موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
درسته كه بلا تكليف هستيم اما امروز رفتيم پاستور و برگه زرد واكسن رو دوباره گرفتيم به صورت خود جوش دارم خودمو واسه سفر اماده ميكنم ايشالا ديگه تا اخر اين ماه ويزا ميدن
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-11 ساعت 19:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-11 ساعت 19:59 توسط eror.)
سلام دوستان . می خواستم بدونم به این سایت http://www.traviran.com برای خرید بلیط می شه اعتماد کرد یا نه ؟ اگه کسی پیشنهاد دیگه ای دارید بگید . ممنون می شم .
کیس نامبر:2014AS17## تاریخ رویت قبولی 22 اکتبر(6 ماه بعد از قبولی)تاریخ مصاحبه:20 Mar آنکارا-تعداد نفرهای کیس 2 نفر نصفی.آپ دیتها 10 آپریل و 15 می-28مي(با ایمیل)-12 جون.24 جون(با ایمیل).31 جون(با ایمیل).1 آگوست(با ایمیل).11 آگوست.22 آگوست.27 آگوست.2و9و12و17سپتامبر(با ایمیل ).به جا مانده از لاتاری 2014
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-11 ساعت 20:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-11 ساعت 20:03 توسط Sara_lphmkf.)
دوستان عزيزم، امروز خدا رو شكر به قول عمو شهريار به خير گذشت، يك چند تا پيشنهاد كوچولو دارم، بد نيست بهش فكر كنيد تا ديگه از اين دست مشكلات مثل امروز نداشته باشيم، ماشالا سرعت انتقال اطلاعات از منبع تا مهاجرسرا خيلي كمه، من شخصا هر دفعه كه ديدم بولتن ويزا و يا سايت سفارتها آپديت شدن و خواستم اينجامطرح كنم اول چند صفحه قبل رو چك كردم تا خبرم تكراري نباشه، اگه سخته مي تونيد از سرچ سايت استفاده كنيد، حتي اگه سفارت جواب ايميلمو مي ده باز هم چك مي كنم جوابم تكراري نباشه، يك خواهش خواهرانه ، هر پستي كه مي خواهيم بزاريم يكمي روش فكر كنيم، ببينيم چه نتايجي خواهد داشت، اگر به پست يا اطلاعاتي كه داريم شك كرديم ابتدا با مديران سايت و يا پيشكسوت ها مطرح كنيم، همه شرايط حساسي داريم، يك خبر يا اطلاعات اشتباه و يا يك برداشت شخصي ممكنه به تك تكمون آسيب بزنه، همون طور هم كه مديران بارها تذكر دادند از برخورد شخصي با افراد بپرهيزيم و تنها گزارش كنيم تا مديران سايت خودشان تصميم گيرنده باشند،
تنها موردي كه روش مطمىنم و خيلي به نظرم مهمه اينه كه توي روزهاي آخر به مهاجر سرا همگي خيلي احتياج داريم ، پس مراقب پستهاي خودمون باشيم،
با تشكر فراوان از همه دوستهاي عزيزم
خاله سارا
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-11 ساعت 20:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-11 ساعت 20:25 توسط sorooosh.)
منم جمعه ايميل زدم ايروان
امروز صبح آپديت شدم و همون جواب رو دادن كه
Please be advised that the case is under administrative processing. We assure you that as soon as it is finished, the case number will be announced on our web page. If the case number is not announced, you can safely assume that it is still pending. Please check the website regularly. This process is out of our hands and it may take a few months to be completed.
When the case number appears on our website http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with the passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm.
The annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached.
ولي نميدونم اين We assure you that as soon as it is finished يعني چي؟
تو همه جوابا هست؟
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-11 ساعت 19:55)eror نوشته: سلام دوستان . می خواستم بدونم به این سایت http://www.traviran.com برای خرید بلیط می شه اعتماد کرد یا نه ؟ اگه کسی پیشنهاد دیگه ای دارید بگید . ممنون می شم .
سلام دوست گرامی
بنده این سایت را نمیشناسم ولی خودم برای خریدهای آنلاین بلیت از این سایت استفاده می کنم.
http://etik.ir
موفق باشید.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من فرصت زیادی ندارم صفحاتو بخونم اخه سفریم و اینترنت ندارم میشه یکی فقط بگه ارمنستان تو این چند روز اخیر چکارایی کرده؟؟؟ ممنون
کیس: **35
سفارت : ایروان
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-11 ساعت 20:33)mahssa نوشته: سلام دوستان من فرصت زیادی ندارم صفحاتو بخونم اخه سفریم و اینترنت ندارم میشه یکی فقط بگه ارمنستان تو این چند روز اخیر چکارایی کرده؟؟؟ ممنون
سلام خوش باشي كليير كه نكرده ولي انگار كلي كيس رو اپديت كرده
***4 ---3نفر--مصاحبه 24 مارچ--ايروان---آپديت 8 اگست--12 اگست
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-11 ساعت 01:11)shiva.usa نوشته: خوابم نمیاد مثل شب امتحان بیخوابیم گرفته ،دلم فردای قشنگ میخواد واسه همه واسه اونایی که از اول مجبور شدن منتظر بمونن تا حالا .دلم فردای قشنگ میخواد واسه پری پری مهاجرسرا واسه عمو نوروز واسه فرشید وهمه وخودم .فردای قشنگ بیا دیگهههههههههههه[/size][/font][/color]
ممنون كه به ياد ما هستى شيوا جون.
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
امروز ما هم به همراه خانواده رفتیم پاستور کارت زرد هامونو گرفتیم و واکسن آنفولانزا هم نوش جان کردیم.برای 4 نفر هم کلا 328 هزار تومان پیاده شدیم.حالا فقط مونده کلیری که به امید حق نزدیک انشاالله. امید و مثبت اندیشی خواهشا فراموش نشود که خیلی بهش نیازمندیم.خدایا مرا آن ده که آن به
کیس نامبر***2014as3.محل مصاحبه ایروان.تاریخ مصاحبه فوریه 2014.تعداد نفرات کیس 4 نفر.وضیعت پرونده ap.
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
مامان خانوم و محبت عزیز ممنون از رتبه هایی که به من دادید. امیدوارم همه ی مراحل زندگیتون رو اونجوری که دوست دارید پیش ببرید.
پ.ن: می خواستم پیام خصوصی بفرستم و ازتون تشکر کنم ولی پیام خصوصی کار نمیکرد مسعولین لطفا رسیدگی کنند.:-D
از بقیه دوستان هم عذر میخوام که توی این تاپیک این پست بی ربط رو میذارم
کیس نامبر: ***201500006 ، تعداد افراد کیس: 2نفر، برنده اصلی همسرم، ارسال فرمهای اولیه: 23آگوست، سفارت:ایروان->ابوظبی، ویزا یکضرب/ منتظرسرای2015
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-11 ساعت 18:43)alimomen نوشته: (2014-08-11 ساعت 18:31)me_u نوشته: سلام
دوستان این نظر شخصی منه و ملاک صددرصد نیست.
بنظر میرسه تا اعلام کارنتهای سپتامبر استارت کلیر گروهی نمیخوره.
من فکر میکنم که دارند بررسی دقیق میکنند تا مشکل پارسال بوجود نیاد.
از کل کیسهای آسیا 965 کیس معادل 2002 نفر در مرحله AP هستند.که خوب 719 کیس معادل 1562 نفر مربوط به سه سفارت آنکارا ابوظبی و ایروان میباشند.
با این تفاصیل 246 کیس معادل 440 نفر در دیگر سفارتهای آسیا هم منتظر کلیر شدن هستند.
احتمال اینکه در سپتامبر تاریخ دریافت پاسپورت و صدور ویزا سریعتر از یک هفته انجام بشه خیلی زیاده.ولی مدیکال مطمئنا شلوغ خواهد شد.دوستانی که کلیر میشن سریعا برای مدیکال نوبت بگیرید که اونجا به مشکل
برنخورید.و بهونه نداشته باشند.
سرافراز باشید.مثل سرو
ممنونم از تحلیلتون ولی همانطوریکه میدونید دیگه قرار نیست واسه سپتامبر کارنتی اعلام بشه (افیسر سفارت هم توی FB صراحتا گفت که شماره هایی که کارنت نشدن باید به فکر 2016 باشن)
ببخشید می پرسم کارنت شدن یعنی دعوت به مصاحبه؟ میشه لینک افیسر سفارت رو تو fb برام بذارید ممنونم
شماره کیس:63XX,تعداد نفرات:2,سفارت:ایروان,تاریخ مصاحبه:31 May,وضعیت:AP
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-11 ساعت 21:19)L_haam نوشته: مامان خانوم و محبت عزیز ممنون از رتبه هایی که به من دادید. امیدوارم همه ی مراحل زندگیتون رو اونجوری که دوست دارید پیش ببرید.
پ.ن: می خواستم پیام خصوصی بفرستم و ازتون تشکر کنم ولی پیام خصوصی کار نمیکرد مسعولین لطفا رسیدگی کنند.:-D
از بقیه دوستان هم عذر میخوام که توی این تاپیک این پست بی ربط رو میذارم
سللام مدیرای عزیز این کادر جدید چیه مثل میله های زندان میمونه یا دور از جون مثا آگهی ترحیم تورو خدا بگین برش گردونن به حالت قبل
دلم گرفت
پلیززززززززززززز
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت