کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-12 ساعت 15:32)shahryar7021 نوشته:  سلام خدمت دوستان عزیز
در خصوص تغییر حالت سایت کمی اجازه بفرمایید انجام وظسفه میشه ...

در ضمن خانم سولی سایت داغون نیست عزیز دل اگر کاری انجام میشه به نفع همه نباشه مطمعن باش به ضرر هم نیست Wink

باشه خوب داغون نیست Smile چرا دوا دارید حالا Smile)
ولی خرابه یه خرده گیجه SmileBig Grin
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: amohammadi348 ، Sara_lphmkf ، محبت ، azadeh2014 ، nedaba ، shahryar7021 ، shilan
(2014-08-12 ساعت 11:07)reza_top60 نوشته:  پیرو پیگیری های فراوان با ایمیل با سفارت ایروان جهت این آپدیت ها جواب رو در زیر میذارم.باید فعلا منتظر باشیم

Dear inquirer,

Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.

Sincerely,

IV Unit,

US Embassy, Yerevan, Armenia
در عرض 4 دقیقه به ما هم ایروان همین جواب رو داد میشه بگید آیا اپدیت خوردید بعد از این جواب؟
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-08-12 ساعت 15:22)ah1004 نوشته:  دوستان آیا تا بحال کسی از آن آفیسر باجهٔ ۱۱ سفارت در ایروان ارمنستان(آن آقای با ریش کمی اخمو و عصبانی خشک و رسمی) ویزای یک ضرب گرفته است؟
کسی بوده که با ایشون مصاحبه بشه، کلیرنس خورده باشه و کلیر شده باشه؟ چند روزه؟
با تشکر
همسر من كه كيس اصلي بود ويزاي يكضرب گرفت. متعاقباً فرزندانم هم ويزا گرفتند. من به علت كار دولتي كليرنس خوردم. اون افيسر بسيار مرد خوبي بود و به نظر من اصلاً اخمو نبود. البته شايد چون تمام مصاحبه ما به زبان انگليسي بود. ٤٨ روز منتظرم
تشکر کنندگان: shayesteh ، soli asali ، azadeh2014 ، nedaba
استیو به من قول داد نهایتا ظرف 5 ماه کلیر میشی- استیو جان !سه روز مونده تا 5 ماه پس تمام سعیتو بکن وگرنه مجبورم علیرغم میل باطنیم از خجالتت در بیام و ممکنه مجبور بشی بجای اون کت سورمه ای قشنگت سرتاپا قهوه ای بپوشی پسdo your best
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، arash1392 ، marsein ، shiva.usa ، amir rad ، nedaba ، soli asali ، pari pari ، reasonable
دوستان کسی توی این فروم خارجی عضو نیست یه سوال بپرسه ببینن کی این ماه ویزا بولتن می یادش یه پیش بینی بکنن این سیمون هم دیگه کم آورده از دست اینا با اینکه خودشم توی عمه ریکا زندگی می کنه دیگه حناش پیش سفارت رنگی نداره از پس بهشون تلفن کرده ..
ولی جدا از شوخی اگه کسی عضو هستش یه سوال بپرسه ؟؟؟ مرسی
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: shiva.usa ، USA2014 ، nedaba ، soli asali
سلام دوست عزیز من از اون افیسر ویزای یک ضرب گرفتم (مجرد.خرید خدمت.شغل خصوصی. تمکن ۸۵۰۰۰۰۰۰+۳عدد سند ملکی که ندیدن)به نظرانسان خوبی بود ولی در کل نگران نباشید اون قدر ویزا مونده که به ۹۰% ویزا برسه به امید گرفتن ویزای همه بچه ها
کامران جان این ماه دیگه بولتن واسه 2015 میاد آخه کاری به ماه نداره من قبلا ازش پرسیدم
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: marsein ، rbrb-2015 ، shiva.usa ، kamranh ، sonyz2 ، برسام٤ ، nedaba ، soli asali ، Sara_lphmkf ، manamilad
(2014-08-12 ساعت 11:07)reza_top60 نوشته:  پیرو پیگیری های فراوان با ایمیل با سفارت ایروان جهت این آپدیت ها جواب رو در زیر میذارم.باید فعلا منتظر باشیم

Dear inquirer,

Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.

Sincerely,

IV Unit,

US Embassy, Yerevan, Armenia

دوست عزیز تبریک میگم..با توجه به متن ایمیل میشه اینطور برداشت کرد که AP شما تموم شده و کلیر شدید و فقط باید منتظر باشید تا کیس نامبرتون از طرف سفارت اعلام بشه..موفق باشید
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: rbrb-2015 ، shiva.usa ، nedaba ، soli asali ، H Pier ، reza_top60 ، قصه گو ، pari pari ، محبت
(2014-08-12 ساعت 15:35)حلما نوشته:  ما هم ١٠٠ روزه شديم، تاريخ مصاحبه هامون مثل همه، ٨ مي آنكاراBig GrinBig Grin

ما بيشتر از 150 شديم
کیس نامبر:2014AS2### تاریخ مصاحبه: 12 مارس ابوظبی.آپ دیتها 13 و 19و 23 مارس- 15 مي 4 نفر - 20 مي و 5 جون نفر اصلي با ايميل-8و16 جولاي 4 نفرمان. 7 اگوست نفر اصلی 8 آگوست خودم.17 آگوست 4 نفر
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، manamilad ، قصه گو ، milad 68
با تشکر از دوستان عزیز amin arefi و shandiz بابت رتبه و آرزو های قشنگتون..با آرزوی موفقیت برای شما و همه دوستان
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: nedaba ، rbrb-2015 ، soli asali ، amin arefi ، محبت
(2014-08-12 ساعت 15:59)alimomen نوشته:  کامران جان این ماه دیگه بولتن واسه 2015 میاد آخه کاری به ماه نداره من قبلا ازش پرسیدم
اینو می دونم ، حداقل بدونیم مثلا تا جمعه بولتن اعلام می شه خوب از اون ور باید کار 2014 ها را تموم کنن دیگه یا باید یه لیست کلیر اعلام کنن یا می گن دیگه ویزا تموم شده حداقلش اینه که دیگه اینقدر انتظار نمی کشیم ...
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
تشکر کنندگان: USA2014 ، alimomen ، nedaba ، soli asali
(2014-08-12 ساعت 15:53)alimomen نوشته:  استیو به من قول داد نهایتا ظرف 5 ماه کلیر میشی- استیو جان !سه روز مونده تا 5 ماه پس تمام سعیتو بکن وگرنه مجبورم علیرغم میل باطنیم از خجالتت در بیام و ممکنه مجبور بشی بجای اون کت سورمه ای قشنگت سرتاپا قهوه ای بپوشی پسdo your best

حالا چرا قهوه ای؟ کت و شلوار قهوه ای براش کادو می خری؟ این همون روحیه تهاجمی داش علیه که هر از گاهی بروز میده و زیباست! Wink
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، Sara_lphmkf ، manamilad ، قصه گو ، pari pari
(2014-08-12 ساعت 15:44)افسان نوشته:  [quote='ah1004' pid='533924' dateline='1407840740']
دوستان آیا تا بحال کسی از آن آفیسر باجهٔ ۱۱ سفارت در ایروان ارمنستان(آن آقای با ریش کمی اخمو و عصبانی خشک و رسمی) ویزای یک ضرب گرفته است؟
با تشکر

سلام ، بله خانم من گرفت
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، nasim
(2014-08-12 ساعت 16:20)کیانوش2 نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 15:53)alimomen نوشته:  استیو به من قول داد نهایتا ظرف 5 ماه کلیر میشی- استیو جان !سه روز مونده تا 5 ماه پس تمام سعیتو بکن وگرنه مجبورم علیرغم میل باطنیم از خجالتت در بیام و ممکنه مجبور بشی بجای اون کت سورمه ای قشنگت سرتاپا قهوه ای بپوشی پسdo your best

حالا چرا قهوه ای؟ کت و شلوار قهوه ای براش کادو می خری؟ این همون روحیه تهاجمی داش علیه که هر از گاهی بروز میده و زیباست! Wink

کیا جون اینم که منظورم نمیفهمیه از بی ریا بودن و پاک بودنته قبلا که گفتم کیا بی ریا- حیف توی تاپیک عمومی نمیتونم واست موضوع رو بشکافم ایشالا ویزا گرفتم برات توضیح میدم
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali ، کیانوش2 ، majid_eng ، Sara_lphmkf ، manamilad ، arash1392 ، قصه گو ، nasim
(2014-08-12 ساعت 15:44)افسان نوشته:  
(2014-08-12 ساعت 15:22)ah1004 نوشته:  دوستان آیا تا بحال کسی از آن آفیسر باجهٔ ۱۱ سفارت در ایروان ارمنستان(آن آقای با ریش کمی اخمو و عصبانی خشک و رسمی) ویزای یک ضرب گرفته است؟
با تشکر

مدارک من رو برای ویزای یک ضرب نگه داشت اما وقتی رفتم ویزا بگیرم گفتن کنسول نیاز دیده که بررسی بشه

نتیجه؟ ویزا تو پاستون دارین یا دائم سایت چک میکنین؟
تشکر کنندگان: nedaba ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان