کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
4121 هم دیشب آپ شده هم الان ! مبارکش باشه Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، rbrb-2015 ، Sara_lphmkf ، maryam_ros ، Farnoodh ، sonyz2 ، nedaba ، shilan ، pari pari ، reasonable
(2014-08-12 ساعت 15:09)amir rad نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 15:02)Mahmood129 نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 14:57)alimomen نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 14:55)arffx نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 14:50)alimomen نوشته:  سایت چک ابوظبی باز نمیشه واسه کسی؟
(http://www.abudhabiivo.net/)

باز ميشه

نمیشه ها دوباره چک کن همشهری

علی جان باز میشه

شاید توی کش گیر کرده سیستم شما . کش سیستم را پاک کنید . و یا از ( قند شکن ) استفاده کنید ببینید الان باز میشه ...!؟
آقا میشه منم الان چک کردم
جدی؟ فکر کنم تنها سایتی هست که وقتی باز نمیشه ملت خوشحال میشن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، nedaba ، قصه گو
دوستان من توی ف ی س ب وک توی سایت مجازی ا م ری کا عضو هستم چند باری براشون پیغام گذاشتم در مورد این که چرا کلیر نمی کنند هنور هیچ جوابی به من ندادن این آدرس هست شماهم اگر صلاح می بینید می تونید پیغام بزارید https://www.facebook.com/USAdarFarsi?ref=stream البته توگوگل هم اگر سرچ کنید
سفارت مجازی ا م ری کا می یادhttp://iran.usembassy.gov/

SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، mizan ، shiva.usa ، nedaba ، shilan
(2014-08-12 ساعت 14:57)alimomen نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 14:55)arffx نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 14:50)alimomen نوشته:  سایت چک ابوظبی باز نمیشه واسه کسی؟
(http://www.abudhabiivo.net/)

باز ميشه

نمیشه ها دوباره چک کن همشهری

باز میشه ! Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba
ما 100 روزه شدیم Sad
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، nedaba ، babak12 ، milad 68 ، reasonable
دوستان آیا تا بحال کسی از آن آفیسر باجهٔ ۱۱ سفارت در ایروان ارمنستان(آن آقای با ریش کمی اخمو و عصبانی خشک و رسمی) ویزای یک ضرب گرفته است؟
کسی بوده که با ایشون مصاحبه بشه، کلیرنس خورده باشه و کلیر شده باشه؟ چند روزه؟
با تشکر
تشکر کنندگان: soli asali ، Farnoodh ، EmJay ، nedaba
(2014-08-12 ساعت 15:22)ah1004 نوشته:  دوستان آیا تا بحال کسی از آن آفیسر باجهٔ ۱۱ سفارت در ایروان ارمنستان ویزای یک ضرب گرفته است؟
با تشکر

من یکضرب گرفتم
تشکر کنندگان: amohammadi348 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، hamid.eng ، EmJay ، azadeh2014 ، nedaba ، babak12
آقا ما یک خانم معلم زبان داریم آمریکایی هست خودش دلش خونه از سیستم اداری و برخورد افیسرهای مهاجرتی توی فرودگاه توی سفر اخیرش به آمریکا ظاهرا چونکه سالهاست تو ایران زندگی میکنه کلی سوال پیچش میکنن و ظاهرا به تمدید ویزاش گیر میدن که شما چرا پاسپورتت توی سفارت سویس توی ایران تمدید شده ونه توی سفارت آمریکا تو ایران!!!!!!!!!! یعنی اینقدر احمق هستن بعضیهاشون که حتی نمیدونن سفارت آمریکا اینجا چهل ساله تعطیله که البته ایشون خیلی عصبانی میشه ظاهرا کلی دری وری میگه بهشون و دادوبیداد میکنه و نهایتا سوپروایزر میاد با عذرخواهی و سلام و صلوات ایشونو تا دم هواپیما اسکورت میکنه
نتیجه اخلاقی : ما همگی ویزا میگیریم طی چند روز آینده واین تاخیرها رو به حساب ندونم کاری و احمق بازیشون بذارید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
سلام دوستان
متن زیر قسمتی از اطلاعیه وزارت امور خارجه هست که در سایت سفارت مجازی ایران قرار داده شده که امیدوارم این بحث و تفسیر در مورد اتمام سهمیه و متن بعضی ایمیل ها رو کمتر کنه.
لینک خبر: http://persian.iran.usembassy.gov/dv2014...oints.html (با قند شکن باز کنید)

متن پاراگراف:

سقف تعداد ویزاها در همه ۶ منطقه جغرافیایی پر شده است. این (موضوع) بر اساس تعداد متقاضیانی است که قرار مصاحبه اولیه آنها از اکنون تا آخر ماه سپتامبر تعیین شده است. بنابراین متقاضیانی که در مصاحبه اولیه حاضر نشوند و یا (به هر دلیلی) برای تجدید مصاحبه اولیه دعوت شوند، در خطر جدی نبود سهمیه کافی ویزا قرار دارند.

نتیجه گیری بنده:
اگر ویزا تموم شده بود و یا پروسه بسته شده بود حتما بدون رودربایستی اطلاع می دادن.

موفق و سربلند باشید
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: hamid.eng ، ibehnam ، soli asali ، Sara_lphmkf ، sonyz2 ، azadeh2014 ، nedaba ، Hadi2014 ، sorooosh ، shilan ، manamilad ، pari pari
سلام خدمت دوستان عزیز
در خصوص تغییر حالت سایت کمی اجازه بفرمایید انجام وظسفه میشه ...

در ضمن خانم سولی سایت داغون نیست عزیز دل اگر کاری انجام میشه به نفع همه نباشه مطمعن باش به ضرر هم نیست Wink
متاسفانه نشد،
(2014-08-12 ساعت 11:07)reza_top60 نوشته:  پیرو پیگیری های فراوان با ایمیل با سفارت ایروان جهت این آپدیت ها جواب رو در زیر میذارم.باید فعلا منتظر باشیم

Dear inquirer,

Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.

Sincerely,

IV Unit,

US Embassy, Yerevan, Armenia

ممنون که حداقل یه خبری از ایروان دادید
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، pari pari
ما هم ١٠٠ روزه شديم، تاريخ مصاحبه هامون مثل همه، ٨ مي آنكاراBig GrinBig Grin
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-12 ساعت 15:34)Afshim553 نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 15:14)zzarin نوشته:  دوستان من توی ف ی س ب وک توی سایت مجازی ا م ری کا عضو هستم چند باری براشون پیغام گذاشتم در مورد این که چرا کلیر نمی کنند هنور هیچ جوابی به من ندادن این آدرس هست شماهم اگر صلاح می بینید می تونید پیغام بزارید https://www.facebook.com/USAdarFarsi?ref=stream البته توگوگل هم اگر سرچ کنید
سفارت مجازی ا م ری کا می یاد

پیشنهاد خوبی بود من این نامه رو براشون الان فرستادم البته قبلا هم به کنتاکی زدم که بینتیجه بود
Dear Madam/Sir,

As you know the U.S government shut down in 2013 and the recent U.S. Department of State technical problems with its visa system ,have caused a long time delay on issuing visas at persent. On the other hand lots of Iranian selectees, including me ,are still awaiting for their administrative processing to be completed .Consequently, I worry
that the completion of my administrative processing might not meet the announced
deadline ,i.e end of September 2014 , either.

Therefore,if possible please find a solution ,I mean extending the deadline or expediting A.processing ,or any other proper solution which ensure the issue of outstanding visas accordingly.

Your prompt action will be appreciated.

Best Regards

اگر به این آدرس بری http://iran.usembassy.gov/ این سفارت م ج ا ز ی هستش که در قسمت تماس با ما ایمیل هم بزنید
تشکر کنندگان: Afshim553 ، soli asali ، nedaba
دوستان منم امروز بخاطر همسرم که کنارمه خیلی انرژی مثبت بیشتری دارم وسعی کردم از این فشاری که رو اعصابمه کم کنم واقعا به دوحالتش فکر میکنم نمیخوام سر خورده بشم .دلم میخواد با شما این انرژی مثبت رو تقسیم کنم SmileSmileSmile

با ارزوی پایان خوش برای مامان خانم عزیز ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای الیس 1980خوش قلب +++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای عمو عراقی مهربان غایب++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای برسام زیبای صبور ++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای محبت مهربان وواقعا بامحبت ++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای قصه گوی عزیز++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای کیانوش 2گل +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای دوست خوب ومهربانم شیرین واحسان ++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای afsi39+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای usa2014عزیزم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای manamiladخوبم +++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای zzarin مهربانم +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای برادر خوبم hamid fs3++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای rk20000گل +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای nazanin fatemiخوبم ++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای reza norouzi عموی گل تاپیک +++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای ammohamadi348خوبم +++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای amin arefi مهربان ++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای kimia2005++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای برادر خوب ebi1988 +++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای nasim خوبم ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای hamed.usعزیز++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای خاله سارا مهربان تاپیک +++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای مدیر گل اقا shahryar7021+++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای babak12خوب+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای خواهر گلم shadi79+++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای mehrzad2013گل+++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای mahmood129عزیز+++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای azadeh2014نازنین ++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی بهترینها برای ali3875گل++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای sonyz2گل++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای reasonabl مهربان ++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای rezahoorjandiمهربان +++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای nedababaگل +++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای اسفند 89مهربان +++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی بهترینها برای مدیر خوبمان حاجی واشنگتن +++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای soli asali نقاش گلمان +++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای somi عزیز++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش مخصوصا برای پری تاپیکpari pari++++++++++++++++++++++++++
با ارزوی پایان خوش برای AB2014، alireza2، amir rad، behdadK، ESMAEILI_K، fwone، ghasedak00، hamed shayan، HELIAA، hosseini_1983، ibehnam، k.shiary، kamearb، LESAM، mahdi9557و تمامی اعضایی که من نتوانستم اسامی انها را نام ببرم .دوستان خوبم زندگی زیباست با زیباییها از لحظه لحظه عمرتان لذت ببرید Shy
خدایا چه بگویم .....
(2014-08-12 ساعت 15:22)ah1004 نوشته:  دوستان آیا تا بحال کسی از آن آفیسر باجهٔ ۱۱ سفارت در ایروان ارمنستان(آن آقای با ریش کمی اخمو و عصبانی خشک و رسمی) ویزای یک ضرب گرفته است؟
با تشکر

مدارک من رو برای ویزای یک ضرب نگه داشت اما وقتی رفتم ویزا بگیرم گفتن کنسول نیاز دیده که بررسی بشه
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، nasim

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان