سلام
فکر کنم تعداد ما خانم های منتظر کلیرنس همسر آنقدر هست که انجمن تشکیل بدهیم من هم 2 ماه است که منتظرم

سلااام
واقعا انتظار سخته
اونم براي همچين چيزي
ما ٥ ماهه منتظريم
اميدوارم هر چه زود تر ويزاي همسرتون اوكي شه
ما هم همين مشكل را داريم. همسر و فرزندانم منتظر ويزاي من هستند
و من نگران شروع سال تحصيلي در آمريكا هستم.
این ماه. مدارس شروع میشوند من امروز بلیط گرفتم البته برای آخر شهریور
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
(2014-08-11 ساعت 18:43)alimomen نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 18:31)me_u نوشته:  سلام

سرافراز باشید.مثل سرو
ممنونم از تحلیلتون ولی همانطوریکه میدونید دیگه قرار نیست واسه سپتامبر کارنتی اعلام بشه (افیسر سفارت هم توی FB صراحتا گفت که شماره هایی که کارنت نشدن باید به فکر 2016 باشن)
سلام
مطمئنا آپدیت سپتامبر را در بخش visa bulletin خواهیم داشت.الانم تو سایت comming soon نوشته شده .چون در این ماه اولین اعلامی کارنت شدن برندگان 2015 هم مشخص میشه.منظورم این بود که تا این مورد اتفاق نیوفته کلیر گروهی شروع نمیشه.ممکنه تو بعضی از کشورها هم ویزا لاتاری باقی مونده باشه و در این صورت برای اون کشورها حتما مصاحبه برنامه ریزی خواهد شد.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

از همه دوستان بخاطر روحیه ای که میدین،
از nedaba
از amohammadi348
از کیانوش2
از sal0811
برای رتبه ای که بهم دادین و آرزوی قشنگتون ممنونم
به علاوه از سولی عسلی و علی مومن هم ممنونم که پیگیر منتظران هستن
شاید فک کنید که دنیا خیلی بزرگه ولی فک کنم یه روزی میرسه که بچه های 2014 تاپیک کلیرنس، یه جا که حتما اسمش عمه ریکاس دور هم جمع شن و بهم بگن، یادته اون روز توی مهاجرسرا ...، یادته ..... ؟ یادته کیا بودن؟

کاربران در حال بازدید این موضوع: amalek، amohammadi348، babak80242، bigapple، elham taba، EmJay، ermiyaj، k.abbasi، me_u، nasim، rbrb-2015، REZAMBI، Sara_am57، shilan، shirin_n، soheil_zk، sonyz2، ماریانا جون، کیانوش2، اسفند89، برسام٤، دياكو، 5 مهمان

باور کنید همین الان "قصه گو" هم بود، ولی حالا نیس Cool
دوستان

اگر از اعتبار مدیکال ما در زمان صدور ویزا فقط ۲ ماه باقی مانده باشد، آیا باید مدیکال جدید ارایه بدیم ؟؟؟
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، کیانوش2 ، a.rahaa ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان