کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
کاربران در حال بازدید این موضوع: smart3461، 1 مهمان

امیدوارم صبح خبرای خوبی به دستمون برسه
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: قصه گو ، آلیس-1980 ، shiva.usa ، nedaba ، lighter ، soli asali ، zepehr
پاشید پاشید تنبلا Smile بیدار شید این روزا که موقعه خواب نیست..بیدار شید بگید ببینیم کی آپدیت شده...کی قراره کلیر بشه...Wink
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
سفارتا: قوقولی قوقو روز اومد
فردای دیروز اومد
یالا بلند شید از خواب
دیگه درومد آفتاب

همه مهاجرسرایی ها: بسه ما بیدار شدیم دیگه خبردار شدیم

سفارتا: Big Grin ببین چقد بی حالن
چشماشونو می مالن
شکلات صبحونه (ویزای آمریکا )
دوای دردشونه

همه مهاجرسرایی ها: حالا ما خوشحال شدیم قوی و شاداب شدیم
ویزا چقد لذیذه واسه هممون عزیزه
هر کی که ویزا داره نشان نیرو داره

من و کلیرنس و بی خوابیBig Grin واین هم آخر و عاقبتش
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
سلام دوستان عزیزتر از جونم
صبح همه تون بخیر باشه.
انگار از دیشب خبرایی شده. زود منو هم در جریان بزارین لطفاًBig Grin
کدوم سفارتا؟ چند تا کلبر؟ کیا رفتنی شدن؟
صبر منم داره لبریز میشه خب...
مثل همیشه شاد باشین و امیدوار.
سلام دوستان
من دیشب آپدیت شدم به تاریخ ۱۱ اگوست ولی همسرم نه
دیشب خبرایی بوده؟
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
سلام عزيزانم.مي بينم كه هر روز يه چندتايي دوست جديد الورود داريم.
انشالله كه قدمشون، دستشون، پندار شون، گفتارشون و كردارشون بسيار بسيار نيك باشد ، و روح تازه اي در كالبد خسته ي اين تاپيك بدمند!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
کاربران در حال بازدید این موضوع: hamid.eng، قصه گو، 3 مهمان
ساعت هفت صبح و اين همه خلوتي.....محاله!!
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، Sara_lphmkf ، rezahoorjandi ، nedaba ، shiva.usa ، lighter ، shilan ، soli asali
(2014-08-12 ساعت 07:14)قصه گو نوشته:  کاربران در حال بازدید این موضوع: hamid.eng، قصه گو، 3 مهمان
ساعت هفت صبح و اين همه خلوتي.....محاله!!

کاربران در حال بازدید این موضوع: alimomen، behdadK، eng.civil.81، hamid.eng، majid_eng، manamilad، reza_norouzi*، shhak، 2 مهمان

دارن بيشترم ميشنBig Grin
(2014-08-12 ساعت 00:28)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 00:18)Afshim553 نوشته:  
(2014-08-11 ساعت 20:00)Sara_lphmkf نوشته:  دوستان عزيزم، امروز خدا رو شكر به قول عمو شهريار به خير گذشت، يك چند تا پيشنهاد كوچولو دارم، بد نيست بهش فكر كنيد تا ديگه از اين دست مشكلات مثل امروز نداشته باشيم، ماشالا سرعت انتقال اطلاعات از منبع تا مهاجرسرا خيلي كمه
تنها موردي كه روش مطمىنم و خيلي به نظرم مهمه اينه كه توي روزهاي آخر به مهاجر سرا همگي خيلي احتياج داريم ، پس مراقب پستهاي خودمون باشيم،
با تشكر فراوان از همه دوستهاي عزيزم
خاله سارا
خانوووم اینقدر دری بری و یاوه نوشته میشه که ی روز غفلت کنی 15-20 صفحه رفته جلو "بعد ک بخونی میبینی 80% دلم برات تنگ شده بود و حرفهای نا مربوطه"

دوست عزيزم ، آقاي افشين گل، انتقاد شما به جاست، اما اگر كمي وقت بيشتر اينجا بگذاريم به راحتي به جواب سوالهامون و اطلاعاتمون خواهيم رسيد،.....
ايشالا زودتر كلير بشيد و بريد منزل بعدي تا از اين احوال پرسي ها و خاله بازي هاي ما در امان باشيدWink
ضمنا دوست عزيز يكم منصف باشيد احوال پرسي و مطالب مفيد ٥٠ به ٥٠ هست، شما كه اينقدر دقيق هستيد يكم دقت بيشتر كنيد

خاله سارای عزیز منم با حرف دوستمون آقای افشین موافقم هر چند حق با شماست و کلامشون تند بود،اما کسایی که میان اینجا با نگرانی و به دنبال جواباشون میان،50به50 خاله بازی و اطلاعات مفید فکر نمیکنم اصلا در اینجا معقول باشه، تاپیک اونقدر سنگین شده که من به سختی میتونم صفحات رو باز کنم و تو هر 5صفحه یه چیز مفید میبینم،فکر کنم بد نباشه دوستان از پیام خصوصی برای ابراز دلتنگیاشون نسبت به هم استفاده کنن تا این روزای سخت رو کنار هم با آرامش بیشتری بگذرونیم.Shy
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
ما هم آپدیت نننننننشدیم
بازمانده لاتاری 2014Sad

تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، nedaba ، lighter ، shilan ، soli asali ، قصه گو ، reasonable ، pari pari
سلام
ما از 8 جولای تا الان آپدیت نداشتیم. فکر میکنید مشکلی وجود داره؟
2 نفر سفارت ابوظبی ***7
کیس نامبر:***7 مصاحبه: 15 June- ابوظبی: برگه آبی تعداد نفرات کیس: 2 نفر
جا مانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، آلیس-1980 ، nedaba ، shilan ، soli asali ، azadeh2014 ، reasonable ، pari pari
(2014-08-12 ساعت 08:15)Lamiya نوشته:  سلام
ما از 8 جولای تا الان آپدیت نداشتیم. فکر میکنید مشکلی وجود داره؟
2 نفر سفارت ابوظبی ***7
سلام
نه نگران نباشید کسی نمی تواند بگوئید اپدیت زیاد چه معنی دارد
تمام دوستان برحسب حدس وگمان خودشان توجیه می کنند بودند دوستانی بدون اپدیت زیاد که کلیر شدند و دوستانی که بالای 10 اپدیت هنوز منتظرند پس نگران نباشید و با ده ارسال امضا بسازید تا نیاز به توضیح در پست نباشد
موفق باشید
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
خانواده ای که همزمان با ما مصاحبه داشتند ، هم فقط نفر همراه اپدیت شده...
من کیسهای ۴۰۰۰ تا ۵۳۰۰ رو چک کردم تعداد کیسهایی که آپدیت شدند انگشت شماره!
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
(2014-08-12 ساعت 02:13)USA2014 نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 02:09)morteza-dm نوشته:  درود
این ایمیل واسه من اومده
Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website.

بعد چند روز جواب ایمیلتونو دادن?

4 روز بعد از ایمیلی که زدم .
شماره کیس: 2014AS70XX /تاریخ رویت قبولی: 25 MAY / تعداد : 1 نفر/ ارسال فرمهای سری اول: 3 June / کارنت شدن کیس: 10 April / مصاحبه : ابوظبی هفته سوم June / دریافت ویزا : چک AP برگه آبی/ آپدیت Ceas در تاریخ های 24 Jun و 2 و 3 و 8 July و 10 و 12 آگوست و 28 آگوست با ایمیل و 2 سپتامبر / مقصد :موندگار شدیم/
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، USA2014
(2014-08-12 ساعت 08:39)morteza-dm نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 02:13)USA2014 نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 02:09)morteza-dm نوشته:  درود
این ایمیل واسه من اومده
Thank you for your email. We regret to inform you that your immigration visa application is still undergoing administrative review. Unfortunately, we cannot predict the maximum amount of time it takes. For further processing, please keep checking our website.

بعد چند روز جواب ایمیلتونو دادن?

4 روز بعد از ایمیلی که زدم .
این جواب رو قبل ازآپدیت 10 آگوست گرفتید یا بعدش
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: nedaba ، lighter ، soli asali ، m_nikparvaz

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان