کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان داستان و حرفهاي اميدوار كننده زيادي زدند، ولي از اين اتفاقي كه مي خوام براتون تعريف كنم ممكنه هر كس برداشتي كنه،
دوست يكي از اقوام من، كه دختري هم سن و سال ما ها بود، ايشون هم برنده لاتاري بودند، البته براي دو سه سال پيش، ويزا گرفتند و رفتند به كشوري كه خيلي ها آرزوشو دارند، متاسفانه در يك سال گذشته در آ م ر ي ك ا تشخيص سرطان دادند براي ايشان، پدرشون هم كه خودش دكتر متخصص بود بعد از اينكه از شيمي درماني نتيجه نگرفتند به ايران آوردنشون، متاسفانه امروز خبر دار شدم بعد از بازگشت از حرم امام رضا ، فوت كردند، خبر بسيار متاثر كننده اي بود،
نمي خواهم حرفهاي عارفانه بزنم چون بلد نيستم، شايد هم جاي اينگونه حرفهاي نا اميد كننده نيست، اما لاتاري ما رو تبديل به يك خانواده كرده، حالا كه فرصت داريم قدر همو بدونيم، بلاخره همگي ويزا مي گيريم مي ريم دنبال زندگي خودمون و حتي ممكنه فراموش كنيم كه مهاجر سرايي هم بوده، فقط يادمون باشه بهتره با خاطره خوشي از هم جدا بشيم، من دو شب پيش صفحه بولتن ويزاي ٢٠١٤ رو با گريه مي خوندم، كه چه روزايي داشتيم و چه خاطرات زيبا، اما بلاخره اون مرحله هم تموم شد مثل اين مرحله كه روزي تموم ميشه
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
سلام دوستان .... منم انکارایی با 245 روز انتظار هستم هنوزم هیچ خبری از این سفارت نیست... من که بعد گرفتن ویزا اگه کلامم بیفته ترکیه نمیرم... خسته شدم از این انتظار بیخود.... انگار اصلا این سفارت به کیسای لاتاری دیگه کاری نداره نه اپی نه کلبری اصلا هیچ خبری ازشون نیست.... دوستان نگران نباشید بچه های انکارا هستن فقط صداشون در نمیاد.... نشستن یه گوشه تپ شدن دوستان بقیه سفارت ها دو میبینن.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینه‌ها:2500000 تومان
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، کیانوش2 ، lighter ، manamilad ، ffrfar ، abbas09 ، nedaba ، pari pari ، alitab ، ali3875 ، soli asali ، nasim
(2013-10-05 ساعت 12:37)Tabassomshojaat نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 08:19)Saeedv13 نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 00:52)محبت نوشته:  ...قدرت شما در مهار استرستون و ارائه سخنوری هوشمندانه که آفیسر رو متقاعد بکنه که میتونه همونجا به شما ویزای یکضرب رو بده .
تو اون 4-5 دقیقه هر کدوم از اعضای کیس حداکثر سه تا جمله بتونن بگن باید خدا رو شکر کنن برادر. سخنوری!! اونم هوشمندانه؟!!! 3-4 تا سئوال می پرسه و والسلام. بهتره چند تا سفرنامه بخونین تا اوضاع دستتون بیاد. درسته که آفیسر به فارسی صحبت می کنه ولی به هر حال زبان دومش هست و مثل زبان مادریش مسلط نیست. باید سخنوری رو بی خیال شین و جمله های کوتاه با کلمات ساده و غیر تخصصی استفاده کنید.

باور کنین آفیسرهای سفارت آمریکا کاملا سایکلوژیستهای قویی هستند.
من تا الان 5 بار ویزا آمریکا گرفتم و کاملا اینو حس کردم. فقط کافیه 3 دقیقه باهاتون صحبت کنن. اگر یه ذره حس کنن با سیایت میخواین جواب بدین یا حس کنه پنهون کاری داری کاملا متوجه میشن.
کاملا باهاتون موافقم ، چون خودم به چشم دیدم که با 2-3 سوال تصمیم میگیرن و خودشون یه پا روانشناسن ، البته مقتضای شغلشونه
کیس نامبر : 2014AS46XX
تعداد افراد کیس : 3 نفر ( من و خانومم و دختر 4 ساله ام) برنده اصلی من ، من و دخترم یکضرب ، همسرم چک خورد.
مصاحبه : 2014 08 April - ایروان ، ارمنستان
آپدیت ها : 09 اپریل / 02 جون / 08 اگوست (آمریکا) / 14 اگوست(Email)/
18 آگوست(آمریکا)/ 19 آگوست(آمریکا)
(2014-08-14 ساعت 12:46)pari pari نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 12:37)مامان خانم نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 12:32)pari pari نوشته:  وااااى بچه ها منم الان ديدم كه 14 آگوست اپديت شدم
به خدا این بهترین خبر امروز است
ممنونم مامان خانم مهربون
کیس ما هم 8 آگوست آپدیت شده ، ولی هنوز خبری نیست ، به امید موفقیت
تعداد افراد کیس : 3 نفر ( من و خانومم و دختر 4 ساله ام) برنده اصلی من ، من و دخترم یکضرب ، همسرم چک خورد.
(2014-08-14 ساعت 13:42)arffx نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 13:36)ibehnam نوشته:  جالبه !
من ١٢ آگست شب ايميل زدم به سفارت اون شب هر دومون آپديت شديم
امروز هم جواب دادن كه پروسه ات تموم نشده و ... بازم هر دو مون آپ شديم
حالا موندم ١٢ آگست آپ يو اس بوده
با ١٢ و ١٤ آگست هر دوش واسه ميل بوده !
نظر شما چيه دوستان ؟Sad
کاشکی اسم سفارت هم تو امضاتون بود

فکر میکنم هر دو برای ایمیل هایی بوده که زدید ، معمولا بعد از جواب دادن به ایمیل ها ، کیس آپدیت میشه
(2014-08-14 ساعت 15:47)Sara_lphmkf نوشته:  دوستان داستان و حرفهاي اميدوار كننده زيادي زدند، ولي از اين اتفاقي كه مي خوام براتون تعريف كنم ممكنه هر كس برداشتي كنه،
دوست يكي از اقوام من، كه دختري هم سن و سال ما ها بود، ايشون هم برنده لاتاري بودند، البته براي دو سه سال پيش، ويزا گرفتند و رفتند به كشوري كه خيلي ها آرزوشو دارند، متاسفانه در يك سال گذشته در آ م ر ي ك ا تشخيص سرطان دادند براي ايشان، پدرشون هم كه خودش دكتر متخصص بود بعد از اينكه از شيمي درماني نتيجه نگرفتند به ايران آوردنشون، متاسفانه امروز خبر دار شدم بعد از بازگشت از حرم امام رضا ، فوت كردند، خبر بسيار متاثر كننده اي بود،
نمي خواهم حرفهاي عارفانه بزنم چون بلد نيستم، شايد هم جاي اينگونه حرفهاي نا اميد كننده نيست، اما لاتاري ما رو تبديل به يك خانواده كرده، حالا كه فرصت داريم قدر همو بدونيم، بلاخره همگي ويزا مي گيريم مي ريم دنبال زندگي خودمون و حتي ممكنه فراموش كنيم كه مهاجر سرايي هم بوده، فقط يادمون باشه بهتره با خاطره خوشي از هم جدا بشيم، من دو شب پيش صفحه بولتن ويزاي ٢٠١٤ رو با گريه مي خوندم، كه چه روزايي داشتيم و چه خاطرات زيبا، اما بلاخره اون مرحله هم تموم شد مثل اين مرحله كه روزي تموم ميشه

خاله سارای عزیز تسلیت میگم ... Sad
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، pari pari ، alitab ، lighter ، کیانوش2 ، USA2014 ، soli asali ، poem ، nasim
(2014-08-14 ساعت 16:04)arelarel نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 13:42)arffx نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 13:36)ibehnam نوشته:  جالبه !
من ١٢ آگست شب ايميل زدم به سفارت اون شب هر دومون آپديت شديم
امروز هم جواب دادن كه پروسه ات تموم نشده و ... بازم هر دو مون آپ شديم
حالا موندم ١٢ آگست آپ يو اس بوده
با ١٢ و ١٤ آگست هر دوش واسه ميل بوده !
نظر شما چيه دوستان ؟Sad
کاشکی اسم سفارت هم تو امضاتون بود

فکر میکنم هر دو برای ایمیل هایی بوده که زدید ، معمولا بعد از جواب دادن به ایمیل ها ، کیس آپدیت میشه

اگه معمولا بعد از جواب دادن به ایمیل ها ، کیس آپدیت میشه پس چرا 2 بار آپدیت شدم ؟! Big Grin
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير

Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، amohammadi348 ، soli asali
(2014-08-14 ساعت 15:56)arelarel نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 12:37)Tabassomshojaat نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 08:19)Saeedv13 نوشته:  
(2013-10-05 ساعت 00:52)محبت نوشته:  ...قدرت شما در مهار استرستون و ارائه سخنوری هوشمندانه که آفیسر رو متقاعد بکنه که میتونه همونجا به شما ویزای یکضرب رو بده .
تو اون 4-5 دقیقه هر کدوم از اعضای کیس حداکثر سه تا جمله بتونن بگن باید خدا رو شکر کنن برادر. سخنوری!! اونم هوشمندانه؟!!! 3-4 تا سئوال می پرسه و والسلام. بهتره چند تا سفرنامه بخونین تا اوضاع دستتون بیاد. درسته که آفیسر به فارسی صحبت می کنه ولی به هر حال زبان دومش هست و مثل زبان مادریش مسلط نیست. باید سخنوری رو بی خیال شین و جمله های کوتاه با کلمات ساده و غیر تخصصی استفاده کنید.

باور کنین آفیسرهای سفارت آمریکا کاملا سایکلوژیستهای قویی هستند.
من تا الان 5 بار ویزا آمریکا گرفتم و کاملا اینو حس کردم. فقط کافیه 3 دقیقه باهاتون صحبت کنن. اگر یه ذره حس کنن با سیایت میخواین جواب بدین یا حس کنه پنهون کاری داری کاملا متوجه میشن.
کاملا باهاتون موافقم ، چون خودم به چشم دیدم که با 2-3 سوال تصمیم میگیرن و خودشون یه پا روانشناسن ، البته مقتضای شغلشونه

ولی من موندم این سایکلوژیست قوی چطور با 2-3 سوال اول مارو نشناخت که کبریت بیخطریم و ویزا رو بم نداد. 50 دقیقه هم به زبون مادری خودش بامن (و خانومم) مصاحبه کرد. بازم افاقه نکرد و پرونده مارو با یه لبخند شبیه DARK KNIGHT ، انداخت تو گونی AP.
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: nedaba ، pari pari ، آلیس-1980 ، lighter ، amohammadi348 ، کیانوش2 ، soli asali
(2014-08-14 ساعت 16:06)ibehnam نوشته:  
(2014-08-14 ساعت 15:47)Sara_lphmkf نوشته:  دوستان داستان و حرفهاي اميدوار كننده زيادي زدند، ولي از اين اتفاقي كه مي خوام براتون تعريف كنم ممكنه هر كس برداشتي كنه،
دوست يكي از اقوام من، كه دختري هم سن و سال ما ها بود، ايشون هم برنده لاتاري بودند، البته براي دو سه سال پيش،

خاله سارای عزیز تسلیت میگم ... Sad
ممنون آقا بهنام عزيز، اما راستش نسبت خاصي باهاشون نداشتم جز در برنده شدن در لاتاريWink
ولي داستان غم انگيزي بود
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: nedaba ، ibehnam ، pari pari ، lighter ، کیانوش2 ، soli asali ، nasim
(2014-08-13 ساعت 23:06)reasonable نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 22:27)masoudyara نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 22:18)reasonable نوشته:  
(2014-08-13 ساعت 21:53)masoudyara نوشته:  نفر دوم کیس ما همین الان آپ شد

انشاا.. که خبرای خوب در انتظارتون باشه.

نفر دوم کیستون که اپدیت شده آیا سربازی رفته بود؟

نفر دوم که خودم باشم سربازی نرفتم ولی به دلایلی کارت پایان خدمت دارم .حالا فکر می کنید این آپ به خاطر سربازی بوده؟برای همین همسرم آپ نشده؟

بله احتمال داره جواب چک سربازیتون از آمریکا اومده باشهWink

امیدوارم موفقیت آمیز بوده باشه
(2014-08-14 ساعت 15:49)hamideftex2014 نوشته:  سلام دوستان .... منم انکارایی با 245 روز انتظار هستم هنوزم هیچ خبری از این سفارت نیست... من که بعد گرفتن ویزا اگه کلامم بیفته ترکیه نمیرم... خسته شدم از این انتظار بیخود.... انگار اصلا این سفارت به کیسای لاتاری دیگه کاری نداره نه اپی نه کلبری اصلا هیچ خبری ازشون نیست.... دوستان نگران نباشید بچه های انکارا هستن فقط صداشون در نمیاد.... نشستن یه گوشه تپ شدن دوستان بقیه سفارت ها دو میبینن.
سلام دوست عزیز اتفاقا به نظر من انکارا کاراشو زودتر انجام داده و اپدیتاشو داشته من حد اقل در مورد خودم و چند تا کیس دیگه اینو دیدم چون به شخصه 14 بار اپ شدم و بقیه هم از انکارا بیشتر اپ داشتن به نسبت سفارتهای دیگه شاید دیگه موردی برای برسی ندارن مگه یک کیس چند بار اپ میشه....اونوقتی هم که سفارتهای دیگه رفتن تو خواب انکارا تا دو هفته داشت بعد از اونها کلیر میکرد در کل من فکر میکنم سفارتها فرقی با هم ندارند در کلیت کار این دستورات از بالا برای همه صادقه و همچنین اصلا اپدیتها نشون دهنده کلیر زود یا دیر نیست و قانون مشخصی نداره پس بخاطر اپدیت نشدن ناراحت نباشید فاکتورهای دیگه مهمه فعلا فقط به قول خودشون خرابی سیستم و دیتابیس طول کشیده ولی انکارایی ها همیشه در صحنه هستند حتی در خفا ;-)) به افتخار بچه های انکارا هورااا
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: nedaba ، REZAMBI ، Sara_lphmkf ، pari pari ، alitab ، hamid_fs3 ، azadeh2014 ، amohammadi348 ، soli asali
(2014-08-14 ساعت 09:56)milad.m1986 نوشته:  بچه ها من دیروز یه میل زدو به سفارت ایروان، اولاً که یه میل اوتوماتیک اومد بلافاصله و آپ شدم. الانم یه میل اومد که گفته:
Dear inquirer,

Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.
نکته این این بود که قبلا میل میزدی به وضعیت AP اشاره میکرد
(....... Please be advised that the case is under administrative processing and as soon as it is done you will)
این یعنی من کلیر شدم آیااا؟؟؟؟ آخه من وضعیت کلیرنسم و پرسیده بودم که اینجوری جواب دادن.
شایدم حال نداشته کامل جواب بده . :-))) . کسی این تجربه رو داره؟؟؟
یه سوال دیگه من یه بار 13 اگوست آپ شدم یه بار 14 آگوست. آیا یکیش واسه اون جواب اوتوماتیک بوده و یکیش جواب ایمیل ؟؟ یا آپ دیروز واقعاً آپ بوده ؟؟؟
با درود
ما هم دیشب به سفارت ایمیل زدیم و همین جوابو ظهر به ما دادند البته آپدیت نشدیم.
سفارت ارمنستان و مصاحبه هفته اول جولای
کیس **79
۴ نفر که خانم و بچه ها یکضرب بودند و خودم شغل دولتی و معاف؛ کلیرنس
آپدیت ۶ آگوست برای همه و ۷ آگوست فقط برای بنده
تشکر کنندگان: nedaba ، Sara_lphmkf ، pari pari ، hamid_fs3 ، soli asali
(2014-08-14 ساعت 13:43)alimomen نوشته:  من ترسم از اینه که ویزا باشه ولی به جایی برسیم که دیگه وقتی نمونده باشه

بازم جای شکرش باقیه
من نمیدونم بعضیها تا اسم آمریکا میاد میخان داستانو پلیسی کنن .آخه کجا سایکولوژیستن افیسرها-اگر که سایکالوژیست بودن که به 80 درصد ماها الان یکضرب داده بودن-اگر روانشناس بودن که میفهمیدن این پروسه چه تاثیری روی ذهن و روان خانواده ها داره و الکی ما رو تو این پروسه نمینداختن
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-08-14 ساعت 03:05)bobo_ir نوشته:  بحث کم اومده زدین تو نخ سقوط هواپیما!!! یا خیال پردازی میکنید یا داستان میگید یا حوادث می نویسید!!! اقایون و خانمها بنده اعتراض دارم! اجازه بدید فقط اخبار موثق در خصوص کلیرنس و ویزا اینجا درج بشه! من چند صغحه را مرور کردم ولی دریغ از 2 کلمه حرف به درد بخور

دوست عزیز سلام؛

بارها در مورد خاص بودن تاپیک کلیرنس صحبت شده است، این تاپیک به لحاظ شرایط استرس زایی که دارد، مدیران محترم لطف کرده اند آزادی عمل بیشتری برای دوستان در این تاپیک فراهم کرده اند. در ثانی اگر کسی از شرایط موجود در این سایت راضی نیست می تواند به سایت های مشابه مراجعه کند. بحث تعریف از این سایت نیست ولی همگی دوستان می توانند در میان سایت های دیگر جستجو کنند؛ این سایت هم به لحاظ قدمت و هم به لحاظ تعداد کاربران فعال فکر نمی کنم رقیبی داشته باشد... من فکر می کنم در شرایط انتظار، بجای بحث های تند لج بازانه، سیاسی و... فقط و فقط صبر باید کرد...
خواهش می کنم که فضای این تاپیک را حفظ کنید
برای همه دوستان منتظر بهترین ها را آرزو می کنم...

دوستدار شما
حاجی واشنگتن

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان