کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
تشكر
ضمن تبريك براي شما و خانواده ارزوي روزهاي خوبي را دارم

تشكر
ضمن تبريك براي شما و خانواده ارزوي روزهاي خوبي را دارم
تشکر کنندگان: پدی ، nedaba ، pari pari ، nasim ، آلیس-1980 ، soli asali
کسی این ادرس فیس بوک اداره مهاجرت رو داره میخام ببینم اون افیسر باز میاد واسه جواب به سوالات لاتاری
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: nedaba ، Sara_lphmkf ، pari pari ، کیانوش2 ، Hassan2014 ، lighter ، soli asali
آقا بگید اون 330$ مارو پس بدن اصن نخواستیم!
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
تشکر کنندگان: Farnoodh ، کیانوش2 ، محبت ، afsaneha ، nasim ، Hassan2014 ، nedaba ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 12:29)alimomen نوشته:  کسی این ادرس FB اداره مهاجرت رو داره میخام ببینم اون افیسر باز میاد واسه جواب به سوالات لاتاری

داش علي ، اولش ترسيدم نكنه آدرس خونشونو مي خواي بري دعوا
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
دوستان متن برای سفارت ابوظبی و طریقه ایمیل فرستادنش رو کسی میدونه؟من تا حالا ایمیل نزدم. . . .
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
تشکر کنندگان: pari pari ، محبت ، آلیس-1980 ، nedaba ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 12:36)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 12:29)alimomen نوشته:  کسی این ادرس FB اداره مهاجرت رو داره میخام ببینم اون افیسر باز میاد واسه جواب به سوالات لاتاری

داش علي ، اولش ترسيدم نكنه آدرس خونشونو مي خوام بري دعوا

از آقای سایمون ناامید شدین؟؟؟!!!!
Case #: 2014AS 7100
Interview: June 9, Abudhabi
Updates: June 9 &10
July 3, 8 & 9
28 & August 6
Two other times by email
God is always on time, trust him
تشکر کنندگان: محبت ، pari pari ، lighter ، nedaba ، soli asali
مرسی از محبت عزیز بابت رتبه :-)
تشکر کنندگان: محبت ، nasim ، Sara_lphmkf ، pari pari ، nedaba ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 12:23)kooshamostofi نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 10:04)zzarin نوشته:  من دیشب به سفارت بعد از 100 رو ز ایمیل زدم و این جواب شون بود
Dear inquirer,

Thank you for your message. Unfortunately, we do not currently have sufficient visa numbers to issue any additional diversity visas at this time. When we have additional information about the availability, we will post in on our website.

Sincerely,
IV Unit,
US Embassy, Yerevan, Armenia
همسرم آپدیت شد 15 آگوست با این ایمیل
فکر میکنم امروز هم نباید به امید آپدیت باشیم ، کسی میتونه این متن رو تفسیر کنه

سلام دوست عزیز .... به نظر من از اونجایی که حرفی از مراحل اداری زده نشده، شما کلیر شده اید. البته این نظر شخصی منه. در این شرایط مراجعه به سفارت میتونه مفید باشه. میتونه هم نباشه Smile

آخرين پاسخ سفارت ارمنستان به ما هم همين بود.
آپديت ١٢ آگوست بدون ايميل
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، pari pari ، nedaba ، mehrzad2013 ، soli asali
U.S.Department of State:Consular Affairs
In facebook
زندگی زیباست زندگی آتشگهی گیرنده پابرجاست
گر بیفروزیش رقص شعله اش در هر کران پیداست
ور نه خاموشست و خاموشی گناه ماست.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، آلیس-1980 ، pari pari ، USA2014 ، nedaba ، soli asali
آقا بگید اون 330$ مارو پس بدن اصن نخواستیم!
** interview:W4June / current:May / Yerevan / 1person / 2014AS74
clearance
updates: 24,25 jun - 03 jul - 13 Aug - 02 Sep
تشکر کنندگان: محبت ، nasim ، pari pari ، lighter ، soli asali
سلام
ﻣﺮﺩﯼ ،ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺣﻀﻮﺭﯼ ﺷﻐﻠﯽ ، ﺑﻪ ﺷﺮﮐﺘﯽ ﺭﻓﺖ. ﻣﺪﯾﺮ ﺷﺮﮐﺖ ، ﯾﮏ ﻭﺭﻗﻪ ﮐﺎﻏﺬ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﺟﻠﻮﯼ ﺍﺳﺘﯿﻮ ﻭ ﺍﺯ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ
ﺑﺮﺍﯼ ﺍﺳﺘﺨﺪﺍﻡ، ﺗﻨﻬﺎ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺳﻮﺍﻝ ﭘﺎﺳﺦ ﺑﺪﻫﺪ .

ﺳﻮﺍﻝ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ :
ﺷﻤﺎ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺷﺐ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺳﺮﺩ ﻭ ﻃﻮﻓﺎﻧﻰ ، ﺩﺭ ﺟﺎﺩﻩ ﺍﻯ ﺧﻠﻮﺕ ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﻰ ﻣﯽ ﮐﻨﯿﺪ ، ﻧﺎﮔﻬﺎﻥ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻣﯽ ﺷﻮﯾﺪ ﮐﻪ ﺳﻪ ﻧﻔﺮ ﺩﺭ ﺍﯾﺴﺘﮕﺎﻩ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ، ﺑﻪ
ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﺭﺳﯿﺪﻥ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ، ﺍﯾﻦ ﭘﺎ ﻭ ﺁﻥ ﭘﺎ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺑﺎﺩ ﻭ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﻭ ﻃﻮﻓﺎﻥ ﭼﺸﻢ ﺑﻪ ﺭﺍﻩ ﮐﻤﮏ ﻫﺴﺘﻨﺪ ...

ﯾﮑﻰ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻫﺎ ﭘﯿﺮ ﺯﻥ ﺑﯿﻤﺎﺭﻯ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺍﮔﺮ ﻫﺮ ﭼﻪ ﺯﻭﺩﺗﺮ ﮐﻤﮑﻰ ﺑﻪ ﺍﻭ ﻧﺸﻮﺩ ﻣﻤﮑﻦ ﺍﺳﺖ ﻫﻤﺎﻥ ﺟﺎ ﺩﺭ ﺍﯾﺴﺘﮕﺎﻩ ﺍﺗﻮﺑﻮﺱ ﻏﺰﻝ ﺧﺪﺍﺣﺎﻓﻈﻰ ﺭﺍ
ﺑﺨﻮﺍﻧﺪ.

ﺩﻭﻣﯿﻦ ﻧﻔﺮ، ﺻﻤﯿﻤﻰ ﺗﺮﯾﻦ ﺩﻭﺳﺖ ﺷﻤﺎﺳﺖ ﮐﻪ ﺣﺘﻰ ﯾﮏ ﺑﺎﺭﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﻧﺠﺎﺕ ﺩﺍﺩﻩ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻧﻔﺮ ﺳﻮﻡ، ﻋﺸﻖ ﺷﻤﺎﺳﺖ!
ﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩﺭﻭﯼ ﺷﻤﺎ ﻓﻘﻂ ﯾﮏ ﺟﺎﻯ ﺧﺎﻟﻰ ﺩﺍﺭﺩ ...
ﺷﻤﺎ ﺍﺯ ﻣﯿﺎﻥ ﺍﯾﻦ ﺳﻪ ﻧﻔﺮ ﮐﺪﺍﻡ ﯾﮏ ﺭﺍ ﺳﻮﺍﺭ ﻣﻰ ﮐﻨﯿﺪ؟
ﭘﯿﺮﺯﻥ؟
دوستتون؟
عشقتون؟

ﺟﻮﺍﺑﻰ ﮐﻪ او ﻧﻮﺷﺖ ﺑﺎﻋﺚ ﺷﺪ ﺍﺯ ﻣﯿﺎﻥ ﺻﺪﻫﺎ ﻣﺘﻘﺎﺿﻰ ، ﺑﻪ ﺍﺳﺘﺨﺪﺍﻡ ﺷﺮﮐﺖ ﺩﺭ ﺁﯾﺪ .

ﭘﺎﺳﺦ ﺍﯾﻦ ﺑﻮﺩ :
ﻣﻦ ﺳﻮﺋﯿﭻ ﻣﺎﺷﯿﻨﻢ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺩﻫﻢ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺩﻭﺳﺖ ﺻﻤﯿﻤﯽ ﺍﻡ ﺗﺎ ﭘﯿﺮﺯﻥ ﺑﯿﻤﺎﺭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﯿﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﺑﺮﺳﺎﻧﺪ، ﻭ ﺑﺎ ﻋﺸﻘﻢ ﺩﺭ ﺍﯾﺴﺘﮕاه منتظرمیمانم شایداتوبوس آمد!
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

(2014-08-15 ساعت 12:53)khder نوشته:  آقا بگید اون 330$ مارو پس بدن اصن نخواستیم!
ساده ای خان مسعود اونو خوردن یه آبم روش دیگه رررررفتBig Grin
2014as65$$
ABD/26JUNE
جا مانده از لاتاری 2014

تشکر کنندگان: sonyz2 ، Sara_lphmkf ، محبت ، pari pari ، khder ، reza_norouzi ، lighter ، nedaba ، nazanin fatemi ، soli asali
من به تاریخ 13 آگوست از طریق ایمیل پیگیر نتیجه AP از سفارت شدم. 14 آگوست بدون دریافت جوابی از سفارت از آمریکا آپدیت شدم. البته فقط نفر اصلی کیس آپدیت شده.
شماره کیس: 63XX
مصاحبه: 13 می ابوظبی
تعداد افراد: 2 نفر
(2014-08-15 ساعت 12:37)mahan1331 نوشته:  دوستان متن برای سفارت ابوظبی و طریقه ایمیل فرستادنش رو کسی میدونه؟من تا حالا ایمیل نزدم. . . .
دوست عزیز صفحه اول همین تاپیک بطور کامل گفته چیکار کنید و ادرس ایمیل هم داره..Shy
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19
تشکر کنندگان: pari pari ، Sara_lphmkf ، محبت ، manamilad ، nedaba ، nazanin fatemi ، soli asali
(2014-08-15 ساعت 10:42)windexpert نوشته:  سلام دوستان. من دو روز پیش ویزام رو از ایروان گرفتم و همین 7-8 روز پیش کلیر شده بودم. پس منتظر نمونید که کلیر شده های جدید رو تو سایت بزارن ممکنه اصلا این کارو نکنن. از طریق ایمیل از سفارت پیگیری کنید .منم همین کار رو کردم.M برای همه آرزوی موفقیت و کلیر شدن می کنم.

سلام دوست عزيز ابوظبى اصلا جواب ايميل رو نمى ده كه بتونيم پيگيري كنيم
كيس نامبر2014as00034xx،مشاهده قبولى 8مى،ارسال فرم هاى اوليه 17مى،نامه دوم 18دسامبر،مصاحبه هفته سوم فوريه ابوظبى ،دريافت ويزا؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: محبت ، manamilad ، آيلار ، ssara ، nedaba ، nazanin fatemi ، soli asali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان