کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-08-16 ساعت 01:19)lida55 نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 00:17)mirmohkam نوشته:  سلام
من و همسرم بعد از مصاحبه پاسامونو عوض کردیم چون 9 ماه اعتبارش مانده بود... این موضوع برای گرفتن ویزا مشکل ایجاد نمیکنه؟؟؟؟؟؟ اخه تو برگه مدیکال شماره پاسپورتو زده...

تا جاییکه میدونم باید اینرو به سفارت اطلاع بدین و موقع انجام مدیکال مجدد و دریافت ویزا پاس جدید و قدیم و کپی اون رو با خودتون داشته باشین

هیچ مشکلی پیش نمیاد. ما هم پاسپورتهامونا عوض کردیم. حتی پاسپورت قدیمی را هم نگرفتن نگاه کنن. فقط ما کارت پاستورمونا عوض کردیم که شماره پاس جدید روش باشه . به پیشنهاد دکتر پاستور ولی قبلش از قبلیه هم کپی گرفتم.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
تشکر کنندگان: قصه گو ، manamilad ، smpf ، nedaba ، آلیس-1980 ، Sara_lphmkf ، soli asali
سلام و صبح همگی بخیر.
دوستان من و همسرم 15جولای تو انکارا مصاحبه داشتیم و اگر بعضی از دوستان خاطرشون باشه هردوی ما کلیرنس خوردیم و من بعد از یک روز کلیر شدم!!!!! و فردای روز مصاحبه به محض دریافت ایمیل از سفارت مبنی بر کلیر شدنم، پاسپورتمو به همراه برگه صورتی به سفارت دادم حالا سوال من اینه که اگر همسرم کلیر شد میتونه پاسش رو بدون برگه صورتی تحویل سفارت بده؟ اونا پاسو بدون اون برگه قبول میکنن؟ کسی از دوستان همچین تجربه ای داشته ایاااااااا؟
you never khnow how strong you are
until being strong
is the only choice you have
CN:2014as76xx - تعداد اعضای کیس 2 نفر- کنسولگری: آنکارا - خودم ویزای یه ضرب - همسرم: بازمانده از لاتاری2014 Sad
آقا ما یک توفیق اجباری نصیبمون شده و هفته آینده یک ماموریت کاری دارم برای یک هفته در دوبی.... این موضوع رو به فال نیک میگیرم و حتما یک سر هم به سفارت میزنم ببینم چه خبره؟!؟! منتظر گزارشات بعدی من از سفارت امریکا در ابوظبی باشید..... خبرنگار مهاجرسرا............ ابوظبی.............
کاربران در حال بازدید این موضوع: ata.bz، frpa، hadi472، mahdavi_lili، mamanraya، manamilad، miladfr12، nedaba، sal0811، salar5452، sonyz2، usa2015، vmware، عراقی، 2 کاربر مخفی، 3 مهمان
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
تشکر کنندگان: nedaba ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، soli asali ، pari pari ، smpf
سلام دوستان عزیز
صبح همگی بخیر
امیدوارم هفته جدیدبرای همه سرشار از خبرای خوب باشه
خیلی وقته این تاپیک پر از دست و جییییییییغو هوررررررررررررررا نشده ایشالا این هفته می شه
منتظر سرا رو من نمی تونم باز کنم. آیا مشکلی براش پیش اومده؟
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: miladfr12 ، nedaba ، HELIAA ، nasim ، آلیس-1980 ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، hamid_fs3 ، soli asali ، pari pari ، smpf ، reza_norouzi
(2014-08-15 ساعت 23:52)مامان خانم نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 22:41)reza_norouzi نوشته:  
(2014-08-15 ساعت 22:27)Ala123 نوشته:  دوستان من با اینکه مصاحبم هفته آخر جون بود مدیکال اکسپایرم آخر اگوستو تو برگه سفیدی که دستمه ،امسال یعنی 6 ماهه نبوده؟ اگه حالا کلیر بشم پس باید تمدید کنم؟؟؟

سلام دوست من
اون تاریخی که بالای برگه نوشته ینی 31 آگست ملاک نیست و برای همه اینو نوشته. ملاک همون 6 ماه از تاریخ امضای دکتره. خیالتون راحت باشه.
شاد باشین.
سلام
من هم همین الان نگاه کردم تاریخ 31 آگست بالای برگه من زده شده اما ویزا تا دسامبر وقت دارد من هم فکر کنم مبنا همان شش ماه از تاریخ امضا دکتر است

سلام دوستان
منم شرایط شما رو دارم. ولی برای یکی از بچه های مهاجر سرا گفتن اشتباه شده بیاد تاریخ مدیکالو عوض کنه؟نظرتون چیه؟
case number 6###، 14 ، یک نفر، تاریخ مصاحبه 20 می،مکان درخواستی مصاحبه انکارا، مکان مصاحبه: ایروان، برگه آبی،اولین اپدیت : 22 may،دومین اپدیت: 24 may، سومین آپدیت 7 July با ایمیل. 14 آگوست بدون ایمیل.
تشکر کنندگان: nedaba ، Sara_lphmkf ، manamilad ، قصه گو ، soli asali ، smpf
جالبه دوستان 2015 بعد 3 روز از کارنت شدن نامه دومشون اومده
برای کارنت شدن هم که اوضاعشون از 2014 بهتره و بار اول تا 2500 کارنت شدن
مثل اینکه هر آزمایشی داشتن رو 2013 و 2014 پیاده کردن حالا وضعیت 2015 بهتر شده
من یادمه پارسال 35 روز بعد کارنت شدن نامه دومم اومد
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

شاید این چهارشنبه بیاید، شاید!!!!!!
جامانده از لاتاری 2014
PD : 24 NOV 2014
Approved: 20 MAR 2015
تشکر کنندگان: nedaba ، miladfr12 ، قصه گو ، hamid_fs3 ، soli asali ، pari pari
(2014-08-16 ساعت 07:44)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 01:19)lida55 نوشته:  
(2014-08-16 ساعت 00:17)mirmohkam نوشته:  سلام
من و همسرم بعد از مصاحبه پاسامونو عوض کردیم چون 9 ماه اعتبارش مانده بود... این موضوع برای گرفتن ویزا مشکل ایجاد نمیکنه؟؟؟؟؟؟ اخه تو برگه مدیکال شماره پاسپورتو زده...

تا جاییکه میدونم باید اینرو به سفارت اطلاع بدین و موقع انجام مدیکال مجدد و دریافت ویزا پاس جدید و قدیم و کپی اون رو با خودتون داشته باشین

هیچ مشکلی پیش نمیاد. ما هم پاسپورتهامونا عوض کردیم. حتی پاسپورت قدیمی را هم نگرفتن نگاه کنن. فقط ما کارت پاستورمونا عوض کردیم که شماره پاس جدید روش باشه . به پیشنهاد دکتر پاستور ولی قبلش از قبلیه هم کپی گرفتم.

منم عوض كرده بودم و فقط براي گرفتن ويزا ازم پرسيد پاست عوض شده ؟گفتم بله قبلي هم آوردم .ولي گفت نمي خواد. نگاه هم نكرد. ولي چون بايد مديكال مجدد مي دادم قبلش رفتم پاستور تجريش و يك برگه زرد جديد گرفتم(حتما بايد اينكار رو بكنيد البته در صورت نياز به مديكال مجدد).
تشکر کنندگان: nedaba ، miladfr12 ، قصه گو ، hamid_fs3 ، soli asali ، lighter ، salar5452
(2014-08-15 ساعت 16:52)عراقی نوشته:  بچه ها جونم سلام
آقا ما این مدت ده دوازده روز در حال سَکَرات بودیم ، یعنی به یک بیماری بنام " زونا " مبتلا شدم که مسلمان نشنود و کافر نبیند خلاصه کارمون به بیمارستان و بعدشم استراحت مطلق در خانه کشیده بود ، خیلی حالم بد بود جفت چشمام از تورم کیپ شده بود و تمام سر و صورتم زخمهای وحشتناک پیدا کرد ، تازه از دیروز میتونم یک کم به مونیتور نگاه کنم چون چشمام به نور حساسیت پیدا کرده بودند البته حالم الان خیلی بهتره و رو به بهبودی ام تازه متخصص بیماری های عفونی بهم گفت این مریضی در اثر استرس و فشار عصبیه که باعث میشه ویروس های آبله مرغان ضعیف شده در بدن را دوباره فعال میکنه که بشکل خیلی خطرناکی به بدن حمله میکنند و اگر در مراحل اولیه تشخیص و درمان نشه میتونه هم باعث نابینائی و هم ناشنوائی بشه ، یک درد های وحشتناکی هم داره که طاقت فرساست ، خلاصه مطلب گور بابای همونجائی که خودتون میدونید کجا رو میگم شد شد نشد هم نشد ، اصلا فکر و خیال نکنید آفریدگارمون هر چی که صلاح و بهترین است انشالله برایمون رقم میزند ، بیشتر از 200 صفحه نخوندم که خوندنش سخته و از 20 فروردین روز مصاحبه الان که نگاه کردم یک آپدیت هم نشدم ، سایت سفارت خراب شده ارمنستان هم که هیچی خشکتر از کویره ، دیگه داره به چشمم فشار میاد ، یه چند ساعت دیگه میام یه سری میزنم ، فدای قلبهای مهربان همتون - خدای بزرگ نگهدار همگی مان باشد

جناب عراقی خدا رو شکر بخ خیر گذشته و الان دیگه سرحال هستید . من به درد شما دچار شدم و میدونم چی میگی خیلییییییییییییییییییییییی بده !!! Sad
از این به بعد دیگه پیش ما برید وو جایی نرید . حداقل یه خبر به ما بدید ! با تشکر Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

میگم خدایا یه روز من نبودم چرا 30 صفحه اضافه شده !!!!!!!!!!!؟؟؟؟ حتما یه اتفاق خوب افتاده ! Smile
که افتاده البته ! جناب عراقی تشریف اوردن Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

سلام ما 24 جولای مصاحبه داشتیم
من شغل دولتی دارم و همسرم سربازی رفته. هر دوی ما 27، 28 و 29 جولای آپدیت شدیم. 31 جولای هم من باز آپدیت شدم اما همسرم نه.
13 آگست هم هر دو آپدیت شدیم.
به نظر شما باز هم باید منتظر باشیم یا اینکه به زودی کلیر میشیم.
خواهش می کنم اگه کسی در این زمینه تجربه ای داره نظرشو بگه.
case number:2014AS000079XX
تاریخ رویت قبولی:2 می
ارسال مدارک: 25 می
کارنت شدن: 8 می سال بعد
سفارت: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 24 جولای
دریافت ویزا: !!!!
من الان چک کردم و دیدم که به تاریخ 15 آگوست آپدیت شدم.
کیس نامبر:**47 تاریخ مصاحبه:9 آپریل تعداد:خودم آپدیت قبلی:8 جولای سفارت:ابوظبی.بچه هایی که کیس نامبرشون حول و حوش منه و سفارتشون ابوظبی بوده یه چک کننن و اطلاع بدن. ممنون و با امید به کلییر شدن همه منتظران عزیز
(2014-08-16 ساعت 09:46)sakh نوشته:  من الان چک کردم و دیدم که به تاریخ 15 آگوست آپدیت شدم.
کیس نامبر:**47 تاریخ مصاحبه:9 آپریل تعداد:خودم آپدیت قبلی:8 جولای سفارت:ابوظبی.بچه هایی که کیس نامبرشون حول و حوش منه و سفارتشون ابوظبی بوده یه چک کننن و اطلاع بدن. ممنون و با امید به کلییر شدن همه منتظران عزیز

سلام،
شما تو سايت سيس چك كردين؟
Case Number: 2014AS73XX/ تعداد افراد کیس: 1 نفر/مدیکال: 31may/ زمان و مکان مصاحبه: 1-5 جون، ابوظبی/ ویزا: xxxxxx/ مقصد نهایی: xxxxx
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، آلیس-1980
بچه ها كسي از انكارا خبر نداره
كسي اخيرا ايميل نزده ؟
اخه اين چه وضعشه ؟!
ما اخرين بار كيس اصلي ٧ اگوست اپديت شد و ديگر هيچ
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: lighter ، manamilad ، soli asali ، nedaba ، salar5452 ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان