موضوعها: 0
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: afsi39، ali3875، alimomen، arashmanteghi، atrina1368، azadeh2014، Fafal، farzadsj2، fatima65، hamid_fs3، I2AFSHIN، jojo_hami، m.mirzaee، mbsamani، nahiddee، pari1392، peymanpakd، sal0811، shirin_n، siamzd، مارکوپولو، مرلی، برسام٤، حاجی واشنگتن، 2 مهمان
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 17:03)مارکوپولو نوشته: سلام
من بعد از ظهر ایمیل زدم و جواب زیر را گرفتم
فیل هم اپدیت نشد.اخرین اپدیت 12 اگوست ...
مارکو جان این جواب ایمیل نیست. این جواب اتوماتیک رسید ایمیل شماست. جواب هم میفرستند. جوابشون هم همین الان ویزا نداریم و این چرت و پرتهاست!
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 16:29)alimomen نوشته: (2014-08-14 ساعت 16:24)Arash2013 نوشته: (2014-08-14 ساعت 15:56)arelarel نوشته: (2013-10-05 ساعت 12:37)Tabassomshojaat نوشته: (2013-10-05 ساعت 08:19)Saeedv13 نوشته: تو اون 4-5 دقیقه هر کدوم از اعضای کیس حداکثر سه تا جمله بتونن بگن باید خدا رو شکر کنن برادر. سخنوری!! اونم هوشمندانه؟!!! 3-4 تا سئوال می پرسه و والسلام. بهتره چند تا سفرنامه بخونین تا اوضاع دستتون بیاد. درسته که آفیسر به فارسی صحبت می کنه ولی به هر حال زبان دومش هست و مثل زبان مادریش مسلط نیست. باید سخنوری رو بی خیال شین و جمله های کوتاه با کلمات ساده و غیر تخصصی استفاده کنید.
باور کنین آفیسرهای سفارت آمریکا کاملا سایکلوژیستهای قویی هستند.
من تا الان 5 بار ویزا آمریکا گرفتم و کاملا اینو حس کردم. فقط کافیه 3 دقیقه باهاتون صحبت کنن. اگر یه ذره حس کنن با سیایت میخواین جواب بدین یا حس کنه پنهون کاری داری کاملا متوجه میشن. کاملا باهاتون موافقم ، چون خودم به چشم دیدم که با 2-3 سوال تصمیم میگیرن و خودشون یه پا روانشناسن ، البته مقتضای شغلشونه
با توجه به اين يكسال و خورده اي انتظار و جمع آوري اطلاعات شايد اين مطلب براي كسايي كه سربازي نرفتن و شغل خاصي ندارن تا حدودي درست باشه ولي براي كسايي كه سربازي رفتن خير. نميشناسم كيسي از بچه هاي امسال كه سربازي رفته و كليرنس بهش نخورده باشه. انگار براي ماها كليرنس از قبل مشخص بود. يعني مصاحبه مايي كه سربازي رفتيم فرماليته بود ما هرچه قدرم درست برخورد ميكرديم كليرنس رو شاخمون بود حالا شايد لايه هاي امنيتيش براي يكي بيشتر يا كمتر ولي اينم ميدونم بين ما بچه هاي ابوظبي هنوز كيسي بالاي ٣٩٠٠ رو كلير نكردن كه من بگم بين ماها يكي چك كمتري براش خواستن يكي بيشتر . اين نتيجه گيري شخصي منه كه بهش اعتقاد دارم. خانه از پایبست ویران است
آخه سفارت باید ملاکش واسه چک امنیتی سربازی رفتن باشه ؟ اونم تو کشوری که سربازی داخلش اجباریه در ضمن تو ابوظبی تا 3400 کلیر شده نه 3900 علي جان ٣٦٠٠ تو اون محدودرم يكيو كلير كردن پيدا كردم برات ميذارم من چون ٣٩٠٠ رو مطمئن بودم گفتم. چي ميشه گفت داداش ولي سوالم اينه كه چرا ايروان و آنكارا ٤٠٠٠ و ٥٠٠٠٠ هم اعلام كردن ولي ابوظبي نه مگه كليرها از امريكا اعلام نميشن ؟ چرا اين سفارت به ترتيب كلير ميكنه ولي بقيه نه!!!
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنس
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 17:10)کیانوش2 نوشته: (2014-08-14 ساعت 17:03)مارکوپولو نوشته: سلام
مارکو جان این جواب ایمیل نیست. این جواب اتوماتیک رسید ایمیل شماست. جواب هم میفرستند. جوابشون هم همین الان ویزا نداریم و این چرت و پرتهاست!
خوب یعنی چی ؟ یعنی ویزای ارمنستان تمام شده ؟؟؟!!!
پس تکلیف کلیرنس ها چی میشه؟
کیس نامبر : 2014AS46XX
تعداد افراد کیس : 3 نفر ( من و خانومم و دختر 4 ساله ام) برنده اصلی من ، من و دخترم یکضرب ، همسرم چک خورد.
مصاحبه : 2014 08 April - ایروان ، ارمنستان
آپدیت ها : 09 اپریل / 02 جون / 08 اگوست (آمریکا) / 14 اگوست(Email)/
18 آگوست(آمریکا)/ 19 آگوست(آمریکا)
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 17:30)arelarel نوشته: (2014-08-14 ساعت 17:10)کیانوش2 نوشته: (2014-08-14 ساعت 17:03)مارکوپولو نوشته: سلام
خوب یعنی چی ؟ یعنی ویزای ارمنستان تمام شده ؟؟؟!!!
پس تکلیف کلیرنس ها چی میشه؟
یعنی تا دوسه هفته دیگه شمارت میاد رو سایت و ویزا هم برات صادر میکنن میری میگیری ولی فعلاً همه باید صبر کنیم.
رتبه:
40
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 16:58)teacherm نوشته: (2014-08-14 ساعت 16:17)alimomen نوشته: من نمیدونم بعضیها تا اسم آمریکا میاد میخان داستانو پلیسی کنن .آخه کجا سایکولوژیستن افیسرها-اگر که سایکالوژیست بودن که به 80 درصد ماها الان یکضرب داده بودن-اگر روانشناس بودن که میفهمیدن این پروسه چه تاثیری روی ذهن و روان خانواده ها داره و الکی ما رو تو این پروسه نمینداختن
صد درصد موافقم. نه تنها روانشناس های خوبی نیستن بلکه حتی آمار هم بلد نیستن وگرنه یه آمار از تاریخ ایرانیهایی که با لاتاری یا حتی دانشجویی رفتن میگرفتن میدیدن چند هزارم درصدشون مشکل ساز شدن که اینقد تو این پروسه مارو اذیت میکنن و در مقابل شهروندای برخی کشو.رهای ع ر ب ی که کلی مشکل ساز هستن مث بنز ویزا میگیرن و میرن. این پروسه صرفا یه لج بازی با ماست که خوب فعلا کاری هم نمیتونیم بکنیم
نه ، اینطور هم نیست . کشورهایی که پروسه اشون ویزا ایگل هست همین داستان ما رو دارند
ایران - افغانستان - عراق - سوریه - کوبا - ویتنام
واقعاً ایراد از کشوریه که توش به دنیا اومدیم ! ایراد از اونا نیست برادر . همین دیشب دیدی یه بابایی چی میگفت از یو اس ؟؟؟! حق دارن اونا که چک کنن ما رو . یه نخاله هم تو مملکت داشته باشیم کافیه تا این بشه داستان بررسی اداریمون !!!
کیس نامبر : 2014AS6XXX / دو نفر / June 23 - ANKARA
آپدیت ها : 23 جون (1,2) / 25 جون (1,2) / 26 جون (1,2) / 16 جولاي (1) / 12 آگست (1,2) / 16 آگست (2) / 22 آگست (1,2) / 27 آگست (1,2) و كلير
Everybody listen and repeat : We will get the VISA
ساکن San Francisco
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
شما را به خدا راجع به ارمنستان هم آمار بدین ، مردیم از نگرانی.
تاریخ آپدیت همه اعضای کیس ، 8 آگوست ، البته از 3 نفر 2 نفر گرفتیم و یک نفر چک خورده
تعداد افراد کیس : 3 نفر ( من و خانومم و دختر 4 ساله ام) برنده اصلی من ، من و دخترم یکضرب ، همسرم چک خورد.
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام
امروز یکم دلم گرفته راستش خیلی...
به کمی دلگرمی و کمک فکری نیاز دارم ، راستش ماجرا از این قراره:
من و هسرم و دختر چهار سالم حدود 20 آپریل برای مصاحبه به ارمنستان رفتیم. روز مصاحبه همه چی خوب پیش رفت ولی خانمم در مورد کارش یکم تپق زد ، البته کارش تدریس زبان اسپانیایی هستش ، آفیسر به من و دخترم ویزا داد ولی گفت اگه اشکال نداره باید خانمت چک بشه و همسرم ادمین چک خورد. ما برگشتیم ایران و خودتون میدونید اون انتظار لعنتی شامل حال ما شد. همش استرس همش نگرانی و دلهره ، هر روز چند بار سایت https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx رو چک میکردیم ، البته من 2 بار بهشون نامه دادم برای پیگیری وضعیت خودمون و هر بار احتمالا به خاطر نامه ، تاریخ کیس آپدیت میشد. یک بار هم 8 آگوست تاریخ کیس خودبه خود آپدیت شد و 2-3 روز بعدش من این نامه را برای ایروان ایمیل کردم تا ببینم چرا کیس آپدیت شده و چه خبر هستش که متن اون رو براتون میگذارم:
Kindly please be informed that it is 4 months that we have been interviewed and our case has been updated on Aug 8, 2014 in https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx website.
To this end, you are kindly requested to consider the followings:
As you know, my 4 years old daughter and I have received visa, which will be expired at the end of September. But my wife’s visa went to administrative processing. We have to travel to America by the end of September. But the problem of my wife’s visa and unawareness of the result have imposed serious stresses to our life. We cannot travel to America without my wife as my daughter is very dependent on her mother on one hand and on the other hand I love my wife and daughter. Therefore, you are kindly requested to do us a favor, for calmness of my family and daughter, and inform us the result and progress our case at the earliest time, if possible. We are waiting good news from you.
Best Wishes,
البته جواب را همین امروز دادند و اینطور نوشتند:
Dear inquirer,
Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.
You can file a petition for your wife in USCIS.
Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
و همینطور باید بگم که احتمالا به خاطر ارسال این جواب ، دوباره تاریخ کیس آپدیت شدبه امروز 14 آگوست.
راستش خیلی ناامید کننده بود ، حال همه ما خرابه و ویزای من و دخترم هم تا آخر سپتامبر اعتبار داره یعنی حدود اوایل مهرماه خودمون ، نمیدونم باید چکار کنیم.
از دوستانی که آگاهی در این موارد دارند خواهش میکنم کمکمون کنند و راهکار بدن. منتظرم و از همگی متشکرم
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 16:58)گلپری نوشته: (2014-08-14 ساعت 16:47)sakh نوشته: (2014-08-14 ساعت 13:57)massi63 نوشته: (2014-08-14 ساعت 13:25)shilan نوشته: (2014-08-14 ساعت 12:20)sakh نوشته: من 9 آپریل با همین سارا مصاحبه داشتم(کیسم حدود ***47) و آخرین آپدیتم هم همون 8 جولایه(آپدیت قبلیم هم 15 آپریل بود) نمیدونم داستان چیه لطفا اگه چیزی فهمیدید ما رو هم در جریان بذارید.ممنون
والا دوست من چیزی که من میدونم اینه که کسانی که تو رنج 4700 تا 5100 هستن و تو اپریل تو ابوظبی مصاحبه شدن و احتمالا با سارا مص احبه شدن آپشون همون اپ 8جولای بوده و بعد اون اپ واقعی نداشتن .من میخوام از این مطمئن شم . متاسفانه چیز زیادی نمیدونم . نمیدونم به افیسرمون مربوطه یا به شرایطمون یا زمان مصاحبمون .شاید ما که تو این رنجیم پروندمون تو سیستم پاک شده . والا عجیبه . یا کلا کلیر شدیم یا برعکس پروندمون گم شده تو دی تا بیس شون . اخه همه دارن اپ میشن غیر ما.
خب یه ایمیل بزنید ببینید چه جوابی میگیرین؟ضرر نداره که... من که فکر میکنم هنوز برای ایمیل زدن زوده(تا حالا ایمیل نزدم) فعلا چند روز دیگه میخوام صبر کنم تا ببینم شرایط چجوری میره جلو اگه طی چند روز آینده خبری نشد( که مطمئنم به امید خدا خبرای خوبی میشه)اونوقت ایمیل میزنم. دوستان ما می مصاحبه شدیم و شرایط مشابه داشتیم چند روز پیش ایمیل زدیم و فقط نفر اصلی اپدیت شد و همون جواب همیشگی رو دادند ما یک اپریل مصاحبه شدیم و خانواده ای که همزمان با ما مصاحبه داشتن با خانوم سارا با کیس نامبر ۴۹۰۰ هم ۱۱ اگوست از امریکا اپدیت شدند .
م
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ما بیشتر از 70 روزه که منتظریم و تا حالا ایمیل نزدیم ، آخرین آپدیت هم 8 آگوست (نفر اصلی) بود. به نظر شما ایمیل بزنیم یا تا هفته بعد صبر کنیم؟
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 18:01)arelarel نوشته: دوستان عزیز سلام
امروز یکم دلم گرفته راستش خیلی...
به کمی دلگرمی و کمک فکری نیاز دارم ، راستش ماجرا از این قراره:
من و هسرم و دختر چهار سالم حدود 20 آپریل برای مصاحبه به ارمنستان رفتیم. روز مصاحبه همه چی خوب پیش رفت ولی خانمم در مورد کارش یکم تپق زد ، البته کارش تدریس زبان اسپانیایی هستش ، آفیسر به من و دخترم ویزا داد ولی گفت اگه اشکال نداره باید خانمت چک بشه و همسرم ادمین چک خورد. ما برگشتیم ایران و خودتون میدونید اون انتظار لعنتی شامل حال ما شد. همش استرس همش نگرانی و دلهره ، هر روز چند بار سایت https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx رو چک میکردیم ، البته من 2 بار بهشون نامه دادم برای پیگیری وضعیت خودمون و هر بار احتمالا به خاطر نامه ، تاریخ کیس آپدیت میشد. یک بار هم 8 آگوست تاریخ کیس خودبه خود آپدیت شد و 2-3 روز بعدش من این نامه را برای ایروان ایمیل کردم تا ببینم چرا کیس آپدیت شده و چه خبر هستش که متن اون رو براتون میگذارم:
Kindly please be informed that it is 4 months that we have been interviewed and our case has been updated on Aug 8, 2014 in https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/Status.aspx website.
To this end, you are kindly requested to consider the followings:
As you know, my 4 years old daughter and I have received visa, which will be expired at the end of September. But my wife’s visa went to administrative processing. We have to travel to America by the end of September. But the problem of my wife’s visa and unawareness of the result have imposed serious stresses to our life. We cannot travel to America without my wife as my daughter is very dependent on her mother on one hand and on the other hand I love my wife and daughter. Therefore, you are kindly requested to do us a favor, for calmness of my family and daughter, and inform us the result and progress our case at the earliest time, if possible. We are waiting good news from you.
Best Wishes,
البته جواب را همین امروز دادند و اینطور نوشتند:
Dear inquirer,
Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.
You can file a petition for your wife in USCIS.
Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
و همینطور باید بگم که احتمالا به خاطر ارسال این جواب ، دوباره تاریخ کیس آپدیت شدبه امروز 14 آگوست.
راستش خیلی ناامید کننده بود ، حال همه ما خرابه و ویزای من و دخترم هم تا آخر سپتامبر اعتبار داره یعنی حدود اوایل مهرماه خودمون ، نمیدونم باید چکار کنیم.
از دوستانی که آگاهی در این موارد دارند خواهش میکنم کمکمون کنند و راهکار بدن. منتظرم و از همگی متشکرم آخه واسه چی حالت بده یا دلت گرفته صد هزار بار خدا رو شکر کن دوتا ویزا داری و نفر سوم هم نهایتا در بدترین شرایط بعد از مدتی به شما میپیونده خیلیها هستن آرزو دارن جای شما باشن -خیلی عجیبه اینقدر ناامیدی!
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من الان سیس و چک کردم خودم هم آپ شدم. همسر دیشب و خودم هم همین الان و تاریخ هر دو خورده 14 آگوست. دوستان دیگر که در ارمنستان مصاحبه داشتن و رنج فایل نامبرشون 6000 هست کسی مثل ما بوده؟
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سرا کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 می /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-14 ساعت 18:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-14 ساعت 18:24 توسط zzarin.)
(2014-08-14 ساعت 17:55)arelarel نوشته: شما را به خدا راجع به ارمنستان هم آمار بدین ، مردیم از نگرانی.
تاریخ آپدیت همه اعضای کیس ، 8 آگوست ، البته از 3 نفر 2 نفر گرفتیم و یک نفر چک خورده
دوست عزیز توی صفحات قبل اومده
(2014-08-14 ساعت 17:55)arelarel نوشته: شما را به خدا راجع به ارمنستان هم آمار بدین ، مردیم از نگرانی.
دوست عزیز توی صفحات قبل اومده
 :خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-14 ساعت 18:19)poem نوشته: دوستان ما بیشتر از 70 روزه که منتظریم و تا حالا ایمیل نزدیم ، آخرین آپدیت هم 8 آگوست (نفر اصلی) بود. به نظر شما ایمیل بزنیم یا تا هفته بعد صبر کنیم؟
ایمیل زدن و نزدن به ابوظبی هیچ فرقی نداره به همه یه جواب میدن.تازه بدبختیش اینه وقتی ایمیل میزنی فرداش همه ملت اپدیت میشن اونوقت تو میمونی که این اپدیت ایمیلی بوده یا واقعی. در نتیجه شما که صبر کردی یه هفته دیگه هم روش. البته صلاح مملکت خویش خسروان داند.موفق باشید.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-14 ساعت 18:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-14 ساعت 18:45 توسط حاجی واشنگتن.)
دوستان انكارايى اگه موافقن اول سپتامبر بریم سفارت
البته هماهنگى هاى قبلى اپارتمان با من ( ٢٠ نفر )
با هزينه كم
ميريم باداباد. يا ويزا ميگيريم ، يا دو هفته دور هم خوش ميگزرونيم
از استرسمونم كم ميشه
هرچى باشه بهتر از دست رو دست گذاشتنه
كيس:2014as53xx
نفرات:٢ نفرو نصفى , مصاحبه:هفته اول مى , سفارت : انكارا ، وضعيت:كليرنس بدون فرم نه سوالى و سى وى , البته نقص مدرك هم داشتم , مقصد:كاليفرنيا ، معاف. شغل خصوصى ،تا ٢٨ اگوست ٢١ بار اپديت ، بعد از مصاحبه
عجب صبرى خدا دارد !
|