کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-15 ساعت 10:17)afra198 نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 10:05)alimomen نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 10:02)afra198 نوشته:  دوستان سفارت ایروان کیسی رو کلییر نکرد کسی از سفارت انکارا و ابوظبی رو کسی خبر داره؟ مرسی

دوست من چن ماهه آنلاین نشدی؟
50 روزه سه تا سفارت کلیر نکردن

نه فقط امیدوار بودم این هفته کیسا اعلام بشه چون سفارت تو ایمیلش به من گفته بود که اسامی تو سایت اعلام می شه :-(
پس کی می خوان اسامی رو اعلام کنن
سفارت بس شکر دو حرفی خورده دیابت نوع 2 گرفته هذیون میگه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Farnoodh ، Sara_lphmkf ، nedaba ، محبت ، pari pari ، azadeh2014 ، afra198 ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 10:17)afra198 نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 10:05)alimomen نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 10:02)afra198 نوشته:  دوستان سفارت ایروان کیسی رو کلییر نکرد کسی از سفارت انکارا و ابوظبی رو کسی خبر داره؟ مرسی

دوست من چن ماهه آنلاین نشدی؟
50 روزه سه تا سفارت کلیر نکردن

نه فقط امیدوار بودم این هفته کیسا اعلام بشه چون سفارت تو ایمیلش به من گفته بود که اسامی تو سایت اعلام می شه :-(
پس کی می خوان اسامی رو اعلام کنن

هفته براي ما تموم شده هنوز هفته اونا ادامه داره
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، nedaba ، nasim ، محبت ، pari pari ، soli asali
سلام دوستان
این منتظرسرا جرا باز نمیشه؟ 2 روزه میزنه شما بیش از حد از سی پی یو استفاده کرده ایدSad
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: nedaba ، pari pari ، afra198 ، soli asali
سلام دوستان من
دلم میخواد همین روزا اینو بنویسم:

کاربران کلیرشده امروز: alimomen، Farnoodh، hamid_fs3، hosseinmm، hsh2006، i.rainy، katanaser، masoudyara، mjavadsh، mohamad2014، Mona-K، nahiddee، reza 2014، reza.aa، REZAMBI، sakh، salar5452، shahryar7021، shhak، sonnnna، sonyz2، sorooosh، taleghani، مامان خانم، ماندلوش، کیانوش2، yekta2015، zzarin، آلیس-1980، برسام٤، حاجی واشنگتن

خب مام آرزو داریم دیگه...
هووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورا منم دوست دارم اينو بنويسم
تشکر کنندگان: کیانوش2 ، reza_norouzi ، Sara_lphmkf ، nedaba ، nasim ، محبت ، Farnoodh ، pari pari ، soli asali ، hamid_fs3
سلام
یک سوال:
انقضای مدیکال من تموم شده و تا آخر این هفته هم باید به سفارت مراجعه کنم آیا باید تا قبل از مراجعه دوباره آزمایش ها رو انجام بدم؟
سوال دیگه:
ایا هزینه 165$ صدور گیرن کارت رو زمان مراجعه به سفارت بپردازیم یا یه وقت دیگه؟
تشکر همراه با آرزوی موفقیت همه دوستان در این چالش نفس گیر.
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، nedaba ، محبت ، pari pari ، soli asali
دوستان ابوظبی

من میخوام تا 15 سپتامبر صبر کنم. اگر اعلام نکردندتا اون وقت میرم ابوظبی تا اخرش میمونم. اگر کسی پایه هست برنامه ریزی کنیم برای گرفتن جا که کمتر هزینه کنیم. به احتمال زیاد خیلی از ما ها کلیر شدیم ولی چرا اعلام نمیکنند نمیدونم.
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، sonyz2 ، nedaba ، nasim ، محبت ، USA2014 ، pari pari ، nazanin fatemi ، soli asali ، reasonable
(2014-08-15 ساعت 10:25)reza_norouzi نوشته:  سلام دوستان من
دلم میخواد همین روزا اینو بنویسم:

کاربران کلیرشده امروز: alimomen، Farnoodh، hamid_fs3، hosseinmm، hsh2006، i.rainy، katanaser، masoudyara، mjavadsh، mohamad2014، Mona-K، nahiddee، reza 2014، reza.aa، REZAMBI، sakh، salar5452، shahryar7021، shhak، sonnnna، sonyz2، sorooosh، taleghani، مامان خانم، ماندلوش، کیانوش2، yekta2015، zzarin، آلیس-1980، برسام٤، حاجی واشنگتن

خب مام آرزو داریم دیگه...

عمو نوروز
ممنون بابت آرزوی قشنگتون و برای رتبه ای که به من دادید.
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

تشکر کنندگان: کیانوش2 ، آلیس-1980 ، reza_norouzi ، nedaba ، nasim ، Farnoodh ، محبت ، pari pari ، soli asali ، hamid_fs3
سلام دوستان. من دو روز پیش ویزام رو از ایروان گرفتم و همین 7-8 روز پیش کلیر شده بودم. پس منتظر نمونید که کلیر شده های جدید رو تو سایت بزارن ممکنه اصلا این کارو نکنن. از طریق ایمیل از سفارت پیگیری کنید .منم همین کار رو کردم. برای همه آرزوی موفقیت و کلیر شدن می کنم.
(2014-08-15 ساعت 10:30)parisan نوشته:  سلام
یک سوال:
انقضای مدیکال من تموم شده و تا آخر این هفته هم باید به سفارت مراجعه کنم آیا باید تا قبل از مراجعه دوباره آزمایش ها رو انجام بدم؟
سوال دیگه:
ایا هزینه 165$ صدور گیرن کارت رو زمان مراجعه به سفارت بپردازیم یا یه وقت دیگه؟
تشکر همراه با آرزوی موفقیت همه دوستان در این چالش نفس گیر.

سلام دوست من
اول یه امضا برای خودتون درست کنین یا بگین سفارتتون کدومه تا بیشتر بتونیم کمکتون کنیم.
دوم شما یه سر به پاستور بزنین و کارت زرد جدید با تاریخای جدید بگیرین. اون برگه ای رو که دکتر سفارت بهتون داده هم با خودتون ببرین.
سوم اون 165 دلار رو باید بعد از دریافت ویزا و به صورت آنلاین پرداخت کنین. تو سفارت از شما نمیگیرن. برای اطلاعات بیشتر هم میتونین به تاپیک "اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت" مراجعه کنین.
شاد باشین.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، A_A ، nedaba ، nasim ، محبت ، pari pari ، amohammadi348 ، soli asali
این ابوظبی چرا جواب ایمیل نمیده. 3 بار ایمیل میفرستیم .هر بار هم 10 روز کاری صبر میکنیم تا جواب بدن ولی دریغ از 1 اتوریپلای یا آپ دیت. این آخرین اپ هم معلوم نیست برا چی بوده. 22 جولای ایمیل زدیم نوشتیم حضرات ما زمان مصاحبه ویزای معتبر توریستی آمریکا داشتیم. آخه مگه میشه 1 نفر در آن واحد هم صلاحیت سفر به امریکا را داشته باشه هم برای سفر به آمریکا نیاز به AP داشته باشه. کپی از ویزاهامون رو هم فرستادیم ولی نه جواب دادن ده آپ دیت کردن. چند روز قبل هم که باز ایمبل فرستادیم جواب ندادند. معلوم نیست چه خبره. شاید کلیر شده باشیم ولی به دلیل مشکلات صدور ویزا تو ایم چند وقته فعلا جواب نمیدن

تشکر کنندگان: nedaba ، azadeh2014 ، محبت ، pari pari ، nazanin fatemi ، amohammadi348 ، H Pier ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 10:42)windexpert نوشته:  سلام دوستان. من دو روز پیش ویزام رو از ایروان گرفتم و همین 7-8 روز پیش کلیر شده بودم. پس منتظر نمونید که کلیر شده های جدید رو تو سایت بزارن ممکنه اصلا این کارو نکنن. از طریق ایمیل از سفارت پیگیری کنید .منم همین کار رو کردم. برای همه آرزوی موفقیت و کلیر شدن می کنم.

دوست عزیز خواهشا کاملتر توضیحبدید
شماره کیس؟کی مصاحبه داشتید؟چه ایمیلی دادن چیکار کردید
لطف میکنید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
چشم رضای عزیز.
سفارت آنکارا بودم
پس شما میگین که باید مدیکال رو دوباره برم؟
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، nedaba ، soli asali
دوست عزيز چه ايميلي زدي كه جوابتو كلير دادن
تشکر کنندگان: nedaba ، محبت ، manamilad ، soli asali
دوست گرامي windexpert لطفا بفرماييد كيستون حدود چند بود و چه ايميلي زدين كه اين جواب را گرفتين
تشکر کنندگان: nedaba ، nasim ، manamilad ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان