کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
[quote='shiva.usa' pid='533605' dateline='1407777951']
[size=medium]سلام دوستان عزیز ومهربانم .واقعا فکر نمیکردم دوستان مجازی مثل خونواده خودت بشن .اینکه دوست داری یکیشون یه خبر خوش بگیره تا از این انتظار رهایی پیدا کنه .اینکه اگر کسی اومد وحرفی منفی زد دیگران اینقدر صبورانه همه چی رو جمع کنند .اینکه یه بانوی قصه گو همش ارزوهای زیبا بکنه اینکه عمو نوروز مثل سرو حرفهای امید بخش بزنه اینکه خاله سارا خواهر تاپیک باشه وحرفهای خواهرانه بزنه اینکه اقای محبت و عراقی انقدر تو دل اعضا باشن که نبودنشون زود حس بشه وای خدای مهربان ازبس از محیطهای مجازی بدشنیده بودم فکر نمیکردم که این محیطا هم میتونه پراز عشق باشه پر از امید دادن ودر کنار هم بودن برای سپری این روزها که واقعا همه رو کلافه کرده اما سعی میکنن قوی باشن ودیگران رو قوی کنن. عاشقانه دوستتان دارم و برای تک تک اعضا بهترینها را ارزومندم . Maryrhm، amohammadi348، lighter، kamranh، zaaraa، reza3035، کیانوش2، ebi1988، nedaba، hamid.eng، babak12، آلیس-1980، مامان خانم، برسام٤، taleghani، MEHR52، reza_norouzi، azadeh2014، عراقی، mehrzad2013، ماتیتی، shahrzad001، amin arefi، m_nikparvaz، hadi472، hamid_fs3، FM1342، 20142ddc، soli asali، lida55، pari pari، mizan، zepehr، nazanin fatemi وتمام عزیزانی که فراموش میکنم نام زیبایشان را در اینجا ذکر کنم .

در اخر شیرین دوست خوب و مهربانم بخدا دلم بفردا روشن است و پنجاه روز دیگه مونده وهر ثانیش اتفاقهای خوبی میتونه بیفته ،
[/quote]
شیوای عزیز منم برات آرزوی بهترین ها را همراه با سلامتی که بالاترین نعمت الهی است برایت آرزومندم عزیزم.امیدوارم تک تک دوستان به آرزوی قلبیشون برسند و همیسه و همه جا موفق و موءید باشند.Smile

[quote='shiva.usa' pid='533605' dateline='1407777951']
[size=medium]سلام دوستان عزیز ومهربانم .واقعا فکر نمیکردم دوستان مجازی مثل خونواده خودت بشن .اینکه دوست داری یکیشون یه خبر خوش بگیره تا از این انتظار رهایی پیدا کنه .اینکه اگر کسی اومد وحرفی منفی زد دیگران اینقدر صبورانه همه چی رو جمع کنند .اینکه یه بانوی قصه گو همش ارزوهای زیبا بکنه اینکه عمو نوروز مثل سرو حرفهای امید بخش بزنه اینکه خاله سارا خواهر تاپیک باشه وحرفهای خواهرانه بزنه اینکه اقای محبت و عراقی انقدر تو دل اعضا باشن که نبودنشون زود حس بشه وای خدای مهربان ازبس از محیطهای مجازی بدشنیده بودم فکر نمیکردم که این محیطا هم میتونه پراز عشق باشه پر از امید دادن ودر کنار هم بودن برای سپری این روزها که واقعا همه رو کلافه کرده اما سعی میکنن قوی باشن ودیگران رو قوی کنن. عاشقانه دوستتان دارم و برای تک تک اعضا بهترینها را ارزومندم . Maryrhm، amohammadi348، lighter، kamranh، zaaraa، reza3035، کیانوش2، ebi1988، nedaba، hamid.eng، babak12، آلیس-1980، مامان خانم، برسام٤، taleghani، MEHR52، reza_norouzi، azadeh2014، عراقی، mehrzad2013، ماتیتی، shahrzad001، amin arefi، m_nikparvaz، hadi472، hamid_fs3، FM1342، 20142ddc، soli asali، lida55، pari pari، mizan، zepehr، nazanin fatemi وتمام عزیزانی که فراموش میکنم نام زیبایشان را در اینجا ذکر کنم .

در اخر شیرین دوست خوب و مهربانم بخدا دلم بفردا روشن است و پنجاه روز دیگه مونده وهر ثانیش اتفاقهای خوبی میتونه بیفته ،

شیوای عزیز منم بهترین ها را همراه با سلامتی که بالاترین نعمت الهی است برایت آرزومندم عزیزم.امیدوارم تک تک دوستان به آرزوی قلبیشون برسند و همیسه و همه جا موفق و موءید باشند.Smile
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
(2014-08-11 ساعت 22:57)komboze نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 22:30)alimomen نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 22:22)soli asali نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 22:17)alimomen نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 21:51)برسام٤ نوشته:  همين الان يكي از كيساي ابوظبي كه اخرين اپديتش ٨جولاي بوده اپديت شد

از یکی که خیلی بیشتر آپ شدن

داش علی پیش کسوت ... لطف میکنی شمارهاشون رو بنویسی اونایی که الان آپ شدن رو ؟
1842
3759
3853
3892
3901
3996
4121
4224
4052
البته تا 4224 چک کردم
سلام داش علی
یه اشتباه کوچیک!
کیس 4224 اصلا نداریم چک کردم.
شرمنده 4244
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: lighter ، soli asali ، Sara_lphmkf ، pari pari ، mizan ، nedaba ، کیانوش2 ، smpf ، manamilad ، shiva.usa
(2014-08-11 ساعت 17:17)s_vatan نوشته:  من به سفارت ايميل زدم ١٠ روز پيش:

dear Sir/Madam
with reference to our case no.
2014AS3***,
We would like to request you to consider the visa processing of my husband whose visa has not yet been issued up to now.
your prompt action regarding his visa would be highly appreciated.

و اين هم جواب اون ها:

There are no new updates. Your case is still pending for administrative processing. Please note that the DV-2014 season will end on September 30th or when the annual numerical limitations for the program have been reached. We strongly discourage applicants from making any permanent plans or decisions before holding their passports with the issued visas in their hands.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

چرا هیچکس به پست این دوستمون توجهی نکرد؟ این جمله «The annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached» که آخر همه نامه ها بود و امروز بخاطرش کلی دعوا شد و هرکس یه برداشتی ازش کرد، الان تو ایمیل سفارت به این دوستمون هم هست و داره میگه اگه اینجوری شد برنامه لاتاری ۲۰۱۴ به پایان میرسه. حالا چه خاکی به سرمون کنیم؟
سفارت‌ها حرفاشون با هم در تضاده. من نگران شدن

تشکر کنندگان: smpf ، manamilad ، shiva.usa
میشه پستای تکراریتونو حذف کنید؟
من بعد مدتی اومدم ببینم چه خبره دو صفحه آخر صدبار یه پست طولانی تکرار شده بود، مثل کابوس بود ،مرتب جملات تکراری...
بخدا حال و حوصله نداریم!!! متوجهید؟!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو ، soli asali ، USA2014 ، pari pari ، mizan ، nedaba ، smpf ، manamilad ، shiva.usa
(2014-08-11 ساعت 22:43)medexk نوشته:  آنکارا از فردا تا آخرش...فقط دو تا کیس 2014AS باقیمونده فقط و فقط . مصاحبه رو میگم . ممکنه کلیر ها از همین جمعه شروع بشه هاهاهاها.

آنکارا از فردا تا آخرش یعنی چی؟

فقط ۲تا کیس باقی مونده یعنی چی؟

تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، smpf ، milad 68 ، shiva.usa
(2014-08-11 ساعت 23:29)arashmanteghi نوشته:  

dear Sir/Madam
2014AS3***,
We would like to request you to consider the visa processing of my husband whose visa has not yet been issued up to now.

و اين هم جواب اون ها:

There are no new updates. Your case is still pending for administrative processing. Please note that the DV-2014 season will end on September 30th or when the annual numerical limitations for the program have been reached. We strongly discourage applicants from making any permanent plans or decisions before holding their passports with the issued visas in their hands.

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

چرا هیچکس به پست این دوستمون توجهی نکرد؟ این جمله «The annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached» که آخر همه نامه ها بود و امروز بخاطرش کلی دعوا شد و هرکس یه برداشتی ازش کرد، الان تو ایمیل سفارت به این دوستمون هم هست و داره میگه اگه اینجوری شد برنامه لاتاری ۲۰۱۴ به پایان میرسه. حالا چه خاکی به سرمون کنیم؟

خب اینو نگه؟ این که این شرط بدیهی رو گفته که خاک بر سری نمیاره! طبق حساب کتابا امسال ممکنه به همه ی اونایی که مصاحبه رفتن ویزا برسه (رجوع کنید به تاپیک تحلیل فایل CEAC) بنظر من محدودیت زمانی هم نمیتونه دردسر ساز بشه چون اونا وقتی پاسخ استعلامشون نیاد فرض بر سلامت میگیرن، پس تا دقیقه نود امیدوار باشید.
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
تشکر کنندگان: soli asali ، m_nikparvaz ، pari pari ، nedaba ، smpf ، manamilad ، shiva.usa
(2014-08-11 ساعت 22:05)HELIAA نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 20:11)sorooosh نوشته:  منم جمعه ايميل زدم ايروان

امروز صبح آپديت شدم و همون جواب رو دادن كه

Please be advised that the case is under administrative processing. We assure you that as soon as it is finished, the case number will be announced on our web page. If the case number is not announced, you can safely assume that it is still pending. Please check the website regularly. This process is out of our hands and it may take a few months to be completed.

When the case number appears on our website http://armenia.usembassy.gov/admin_processing_iv.html, return to the Embassy with the passport and the item(s) listed on the refusal sheet any Monday through Friday 9:00 to 17:00 pm.

The annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached.

ولي نميدونم اين We assure you that as soon as it is finished يعني چي؟
تو همه جوابا هست؟

دوست عزیز آپدیت های 7و 8 آگوست ایروان شامل حال شما هم شد یا خیر؟
نه آپديت نشدم
كيس نامبر: ***2014AS5/ كنسولگري: آنكارا ----» ایروان/ رؤيت قبولي: 10 july/ ارسال فرم ها(ايميل): 21 july/ دريافت ايميل تأييديه: 24 July/ کارنت: February/ نامه دوم: 12 Februray/ مصاحبه: April 2w/ برگه آبی/ آپديت: روز مصاحبه و روز بعد/ آپدیت با ایمیل 11 اگوست/بدون ایمیل 19 آگوست/ بدون ایمیل 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: HELIAA ، soli asali ، shilan ، nedaba ، smpf ، shiva.usa
سلام به دوستان عزیزم . اول از همه برای همه شما اول سلامتی را آرزو دارم و بعد از اون اینشاالله ویزا های تک تک شما آماده شه و تقدیمتون بشه

دوستان عزیز یه خواهش از شما دارم . دوستان گل لطفا پست تکراری و پشت سر هم نزنید . حتی دیده میشه دوست عزیزی یه پست را 7 بار میزنه

دوستان این روز ها انجمن به شدت بازدیدش بالا رفته همین باعث میشه بیش از حد به سرور ها فشار بیات . اتفاقا سرورها خیلی قویتر از قبل هم شدند اما این روزها به دلیل این روز های حساس بازدید خیلی زیاده
از دوستان و بزرگواران خواهش میکنم پست های تکراری ندن و اگر پستی زدید صبر داشته باشید یک باز بعدش صفحه را رفرش کنید اگر دیدید اضاف نشه اون وقت مجدد هی کلیک کنید

(( از بزرگواران خواهشی که دارم اینه که محبت کنید اگر پست تکراری هم زدید پاک فرمایید .))

سپاس از شما

ارادتمند شما - محمود

اهورایی باشید
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

(2014-08-11 ساعت 23:45)AB2014 نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 23:29)arashmanteghi نوشته:  

dear Sir/Madam
2014AS3***,

و اين هم جواب اون ها:

Sincerely,

Immigrant Visa Unit

خب اینو نگه؟ این که این شرط بدیهی رو گفته که خاک بر سری نمیاره! طبق حساب کتابا امسال ممکنه به همه ی اونایی که مصاحبه رفتن ویزا برسه (رجوع کنید به تاپیک تحلیل فایل CEAC) بنظر من محدودیت زمانی هم نمیتونه دردسر ساز بشه چون اونا وقتی پاسخ استعلامشون نیاد فرض بر سلامت میگیرن، پس تا دقیقه نود امیدوار باشید.
متوجه منظورم نشدی دوست خوبم. توی این ایمیل گفته اگه «اینجوری بشه» برنامه لاتاری ۲۰۱۴ بسته میشه.
و توی اکثر ایمیل‌های بقیه بچه گفته شده که صبر کنید و اینا. آخرش هم گفته «اینجوری شده»
حالا این «اینجوری» چیه؟ همین The annual limit for DV-2014 visa numbers has been reached هست.

متوجه منظورم شدید؟ یا اینکه من اشتباه میکنم؟

تشکر کنندگان: smpf
(2014-08-11 ساعت 23:31)arashmanteghi نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 22:43)medexk نوشته:  آنکارا از فردا تا آخرش...فقط دو تا کیس 2014AS باقیمونده فقط و فقط . مصاحبه رو میگم . ممکنه کلیر ها از همین جمعه شروع بشه هاهاهاها.

آنکارا از فردا تا آخرش یعنی چی؟

فقط ۲تا کیس باقی مونده یعنی چی؟

دوستان تا جایی که من چک کردم کیس۴۴۸۲ در ۱۸ آگوست و ۲۳۶۳ و ۱۲۴۱۱در ۲۷ و ۲۸ آگوست مصاحبه دارندو مصاحبه های آنکارا تمام میشه
زنده ایم با امید
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، قصه گو ، smpf ، manamilad ، REZAMBI ، pari pari
سلام به همگي منم همين الان آپديت شدم .... شماره كيس **60 مصاحبه در ابوظبي ....
دوستان ما همين الان به تاريخ 11 اگوست اپديت شديم ☺️
**Case number:2014AS38
Embassy : abudhabi
تاريخ مصاحبه: 25 مارچ
تعداد نفرات : 4 نفر
دوستان اپديت از امريكا بهتره يا از خود سفارت ؟
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، قصه گو ، smpf
(2014-08-12 ساعت 00:17)Goli45 نوشته:  دوستان ما همين الان به تاريخ 11 اگوست اپديت شديم ☺️

چشمتون روشن! حالا پرونده ی شریفتون کدوم سفارتن؟!کیس نامبرمتون در چه حدودیه؟!! کی مصاحبه شدین؟!
CN:2014As5XXX-Interview:Ankara-May-AP

"الهی! مرا آن ده که آن به"
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، m_nikparvaz ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، smpf ، shiva.usa ، pari pari
(2014-08-12 ساعت 00:23)pendleton نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 00:17)Goli45 نوشته:  دوستان ما همين الان به تاريخ 11 اگوست اپديت شديم ☺️

چشمتون روشن! حالا پرونده ی شریفتون کدوم سفارتن؟!کیس نامبرمتون در چه حدودیه؟!! کی مصاحبه شدین؟!

خيلى ممنون ، كيس نامبر:2014AS38**
سفارت: ابوظبى
تشکر کنندگان: pendleton ، Sara_lphmkf ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، manamilad ، reasonable ، pari pari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان